فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥سطح سوزش حرکت این هموطن از موشک های حاجی زاده بیشتر بود
#طنز
🔴توئیت کردن این عکس توسط رهبری معظم یعنی
میگه آقای پزشکیان!
مسیر سید رئیسی رو برو و مثل ایشون سخت کوش، مردمی وخستگی ناپذیر و غیره باش و دوپهلو حرف نزن و در برابر غرب عزت مند رفتار کن و اعتقاد داشته باش به توانایی های داخلی. در عمل مثل شهید رئیسی عزیز باش👌✅🇮🇷✌️
#زاغ_سفید 🕊
حجم تخریبی که علیه جلیلی صورت گرفت بی سابقست!
جلیلی هم از خودی ها خورد هم از غیر خودی ها. شما فکر میکنید چرا برخی از افرادی که تو ستاد آقای قالیباف بودن ،پناه بردن به ستاد پزشکیان؟
تا حالا به این فکر کردید که چرا انقدر از جلیلی وحشت دارند؟ چرا نمیخوان جلیلی رو بازی بدن؟ چرا دوست ندارن یکی مثل جلیلی مطرح بشه؟
دلیلش مشخصه، تنها نامزدی که اشاره داشت به فساد در سیستم جلیلی بود
بارها مثال انبار گندم و موش هارو زد.
بارها مثال نشتی لوله های آب و زد و علنن
گفت به حساب شرکت های دولتی خواهم رسید.
با اون نقل قول ساختگی از آقای ذولنور
خواستن جلیلی رو بزنن و بگن جلیلی سفته
اتفاقا مملکت ما به همچین آدمایی نیاز داره. برای خدا کار کنه و به کسی باج نده.
با پولپاشی و اجیر کردن چارتا کودن رسانه ای نخواد خودشو مطرح کنه. جلیلی در چهارچوب اصول و رعایت کردن تمام خط قرمزهای اخلاقی چهارده میلیون رای حلال جمع کرد و بدخواهان از همین اثر وحشت دارند.
پولپاشی هایی عجیب غریبی شد برای زدن جلیلی و از اون طرف بالا بردن نامزد مورد نظر اصلاحات. هرچی در توان داشتن رو کردن تا جلیلی رئیس جمهور نشه!
جلیلی بخوبی میدونه بخور بخورها کجاست
و میدونست برای جمع کردن بساط اینا
به قدرت بالا دستی مثل جایگاه ریاست جمهور نیاز داره . اما همه دست به دست هم دادن تا جلیلی به این جایگاه نرسه.
جالبه امروز داشتم چنل های یوتیوبی رو رصد میکردم ، کیلیپ های تولیدی علیه جلیلی شدت گرفته (سر ماجرای کرسنت دارن جلیلی رو متهم جلوه میدن) همه شون هم سعید جلیلی رو مهره اصلی رهبر انقلاب معرفی میکنند که نماینده ویژه رهبر انقلابه با اختیارات ویژه.
سعید جلیلی امروز سیبل خودی و غیر خودیه! چرا؟ چون شهیدانه زندگی کرده.
کسی که شهیدانه زندگی کنه عاقبتش ختم به شهادت میشه.
این روزها رو خوب بخاطر بسپارید
چون در آینده وقتی به این روزها نگاه کنید
از خودتون میپرسید ما کجای این ماجرا بودیم؟
جلیلی رو سنگ زدیم
برچسب زدیم
یا کمکش کردیم؟
یا شاید تماشاچی؟!
🎙@
♦️سیر نزولی قیمتها در بازار طلا و ارز
🔹با کاهش هیجانات در بازار ارز و برقراری آرامش سیاسی در کشور قیمت ها در بازار طلا، سکه و ارز با کاهش محسوس همراه شده است؛ قیمت دلار به کانال ۵۷ هزار تومان بازگشته است.
🔹طی یک هفته گذشته، قیمت سکه ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کاهش یافته است؛ حباب سکه نیز با کاهش یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی به محدوده ۷ میلیون تومان رسیده است.
#سکه #طلا #دلار
اصلاح طلبان، شکست پنهان، پیروزی آشکار!
