🧐وظیفه و نقش نمازگزاران و اهالی مسجد
اهل نماز و مسجد که بدون هیچ تبلیغی و بدون هیچ انتظاری حضور درمسجد و نماز جماعت را وظیفه الهی و شرعی خود میدانند و در هر شرایطی این سنگر مقدس را خالی نمیگذارند، اغلب انسانهای مؤمن و ارزشمند هستند، در عین حال برای این افراد وظایف و مسؤلیتهایی متوجه است که در نوبت خود توجه و رعایت آنها تأثیر بسزایی در جذب جوانان دیگر به مسجد و جماعات خواهدداشت، از جمله:
الف) طبق فرمایش حاج آقا قرائتی ( ۱۳۷۰، ص ۵۳) « نسبت به نماز یک غیرتی داشته باشیم؛ یعنی وقتی دیدیم مسجد خلوت است، فشار خون ما بالا بیاید»، در این موقع است که دغدغه فکری خواهیم داشت و به عنوان یک امر مهم به فکر راهکار و اقدام عملی خواهیم بود.
ب) در محیطهای جمعی از زخم زبان زدن، به شوخی گرفتن و تمسخر به شدت اجتناب شود (مرحوم ابوترابی، ۱۳۷۰،ص ۳۷)، این مسائل به ویژه به جهت حساسیت نوجوان و جوان بسیار مهم و تأثیرگذار خواهد بود.
ج) طبق توضیح المسائل همه مراجع مستحب است، کسی که به مسجد میرود و لباس پاکیزه و قیمتی بپوشد و خود را خوش بو کند ( به نقل از ابرقوی، ۱۳۸۵،ص ۱۳۸)، در ارتباط با پاکیزگی، نظافت و خوشبویی نمازگزار هنگام حضورش در مسجد آیات، روایات و سیره زیادی داریم که به چند مورد اشاره میشود:
- در آیه ۳۱ سوره اعراف قرآن میفرماید «هنگام حضور در مساجد زینتهایتان را به خود بگیرید».
- حضرت امام حسن مجتبی علیهالسلام رادیدند، وقتی که برای نماز بر میخیزد، بهترین لباسهایش را میپوشد، علتش را سوال کردند، فرمود «همانا خداوند متعال زیبایی را دوست دارد، پس خود را به پروردگارم می آرایم» (نقل از رهبری، ۱۳۸۰،ص ۱۰۸).
- پیامبر اکرم (ص) فرمودند«خداوند خوشبوست و بوی خوش را دوست دارد» (نهج الفصاحه به نقل از همان منبع،۱۳۲).
- از حضرت امام رضا علیهالسلام نقل شده است که جای حضرت امام صادق علیهالسلام در مسجد از بوی عطر و اثر سجده حضرت شناخته میشد(همان منبع)، حضرت امام صادق(ع) میفرمایند «دو رکعت نماز با عطر بهتراست، از هفتاد رکعت از کسی که عطر نزده باشد» (مکارم الاخلاق به نقل از رهبری،ص۱۳۴).
- روایت داریم نماز با مسواک برابر هفتاد رکعت نمازی است که فرد مسواک نزند.
همه موارد مذکور نشانگر اهمیت نظافت و بهداشت فردی نمازگزار است، طوری که هنگام صحبت کردن دهان نمازگزار نباید بوی بد بدهد، لباس نمازگزار نباید چرکی و بدبو باشد، پای نمازگزار بوی بد ندهد؛ یعنی در یک کلام علاوه بر زیبایی درون ،زیبایی بیرونی نیز مراعات شود، مطمئناً همه این موارد در نگرش افراد به ویژه جوانان و نوجوانان به مسجد و مسجدیها و جذب آنها به مسجد و جماعات مؤثر خواهد بود.
د- بزرگان ، هیئت امنا و دست اندرکاران مساجد که خود اهل نماز و مسجد هستند و دوست دارند، افراد بیشتری در مساجد حضور یابند، با توجه به ویژگیها و واقعیات دوران نوجوانی و جوانی از واکنشهای تند و افراطی بپرهیزند، چه بسا یک برخورد ناسنجیده وناصواب برای همیشه جوانی را از مساجد و عرصه تربیت دینی دور گرداند، باجوانان، نوجوانان و کودکان درمسجد و عرصهدینی با سعهصدر بیشتری رفتار شود.
