🌹ﺣﻀﺮﺕ ﻓﺎﻃﻤﻪ ﻋﻠﻴﻬﺎ ﺍﻟﺴﻼﻡ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻦ ﻋﻠﻴﻪﺍﻟﺴﻼﻡ ﻛﻪ ﭘﺮﺳﻴﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﭼﺮﺍ ﺑﺮﺍﻯ ﻫﻤﺴﺎﻳﮕﺎﻥ ﻭ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺩﻋﺎ ﻣﻰﻛﻨﻰ ﻭ ﺑﺮﺍﻯ ﺧﻮﺩ ﺩﻋﺎ ﻧﻤﻰ ﻛﻨﻰ؟
ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﺍﻟﺠﺎﺭُ ﺛُﻢَّ ﺍﻟﺪّﺍﺭُ ؛
♦️ ﺣﻀﺮﺕ ﻓﺎﻃﻤﻪ ﻋﻠﻴﻬﺎ ﺍﻟﺴﻼﻡ:
ﺍﻭّﻝ ﻫﻤﺴﺎﻳﻪ، ﺳﭙﺲ ﺧﺎﻧﻪ ﺧﻮﺩ
📚ﻋﻠﻞ ﺍﻟﺸﺮﺍﺋﻊ ، ﺝ 1 ، ﺹ 183
#حدیث
#حضرتزهراسلاماللهعلیها
#همسایه
🆔eitaa.com/masjedf
🆔Rubika.ir/masjedf
🆔ble.ir/masjedf
🌹اعمال شب اول ماه رجب:
🌺از رسول خدا(ص) نقل شده است که به هنگام رؤیت هلال ماه رجب، این دعا را مىخواند: «اَللّهُمَّ اَهِلَّهُ عَلَیْنا بِالاْمْنِ وَالاْیمانِ وَالسَّلامَةِ وَالاْسْلامِ رَبّى وَرَبُّکَ اللهُ عَزَّوَجَلَّ»؛
(خدایا این ماه را بر ما به امنیت و ایمان و سلامت و دین اسلام نو کن، پروردگار من و پروردگار تو (اى ماه) خداى عزوجل است.)
🌺و همچنین از آن حضرت نقل شده است که وقتى هلال ماه رجب را مىدید، مىفرمود: «اَللّهُمَّ بارِکْ لَنا فى رَجَب وَشَعْبانَ، وَبَلِّغْنا شَهْرَ رَمَضانَ، وَاَعِنّا عَلَى الصِّیامِ وَالْقِیامِ، وَحِفْظِ اللِّسانِ، وَغَضِّ الْبَصَرِ، وَلا تَجْعَلْ حَظَّنا مِنْهُ الْجُوعَ وَالْعَطَشَ»؛
(خدایا برکت ده بر ما در ماه رجب و شعبان و ما را به ماه رمضان برسان و کمکمان ده براى گرفتن روزه و شب زندهدارى و نگهدارى زبان و پوشیدن چشم و بهره ما را از آن ماه تنها گرسنگى و تشنگى قرار مده.)
✅ غسل کردن: سیّد بن طاووس مىگوید در کتب «عبادات» روایتى از رسول خدا (ص) یافتم که آن حضرت فرمود: هر کس ماه رجب را درک کند و در اول، وسط و آخر آن، غسل کند همانند روزى که از مادر متولد شده، از گناهان خارج شود (و پاک شود).
✅ زیارت امام حسین(ع) در این شب فضیلت بسیار دارد.
✅ بعد از نماز مغرب، ۲۰ رکعت نماز بخواند (هر دو رکعت به یک سلام) و در هر رکعت یک بار سوره «حمد» و یک بار سوره «توحید» بخواند، رسول خدا(ص) در پاداش این عمل فرمود: هر کس چنین کند، به خدا سوگند خودش، خانوادهاش، مالش و فرزندانش محفوظ بمانند و از عذاب قبر پناه داده شود... و در قیامت به سرعت از صراط بگذرد.
