هدایت شده از زندگی_بندگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیکر شهید سیدحسن نصرالله تا الان کجا نگهداری شده است
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
دولت سازی با دلقک
🔻آمریکا از یک دلقک سینمایی در اوکراین رئیس جمهور ساخت؛
🔹منابع اقتصادی این کشور را غارت کرد، اوکراین را پایگاه نظامی و اطلاعاتی برای "نا امن کردن/تضعیف" روسیه قرار داد، و هنگامی که تاریخ مصرف گماشته اش به پایان رسید، آخرین تحقیر را روا داشت و گفت: زلنسکی باید برود.
🔹او را به مذاکرات صلح درباره جنگ اوکراین راه ندادند و گفتند که باید برود. همان گونه که درباره گماشته دیگری به نام رضاخان در ایران انجام دادند.
🔻رئیس جمهور آمریکا در حالی که قبلا نیمی از معادن کمیاب اوکراین را طلب کرده، حالا می گوید: "زلنسکی نمیداند نیمی از ۳۵۰ میلیارد دلاری که به اوکراین دادیم کجا رفت. ریاستجمهوری او باعث ادامه جنگ شد" (!)
🔹"شخصیت سال" (!) ساختن مجله تایم از دلقک پر خسارتی به نام زلنسکی، بیشتر از اینکه مسخره باشد، دردناک است: اینکه مستکبران، چگونه روح و شخصیت یک ملت را به تسخیر در می آورند، منابع شان را غارت می کنند و به خاطر نابود کردن کشورشان، باج و غرامتی دیگر می خواهند!
🔻این، نه "شخصیت سال"، بلکه "بی شخصیتی" و "عبرت قرن" است. آیا غربزدگان و آمریکا پرستان، عبرت می گیرند؟!
@IMANI_mohammad
هدایت شده از زندگی_بندگی
🔹یه جوری طلبکارن انگار فلسطینیها خونه صهیونیستها رو غصب کردن
اسرائیل در حالی ۳۹۶ اسیر فلسطینی را در چارچوب ششمین روز تبادل اسرا و در ازای استرداد ۳ اسیر دو تابعیتی اسرائیلی از زندانها آزاد خواهد کرد که با بر تن کردن پیراهن هایی منقش به عبارت «نه فراموش می کنیم و نه می بخشیم» بر تن اسرای فلسطینی، خشم خود را از آزادی آنها ابراز می کند.
#نیمه_شعبان #شعبان #گام_دوم #فلسطین
هدایت شده از زندگی_بندگی
#نهج_البلاغه
▫️قَلْبُ الْأَحْمَقِ فِي فِيهِ، وَ لِسَانُ الْعَاقِلِ فِي قَلْبِهِ.
🟠 قلب احمق در دهان اوست و زبان عاقل در درون قلبش
✍ هر دو اشاره به یک حقیقت دارد و آن این که افراد عاقل بى مطالعه، فکر و دقت سخن نمىگویند؛حسن و قبح، سود و زیان، مناسبت و عدم مناسبتِ گفتار خود را به دقت بررسیده و سپس آن را بر زبان جارى مىکنند در حالى که افراد نادان به عکس آن هستند؛ سخنى را بى مطالعه میگویند و بعد که به آثار زیانبارش برخورد کردند در فکر فرو مىروند. منظور در اينجا عقل و حماقت اكتسابى است. كسى كه ذاتا احمق است در واقع نوعى بيمارى دارد كه در صورت امكان بايد به وسيله ديگران معالجه شود.ولى گاه انسان حماقت را با اراده خود فراهم مى.سازد؛ با نيكان و پاكان و عاقلان و خردمندان معاشرت نمىكند و بر عكس به دنبال هواى نفس مى رود و با افراد نادان و شرور طرح دوستى مى ريزد، تحصيل علم را رها مىكند و با اختيار خود در وادى جهل گام بر مىدارد و گرفتار غرقاب مىشود. نكوهش حضرت از چنين حماقتى است.
📘#حکمت_41
هدایت شده از زندگی_بندگی
⭕️ پیام امیر قطر و پاسخ ایران / گفته ها و شنیده های شیخ تمیم در تهران!
۱. به نظر می رسد، امیر قطر حامل پیامی از سوی آمریکا بود. پیغامی مبتنی بر اقناع یا اجبار برای مذاکره. در مقابل، ایران پیامی به امیر قطر داد تا به واشنگتن منتقل کند؛ مبنی بر اینکه با این رویکرد ترامپ، تهران مذاکره نمی کند و هرگونه تهدید علیه ایران، امنیت سراسر منطقه را با خطر کم سابقه مواجه می کند.
۲. در این سفر، نارضایتی ایران از برخی سیاست های قطر ابراز شد.
۳. نکته مهم اینکه، اخیرا اختلافات پنهانی میان قطر و ترکیه بر سر سوریه به وجود آمده است و امیر قطر در دیدار امروز خود، نارضایتی خود از برخی سیاست های ترکیه در سوریه را ابراز کرد. به نظر می رسد، یکی از اهداف سفر شیخ تمیم به تهران، همین اختلاف با ترکیه بوده است(در راستای توازن بخشی).
۴. با این حال، شیخ تمیم خواستار تعامل ایران با هیات حاکمه جدید سوریه شد. تهران نیز خواسته ها و شروط خود را منتقل کرد.
هدایت شده از زندگی_بندگی
♦️پوستر نصب شده از آمار جنایت های رژیم صهیونیستی در محل تحویل جنازه ها
🔹۹۲۶۸ قتلعام در طول جنگ
🔹۲۰۹۲ خانواده بهطور کامل از بین رفتند
🔹۱۲۳۱۶ زن قربانی وحشیگری صهیونیستها شدند
🔹۱۱۱۰۰۰ مجروح
🔹۴۸۸۹ خانواده که تنها یک عضو از آنها باقی مانده است
🔹۱۷۸۸۱ کودک توسط ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی کشته شدهاند؛ از جمله ۲۱۴ نوزادی که در طول جنگ متولد شده و جان باختند.
هدایت شده از زندگی_بندگی
-وزیر خارجه اسبق تونس:
اگر اشغالگری به ایران حمله کند بیتردید تمام مردم منطقه در کنار او خواهیم ماند.
با وجود اختلافات، ایران کشوری مسلمان و همسایهس و هرگز او را در برابر دشمن شیطانی تنها نمیگذاریم!
قاعده اینه: من و برادرم مخالف پسرعمويم، اما من و برادرم و پسرعمویم علیه دشمن.
هدایت شده از زندگی_بندگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کانادا بدون روتوش!
🔻 ساعتها ایستادن در دمای زیر صفر در صفهای چند صد نفری برای سوار اتوبوس شدن
هدایت شده از زندگی_بندگی
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر دردناک ولی بسیار زیبا ....
خیلی خیلی خجالت کشیدم
#انا_علی_العهد
هدایت شده از زندگی_بندگی
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑این انگشتر چقدر می ارزه؟
🖤 انگشتر قیمتی نداشت، اما وقتی نام صاحبش را شنید، آن را با ارزشتر از جانش خواند😢💔..
#إنا_على_العهد ✊
#مقاومت