eitaa logo
مسجد میثم
129 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
5.1هزار ویدیو
17 فایل
نظرات و پیشنهادات @reeducation
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🚨 | سفیر ایران، همراهان و نگهبانان بر اثر انفجار زخمی شدند‼️
🔻 | طی عملیات سایبری‌نظامی گسترده امروز رژیم در لبنان ، فقط نیروهایی که به تازگی به حزب الله پیوستند و نیروهای رده سوم و جدید محسوب میشوند ؛ دچار آسیب شده و فرماندهان قدیمی و میدانی و مجاهدین هیچ آسیبی ندیده اند.
🔻 اولین اطلاعیه کانال رسمی حزب‌الله 🔹نام به اشتراک نگذارید 🔹در مورد مکان ها صحبت نکنید 🔹با مجاهدین تماس نگیرید 🔹دشمن نظاره‌گر است
👓 جنگ تمام عیار تکنولوژیک در لبنان ❗️ اسرائیل به پشتوانه شرکتهای تکنولوژی امریکایی امروز در حمله‌ای بی‌سابقه باعث شده پیجرهای همراه لبنانی‌ها منفجر بشه و چندین زخمی (و احتمالا کشته) برجای گذاشته! ❌ وقتی پیجر را می‌توانند از راه دور منفجر کنند موبایل را به طریق اولی می‌توانند منفجر کنند😔 💥
♨️ پیجرهایی که تو دست نیروی‌های حزب الله لبنان منفجر شده همگی از برند Motorola بودن! 🇮🇷
🔴بین ۵۰۰ تا ۲۰۰۰ زخمی 🔹عملا بخش مهمی از نیروی عملیاتی حزب‌الله از سپر دفاعی و بازدارندگی خارج شده و این پیام خطرناکی برای جنایت احتمالی اسرائیل است. 🔹از طرفی حزب‌الله ظاهراً بستر ارتباطی خودش رو به طور کامل از دست داده و هماهنگی بین نیروهای حزب‌الله بشدت سخت خواهد بود. 🔹حزب‌الله اگر بتواند بخشی از ظرفیت خود را همین امشب عملیاتی کند و پاسخی سخت به اسرائیل بدهد، مهمترین بازدارندگی در این شرایط را اعمال کرده است. 🔹و قطعاً پاسخ ایران بهترین کمک برای این لحظه لبنان است.
✍پس از این حمله و قطع ارتباطی نیروهای حزب‌الله باید سریعا وسیله ارتباط، جایگزین شود، چون احتمال حمله رژیم صهیونیستی به حزب‌ الله آغاز شود این پیش درآمد یک حمله می‌تواند بحساب بیاید
12.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصيه یک پلاستیک فروش یزدی به پزشکیان به صورت طنز
هدایت شده از اخبار برگزيده
پیچر های مورد استفاده حزب الله از آخرین نسخه تولید شده کمپانی موتورولا می‌باشد. 💢 چند سناریو برای نفوذ و انفجار در پیجرها 🔸نفوذ و اختلال فرکانسی: پیجرها از ارتباطات رادیویی برای دریافت پیام‌ها استفاده می‌کنند. مهاجمان می‌توانند با ایجاد اختلال در فرکانس‌های مورد استفاده پیجرها، این دستگاه‌ها را هدف قرار دهند. این کار با استفاده از تجهیزات جمینگ (Jamming) یا ارسال سیگنال‌های مخرب برای بی‌نظم کردن عملکرد دستگاه انجام می‌شود. 🔸هک و دستکاری داده‌ها: با تحلیل پروتکل‌های ارتباطی که پیجرها استفاده می‌کنند، مهاجمان ممکن است بتوانند به سیستم نفوذ کنند و پیام‌های مخرب یا کدی را ارسال کنند که باعث اختلال یا حتی تخریب دستگاه شود. این نوع حملات معمولاً نیاز به دانش فنی بالایی دارد و می‌تواند شامل استفاده از نقاط ضعف نرم‌افزاری دستگاه‌ها باشد. 🔸حملات فیزیکی سایبری: در موارد نادر، مهاجمان می‌توانند دستگاه‌های پیجر را به گونه‌ای دستکاری کنند که در صورت دریافت پیام خاصی، واکنش فیزیکی مانند انفجار ایجاد کند. این نوع حملات بسیار پیچیده و خطرناک است و نیاز به دسترسی فیزیکی قبلی به دستگاه یا ارسال دستگاه‌های دستکاری‌شده به هدف دارد. 🔸استفاده از بدافزار: مهاجمان ممکن است بتوانند بدافزاری را بر روی پیجر قرار دهند که به طور خودکار عملیات مخربی را انجام دهد. این بدافزار می‌تواند از طریق ارتباطات بی‌سیم، به خصوص در مدل‌های جدیدتر که امکان بروزرسانی نرم‌افزاری دارند، منتقل شود.
حضرت آقا سال ۸۹ فتوایی داده بودند که محصولات شرکت موتورلا مشکل شرعی داره و خودداری کنید چون به ضرر و زیان خواهد بود . 🚨