#عرض_ارادت
🌹 السَّلامُ عَلَیْکِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللّٰهِ
🍀 بانوی خوبی ها، با وجود تو مرا از درب های بسته دیگر هراسی نیست.
🔸 کانال مردمی مسکن ملی قم👇
https://eitaa.com/maskan_melli_qom
کانال خبری مسکن ملی قم
#نهضت_ملی_مسکن_قم
#سایت_۵۶۰_هکتاری
#پویا_گستر_عاج_مهر_یک
🔸سایت560 هکتاری؛ گزارش کار پروژه پویا گستر عاج مهر یک؛ ارسالی همراهان گرامی کانال، تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۳، شروع کار نما در پروژه.
🔸 کانال مردمی مسکن ملی قم👇
https://eitaa.com/maskan_melli_qom
کانال خبری مسکن ملی قم
#نهضت_ملی_مسکن_قم
#سایت_۵۶۰_هکتاری
#پروژه_خانه_سازان_پویایک
🔸سایت560 هکتاری قم؛ پروژه خانه سازان پویا یک، گزارش کار شرکت، تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۳، اجرای کار نما و تاسیسات در برخی بلوک های پروژه.
#خانه_سازان_پویا_یک
🔸 کانال مردمی مسکن ملی قم👇
https://eitaa.com/maskan_melli_qom
#جواب_سوالات_پرتکرار
🔸جواب سوالات پر تکرار در زمینه تغییرات زیادی که در این مدت در رتبه بندی برخی متقاضیان بوده:
🔺دوستان صعود و نزول رتبه متقاضیان معمولا روزانه چند پله میباشد. ( مگه اینکه واریزی شما خیلی زیاد باشه تا چندین پله صعود داشته باشید)
🔺اتفاقاتی که در این مدت برای برخی متقاضیان رخ داده و تعداد زیادی نزول داشتند اصلاح خواهد شد و گفته شده مشکل از برخی بانک های جدید و به خصوص بانک ملت می باشد.
🔺 دلیل رضایت بیشتر متقاضیان از بانک مسکن این است که این بانک از ابتدا در طرح مسکن دولتی حضور داشته و با این سیستم کاملا آشنا است و بقیه بانک ها به تازگی وارد این سیستم شدند.
🔺 تغییر رتبه بندی حتی تا حدود ۱۰۰۰ عدد هم اعلام شده که این تغییرات اصلاح می شود.
🔺 امیدواریم که مشکلات بانکی از جمله تأسیس حساب جدید، مشکلات رتبه بندی و ثبت زودتر در حساب مسکن ملی هرچه زودتر رفع شود.
🔸 کانال مردمی مسکن ملی قم👇
https://eitaa.com/maskan_melli_qom
کانال خبری مسکن ملی قم
#پروژه_سایه_گستر 🔺نهضت ملی مسکن؛ سایت ۵۶۰ هکتاری؛ گزارش پروژه سایه گستر کاوه امید، ۲۰ فروردین ۱۴۰۳.
#پروژه_سایه_گستر
🔺نهضت ملی مسکن؛ سایت ۵۶۰ هکتاری؛ گزارش پروژه سایه گستر کاوه امید، ۲۵ فروردین ۱۴۰۳، ارسالی همراهان گرامی.
⬅️ تعداد بلوک = ۱۹
⬅️ تعداد واحد = ۳۸۰
🗓 تاریخ شروع کار: اسفند ۱۴۰۱
🗓 زمان بندی ساخت: ۳۰ ماه
#مسکن_ملی_قم #سایه_گستر
🔸پوشش تمام اخبار مسکن ملی قم👇
https://eitaa.com/maskan_melli_qom