#سرمقاله
روزنامه جوان
#عبدالله_گنجی
بالاخره اصلاحطلبان بدونِ چون و چرا و با همه وجود وارد صحنه انتخابات شدند و در یک رقابت واقعی وزن اجتماعیشان روشن شد. اصولگرایان در سالهای ۷۶، ۸۰، ۹۲ و ۹۶ طعم شکست را چشیدند و هیچ ادعایی ندارند و هیچ تصویری «فرامن» از خود ارائه نمیکنند. چون خود را بخشی از نظام میدانند و در غم و شادی و تلخ و شیرینی حوادث کشور، خود را سهیم میدانند و ادای اپوزیسیوننمایی در نمیآورند.اما مدیریت حکیمانه نظام این دوره اصلاحطلبان را به درون کشاند و بسیاری از مدعیات آنان باطل شد. درست است که آنان از لحاظ حقوقی با ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار رأی پیروز انتخابات هستند، اما این پیروزی از جهت ثبت تاریخی برای آنان از شکست سنگینتر است. آنان هوشمندانه رصد میکردند تا هیچگاه از مردم شکست نخورند و علت مشارکت پایین در سال ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ را نه فقط به عملکرد دولت منتسب به خود ارجاع نمیدادند بلکه علت مشارکت پایین را عدم حضور کاندیداهای اختصاصی خود در صحنه میدانستند و در سال ۱۴۰۲ برای فرار از شکست به کاندیداهای سراسر کشور زنگ میزدند که به نام اصلاحات کاندیدا نشوید. آنان باوری تولید کرده بودند که ملت با ماست. با ما شرکت میکند و با ما شرکت نمیکند. خاتمی میگوید در ۱۴۰۲ در کنار ۶۰ درصد ایستاده است. حال معلوم شد آن ۶۰ درصد اصلاً کنار خاتمی نایستادهاند. اصلاحطلبان دولت تشکیل میدهند، اما آن هیمنه پنبهای فرو ریخت. خاتمی، ظریف، روحانی، آذری جهرمی، نهضت آزادی، علیرضا رجایی، زیدآبادی، صمیمی، خانواده تاجزاده، محقق داماد و همه و همه آمدند تا پایینترین درصد رأی یک رئیسجمهور در تاریخ ۴۵ ساله جمهوری اسلامی را به آقای پزشکیان بدهند. اگرچه معتقدم آنان هیچ تأثیری نداشتند و این رأی هم مدیون مرام خود پزشکیان است. اکنون اصلاحطلبان صاحب پایینترین رأی یک رئیسجمهور در کشورند. حتی نتوانستند رأی رئیسجمهور عاریتی خود یعنی روحانی را احیا کنند و مسنترین کاندیدای تاریخ انقلاب نیز از آنان است. اکنون ۷۴ درصد ملت به آنان «نه» گفتهاند و این وزن واقعی فقط در چنین شرایطی شفاف میشد. اپوزیسیوننماها دیگر نمیتوانند بگویند آن ۵۰درصد که مشارکت نکردند با ما هستند، زیرا شما التماس کردهاید، وحشت آفرینی کردهاید، با شعار «برای ایران» از جمهوری اسلامی برائت جستهاید، اما وقعی به شما گذاشته نشد.
بعد از شکست سنگین اجتماعی، شکست گفتمانی نیز رقم خورد. آیا کسانی که دنبال رأی برای پزشکیان بودند همانهایی هستند که در جمع ۴۰ نفر در سال ۱۴۰۰ تاجزاده را نفر سوم انتخاب و پزشکیان را ندیدند؟ تئوریسینهای ضد اسلام سیاسی، مفسران یکه سالاری از ولایت فقیه، مبلغان انتخابات آزاد و رفراندوم و مرزسازان با نظام دینی، یک مرتبه همه مدعیات سه دهه خود را به رودخانه ریختند و تصاحب قدرت، دروغین بودن همه آن باورها را اثبات نمود. خاتمی یا ظریف واقعاً فکر میکردند ملت ایران قامت آنان را با همه وجود نظارهگر است حال معلوم شد اینها اگر سهمی هم داشتهاند زیر سقف ۲۶ درصد واجدین شرایط است. اکنون سکولارهای ضد ایدئولوژی باید نهج البلاغه بخوانند. مفسران یکه سالاری از ولایت فقیه باید به دستور پزشکیان سیاستهای کلی نظام را دنبال نمایند. مدعیان «مردم همیشه با ما هستند» باید برای رضایت ۵۰ درصد مردم تلاش کنند و این تلاش اکنون در درون قدرت است و نمیتوانند بر عشوه «اصلاحات جامعهمحور» اپوزیسیون نمایی را بفروشند. تله وزن کشی اصلاحات به بهترین شیوه کار کرد و البته مگر این جماعت غریبهی نظام، از رو میروند؟ در این انتخابات نه آنان از تقلب سخن گفتند و نه ما طراحان انقلاب رنگی را دیدیم، همه چیز بر وفق مرادشان بود تا نظام جمهوری اسلامی آنان را به تله خودشناسی بکشاند و اسطورههای اجتماعیشان جای خود را مجدداً بشناسند. البته، چون ما مانند آنان روشنفکر اپوزیسیوننما نیستیم، نمیتوانیم مشی آنان با رئیسی را دنبال کنیم. ما هرگز پزشکیان را «رئیسجمهور پایینترین اقلیت تاریخ جمهوری اسلامی» خطاب نخواهیم کرد. هشتگ دولت علیل و دولت انتصابی نخواهیم زد. ما حتماً به او کمک خواهیم کرد. عمل مثبت او را در سبد نظام میدانیم. آنچه وظیفه ماست نورتابانی بر دخمه سکولارهای خودشیفته است که ما آنان را مصادیق نااهلان و نامحرمان انقلاب اسلامی میدانیم و آرشیوهای آنان را به میدان روشنایی منتقل خواهیم کرد. تردیدی نیست که آنان از پزشکیان عبور خواهند کرد و آن روز فرا خواهد رسید، زیرا روشنفکر سکولار نمیتواند هم درون قدرت، کلاه جمهوری اسلامی سرش باشد هم بگوید، برای «ایران انتزاعی» هستیم و همچنان فکر کند که میشود سر مردم کلاه گذاشت. از عوامل اصلی مشارکت پایین، فرچههای سیاه نمای این جماعت است. حال میخواستند خود را سفید نشان دهند و در قبال تابلو نظام که سیاه کرده اند سکوت کنند...
