eitaa logo
نماز گزاران مسجد حضرت اباالفضل علیه السلام
189 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.7هزار ویدیو
211 فایل
زمینه سازان ظهوریم ان شاءالله و سعی داریم با اطلاع رسانی به روز اخبار وبعضاً مطالب اخلاقی و تربیتی گامی در این زمینه(هرچند کوتاه) برداریم. ارتباط با مدیر کانال از طریق شناسه ی زیر اقدام فرمائید. @Abulfazle_t313
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴بی‌بی‌سی فارسی درباره سریال‌های شبکه نمایش خانگی چه می‌گوید؟! 🔹عبور از خط قرمز‌ها مطلوب و خوشایند چه کسانیست؟! 🔹عادی‌سازی روابط و تماس‌های نامتعارف مطلوب چه جریان و چه تفکریست؟!
دختران علیه دختران ما دختر ها بودیم که با ارائه‌ی یه گزینه دیگه، ازدواج رو برای پسر ها حذف کردیم و اجازه دادیم بدون قبول مسئولیت ما رو داشته باشن! ولی این چرخه همینجا باید متوقف بشه تویی که داری این پست رو میبینی، ازدواج بزرگترین لطفیه که میتونی در حق خودت داشته باشی، و به هر کسی اجازه ندی بدون قبول مسئولیت روحی، مالی و... تو بخواد تو رو داشته باشه دختران علیه دختران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. پرستار: "حاج آقا چقدر طی کردن رفتن جونشون رو دادن؟ منم همون قدر پول میگیرم ازتون بابت خدمت به جانباز" فقط خواستم بگم که جامعه اونقدر هم از ارزش‌ها دور نیست. ما چنین جوانانی هم داریم. همین. چقدر حال دل آدم خوب میشه با شنیدن ماجراهای این چنینی!
📷فرامتن آمار مسافران تعطیلات هفته گذشته چیست؟ طبقه متوسط لاغرتر شده! 🔹بررسی فرهیختگان نشان می‌دهد؛ با توجه به گران شدن تمام مخارج در جامعه و ناهمخوانی دخل و خرج قشر متوسط، قشر متوسط جامعه برای تجربه سفر کیفیت سفرشان را تغییر داده‌اند، مثلا ممکن است در این بین وسیله حمل‌ونقل عمومی سفرشان را تغییر داده‌اند یا محل اسکان‌شان هتل درجه چندم یا میهمانسرا و زائرسرا شده باشد. 🔹در یک مرور کلی و فلش‌بک به چندسال اخیر در مقایسه با سال‌های گذشته اسکان مسافران در چادرهای مسافرتی و پارک‌ها بیشتر شده است. در آن سمت ماجرا نیز آمارهای غیررسمی می‌گویند اسکان مسافران در هتل‌ها تقریبا دو دسته است؛ دسته اول همچنان در هتل‌های چندستاره شهرها اقامت می‌کنند و دسته دوم اقبال‌شان به میهمانسراها، زائرسراها و حتی موکب‌ها بیشتر است. 🔹با توجه به مخارج سفر برای هر خانواده، سفر نیز به یک امر طبقاتی در جامعه تبدیل شده و قشر متوسط برای اینکه همچنان در روزمره خود سفر را جا بدهد، از کیفیت سفرش کاسته است.
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 ❌ قلبی که در شبانه‌روز جوشش و نگرانی برای امامش نداره، و فقط مشغول رفع مشکلات شخصی خودشه، عابدترین آدم هم باشه؛ وجودش جهنّم و فسقه !
