فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمان جهاد رهبر معظم انقلاب برای تهاجم ترکیبی دشمن
گاهی فقط بايد ديدگاهمان را عوض كنيم تا...
نگوييم: "فرزندم لجباز است "
بگوييم: "به دنبال استقلال است
او دارد "من" وجودی خويش را می شناسد و هويت خود را پيدا می كند و من خوشحالم كه مي تواند "نه" بگويد و توانايی مخالفت و ابراز عقيده اش را دارد.
بسياری از مشكلات و مسائل بين والدين و فرزندان ناشی از سوء تفاهم است. كودك به دنبال امنيت در آغوش مادر می گردد و مادر گمان مي كند كودك "بغلی" شده ...
كودك از وحشت ديدن يك برنامه تلويزيونی شب ها به اتاق والدين پناه می برد و ظن پدر اين است كه او وابسته شده و در اين مورد خاص هم به كودكی كه در جست و جوی خودشناسی ست برچسب "لجباز" می خورد.
زمانی كه اندكی زاويه ديدمان را تغيير دهيم و فرزندمان را طوری ببينيم كه در حال شناخت هويت خود و تلاش براي مستقل شدن است، به جای عصبانی شدن مراقبش خواهيم بود و كمكش خواهيم كرد.
💙🍃🦋
🍃🍁
🦋
آیت الله مجتهدی تهرانی (ره):
*🔹پیامبر خدا فرمودند:*
*دو چیز است که ثواب آن زود به انسان می رسد. دوچیز هم هست که عقوبت آن سریع به انسان می رسد. آن دوچیز که ثواب آن زود می رسد:*
*🔸⇦اول صِلَةُ الرَّحِم(دیدار با خویشاوندان)*
*🔸⇦دوم اِعانَةُ المَظلوم، (کمک کردن مظلوم)*
*بیچاره ای مظلوم شده، شما به او کمک می کنید*
*خداوند سریع به او ثواب میدهد.*
*🔹و دو چیز هم هست که عقوبت آن سریع و به عجله و زود به انسان میرسد، یعنی به آخرت نمی کشد.*
*🔸⇦اول: قَطعُ الرَّحِم،*
*با خواهرت قهر کنی، به دیدنش نروی و ... در همین دنیا سی سال از عمرت کم میشود.*
*بترسید از قطع رحم!*
*🔸⇦ دوم: الظُّلم، به کسی ظلم بکنید.*
📚بررسی گناهان کبیره در مواعظ و کلام آیت الله مجتهدی تهرانی ،ص۱۶۳ و ۱۶۴
✳ حل مسئله علمی به کمک نماز
🔻 #رهبر_انقلاب: من یک جایی خواندم که #شهید_شهریاری یک شب تا دیروقت روی یک #مسئله_علمی پیچیدهای کار میکرد و نتوانست آن را حل کند. شاگرد او نقل میکند که شهید مبالغ زیادی کار کرد، بعد که نتوانست این مسئله را حل کند، گفت برویم مسجد دانشگاه - گمانم دانشگاه شهید بهشتی- رفتیم داخل مسجد، دو رکعت #نماز خواند با حال، با توجه، بعد از نماز گفت فهمیدم، راه حل را خدای متعال به من نشان داد؛ بلند شد آمد و مسئله را حل کرد. #معنویت این است، راه خدا اینجوری است.
📚 برگرفته از کتاب #شهید
📖 ص ۱۲
❤ #مثل_شهدا_زندگی_کنیم
📣 #گزارش_کار
🔸 #همدلی ۷۸
🔸 ذبح ۵۲ راس گوسفند
به ارزش ۱۷۵ میلیون تومان
قدردان مشارکت شما عزیزان هستیم
مسجد جامع نظام مافی
🔴 #گفتگوی_بدون_ویروس
💠 زن و شوهرهایی که در طول روز باهم گفتگو میکنند #رابطه گرمتر و صمیمانهتری دارند.
💠 ضمن اینکه شناختشان از #افکار و روحیات یکدیگر بیشتر شده و در مواجهه با مشکلات و سختیها، #اتّحاد بیشتری برای حلّ مشکل یکدیگر خواهند داشت.
💠 همسران باید تلاش کنند هر روز #بهانهای برای گفتگو پیدا کنند. بهانهای مثل کارهای روزمره خود، موضوعات دینی، امور اقتصادی منزل، تربیت فرزند، حلّ مشکل دیگران و دهها موضوع دیگر.
💠 حتما دقت کنید گفتگوی صمیمانه شما با ویروسهای خطرناکی چون #غیبت دیگران، تهمت، سوءظن و دیگر صفات زشت اخلاقی، آلوده نگردد چرا که #ضربات روحی سهمگینی بر شما وارد میکند.
✅نهج البلاغه
إِذَا أَرْذَلَ اللَّهُ عَبْداً حَظَرَ عَلَیْهِ الْعِلْمَ.
امام علیه السلام فرمود : هرگاه خداوند بنده اى را (به سبب گناهانش) پست بشمرد علم را از او دریغ مى دارد.
#حکمت۲۸۸
🔷 #من_نهج_البلاغه_میخوانم
@masjed_nezammafi
•┈••✾🍃🍂🍃✾••
✨﷽✨
✅ نامه سید بن طاووس به فرزندش
*✍️سید بن طاووس به فرزندش محمد مینویسد: مبادا فکر کنی امام زمان علیه السلام به دعای تو محتاج است، هرگز چنین نیست و هرکس چنین فکری کند بیمار است، این که میگویم برای او دعا کن.*
*فقط برای این است که او حق بزرگی بر تو دارد و بسیار در حق تو احسان نموده است، و اگر قبل از دعا برای خودت برای او دعا کنی، ابواب اجابت زودتر به رویت گشوده میشود، زیرا تو با گناهت باب دعا را بر روی خود بستهای.*
*ولی هنگامی که برای آن مولایی دعا کنی که از خواص درگاه خداست، به احترام او باب اجابت به رویت گشوده میشود و آنگاه خود و همه کسانی که در حقشان دعا میکنی بر خوان احسان او مینشیند و مشمول رحمت، کرم و عنایت الهی میشوید، چون خود را به او مرتبط کردهاید!*
📚 فلاحالسائل، سید بن طاووس
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
📣 #گزارش_کار
🔸 #همدلی ۷۹
🔸 کمک هزینه درمانی
به ارزش ۶۰ میلیون تومان
قدردان مشارکت شما عزیزان هستیم
مسجد جامع نظام مافی
بین فرزندتان و اشتباهش تفاوت قائل شوید!
🔸جمله ی «تو را دوست دارم، ولی رفتارت را دوست ندارم»، این اطمینان را در وی به وجود آورید که همواره «خودش» را دوست دارید ولی کاری که انجام داده است، مورد تائید شما نیست.
🔸حتی زمانی هــم که رفتـــار مناسب و شایستهای انجام میدهد او را به دلیل خوش رفتاریاش تشویق کنید. برای مثال به او بگویید: «از رفتار خوبی که با خواهرت داشتی، خشنودم.» کودک به تدریج با انتخاب این شیوه رفتاری بین «خود» و نحــوهی رفتارش میتواند تفاوت قائل شــود.