eitaa logo
📡مسجدطراز(رصداخبار)
887 دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
9.1هزار ویدیو
163 فایل
@asalchopan1 👈ارتباط با مدیر کانال مسجدطراز @asalchopan 🍯کانال عسلمون امر مولا خامنه ای: بنده دلم می‌خواهد این جوانان ما شما دانشجویان؛چه دختر، چه پسرو حتّی #دانش_آموزان مدارس،روی این #ریزترین پدیده‌های سیاسی دنیا فكر كنید و تحلیل بدهید.۷۲/۸/۱۲
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨🚨حمله ی مجدد جنگنده های رژیم صهیونیستی به جنوب رفح در نوار غزه
🔴 ضرب‌الاجل جدید گردان‌های قسام به رژیم‌صهیونیستی: 🔺 اگر تا دو ساعت دیگر به محاصره فلسطینی‌های مدافع مسجد الاقصی پایان ندهید با پاسخ سنگینی مواجه خواهید شد. 🔸ضرب الاجل‌های گروه‌های مقاومت فلسطینی از ۶ ساعت به ۲ ساعت کاهش پیدا کرده و با افزایش دایره حملات – که با دقت بسیار زیاد برنامه‌ریزی شده و برای دستکم یک ماه جنگ شبانه روزی تدارکات لازم دیده شده – رژیم صهیونیستی ناچار است شرایط اعلام شده توسط مقاومت را بپذیرد که درغیر این صورت آسیب‌های جدی خواهد دید.
آژیرهای خطر حمله موشکی بار دیگر در شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف غزه به صدا درآمد. چند ساعت پیش خدمت شما در کانال نوشتم که از قرار معلوم امشب باید تا صبح بیدار باشیم و یکی از حساس‌ترین و مهم‌ترین مراحل جنگ محور مقاومت با مغز متفکر محور ضدایرانی را از نزدیک گزارش کنیم.
حمله به کاروان اشغالگران ترکیه در ادلب منابع خبری تروریست‌های وابسته به اردوغان در استان اشغالی ادلب در شمال غرب سوریه می‌گویند یک کاروان ارتش اشغالگر و تروریست‌پرور ترکیه در محور که کفرلوسین هدف یک بمب کنار جاده‌ای قرار گرفت که طی آن یک نظامی اشغالگر ارتش اردوغان کشته شد و ۱۱ نفر دیگر هم زخمی شدند. به گفته این منابع، دستکم حال پنج نفر از آنها بسیار وخیم گزارش می‌شود.زخمی‌ها به بیمارستان های داخل ترکیه منتقل شده‌اند.
دور جدید شلیک موشک‌های مقاومت فلسطین به سمت شهرک های اطراف نوار غزه از سر گرفته شد. این شهرک‌ها به صورت همزمان هدف شلیک همزمان چندین راکت مختلف قرار گرفته‌اند.
‏یک طرف داعش، ‎ را به خاک و خون کشید یک طرف اسرائیل، ‎ را به خاک و خون کشید پشتیبان اصلی هر دو هم آمریکاست! بزک کنندگان آمریکا هنوز هم بدنبال ‎ و وین هستند! این‌ها همه ثمره دولت ذاتاً تروریست آمریکاست. ✅ :
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🚨تشکر سخنگوی گروه مقاومت سرایا القدس از حمایت های جمهدری اسلامی ایران از مقاومت فلسطین به خاطر موشک بدر3