آماده‌ی قرار ملاقات.mp3
8.15M
🌿🌻 ✘ هرکس باید برای لحظه ملاقات با امامش خود را آماده کند! این اتفاق برای همه ما رخ خواهد داد. آشنایی یا غریبه ؟ شرمنده‌‌ و سرافکنده‌ای یا مایه‌ی آرامش قلب و نور چشم امام؟ |
🖤السَّلامُ عَلَیْکُمْ یا اَهْلَ بَیْتِ النُّبُوَّةِ.. 🌹زندگینامه مختصری از حضرت سکینه سلام الله علیها: حضرت سکینه، دختر اباعبدالله‌الحسین (ع) و رباب، دختر امرء القیس است. نام اصلى ایشان، " آمنه" یا " امیمه" بود و مادرش رباب او را به " سکینه" ملقّب ساخت.(۱) 🌹این بانوى شریف علوى در دامن مهرانگیز پدر ارجمندش حضرت امام حسین(ع) و مادر گرانمایه‏ اش حضرت رباب(س) و عمه بزرگوارش حضرت زینب کبرى(س) پرورش یافت و از راهنمایى و تربیت ناب برادرش حضرت على‌بن‌الحسین(ع)، معروف به زین‌العابدین در ایّام امامت آن بزرگوار، بهره ‏هاى وافر یافت. 🌹وى از زنان خردمند و داناى عصر خویش بود. علاوه بر بهره‏‌مندى کامل از حُسن جمال، از فضایل معنوى مانند تعّبد، تدیّن و تقواى الهى برخوردار بود و در زمینه شعر، سخنورى و فصاحت بیان از ممتازان عصر و خانه وى، همیشه مجمع ادبا، شُعرا و سخن سرایان عرب بود.(۲) 🌹درباره تاریخ تولدش، اطلاع دقیقى در دست نیست. امّا وى در واقعه عاشورا، دخترى رشید و بالغ بود. 🌹برخى از مورخان، وى را در واقعه کربلا، بین ده تا سیزده ساله خوانده ‏اند. بنابراین تولدش باید میان سال‏هاى ۴۷ تا۵۰ قمرى باشد. او در مدینه و در اواخر عصر امامت حضرت امام حسن مجتبى (ع) دیده به جهان گشود.(۳) 🌹امام حسین (ع)به تمامى فرزندانش، از جمله سکینه، عشق و علاقه داشت و آنان را به خاطر برخوردارى از فضایل و کمالات نفسانى، بسیار دوست می ‏داشت. 🌹روایت شد، که آن حضرت درباره سکینه و مادرش رباب و خانه ‏اى که آن دو در آن زندگى مى‏ کردند شعرى عاطفى سرود که ترجمه‏ اش چنین است: به جانت سوگند ! من به راستى خانه ‏اى که سکینه و مادرش رباب در آن باشند، دوست دارم. من آن دو را دوست دارم و براى آنان دارایى ‏ام را نثار می ‏کنم و هیچ ملامت‏گرى نمی تواند مرا در این کار سرزنش کند.(۴) 🖤 این بانوى مکرمه، بین ۶۷ تا ۷۰ سال زندگى کرد و سرانجام در کمال شرافت و عفت دار فانى را وداع گفت. 🖤 درباره درگذشت این بانوى بزرگ علوى، دو روایت نقل شده است: روایت نخست حاکى است که وى در پنجم ربیع الاوّل سال ۱۱۷ هجرى قمرى و در عصر خلافت هشام بن عبدالملک و در حاکمیت خالد بن عبدالملک بن حارث، در مدینه بدرود حیات گفت و روایت دیگر می گوید که وى در پنجم ربیع الاوّل سال ۱۲۶ هجرى قمرى در مکه معظمه وفات یافت .(۵) 🖤 به هر روى، در گذشت وى در پنجم ربیع الاوّل، مورد اتفاق تاریخ نگاران و سیره نویسان است. در همان سالى که حضرت سکینه (ع) وفات یافت، خواهرش حضرت فاطمه بنت الحسین (ع) نیز در مدینه بدرود حیات گفت. (۶) 📚منابع: ۱- منتهى الآمال، ج ۱، ص ۴۶۲ و وفیات الاعیان، ج۱، ص ۳۷۹ ۲- اعلام النّساء، ج ۲،ص ۲۰۲ ۳- شام، سرزمین خاطره‏ها، ص ۱۰۴ ۴- منتهى الآمال، ج ۱، ص ۴۶۳ ۵- شام، سرزمین خاطره‏ها، ص ۱۰۷؛اعلام النسّاء، ج ۲، ص ۲۲۴؛ وفیات الاعیان، ج ۱، ص ۳۷۸ ۶- وقایع الایام، ص ۲۰۶ و منتهى الآمال، ج ۱، ص ۴۶۳. 🏴(س)
جملات طلایی علماء_شهدا_۲۰۲۳_۰۹_۲۱_۰۸_۰۴_۰۰_۴۵۲.mp3
2.1M
🖤🥀 راوی کرب وبلادارد روایت میکند، ازجدایی وسرتنهاحکایت میکند😔😭 🎙حاج مهدی رسولی 🏴 (سلام‌الله‌علیها)