و- مطابقت گفتار و عمل نمازگزاران و متولیان امورمساجد، یکی از پیامدهای تضاد در گفتار و رفتار مبلغان و متولیان امور مساجد، ایجاد تنفر دربین جوانان است، بسیار اتفاق افتاده وقتی از جوانی پرسیده میشود، چرا به مسجد نمیروی؟ میگوید، فلان مسجدی نماز جماعتش ترک نمیشود، ولی در عمل فلان کار را انجام میدهد، هر چند این امر توجیهی برای عدم حضور فرد در مسجد و نماز جماعت نمیشود، اما چه بخواهیم یا نخواهیم این اتفاق میافتد و اثر خودش را میگذارد.
ر- بین مسجد محل و مدرسه ارتباط ایجاد شود، در این راستا متولیان امور مسجد و مدیران مدارس تعامل داشته باشند، اگر میخواهند، شاگرد را تشویق کنند، بین دو نماز تشویق کنند، طوری که بچهها از مسجد خاطرات خوش داشته باشند و مسجد را منحصر به سوگواری و عزاداری فرض نکنند، (قرائتی ،۱۳۸۶،ص۶) همچنین واگذاری بخشی از کار ستادهای نماز جمعه، به دانش آموزان دبیرستانی و بگویند که مثلاً فلان دبیرستان، این هفته مهمان شما هستیم (قرائتی،۱۳۷۰،ص۵۵).
آنچه در بالا در مورد نقش و مسئولیت نمازگزاران و مسجدیها بیان شد، در راستای این فرمایش مقام معظم رهبری است که میفرمایند «اقامه نماز چیزی فراتر از گزاردن نماز است»؛ یعنی فقط همین نیست که کسی خود به عمل نماز قیام کند، بلکه این نیز هست که در جهت و سمت نماز، به راه افتد و دیگران را نیز به راه اندازد (به نقل از رجالی تهرانی ،۱۳۷۵، ص۴).
همچنین در مورد توصیه لقمان به فرزند خود که قرآن اشاره دارد، میفرماید «ای فرزندم! نماز را بر پا دار»، در این جمله منظور از بر پا داشتن یکی امر شخصی است و مقصود دیگر احیای نماز در جامعه است ( همان منبع ،ص۲۲)، بنابراین به عنوان یک فرد مسجدی و اهل نماز مسئولیت و وظایفی در جذب دیگران به ویژه جوانان به مسجد و نماز جماعت به عهده ماست که باید نسبت به آن اهتمام داشته باشیم
✅لینک کانال مسجد ابوالحسن علیه السلام رو برای نمازگزاران بفرستید👇👇👇👇👇
☫https://eitaa.com/masjedabolhasan
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آن آیتالله میرباقری که عباس عبدی میگفت بویی از گرسنگی نچشیده و روزنامههای زنجیرهای اصلاحطلب او را نماد تحجر و نشناختن جهان مدرن معرفی میکردند و در توییتر لیبرالها او را مارکسیست مسلمان معرفی میکردند را در این 90 ثانیه بشناسید.
🔹کسی که میداند نظام سرمایهداری را چطور توضیح دهد که مردم بفهمند و اهل علم هم به وجود مطالعه پشت سر تکتک جملاتش اعتراف کنند و کسی هم نتواند بگوید چپ ضد توسعه و پیشرفت است!
ثروتمندان مذهبی و خیرّ سالهاست که امثال او را در حوزه، حامی و نظریهپرداز موافق خود قلمداد میکنند و سالهاست به ایشان احترام میگذارند.
🔹بیبیسیها و اینترنشنال ها درست فهمیدهاند که ذهن مردم را نسبت به کدام بخش از حوزه علمیه و علماء آن دور کنند تا روحانینماهای ضد مردم و خاکسار در مقابل سرمایه سالارها، آزادانه دین ضد انسانی خود را تبلیغ کنند تا مردم از دین ناامید شوند...
✅لینک کانال مسجد ابوالحسن علیه السلام رو برای نمازگزاران بفرستید👇👇👇👇👇
☫https://eitaa.com/masjedabolhasan
هدایت شده از محبین امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام
برای محبوبیت خودم میخواستم امام زمان را از ظهورش منصرف کنم
آیت الله مرعشی نجفی میفرمودند:
در نجف نزد عالم بزرگواری به طور خصوصی درس می خواندم که بسیار مورد احترام همگان بود
روزی برای فراگیری درس به محضرشان رفتم، دیدم بسیار پریشان است، علت را پرسیدم، فرمود: شب گذشته در عالم رويا امتحان شدم، ولی مردود شدم
در خواب به من گفته شد که آقا ظهور کرده و در وادی السلام مردم با او بیعت مینمایند
با شنیدن این موضوع حرکت کردم و به عجله وارد خیابان شدم دیدم غوغائی از جمعیت است و هرکس به فکر این است که زودتر خود را به امام برساند و بیعت کند.
