📎گذر از گربه(1324) به یوز(1401)
هر حیوان نماید یک کشوره
خرس: روسیه
عقاب: آمریکا
شیر،روباه: انگلیس
موش: اسرائیل
اژدها: چین
شتر: عربستان
گربه، یوزپلنگ: ایران
تصویر اول برای زمان جنگ جهانی دومه. سه کشور روسیه و آمریکا و انگلیس چشم طمع به ایران دارند و استعاره ایران یک حیوان منفعل است.
تصویر دوم برای بعد از توافق ایران و عربستانه. استعاره ایران به یک حیوان تهاجمی تغییر کرده.
مسأله یوزپلنگ ایرانی علاوه بر مسأله زیست محیطی که داره، استعاره سیاسی یک کشور هم هست. در این چند سال به خوبی روی این موضوع کار شده و الحمدالله جواب هم داده.
▶️ @Masjed_ui
📝 شاه #هیرمند را تقدیم افغانها کرد
معینی
🔸 #اسدالله_علم (وزیر دربار) در آستانه تبادل قرارداد بین ایران و افغانستان درباره حقآبه هیرمند، از طریق سفیر وقت ایران در کابل (اردیبهشت۵۶) متوجه میشود در این قرارداد مسئله سیلابها لحاظ نشده و این میتواند به زیان ایران باشد چرا که افغانستان میتواند جلوی سیلابها را بگیرد.
🔹 نوشته که «این خبر مثل پتک بر سر من فرودآمد» (۲۱ اردیبهشت۵۶). علم به واسطه سابقه حضور آبا و اجدادیشان در شرق کشور، سیستان و بلوچستان و اقتضائات محیطی اون رو خیلی خوبتر میشناخت. او با وجود تصویب قرارداد در مجلسین طرفین، چاره را در این میبیند که قرارداد مبادله نشودتا «ببنیم چه خاکی به سر بریزیم.»
🔸 از یادداشتهای علم معلوم است که طرف ایرانی میدانسته که قرارداد در مجموع به نفع #افغانستان است ولی به دلیل ممانعت از نزدیک شدن افغانها به شوروی کمونیست، خواسته بوده که «سخت نگیرد»!
🔹 شاه با علم موافق نیست و به او میگوید: «به هر حال ما باید از همین آبی که داریم استفاده خوب بکنیم.» (۲۷ اردیبهشت). علم چند روز قبل از مبادله قرارداد دوباره به شاه اصرار میکند که قرارداد را مبادله نکنند، شاه میگوید که «پس از آنکه قانون به توشیح من رسیده و اعلان شده،دیگر مبادله شدن ونشدن قرارداد تاثیری ندارد»(۱۴ خرداد).
🔸 علم به قول خودش «جسارت میکند» و میگوید: «مثل هزاران خلاف که به عرض مبارک میرسانند» و به شاه میگوید: سندی تا به دست آنها (افغانها) نرسد به چه چیز میتوانند استناد کنند؟»
🔹 علم نوشته که «من گریهام گرفته بود»و از شاه میخواهد که قرارداد لغو شودو شاه میگوید: «نمیخواهیم بین ما به هم بخورد.» علم در ادامه نوشته که از شدت تاثر به شراب پناه میبرد.
🔸 در یادداشتهای فردای آن روز (۱۵خرداد۵۶)هم علم به شدت به دولت #هویدا حمله کرده و نوشته که دولت مدعی است: «#سیستان که ارزش اقتصادی ندارد، حداکثر سالی ۴۰ میلیون تومان عایدی میدهد»!
🔹 وزیر دربار نهایتا سعی میکند خود را این طور آرام کند که فرض کند لابد چیزی از «روشنبینی و آیندهنگری شاه» نمیداند؛ «کسی چه میداند که ضمیمه شدن افغانستان به ایران در مخیله بزرگش نباشد؟»!
🔸 دو روز بعد (۱۷ خرداد) علم وقت خواب از خبر #مبادله اسناد هیرمند مطلع میشود. نوشته که چنان ناراحت شده که با قرص خواب هم خوب سنگین چند ساعته به چشمش نمیآید. به استعفا از وزارت دربار فکر میکند، چندبار استعفانامه مینویسد و پاره میکند چون کمکی به شاه نیست.
🔹 نوشته که «از چپگرایی افغانستان ترسیدند که همه شرایط را قبول کردند»، «از اربابهای نامرئی دستور ارتکاب این خیانت را داشتند»، «به هر حال به شاهنشاه و کشور خیانت بزرگی شد که دیگر جبرانناپذیر است»، «یکسر به سراغ یار و شراب رفتم»، «شراب خوردم و گریه کردم»، «البته این خیانت ده تا ۱۵ سال دیگر ظاهر میشود که من مُردهام.»
