امیرالمؤمنین عليه السلام:
اُستُرْ عَورَةَ أخيكَ لِما تَعلَمُهُ فيكَ
به خاطر عيب هايى كه در خود مى دانى، عيب برادرت را بپوشان.
غررالحكم حدیث ٢٢٩٠
🌺 ان شاءالله روزهای پرخیر و برکتی به همراه خانواده بزرگوارتون داشته باشید 🌺
🆔 @Masjed_News
سلام...
به #قرار_عاشقی خوش آمدید.
اینجا، شلمچه، کربلای ایران است.
خوشا به سعادت شما که شب جمعه مهمان کربلا هستین.
چشم سرتونو ببندید، چشم دل تونو باز کنید
#روز_دوازدهم سفر شروع شد...
AUD-20210307-WA0102.
5.18M
شلمچه خلاصه عشق است و قطعه ای از بهشت ، شلمچه ، آینه ایست که تمام جبهه با خاکهای سرخش در آن می درخشد. و دریچه آسمانی است که از آن بوی رشادت و عطر دلنواز شهادت میوزد.
شلمچه تندیس زیبای عشق است که در میدان ایثار قد کشیده است . شلمچه شهر شهود و شهادت است .
شلمچه بازار است ، بازار عشقبازی و جانبازی ، شلمچه تابلو است تابلوی حماسه و عرفان که بر تارک تاریخ ایران اسلامی می درخشد.
جایگاه اهل زیارت است نه اهل زر ، زیارتگاه دلدادگانی که خود زائرانی بودند که در نیمه راه سفر عاشقی پرپر شدند و به مولای عشق پیوستند و زیباترین حدیث بندگی را با بندبند وجودشان و با قطره قطره خونشان نوشتند.
@Masjed_News
روي زمين دنبال آسمان نگرديد؛ هر چه هست آن بالاست.
عمليات كربلاي چهار تمام شده بود و هنوز خاطره شهادت بسياري از بچهها از اذهان نرفته بود كه بايد رزمندگان و مردم شهد شيرين پيروزي را ميچشيدند. يكي از فرماندهان عمليات كربلاي پنچ ميگفت: تمام جوانب را بررسي كرديم. شناسايي منطقه كار راحتي نبود. محور «شلمچه» از همه محورها مهمتر بود. شلمچه دروازه بصره بود. از اين نقطه ميتوانستند به دشمن نفوذ كنند. دشمن محكمترين مواضع و موانع را برپا كرده بود. بررسي منطقه وقت ميبرد. دشمن در منطقه آب رها كرده بود. خط اولش، دژ محكمي بود با سنگرهاي بتوني. پشت آن تانكها مستقر بودند و به خوبي بر منطقه اشراف داشتند. خط دوم و سوم كه كانال بود، خط چهارمش هم پشت نهر دوعيجي بود. خط پنجم هم قرارگاه تاكتيكي دشمن و مركز توپخانه بود و تازه اين، همه ماجرا نبود.
١٩ دی ماه ۱۳۶۵ بود. ساعت يك و نيم شب. دشمن اينطور استدلال كرده بود كه فعلا ايران بعد از عمليات ناموفق كربلاي چهار، قادر به انجام عمليات جديدي نيست. نيروهاي عراقي كمكم به سمت فاو رفته بودند تا در بازپسگيري آنجا حضور داشته باشند. اينجا بود كه رزمندهها زمان را به دست گرفتند. حمله نيمهشب بسيجيها در شرق بصره، دشمن را گيج كرده بود. دشمن غافلگير شده بود. رمز مقدس «يا زهرا (س)» داشت كار خودش را ميكرد.
شكستهاي متعدد، دشمن را به اين نتيجه رسانده بود كه به جاي حالت تهاجمي، حالت تدافعي بگيرد. به همين دليل، دست به كار شد و در شلمچه، موانع وسيعي به شكل «ن» ساخت كه دهانه باز آنها به عرض سيصد متر به طرف ايران قرار داشت. ارتفاع اين موانع، به هفت متر ميرسيد. ساخت اين نونيها كار را براي ما دشوار ساخته بود. تسلطي كه عراق از اطراف اين گودال به رزمندههاي ايراني داشت، امكان هر تحركي را از آنها ميگرفت و ما براي فتح هر يك از اين موانع، شهداي بسياري را تقديم كرديم؛ اما بالاخره ايمان و اراده رزمندگان از سد تمامي موانع گذشت.
