eitaa logo
بنیاد مصیر | محمد راد
85.1هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
1.7هزار ویدیو
20 فایل
﷽ محمد راد هستم🌱 🔴 دوره #تربیت_جنسی جمعه ✅ ۳ اسفند ماه راس ساعت ۱۵ ♦️با ظرفیت محدود ♦️ اینجا👇🏼 🔹️فلسفه‌ طب 🔹️ملکوت بیماری‌ها 🔹️آنالیز طب مدرن و سنتی کمی متفاوت‌تر از آنچه که تا به حال دیده‌اید!⚠️ ‌ ارتباط🎯 https://takl.ink/radmasir.ir/
مشاهده در ایتا
دانلود
. من که باشم که بر آن خاطر عاطر گذرم لطف‌ها می‌کنی ای خاک درت تاج سرم وقتی جمعی از انسان‌ها کنار هم جمع شوند و یک صدا خود را به آفتاب عرضه کنند همانا خورشید را نتابیدن محال است! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
23.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. تقدیم چشمانتان🌷 که لیاقت بهترین غذاها را دارید💚 از همه دوستانی که در مشهد در اوج لطافت و مهمان نوازی به ما پیام زدند و درخواست داشتن مهمان شان باشیم نهایت تشکر و از عزیزانی که درخواست مشاوره داشتند کمال عذرخواهی را دارم🙏 .
. به نظر شما اینا چیه؟! .
. سلام و عرض ادب🌹 .
. پیدا کردن حبوبات سالم و ارگانیک کار سختیه دوستان بعضی وقت‌ها بدون کود پیدا می‌کنی پر از آشغاله یا تمیزه دیرپزه و چندین مکافات دیگه🤦‍♂ .
. بله درست حدس زدید👍 نخود لوبیا لپه عدس جو و حتی کشک سنتی! .
. برای پیدا کردن محصولات سالم هر چند وقت یکبار سفری دارم به برخی شهرستان‌ها و روستاهای اطرافشان و با توجه به لطفی که برخی از این دوستان به ما دارند محصولاتی که بدون کود باشد یا کمترین میزان کود را داشته باشد و همچنین زودپز و خوش خوراک باشند را برای مصیری‌ها نگه می‌دارد💚 امروز سفری داشتم به یکی از شهرستان‌های همجوار کردستان شریف که موفق شدیم به میزان محدودی از این محصولات سالم را به انبار مرکز بنیاد مصیر بارگیری کنیم🍃 .
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. جزئیات و شرایط انتقال و ارسال را از دوستان فروش پیگیری فرمایید https://eitaa.com/masir_shop .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. سلام و عرض ادب 🍀 .
. دوستان توجه داشته باشند این هفته موعد مینی دوره دوم ماست ✍ با توجه به درخواست‌هایی که در نظرسنجی قبل داشتیم بعد از کیست سینه درخواست مینی دوره کم کاری تیروئید بسیار بالا بود❇️ .