✅ بعد از نماز عشاء، دو رکعت نماز به جا آورد، در رکعت اول «حمد» و «الم نشرح» را یک مرتبه و سوره «توحید» را سه مرتبه بخواند و در رکعت دوم، سورههاى «حمد»، «الم نشرح»، «توحید» و «معوّذتین» (سورههاى ناس و فلق) را یک بار بخواند و پس از سلام ۳۰ مرتبه بگوید: «لا اله الاّ الله» و ۳۰ مرتبه «صلوات» بفرستد، رسول اکرم(ص) فرمود: کسى که این عمل را انجام دهد، خداوند گناهانش را مىآمرزد و از گناه پاک مىشود.
✅ ۳۰ رکعت نماز بخواند، (هر دو رکعت به یک سلام) در هر رکعت یک مرتبه «حمد» و یک مرتبه «کافرون» و سه مرتبه «توحید» را بخواند. در روایتى رسول خدا(ص) فرمود: هر مرد و زن مؤمنى چنین کند، خداوند تمام گناهان کوچک و بزرگ وى را مىآمرزد و تا سال بعد، خداوند نامش را در فهرست «نمازگزاران» مىنویسد و از نفاق پاک مىشود.
✅ احیاى شب اول ماه رجب: شیخ طوسى در «مصباح المتهجّد» از امام صادق(ع) از جدش از امیرمؤمنان على(ع) نقل کرده است که آن حضرت دوست داشت که در چهار شب از شبهاى سال، فارغ از هر چیز، به عبادت بپردازد: شب اوّل ماه رجب، شب نیمه شعبان، شب عید فطر و شب عید قربان.
در حدیثى دیگر، از امام صادق(ع) نقل شده است که «تا مىتوانى بر احیاى شبهاى عید فطر، عید قربان و... شب اول رجب مراقبت کن.
✅ خواندن دعایى که از امام جواد(ع) نقل شده است که فرمود: مستحب است انسان، در شب اول رجب، با این کلمات، دعا کند: «اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِاَنَّکَ مَلیکٌ، وَاَنَّکَ عَلى کُلِّ شَىْء مُقْتَدِرٌ، وَاَنَّکَ ما تَشآءُ مِنْ أَمْر یَکُونَ اَللّهُمَّ اِنّى اَتَوَجَّهُ اِلَیْکَ بِنَبِیِّکَ مُحَمَّد نَبِىِّ الرَّحْمَةِ، صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ، یا مُحَمَّدُ یا رَسُولَ اللهِ، اِنّى اَتَوَجَّهُ بِکَ اِلَى اللهِ رَبِّکَ وَرَبِّى لِیُنْجِحَ بِکَ طَلِبَتى»
#ماهرجب
#اعمالوارده
#شباولرجب
🆔eitaa.com/masjedf
🆔Rubika.ir/masjedf
🆔ble.ir/masjedf
🔸️ دعای «یا من ارجوه لکل خیر» ماه رجب
#ماه_رجب
#دعایماهرجب
#اعمال
🆔eitaa.com/masjedf
🆔Rubika.ir/masjedf
🆔ble.ir/masjedf
✨ نماز شبهای ماه رجب
#این_الرجبیون
#ماهرجب
#نمازماهرجب
🆔eitaa.com/masjedf
🆔Rubika.ir/masjedf
🆔ble.ir/masjedf
🌺 ولادت امام محمد باقر(علیهالسلام) مبارک باد.
🌺 امام باقر(ع): هركس با خانوادهاش خوشرفتار باشد، بر عمرش افزوده میگردد.
#ولادتامام_باقر_علیهالسلام
#ماه_رجب
🆔eitaa.com/masjedf
🆔Rubika.ir/masjedf
🆔ble.ir/masjedf
🌺 پای یلدای دلت یواشکی زمزمه کن
🍀 زیر لب یه یادی از نور دل فاطمه کن
🌺 چشماتو خیره کن و سوره والعصر و بخون
🍀 یه دعا برا ظهور پسر فاطمه کن
من تمام عمر چلهنشین توام یا صاحب الزمان
🤲 اللهم عجل لولیک الفرج🤲
#یلدای_مهدوی
🆔eitaa.com/masjedf
🆔Rubika.ir/masjedf
🆔ble.ir/masjedf
🌛ماهِ رجب، نهری بهشتی است🌜
🌺 قالَ الْكاظِمُ عليه السلام: «رَجَـبٌ نَهْـرٌ فِى الْجَنَّـةِ أَشَدُّ بَياضاً مِنَ اللَّبَنِ وَ أَحْلى مِنَ الْعَسَلِ، فَمَن صامَ يَوْماً مِنْ رَجَبٍ سَقاهُ اللّهُ مِنْ ذلِكَ النَّهْرِ.»