🔸 در هیچ جای دیگری از یادداشتهای علم چنین اندوهی از وزیر دربار نمیبینیم. اوضاع جسمی علم ۲ماه بعد بدتر شد و با اشاره شاه، حین سفر استعجلاجی خارجی کنار رفت وهویدا جانشین او شد. ۸ماه بعد از #استعفا نیز از دنیا رفت. افغانستان هم به زیر سیطره شوروی رفت.
🔹 امروزه یکی از مصائب سیستان، اوضاع هیرمند است.
▶️ @Masjed_ui
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢کلید نجات از جهنم؟!
🔸کوتاه و شنیدنی👌
🎙آیت الله ناصری (ره)
▶️ @Masjed_ui
15.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خرمشهرها در پیش است...
🔅 رهبر انقلاب: جوانهای عزیز، بچههای عزیز من، فردا مال شماست، آینده مال شماست، شمایید که این بار مسئولیت را بر دوش دارید،
خرمشهرها در پیش است...
❓چطور برای این مسئولیت آماده شویم؟
خبری در راه است...
#همرزمان_حسین
📌فتح الفتوح انقلاب ما، تربیت جوانان مومن و متعهد است(امام خمینی ره پس از فتح خرمشهر)
خرمشهرها در پیش است....
چقدر مهیای فتح خرمشهرهای پیش رو هستیم؟
خبری در راه است....
#همرزمان_حسین
23.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💯سرود فوق زیبای🕗 ساعتِ هَشت 🕗
در گیلان رونمایی شد
🎵گروه سرود ضُحی ، از پنجمین اثر خود رونمایی کرد.
▪️سرود "ساعتِ هَشت" با صدای سبحان پاینده و شعر سید ایمان عباسی، با همخوانی حدود ۵۰۰ نفر از دهه نودی های شهرستان های لاهیجان (گیلان) و قائنات ( خراسان جنوبی) به سرپرستی فاطمه حسینخانی است که با محتوای عرض ارادت به ساحت مقدس ولی نعمت ایرانیان، حضرت امام رضا(ع) و تجدید خاطرات زیارتِ بارگاه ملکوتی امام هشتم،تولید گردیده است.
🎵دریافت فایل صوتی 👇
https://b2n.ir/y29212
https://eitaa.com/zoha_lahijan/3205
🖥دریافت نماهنگ تصویری باکیفیت اصلی 👇
https://my.uupload.ir/dl/wZ2edK4z
فول اچ دی👇
https://my.uupload.ir/dl/VX7VKdBb
🖥دریافت نماهنگ تصویری باکیفیت متوسط 👇
https://b2n.ir/r24402
📜دریافت متن سرود 👇
https://b2n.ir/u24673
https://eitaa.com/zoha_lahijan/3205
📺 مشاهده در آپارات 👇
https://aparat.com/v/JSe4M
▶️ @Masjed_ui
46.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨چایخانه بیت الزهرا(س)
اجرا شده توسط دانشجویان کانون فرهنگی امام رضا علیه السلام
دانشگاه اصفهان
۲۸اردیبهشت، گلستان شهدای اصفهان
🚨آغاز ثبت نام دوره معرفتی تشکیلاتی
#همرزمان_حسین (علیه السلام)
ویژه دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه اصفهان(با ظرفیت محدود)
🔹محتوای دوره:
-اسلام دین اقامه یا عُزلت؟ (خوانش صحیح از اسلام ناب)
- کربلا تماشاچی نمیخواهد! (مومن مجاهد نه مومن قاعد)
- نگاه منظومهای به دین یا نگاه گزاره ای؟ (قرائت منسجم و یک آهنگ از اسلام)
- تشکیلات محمل اقامه دین (الفبای کار تشکیلاتی)
- ایران و نظم جدید جهانی (بررسی تحولات جهان و جایگاه ایران در این تحولات)
- کجای تاریخ ایستاده ایم؟ (شناخت جایگاه و رسالت دانشگاه و دانشجو در بزرگترین پیچ تاریخی)
- چگونه مُبلّغ دین خدا شویم؟ (مهارت های ارتباط موثر با دیگر دانشجویان)
🔹با حضور اساتید توانمند و برجسته
+ اکران مستند،کوه گشت شبانه، حضور در طبیعت زیبا و منحصربفرد خوانسار، رصد آسمان شب و برنامه های متنوع دیگر
ثبت نام از طریق لینک
🌐nahad.ui.ac.ir
اطلاعات بیشتر
☎️۰۳۱۳۷۹۳۲۵۹۰
💠دفتر نهاد رهبری دانشگاه اصفهان
#همرزمان_حسین
May 11
🔻ماجرای تابلوی مشهور خرمشهر "جمعیت 36 میلیون نفر" چه بود؟
🔹در روز سوم خرداد 1361 هرکس با شور و شعف مشغول امدادرسانی و ارائه خدمات به بقیه بود، آن لحظه به فکرم خطور کرد جملهای بنویسیم و در ابتدای شهر نصب کنیم، به شهید بهروز مرادی گفتم نوشتهای آماده کند که این جمله در تاریخ دفاع مقدس و جنگ به یادگار باقی ماند.
