🔹🔹حجت الاسلام فقیهی اصفهانی از اساتید حوزه علمیه قم :
یکی از رفقا ما به نام آقای رجالی ، که خیلی رفت و آمد داشت از قدیم با حضرت آیت الله بهجت و درس ایشان را خیلی شرکت می کرد و خیلی آدم با صفا و سالم و خوبی است، ایشان چند مورد از ایشان را برای ما نقل می کرد .
یکی اینکه می گفت ، آیت الله بهجت ، به این راحتی هر کسی را راه نمی دادند برای ملاقات ، آن هم برای ملاقات های طولانی و این حرف ها .
ولی آیت الله خامنه ای مرتب خدمت آیت الله بهجت می رسیدند و این ها یک رابطه صمیمی داشتند . زیاد و به طور مخفیانه آقا می آمدند قم و می رفتند خدمت آیت الله بهجت .
یکی از زمان هایی که ایشان می گفت زمان ملاقات این دو بزرگوار بوده است ، سحر بود دو ساعت مانده به اذان صبح . ایشان می گفت که آیت الله خامنه ای گاهی سحر می آمدند . در آن موقعیت حساس می آمدند خدمت آیت الله بهجت و می رفتند . خوب این نشانه علاقه شدید آیت الله بهجت به مقام معظم رهبری است که در این موقع شب و سحر آقا را می خواستند و با هم بودند و صحبت می کردند .
بعد باز ایشان می گفتند چند سال پیش که آیت الله خامنه ای یک هفته ای تشریف آوردند قم ، جمعیت زیادی برای استقبال آمده بودند در خیابان ها .
آیت الله بهجت هم آمدند جزء جمعیت استقبال کنندگان . حالا یک مرجعی در سن حدود نود سال ! ایشان هم آمدند در جمع استقبال کنندگان آیت الله خامنه ای . ایشان می گفت که یک شخصی به ایشان گفت که حاج آقا شما با این سن و سال آمدید وسط این جمعیت استقبال کنندگان ؟
آیت الله بهجت فرمودند : " اگر مردم می دانستند که استقبال این سید چقدر ثواب دارد هیچ کس در خانه نمی نشست " .
این تعبیر خیلی زیباست که اگر مردم می دانستند استقبال این سید چقدر ثواب دارد هیچ کس تو خانه نمی نشست .
سینه ی خود را شکافتم، به هر جای آسمان رفتم این سید (خامنه ای) را دیدم. باید قنبر حضرت خامنه ای کبیر بود.
منبع: نشریه پرتو سخن 16/06/90
علامه حسن زاده آملی
🔹🔹آیت الله محمد مهدی شب زنده دار نیز در درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، با اشاره به حمایت آیت الله وحید خراسانی از مقام معظم رهبری گفت: آیت الله العظمی وحید خراسانی که ما بیست و چند سال خدمت ایشان مشرف می شدیم و تلمذ کردیم، چند بار در جلسات مختلف فرمودند «کارهای آقای خامنه ای بر اساس موازین است».
وی ادامه داد: یعنی ایشان ضوابط شرعی را مراعات می کنند و اصل در این است که هوا و هوس ندارند و وقتی تشخیص می دهند که این حکم، حکم خداست به آن عمل می کنند و این یک شهادت بزرگی است.
استاد دروس خارج حوزه علمیه قم گفت: در جلسه دیگری هم آیت الله وحید خراسانی از آیت الله خامنه ای و پدر ایشان تعریف کردند، بنابراین وقتی مقام معظم رهبری به حرم اهل بیت و قم مشرف می شوند، وظیفه همه ما است که از مقام شامخ ایشان تجلیل کنیم.
وی بیان داشت: این تجلیل، تجلیل از اسلام، مذهب، اهل بیت و مرجعیت بوده و شکر نعمت حکومت اسلامی است که خداوند متعال به این مملکت ارزانی داشته است.
🔹مبلغ پولی که برای مسابقه تا الان جمع شده،ان شاءالله که بتوانیم یک کار جزئی فرهنگی انجام بدهیم.