دیدم عشق دیدار امام چنان همه را خودباخته ساخته که کسی را با کسی کاری نیست آنها دیروز به من عشق می ورزیدند دیگر به من اعتنا نمی کنند.
از همانجا نقشه کشیدم که در ملاقات با امام ایشان را محترمانه از ظهورش منصرف سازم. بعد از آنکه به خدمتش رسیدم، عرض کردم: فدایت شوم خودتان را به زحمت انداختید، ماکارها را ساماندهی می کردیم و با این قبیل سخن ها می خواستم امام را از ظهورش منصرف کنم.
بعد از چند جمله از این نوع گفتارها، یک مرتبه از خواب بیدار شدم و فهمیدم که هنوز لیاقت ندارم.
✅لینک کانال محبین امیرالمؤمنین رو برای دوستان خود بفرستید👇👇👇👇👇
╭❀🕊🌼🍃❀╮
☫ @tabaln
╰❀🍃🌼🕊❀╯
وَ قَالَ لَهُ بَعْضُ الْیَهُودِ مَا دَفَنْتُمْ نَبِیَّکُمْ حَتَّی اخْتَلَفْتُمْ فِیهِ فَقَالَ ( علیه السلام ):
لَهُ إِنَّمَا اخْتَلَفْنَا عَنْهُ لَا فِیهِ وَ لَکِنَّکُمْ مَا جَفَّتْ أَرْجُلُکُمْ مِنَ الْبَحْرِ حَتَّی قُلْتُمْ لِنَبِیِّکُمْ «اجْعَلْ لَنا إِلهاً کَما لَهُمْ آلِهَةٌ قالَ إِنَّکُمْ قَوْمٌ تَجْهَلُونَ».
( شخصی یهودی به امام گفت: هنوز پیامبرتان را دفن نکرده، در باره اش اختلاف کردید، امام فرمود: )
ما درباره آنچه که از او رسیده اختلاف کردیم، نه در خود او، اما شما یهودیان، هنوز پای شما پس از نجات از دریای نیل خشک نشده بود که به پیامبرتان گفتید: «برای ما خدایی بساز، چنانکه بت پرستان خدایی دارند»، پیامبر شما گفت: «شما مردمی نادانید»."
حکمت ۳۱۷ نهجالبلاغه
🔹آگاهی حق شماست
برای دسترسی سریع به اخبار معتبر ایران و جهان
#با_ما_همراه_باشید 👇👇
https://eitaa.com/Iranisstrongandunited
هدایت شده از ایران قوی و متحد
"بازدارندگی" چیست؟
بازدارندگی استراتژی جنگ نیست بلكه استراتژی صلح است، بازدارندگی دشمن را از نظر فیزیکی دفع نمی کند بلکه از نظر روانی وی را از تجاوز منصرف می کند.بازدارندگی نه تنها در میان کشورها و دولتها به چشم می خورد بلکه میان انسانها و حتی حیوانات وجود دارد.
🔸بازدارندگي و انواع آن
بازدارندگی از چه زمانی وارد مباحث سیاست بین الملل شد؟معمولاً بعد از جنگ جهانی دوم نوع جنگها تغییر پیدا کرد. با پیشرفت نظامی آمریکا و دستیابی وی به سلاحهای شیمیایی توازن قوا تا حدودی به هم خورد، اروپائیان که از جنگ دوم جهانی ضربات زیادی خورده بودند نگران حمله مجدد شوروی مخصوصاً به آلمان غربی بودند و شاید از اینجا بود که بازدارندگی آغاز شد.
البته این بازدارندگی بیشتر از سوی آمریکا علیه شوروی صورت میگرفت که بیشتر به نوعی باجگیری شبیه بود و این اوضاع تا دهه 60 ادامه داشت.