خيليها زير رگبار گلوله فقط «هدف» را ميديدند و بهانهاي براي برگشتن نميآوردند. آنچه در شلمچه مهم بود، اين كه رزمندهها سرعت عمل را به دست بگيرند. در صورت تسلط بر اين منطقه ايران ميتوانست برتري خود را در جنگ ثابت كند.
ارتش عراق شكست را باور نداشت. روزنامه Observer چاپ پاريس نوشت: «براي اولين بار از آغاز جنگ تاكنون، ناظران و كارشناسان غربي درباره امكانات دفاعي عراق دچار ترديد شدهاند.»
هفتهنامه نيوزويك هم نوشت: «تهاجم ايرانيها در نزديكي بصره، حداقل يك چيز را درباره جنگ ايران و عراق تغيير داده و آن اين كه براي اولين بار طي چند سال گذشته اين احتمال را كه يك طرف حقيقتا بر ديگري پيروز شود مطرح ساخته است.»
خيليها شلمچه را با غروبش ميشناسند و نذر ميكنند كه غروب به شلمچه برسند. نجواي غروب شلمچه با بقيه ساعات روز فرق ميكند. فقط بايد يك بار امتحان كرد.
شلمچه هنوز هم گلوگاه عراق است. كمي آن طرفتر حسينيه شلمچه قرار دارد، با نشانههاي پر رنگ پايداري... تانكهاي به گل نشسته، مينهاي خنثي نشده، كلاه و قمقمههاي سوراخشده و نخلهاي بيسر.
اصلا ميخواهم بگويم دريچههاي آسمان، توي خاك شلمچه است...
@Masjed_News
فرداشب، در آخرین شب این سفر معنوی، از سفره ی پر برکت شهدای مدافع حرم، متنعم خواهیم شد.
یاعلی
@Masjed_News
امام صادق عليه السلام:
خَفِّفُوا الدَّيْنَ، فَإِنَّ فِي خِفَّةِ الدَّيْنِ زِيَادَةُ الْعُمُر
بدهی خود را کم کنید! كه كم قرض داشتن، عمر را زياد مى كند.
الأمالي (للطوسي)، صفحه ۶۶٧
🆔 @Masjed_News
سلام...
به آخرین شب #قرار_عاشقی خوش آمدید.
امشب مهمون شهدای مدافع حرم هستیم.
چشم سرتونو ببندید، چشم دل تونو باز کنید
#روز_سیزدهم سفر شروع شد...
پاسدار شهید صادق عدالت اکبری ولادت: 1367 شهادت: 1395 سوریه
از زبان همسر شهید: صادق وصیت کرده بود که بعد از شهادتش و در مراسم تشییع سیاه نپوشم و سفید به تن کنم. میگفت برای تشییعکنندههایش که بسیار هم عظیم حضور داشتند لبخند بزنم و قوت قلبشان باشم. در مراسماتش به تأکید میگفت: «به جای خرما شیرینی پخش کنید و سر تشییع کنندگانم نقل بپاشید.» از من خواستند در جمع گریه نکنم و زینبوار بایستم. خواست تا ادامهدهنده راهش باشم. خواست تا عاشق ولایت فقیه باشم و بر ارادت و عشقش بر امام خامنهای تأکید داشت.
همیشه به من میگفت: «خانم! دعا کن یک جوری شهید بشوم که حتی ذرهای از زمین را اشغال نکنم .» و من میگفتم: «نه من از خدا میخواهم که یک مزاری از تو برای من بماند.»
