eitaa logo
مسجد ارشاد ورامین
234 دنبال‌کننده
13هزار عکس
3.2هزار ویدیو
73 فایل
کانال اطلاع رسانی مسجد ارشاد 🔹این کانال برای اطلاع رسانی اخبار، برنامه ها و مراسمات مسجد و پایگاه مقاومت بسیج ارشاد و پایگاه حضرت نرجس(س)؛ همچنین ارائه مطالب زیبای مذهبی ونکات آموزنده تشکیل شده است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 ترجمه آیه نصب شده در حسینیه امام خمینی(ره) در دیدار امروز خانواده شهید سلیمانی با رهبرانقلاب 🔸منَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا 🔹در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند. 🔴سوره مبارکه الأحزاب آیه ۲۳
🔴 جوانان این مرز و بوم، ساعت ها پوشیدن این لباس را تحمل می کنند تا بتوانند با رعایت بالاترین استانداردهای کیفی و ایمنی، واکسن ایرانی کرونا را با بهترین اثرگذاری و بدون کمترین آسیب برای مردم عزیز و قهرمان ایران اسلامی تولید کنند به یاری خدا باز هم جوانان سربلندمان خواهند کرد✌️
🔴 ورود با صلابت (بدون عصا) رهبری به دیدار امروز با خانواده شهید قاسم سلیمانی... ✍️ این یعنی پایانی بر شایعات در مورد سلامتی رهبری 👈 این خبر تو دهنی بزرگیست به کذابانی است که چندین هفته است که آرزوهایشان را بصورت اکاذیب در فضای مجازی پخش می‌کنند. تا کور شود هر آن کس که نتواند دید سلامتی رهبر انقلاب را.
🔴رهبر انقلاب: آمران و قاتلان سردار سلیمانی نیز باید انتقام پس دهند 🔸رهبر انقلاب اسلامی در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت شهید سلیمانی و خانواده آن شهید: 🔹 تشییع میلیونی شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در عراق و ایران، اولین سیلی سخت به امریکایی‌ها بود اما سیلی سخت‌تر «غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ استکبار» و «اخراج امریکا از منطقه» است، البته آمران و قاتلان سردار سلیمانی نیز باید انتقام پس دهند و این انتقام در هر زمانی که ممکن باشد، قطعی است.
🔴امام خامنه ای: مگر نمی‌گویید باید با دنیا مذاکره کرد، با مسئولان کشور هم برای رفع اختلاف مذاکره کنید 🔹برای رفع مشکلات مردم و درست شدن آینده کشور به وعده‌های این و آن اعتماد نکنید، زیرا اینها وعده‌های خوبان نیست بلکه وعده‌های اشرار است، ضمن آنکه دشمنی‌ها را نیز نباید از یاد ببرید. دشمنی‌ها فقط مخصوص آمریکای ترامپ نیست که با رفتن آن تمام شود، آمریکای اوباما نیز با شما و ملت ایران بدی کرد. 🔹مسئولان نباید اتحاد و هم‌صدایی مردم را از بین ببرند و ملت را تکه‌تکه کنند، بلکه باید هر سه قوه بویژه رؤسای آنها با هم‌افزایی و همکاری، اتحاد ملی را روز به‌روز تقویت کنند. 🔹اختلافات خود را با مذاکره با یکدیگر حل کنید. مگر نمی‌گویید باید با دنیا مذاکره کرد، آیا نمی‌شود با عنصر داخلی مذاکره و اختلافات را حل کرد؟
🔴تمرکز عمده باید بر خنثی‌سازی تحریم‌ها باشد/گر بتوان تحریم را رفع کرد، حتی یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم 🔸رهبر انقلاب: 🔹 «رفع تحریم به دست دشمن است اما خنثی‌سازی آن به دست خودمان است» .بنابراین باید بیش از آنکه به فکر رفع تحریم باشیم بر خنثی کردن آن تمرکز کنیم. 🔹البته نمی‌گوییم دنبال رفع تحریم نباشیم، چرا که اگر بتوان تحریم را رفع کرد، حتی یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم، اگرچه اکنون چهار سال است که تأخیر شده و از سال ۹۵ که بنا بود همه تحریم‌ها یک‌باره برداشته شود، تا امروز نه تنها تحریم‌ها برداشته نشد بلکه زیادتر هم شد. 🔹اگر بتوان با روش درست، عاقلانه، ایرانی- اسلامی و عزتمندانه تحریم‌ها را برطرف کرد باید این کار را انجام داد اما تمرکز عمده باید بر خنثی‌سازی تحریم‌ها باشد که ابتکار آن به دست شما است. 🔹من از مسئولین کشور حمایت می‌کنم به شرطی که به اهداف ملت پایبند باشند.
🔴فوت ۲۱۳ بیمار کووید-۱۹ در شبانه روز گذشته 🔹 مبتلایان جدید: ۷۶۰۳ نفر 🔹 قربانیان جدید: ۲۱۳ نفر 🔹 کل مبتلایان: ۱۱۳۱۰۷۷ نفر 🔹 کل قربانیان: ۵۲۸۸۳ نفر 🔹 بهبودیافتگان: ۸۴۴۴۳۰ نفر 🔹 بیماران بدحال: ۵۶۷۸ نفر
🔴۳سطح پاسخ ایران به ترور حاج‌قاسم چیست؟ ۱. تاکتیک (سیلیِ سخت): در هم کوبیدن عین الاسد ۲. استراتژیک (سیلی سخت‌تر): اخراج امریکا از منطقه + غلبه نرم‌افزاری بر هیمنه پوچ استکبار ۳. عملیات (انتقام): حذف آمران + عاملان ترور دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد آقای ترامپ قمار باز
🍃🍃🌼🌼 🍃🍃 🍃🍃 🔸عجیب است گاهی ما به کسی که در پُست و مقام یا ثروت از ما پیشی گرفته حسادت میورزیم اما هنگامی که کسی: 🔺در صف اول نماز یا در حفظ قرآن ازما پیشی گرفته، غبطه نمیخوریم 🔸و علت آن بسیار واضح است و آن عشق به دنیا و فراموش نمودن آخرت است. •{ بَلْ تُؤْثِرُونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا وَالْآخِرَةُ خَيْرٌ وَأَبْقَى }• 🔺بلکه شما زندگی دنیا را بر آخرت ترجیح میدهید، در حالی که آخرت بهتر و پایندتر است.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃 🍃🌸🍃🌸 🌸🍃🌸 🍃🌸 🌸 روباهي از شتري پرسيد: عمق اين رودخانه چقدر است؟ 🐪🐪🐪🐪🐪🐪 شتر جواب داد: تا زانو ولي وقتي روباه توي رودخانه پريد ، آب از سرش هم گذشت! روباه همانطور که در آب دست و پا مي زد و غرق مي شد به شتر گفت: تو که گفتي تا زانووووو! 🐪🐪🐪🐪🐪🐪 و شتر جواب داد: بله ، تا زانوي من ، نه زانوي تو! هنگامي که از کسي مشورت مي گيريم بايد شرايط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگيريم. 🔻🔻🔻🔻🔻🔻 «لزوماً هر تجربه اي که ديگران دارند براي ما مناسب نیست
🔺این تصورات را درباره واکسن کرونا باور نکنید!
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دفاع کارشناس شبکه من و تو از حقوق زنان در ایران 🔸جوان ورامین @Yjcvrn