شوروی با دستیابی به موشکهای دوربرد بالستیک در واقع به بازدارندگی متقابل دست یافت، از این به بعد کشورهای فاقد سلاحهای هسته ای به طور نسبی از جمع بازدارندهها خارج شدند. (نسبی از آن جهت که همچنان کشورهای کوچک می توانستند با تکیه بر یکی از دو ابر قدرت از حمایت وی برخوردار شوند)؛
پس در واقع برای بازدارندگی، حداقل دو قدرت هسته ای باید وجود داشته باشد، تا از طرف اول به موجب آن تهدید کند. چنانچه تغییری در وضع موجود داده شود، خسارت سنگینی برطرف دوم وارد میگردد
🔸بازدارندگی به دوشکل است:
1- با سلاحهای متعارف ( یا همان بازدارندگی متعارف) مثل هواپیما، تانک و موشک های فاقد کلاهک هسته ای که این نوع از بازدارندگی را تهدید به درد خفیف میگویند.
2- با سلاحهای هسته ای و کشتار جمعی (یعنی تهدید به درد شدید)
اين نوع بازدارندگی خود به سه شكل اجرا مي شود:
-بازدارندگی کلی (آنی )- از طرف ابر قدرتها همچون آمریکا و شوروی سابق
-بازدارندگی حداقل – از طرف قدرتهای بزرگ یا متوسط همچون فرانسه، انگلستان، چین، هند و پاکستان .
-در مورد بازدارندگی غیر متعارف نوع دیگر از سوی فرانسویها مطرح میشود یعنی بازدارندگی نسبی که در تعریف آن می گویند بازدارندگی با هدف ضربه زدن به دشمن نه نابودی وی .
🔸کاربردهای بازدارندگی
بازدارندگی از حمله مستقیم ( به این معنی که برای جلوگیری از حمله کشور دارای سلاح هسته ای به کشور بازدارنده تهدیدی علیه وی به کار برده می شود).
بازدارندگی از حمله به متحدین کشور بازدارنده.
بازدارندگی از ماجراجویی تجاوز گرانه کشور بازداشته شده که البته در تمامی این موارد بازدارندگی روانی صورت میگیرد.
در واقع زور و قدرت نقش مهمی را ایفا می کنند اما از آن مهمتر تاثیرات روانی یک تهدید است که باید از سطح مبالغه بدون اعتبار خارج شود و تهدید معتبری باشد.
چنانچه یک مادر فرزند خود را تهدید می کند که در صورت انجام کاری، وی تنبیه می شود این نوع بازدارندگی عملاً میان دولتها هم وجود دارد. (آمریکا شوروی را تهدید می کند در صورت استفاده از سلاح های شیمیایی وی نیز از سلاحهای خود علیه شوروی و یا متحدانش استفاده می کند) ویا برعکس توسط مادر به فرزند وعده داده می شود که در صورت انجام ندادن یک کار جایزه ای میگیرد ( بطور مثال در صورتی که روسیه تعدادی از سلاحهای شیمیایی خود را منهدم کند آمریکا نیز در مقابل چنین کاری را خواهد کرد).
-هدف نهایی اعمال بازدارندگی اینست که کشورهای مختلف مخصوصا کشورهای دارنده نیروهای هسته ای بتوانند به تعقیب سیاست های مبتنی بر منافع خود بپردازند و در عین حال از ایجاد شرایطی که منتهی به درگیری کشور با کشورهای رقیب شود جلوگیری کنند، پس در حقیقت هدف جلوگیری از جنگ و ایجاد صلح است علاوه برآن « هدف از بازدارندگی القاء ثبات به نحوی است که با ایجاد حالتی از تعادل ، طرفین بالقوه تخاطم را که احتمال وقوع جنگ بین آنها وجود دارد به حزم و احتیاط ترغیب کند. با این حال گروهی بر اساس دیدگاههای رئالیستی معتقدند صرفاً تسلیحات میتواند ضامن ثبات باشد، گروه دیگر ریشه کنی تسلیحات هسته ای را متضمن ثبات می پندارند( خلع سلاح کامل) ، گروه دیگر اعتقاد به کنترل تسلیحات دارند چرا که مسابقات تسلیحاتی خود خطرناک هستند، در مقابل گروه دیگر امنیت را در فاکتورهای اقتصادی می بینند، در نتیجه باید به توسعه و رفاه ملتها پرداخت و در نهایت گروه دیگر اخلاقیات و سازمانهای بین المللی را موجب صلح و امنیت میدانند.
- دولت ها اغلب زمانی به اعمال بازدارندگی روی می آورند که بخواهد دیگر کشورها را از اقدامات مضر به منافع خود منصرف نمایند.