6037997167220079🔹اگه نمی تونید پول واریز کنید،میزان صلواتی که برای اموات خیرهای محترمون می تونید بفرستید رو اینجا بگید #ناشناس https://daigo.ir/secret/658757232 😍ان شاءالله جزئیات بیشتر کاری رو که می خواهیم انجام بدهیم را در هفته های آینده اعلام می کنیم عضو کانال شوید🔻 🆔https://eitaa.com/masjedihaye_khomein
بسم الله الرحمن الرحیم
◾️#مراسم_عزاداری
🏴 سالروز شهادت رئیس مکتب تشیع امام جعفر صادق علیه السلام🕯
🗓شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۵
⏰ ساعت ۱۰:۳۰
📍حوزه علمیه امام خمینی «ره»
🔸باحضور همه هیئت های مذهبی و اقشار مختلف مردم شهرستان خمین
در پایان میهمان سفره پر برکت اهلبیت علیهم السلام خواهیم بود.✨
عضو کانال شوید🔻
🆔https://eitaa.com/masjedihaye_khomein
خاویر پرز دکوئیار دبیرکل سازمان ملل در بحبوحه جنگ تحمیلی به ایران آمد، دیداری هم با رئیسجمهور (آقای خامنهای) داشت.
دکوئیار پس از آن دیدار پرسیده بود:
رئیسجمهور شما از کدام دانشگاه علوم سیاسی فارغ التحصیل شده است. دکوئیار افزوده بود من مدرک دکترای علوم سیاسی دارم و 30سال است کار سیاسی میکنم و چند سال است دبیرکل سازمان ملل هستم، در این مدت شخصیتهای سیاسی و رئیسجمهورهای بسیاری را دیدهام اما تاکنون شخصیتی به سیاستمداری و هوشمندی او ندیدهام.
#نگاه_سرافرازانه
عضو کانال شوید🔻
🆔https://eitaa.com/masjedihaye_khomein
هدایت شده از مسجدیهای خمین
🎊مسابقه #نگاه_سرافرازانه🎊
🥀ثواب مسابقه را هدیه می کنیم به شهید گمنام گلزار شهداء شهرستان خمین که امروز سالروز شهادتشون می باشد.
سئوال مسابقه:
یک نظر از بزرگان علماء یا سیاسمتداران دنیا یا افراد خاص دنیا در مورد بزرگی و عظمت رهبر معظم انقلاب (حفظه الله) بگویید!؟
🔹ارسال جواب به اینجا👇
@Ali_Ali313
#شهیدانه🥀
#نگاه_سرافرازانه💪
#فقطمخصوصساکنینخمینوروستاها
❌چهار نکته❌
۱.مسابقه بانی خاص داشت.
۲.مسابقه نگاه سرافرازانه تا مدتی تعطیل خواهد شد.
۳.هدایا ۱۶ شارژ پنج هزار تومنی می باشد.
۴.هدایا روز جمعه داده خواهد شد.
عضو کانال شوید🔻
🆔https://eitaa.com/masjedihaye_khomein
خمین قهرمان مسابقات فوتسال دانش آموزان پسر دوره متوسطه اول شد
در ادامه مسابقات ورزشی دانش آموزان استان مرکزی که گرامیداشت شهدای دانش آموز در حال انجام است رقابت های مرحله نهایی فوتسال برگزار شد و در پایان نتایج ذیل بدست آمد
در بخش تیمی
خمین مقام اول مربی روحالله جوادی سرپرست سید حسین بهشتی
ساوه مقام دوم
کمیجان مقام سوم
عضو کانال شوید🔻
🆔https://eitaa.com/masjedihaye_khomein
😊خنده دارترین افراد کسانی هستند که سر سفره ی جمهوری اسلامی خوردند و فربه شدند،
و حالا لگد میزنن به جمهوری اسلامی!!
#شبخوش
#درپناهحق
عضو کانال شوید🔻
🆔https://eitaa.com/masjedihaye_khomein
مسجدیهای خمین
🎊مسابقه #نگاه_سرافرازانه🎊 🥀ثواب مسابقه را هدیه می کنیم به شهید گمنام گلزار شهداء شهرستان خمین که ام
🔹مسابقه ی امروز کانال هم ،همین مسابقه هست.
برید داخل گوگل جست و جو کنید و جواب را بفرستید.