♥️ امام كاظم عليه السلام فرمود: #رجب، نهر یا رودخانهاى در #بهشت است که از شير سفيدتر و از عسل شيرينتر. هركس يک روز از #ماه_رجب را روزه بگيرد، خداوند از آن #نهر به او می نوشاند.
📚 من لا يحضره الفقيه: ج ۲، ص ۹۲
#ماهرجب
🆔eitaa.com/masjedf
🆔Rubika.ir/masjedf
🆔ble.ir/masjedf
🌹امام محمد باقر علیه السلام فرمودند:
شيعَةُ عَلِيٍّ الْمُتَبَاذِلُونَ فِي وَلَايَتِنَا الْمُتَحَابُّونَ فِي مَوَدَّتِنَا الَّذِينَ إِذَا غَضِبُوا لَمْ يَظْلِمُوا وَ إِنْ رَضُوا لَمْ يُسْرِفُوا بَرَكَةٌ عَلَى مَنْ جَاوَرُوا سِلْمٌ لِمَنْ خَالَطُوا.
♦️ شيعيان على عليه السّلام كسانى هستند كه در راه دوستی ما #مال_خود_را به يك ديگر #مىبخشند و در راه ولایت و مودّت ما به يكديگر محبت میورزند، اگر به خشم آيند ستم نمىکنند و اگر خوشنود شوند زياده روى نمىكنند، براى همسايگان بركت هستند،
و براى معاشرين خود سلامتى (ایمنی و آسايش) هستند.
📚 خصال (شیخ صدوق): ص ۳۹۷
#اماممحمدباقرعلیهالسلام
🆔eitaa.com/masjedf
🆔Rubika.ir/masjedf
🆔ble.ir/masjedf
#اطلاعیه
🏴ویــژهبرنامـــهشهــادتجانســوز🏴
🏴دهمیناخترآسمانولایتوامامت🏴
🏴حضـرتامــامهـــادیعلیهالسلام🏴
❇️ سخنران:
حجةالاسلاموالمسلمینموسوی
❇️ عزاداری:
توسطمداحاهلبیتعلیهمالسلام
🗓 سهشنبهدومدیمـاه١۴٠۴
⏱ بعدازنمازمغـربوعشـاء
🔸شمیراننو،کوچههشتمغربی
🔸مسجدفاطمیهسلاماللهعلیها
🆔eitaa.com/masjedf
🆔Rubika.ir/masjedf
🆔ble.ir/masjedf
🌹حضرت علی (علیهالسلام) فرمود :
♦️ از کسانی مباش که اگر بيمار شود پشيمان مي گردد و اگر تندرست باشد احساس امنيت مي كند و به لهو می پردازد ؛ به هنگام سلامت مغرور است و به هنگام گرفتاري نااميد. اگر بلائی به او برسد همچون بيچارگان دعا می كند و اگر آسايش و وسعت به او برسد همچون مغروران از خداي روي می گرداند . نفس، او را در امور دنيا به انجام آنچه گمان دارد وادار ميكند، ولی در امور آخرت به آنچه يقين دارد اعتنا نمي كند
📚 نهج البلاغه حکمت ١٥٠
#حدیث
#نهجالبلاغه
#امیرالمؤمنینعلیهالسلام
🆔eitaa.com/masjedf
🆔Rubika.ir/masjedf
🆔ble.ir/masjedf
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماه رجب برای امیرالمومنین(ع) فرصت بگذارید
🔹آیتالله میرباقری: همانطور که در ماه رمضان قرآن نازل شده و خواندن هر آیه ثواب قرائت کل قرآن دارد، ماه #رجب هم ولایت امام در دسترس است. پس هر روز زیارت حضرت امیر(ع) را بخوانید.
🔸امشب ماه رجب فرا میرسد تا وقت داری خودت را آمادۀ آمدن ماه امیرالمومنین(ع) کن.
#ماهرجب
#ولایت
#امیرالمؤمنینعلیهالسلام
🆔eitaa.com/masjedf
🆔Rubika.ir/masjedf
🆔ble.ir/masjedf