🔹آگاهی حق شماست
برای دسترسی سریع به اخبار معتبر ایران و جهان
#با_ما_همراه_باشید 👇👇
https://eitaa.com/Iranisstrongandunited
11.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار این کلیپ یک واجب شرعی هست که به گردن تک تک کسانیست که بدستشان میرسد
👌مدیون امام زمان عج و خون شهدا هستید، اگر منتشر نکنید
جمهوری آذربایجان با ۸۵ درصد مردم شیعه چه بلایی سرشون اومد
چرا با اینکه اکثریت شیعه بودن و بعد از ایران دومین کشور شیعه جهان هستند ولی نتوانستند هیچ کاری بکنند؟؟؟؟؟🤔
حجابشون به زور از سرشون برداشته شد
مساجدشون را تخریب کردن
شبکه های تلویزیون ممنوع شد که مطالب مذهبی پخش کنند
برگزاری مراسم ها و هیئت ها ممنوع شد
همجنسگرایی آزاد و علنی شد
کاباره ها و مجالس لهو و لعب علنی شد
حتی صدور شناسنامه با حجاب را ممنوع کردن هم نابودشان کردن دقیقا همان خوابی که برای ایران و ایرانی دیده اند
ملت شهید پرور ایران اگر نشسته اید تا مسئولین در مسئله حجاب اقدام خاصی کنند، سخت در اشتباهید چوندر حکومت اسلامی وظیفه مردم است
تمام مردم باید جهت احیای تذکر لسانی با برخورد شایسته و مناسب به میدان بیان و بیتفاوت ازکنار بیحجابی ها نگذرند.....
کوتاهی که این چندساله شده است را الان باید با زحمت زیادی جبران کرد و اگر الان هم مردم کوتاه بیان و عقب بایستند، قطعا ضربه خواهیم خورد
تذکر لسانی را هم محدود به حجاب نکنید و در تمام زمینه ها هرکجا منکری را(کم کاری، گران فروشی، تقلب، حق و ناحقی و......) مشاهده کردین تذکر دهید
از جمع های فامیلی و دوست و آشنا شروع کنید و در جامعه هم هر بیحجابی را دیدین، حتما تذکر دهید
البته
محترمانه
و دوستانه
و دلسوزانه
💠❀🇮🇷❀💠
🆔 اندیشکده سایبری سربازان ولایت
🆔 به کانال سربازان ولایت بپیوندید👇
╭═━⊰🌺⊱━═╮
@sarval
╰═━⊰🌺⊱━═╯
هدایت شده از محبین امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 تصویری که ۶ روز پس از شهادت شهید حججی در سال ۱۳۹۶ به دوستداران هنر تهرانی در کنار سالن تئاتر شهر نشان داده شد و از آنها پرسیده شد که صاحب این تصویر کیست؟!
🔸این کلیپ یک نکته بسیار مهم دارد و آن اینکه امکان گرفتار شدن بالقوه ما در یک جنگ شناختی را برایمان نشان داده و تبیین میکند که ممکن است مجری به جای اینکه به ما بگوید این تصویر یک شهید مدافع حرم است تا ما ناراحت شویم، به ما میگفت او یک بازیگر ایرانی است که در یک فیلم خارجی بازی کرده که آن وقت ما حتی خوشحال هم میشدیم!
🔸پس وقتی که در چنین شرایطی قرار میگیریم و اولین بار میخواهیم که با جزئیات یک پدیده روبرو شویم، این امکان وجود دارد که به جای حقیقت، یک دروغ و اساساً هر دروغی که گوینده آن را اراده کند به خورد ما داده شود!
🔸در این کلیپ و آنجایی که یکی از مخاطبین میگوید که این تصویر متعلق به فیلم سینمایی «نجات سرباز رایان» است، کافی بود که مجری هم میگفت بله شما درست می گویی و آن موقع این فرد شاید تا زمانی نسبتاً طولانی و با تمام قدرت هرجا که میرفت میگفت این تصویر مربوط به فیلم «نجات سرباز رایان» است و حتی حاضر بود در این خصوص همه زندگی خود را هم به عنوان شرطبندی وسط بگذارد!
✅لینک کانال محبین امیرالمؤمنین رو برای دوستان خود بفرستید👇👇👇👇👇
╭❀🕊🌼🍃❀╮
☫ @tabaln
╰❀🍃🌼🕊❀╯