سال گذشته وقتی ایشان برای بار اول به کربلا رفتند من دو تا نامه نوشتم که یکی برای خودشان بود که گفتم در بینالحرمین روبه حرم حضرت ابولفضل(ع) ایستاده و این نامه را از طرف من بخوانید و دیگری را بعد از اربعین در حرم امام حسین(ع) بیانداز و نخوان! با اینکه مطمئن بودم نمیخواند، اما نمیدانم چرا آندفعه نامه را خوانده بود. من در نامه شهادت صادق را از آقا خواسته و نوشته بودم: «آقا جان تو را به جان خواهرت زینب(س) قسم میدهم که تمام مسلمانان مشتاق را به نهایت سعادت، ارج و قرب واسطه شوی در نزد حق تعالی. صادق، پاره تنم در مسیر تو قدم گذاشته و به تو میسپارمش! آقا جان آرزوی شهادت در سر دارد آرزویی همچون برادرزاده شیرین زبانت قاسم را دارد و شهادت شیرینتر از عسل است برایش.» صادق که این نامه را خوانده بود وقتی به خانه برگشت خوشحال بود و گفت: «باور نداشتم که اینگونه از ته دل برایم بخواهی تا شهید شوم.»
من هم یاد گرفته بودم به جای تشکر به صادق میگفتم الهی شهید بشی و همنشین سیدالشهدا(ع). ایشان هم میگفت: «دعات قبول. ولی آخه من خود خدا رو میخوام.»
شهید عدالت اکبری در وصیتنامه یک خطی خود نوشته است: سلام مرا به رهبرم امام خامنه ای برسانید و به ایشان بگویید از ایشان شرمنده ام چون یک جان بیشتر نداشتم تا در راه دفاع از حریم اسلام و انقلاب تقدیم نمایم.
@Masjed_News
13 روز قرار عاشقی به پایان رسید.
امیدواریم که در این 13 روز، توانسته باشیم حال خوبی رو ایجاد کنیم.
ما رو از دعای خیر خودتون محروم نفرمایین.
یا علی
حضرت امیرالمؤمنین علی(علیه السلام):
ای مردم! دنیا سرای گذرا و آخرت خانه جاویدان است...
خطبه ٢٠٣ نهجالبلاغه
@Masjed_News
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شنبههای_با_کتاب؛ ۱۴ #فروردین ۱۴۰۰
نام کتاب: عصر ظهور
موضوع:مهدویت
به مناسبت ایام ماه شعبان
#کانون مسجد امام باقرالعلوم (ع)
🆔 @Masjed_News
هدایت شده از موسسه خیریه مسجد باقرالعلوم(ع)
💐 بحمدالله اولین عروس خانم درسال جدید ، جهیزیه ی مورد درخواستشان را دریافت نمودند.
💎 ارزش وسایل تحویلی : حدود ۱۰ میلیون تومان.
🤲 برای سلامتی و خوشبختی کلیه عروس و دامادها ، خصوصاً این عزیز ، اللهم صل علی محمدوآل محمد و عجل فرجهم.
لینک کانال موسسه در پیام رسان «ایتا» 👇
https://eitaa.com/momasjed
هدایت شده از موسسه خیریه مسجد باقرالعلوم(ع)
🔹بحمدالله تعداد ۲۰بسته گوشت قربانی ، با میانگین وزنی قریب ۱ کیلو درمحدوده ی مسجدالحسین و مسجدامام سجاد(ع) ، توزیع شد.
🔹هزینه : ۲ میلیون تومان
🤲 سلامتی خودتان وسلامتی نذرکننده گان گرامی ، اللهم صل علی محمدوآل محمد و عجل فرجهم
حضرت امیرالمؤمنین علی(علیه السلام):
دنیا بر حسب اتفاق است و آخرت بر حسب استحقاق.
📚 غررالحكم حدیث ٢٢٨
@Masjed_News
هدایت شده از موسسه خیریه مسجد باقرالعلوم(ع)
👆چرخ خیاطی فوق به صورت #رایگان ، به مستحق واقعی واگذار می شود.
▫️لطفاً اطلاع رسانی فرمایید.
▫️تلفن تماس : 09155612460
وَ إِنَّ کَثيراً مِنَ النَّاسِ عَنْ آياتِنا لَغافِلُونَ
و بسیاری از مردم، از آیات ما غافلند!
سوره یونس، آیه ٩٢
@Masjed_News
امام على عليه السلام:
كَم مِن عَقلٍ أسيرٍ تَحتَ هَوى أميرٍ
چه بسیار عقل که اسیر فرمانروایی هوس است
نهج البلاغه حکمت ٢١١
🆔 @Masjed_News