هدایت شده از کانال کشوری جبهه فرهنگی انصار الشهدا
🔶️ پیامی از عالم برزخ!
یکی از دوستان شیخ رجبعلی خیاط رحمت اله نقل می کند:
روزی خدمت ایشان بودم. فرمود:
جوانی را در برزخ دیدم که می گفت: نمی دانید این جا چه خبر است! هنگامی که این جا بیایید، خواهید فهمید. هر نفسی که به غیر خدا کشیده اید، به زیان شما تمام شده است.
یادداشتی از جنس عبرتهای عاشورا
❇️ امام شناسی محک عاقبت بخیری در واقعه عاشورا
🔸🔸🔸
در واقعه کربلا و عاشورا، دو گروه متمایز حضور داشتند و نسبت شان با امام شناسی، سرانجام شان را رقم زد.
◀️ آنهایی که امام زمان شان(حسین) را بدرستی شناختند و انتخاب کردند به سمت نور راه یافتند و عاقبت بخیر شدند.(اللَّهُ وَلِيُّ الَّذينَ آمَنوا يُخرِجُهُم مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النّورِ(۲۵۷ بقره)
◀️ و آنهایی که در شناخت و انتخاب امام زمان شان دچار شبهه و یا اعوجاج شدند به گمراهی سوق پیدا کردند.( وَالَّذينَ كَفَروا أَولِياؤُهُمُ الطّاغوتُ يُخرِجونَهُم مِنَ النّورِ إِلَى الظُّلُماتِ ۗ أُولٰئِكَ أَصحابُ النّارِ ۖ هُم فيها خالِدونَ(همان)
👈 دو مصداق بارز امام شناسی در واقعه عاشورا، حر بن یزید ریاحی و عمربن سعد ابی وقاص بودند.
حر بموقع و بدرستی امام زمانش را شناخت و به خیر دنیا و آخرت رسید.
اما عمربن سعد در انتخاب امام زمانش تعلل کرد به اینکه اگر آخرت را می خواهد باید به حسین اقتدا کند و اگر بخواهد به مواهب دنیا و امارت ری برسد باید در سمت یزید باشد.
و دنیاگرایی ابن سعد، هم او را به امارت و گندم ری نرساند و هم به دار انتقام مختار گرفتار ساخت و خسرالدنیا و آلاخره شد.
و این درس عبرتی است برای آنان که در انتخاب درست امام شان دچار تزلزل و یا اعوجاج می شوند.
👈 حاصل آنکه:
باید امام شناس باشی.
اگر امامت زمانت را نشناسی،
دیگری امامت می شود.
و تو مجبوری از او اطاعت کنی و مامومش باشی.
👈 و در این زمان بدون شک، طرف درست حق، آیت الله العظمی خامنهای است که نائب امام زمان عجل الله فرجه الشریف است.
✍ محمدعلی برزگر
🛑 ستون خیمه را دو دستی بچسبیم!
فیس قریشی، تحلیلگر سیاسی مقیم لندن در توییتر نوشت:
⬅️ از ۲۰ سالگی تا ۳۵ سالگی لگد زدم و خواستم همراه جماعت شم!
ولی تو ده یازده سال اخیر به یقین رسیدم و هرچه گذشت یقینم صلب و محکمتر شد که؛ نزدیک سید علی خامنهای روحی فداه بودن پیروزی در دنیا و آخرت به دنبال دارد و دوری از ایشان خسارت محض
ستون خیمه را دو دستی بچسبیم!
🟢 اوضاع باید #به_نفع_مردم تغییر کند.