May 11
May 11
هدایت شده از کوی سیمرغ
1️⃣ #در_محضر_رهبری
🔴 جوانی و موضعگیری اجتماعی - سیاسی
✅ سؤال: ما در مسائل اجتماعی و سیاسی، بعضاً موضعگیریهایی افراطی و تفریطی مشاهده میکنیم که ضررهایی را هم در پی دارد. رهنمود جنابعالی برای جوانان در این خصوص چیست؟
🔸از اختلاف سلیقه خیلی نباید ترسید. اختلاف سلیقه چیز بدی نیست و اشکالی هم ندارد که حالا که مثلاً دو سلیقه سیاسی وجود دارد، یک جوان به این سلیقه معتقد باشد، دیگری به آن سلیقه.
🔹آن چیزی که مضّر است، اقدام بیفکر و بیمطالعه و تصمیمگیریهای سریع و جوشی شدن و بیمطالعه کار کردن است. من جوانان عزیز را از این حالت بر حذر میدارم. جوانی لزوماً به معنای سرعت تصمیمگیری نیست. البته جوانی به معنای بیباکی در اقدام {هم} هست؛ به معنای این است که انسان خیلی دچار پیچ و خمهای کاری که میخواهد انجام گیرد، نشود؛ امّا به معنای جوشی شدن، اقدام بیرویّه کردن و اقدام نسنجیده کردن نیست.
🔸جوان میتواند نسنجیده کاری کند، میتواند هم سنجیده کاری کند؛ یعنی کاملاً با فکر و با تأمّل کار کند. اگر این خصوصیّت،یعنی خصوصیّت تأمل و اندیشمندی و مطالعه و حقجویی وجود داشته باشد- که همه اینها خصوصیّاتی است که کاملاً در جوان میتواند باشد؛ بعضیش هم مثل حقجویی، اصلاً جزو خصوصیّات جوانان است- اختلاف سلیقه هیچ مانعی ندارد و موجب گمراهی نخواهد شد؛ حدّاقل ضررهای عمده پیدا نخواهد شد.
🔹حالت نفی غیر- اینکه انسان در مسائل اجتماعی، موضعی را اتّخاذ کند و بگوید صد درصد این است و جز این نیست- درست نیست؛ این حالت خوبی نیست. البته در بعضی از اصول عقاید، باید همینگونه بود؛ یعنی بایستی با فکر دنبالش رفت و در یک نقطه ثابت و مستحکم ایستاد و قاطع گفت: این است و جز این نیست. در این جا «این است و جز این نیست»، بد نیست؛ خوب است. امّا در مسائل اجتماعی، درمسائل سیاسی، در برخوردهای گوناگون اجتماعی، «این است و جز این نیست»، درست نیست. به نظر من، انسان بایستی نظرات طرف مقابل را تحمّل کند و در مورد ترتیب اثر بر فکر و نظر خودش، سنجیده کاری را معیار و ملاک کار خویش قرار دهد. اگر این باشد، به نظر من هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.
💠 دیدار جمعی از جوانان به مناسبت هفته جوان: ۷ /۲ /۱۳۷۷
_____
✴️ کوی سیمرغ
🆔 @kooyesimorgh
هدایت شده از مشاور خانواده 09226650371
✍امام على عليه السلام:
به خدا سوگند، هرگز ملتى در زندگىِ مرفّه و پر نعمتى نبوده اند و نعمت و رفاه از آنان زائل نشده است، مگر به سبب گناهانى كه مرتكب شده اند،
چرا كه خداوند به بندگانش ظلم نمى كند. اگر مردم به هنگامى كه بلاها و سختى ها بر آنان فرود مى آمد و نعمت ها از دستشان مى رفت، با نيت هاى خوب و دلى مشتاق به پروردگارشان پناه مى بردند، بى گمان هر از دست رفته اى به آنان باز مى گشت و هر فاسدى اصلاح مى شد.
📚نهج البلاغه، از خطبه 178
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💙🌹💙🌹🌹💙
هدایت شده از افق انقلاب اسلامی
✅ نقش معنویت رهبری انقلاب
اگر امام(ره) آن عوامل اصلی معنویت،ارتباط باخدا، کار برای رضای او، تقوا وانجام تکلیف را نمی داشت،نه انقلاب به پیروزی می رسیدنه شما مردم اینگونه عاشق می شدید، نه می توانست این طوفان را در دنیابوجود بیاورد، ونه قادر بود در مقابل تهدید و ارعاب دشمن مثل کوه بایستد.
#تحول_معنوی
🔻 با افق همراه باشید.
🔺رسانه تخصصی #دولت_اسلامی
@ofogh_es