🔹به خطاط دفتر تبلیغات خرمشهر گفتم بنویس «خرمشهر جمعیت 36 میلیون نفر»، هدفم این بود که در آن زمان چون جمعیت کشور 36 میلیون نفر بود نشان دهیم که همه ملت ایران پشتیبان مردم خرمشهر در جنگ بودند. بعد از سالها از پایان جنگ تحمیلی این تابلوی معروف با خط زیبای شهید مرادی و پیشنهاد بنده به این جمله معروف در فیلمها و سریالها برای مخاطبین نمایش داده میشود.
📚منبع: کتاب «منزلگاههای یک انقلاب» خاطرات آیتالله علی اسلامی، مرکز اسناد انقلاب اسلامی
🌐تاجیکستان، ترکمنستان، روسیه، قطر، عمان، ترکمنستان، ازبکستان، آمریکا، قزاقستان، چین، سوریه و بالاخره اندونزی دوازده مقصد سفرهای خارجی آیت الله رییسی در ۲۰ ماه تصدی منصب ریاست جمهوری او بوده است، یعنی به طور متوسط هر ۵۰ روز یک سفر خارجی مهم، با ده ها توافق نامه و تفاهم نامه تجاری و غیرتجاری.
دولت سیزدهم برخلاف دولت قبل به درستی فهمید که نباید کشور را معطل اخم و لبخند چند کشور استعمارگر و تمامیت خواه و مستکبر و البته در حال افول کند؛ به همین جهت به جای اتلاف وقت گران بهای ملت بزرگ ایران به پای برجام غرب بدعهد،با کشورهای همسایه و هم منافع و قدرت های اقتصادی نوظهور وارد تعامل شد.
از جمله سفر اخیر آیت الله رئیسی به اندونزی، پرجمعیت ترین کشور اسلامی و یک کشور نوظهور اقتصادی بود، کشوری که طبق پیش بینی ها در آینده نزدیک اقتصاد چهارم دنیا خواهد شد.
این تعاملات گسترده و متنوع در آینده نزدیک ثمرات انبوهی برای ایران به ارمغان خواهد آورد و باعث شکوفایی و جهش اقتصاد کشور خواهد شد.
@masjed_ui
بسم الله الرحمن الرحیم
«مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا»
ارتحال ملکوتی و شهادت گونه برادر عزیزم مجاهد مخلص مرحوم مغفور جناب حاج کریم تکاور نژاد را به خانواده محترم ایشان به ویژه همسر بزرگوار و فرزندانش تسلیت عرض می کنم.
هجرت این عزیز دل برای این کمترین که همیشه مشمول محبتش بوده، نیز سنگین و دردآور است.
مرحوم تکاور نژاد در اوایل جوانی در زمان رژیم فاسد پهلوی، عازم جهاد برای آزادی فلسطین می شود و در اردن دوره چریکی می گذراند و بعد راهی نبرد با رژیم صهیونیستی می گردد و سپس اسیر می شود، جهت شکنجه او را تحویل رژیم بعث عراق می دهند که آنها ساقهای پای او را شکستند و بر سر او با تازیانه و میخ کوبیدند و کمرش را مصدوم ساختند و بعد از آسیب های جسمی و روانی، وی را راهی کویت و بعد ایران کردند.
مبارزات او پیش از انقلاب به دستگیری وی توسط ساواک انجامید.
دوران دفاع مقدس، لباس رزم به تن می کند و راهی جبهه می شود و به همراه شهید چمران عملیات چریکی انجام می دهد. فعالیت های جهادی او تا سال ۶۶ با مصدومیت شیمیایی ادامه می یابد و در بیمارستان صحرایی بستری می شود ولی نام او به عنوان شهید در رادیو اعلام می گردد؛ البته شهید زیست و شهید هجرت کرد.
شهید تکاور نژاد از سال ۶۶ تاکنون همیشه در رنج و درد و بیماریهای متعدد بود، اما هیچگاه ننالید و گلایه نداشت و همیشه شاکر و در مقام رضا زیست تا در اثر دومین سکته مغزی، توان تکلم و حرکت و خورد و خوراکش را از دست داد و فقط از چشمانش، دردهای پنهان و نهفته او فهمیده می شد.
این مجاهد سالک خرمشهری پس از هفتاد و شش سال زیستن و شصت سال مجاهدت در سالروز آزاد سازی خرمشهر از تن خسته و مجروح خود آزاد شد و به دیار باقی شتافت و به همرزمان شهیدش پیوست.
رضوان و جنت الهی و ضیافت علوی و حسینی نصیب این مجاهد فی سبیل الله باد.
الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ طُوبَىٰ لَهُمْ وَحُسْنُ مَآبٍ
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته
عبدالحسین خسروپناه دزفولی
طلبه حوزه علمیه قم
سوم خرداد ۱۴۰۲
▶️ @Masjed_ui