📣 *اطلاعیه شماره ۳ شرکت آب و فاضلاب استان / عملیات رفع حادثه به پایان رسید*
📣 *به اطلاع مشترکان شهر زاهدان میرساند، عملیات اصلاح خط در محل ایستگاه پمپاژ به منظور انتقال و توزیع آب به پایان رسید.*
ضمن عرض پوزش از مشترکان به استحضار میرساند با توجه به اینکه حادثه در خروجی ایستگاه پمپاژ واقع شده بود،میبایست آب در طول ۱۶ کیلومتر از خط انتقال تخلیه میشد و این موضوع باعث طولانی شدن مراحل اصلاح خط گردید؛ اکنون حادثه رفع، آب از طریق خط انتقال به زاهدان در جریان است و پس از طی طول مسیر و آبگیری شبکه توزیع، آب کلیه نقاط مواجه با قطعی شهر زاهدان وصل خواهد شد.
خواهشمند است جهت کمک به پایداری و بازگشت شبکه آب به حالت طبیعی، از مصارف غیرضروری طی ۲۴ الی ۴۸ ساعت آینده اجتناب نمایید.
با تشکر از همراهی و صبوری شما عزیزان
35 درصد جمعیت شهر زاهدان دچار بی آبی شدند
مدیرکل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان در گفتوگو با خبرنگار فارس: به دنبال اختلال پیش آمده در شبکه آبرسانی، حدود 35 درصد جمعیت شهر زاهدان دچار بی آبی شدند، امشب تا ساعت 11 شرایط نرمال شود.
http://fna.ir/3djv2e
@farssb