eitaa logo
کانال خبری مسکن‌ ملی قم
30.4هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
2.9هزار ویدیو
92 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم متقاضی مسکن ملی قم هستیم. قصد خدمت رسانی در حد توان، ان‌شالله با کمک هم اطلاع رسانی خوبی به متقاضیان داشته باشیم، کانال به هیچ ارگان و سازمانی ارتباط ندارد. راه ارتباطی: @meghdadi_110
مشاهده در ایتا
دانلود
. با توجه به اینکه شنیده شده برخی متقاضیان ۴،۵ مرحله آورده خودشون رو واریز نکردند انتطار میرفت که این اطلاعیه بیرون بیاد. و البته شکی نیست که ساخت و ساز پول میخاد، اون هم در این شرایطی که بانک‌ها غالبا همکاری مناسبی نداشتند، به خصوص بانک‌ مسکن که در این‌ چند ماه اخیر وضعیت پرداختی خیلی بدی داشته (البته به تازگی گفتن داره درست میشه) اما یه سوالی پیش میاد؟؟؟ .
. آیا اون کسی که پول نزده واقعا داشته و نزده؟ مگه میشه! اگه از این پروژه حذف بشه در پروژه و‌ یا سایت دیگه بره میتونه واریزی داشته باشه؟ درسته ساخت خانه های ویلایی و زمین انفرادی شرایط بهتری نسبت به آپارتمانی داره، ولی مگه همون هم پول نمیخاد؟ .
. همه ما میدونیم با توجه به افزایش سرسام آور قیمت مسکن، به خصوص بعد از سال ۹۷، دیگه افراد بدون مسکن فقط دهک های پایین جامعه نیستن از افراد بدون شغل، کارگران زحمتکش تا کارمندان و کاسب ها و... جزو مستاجرینی بودن که در طرح نهضت ملی مسکن برای خانه دار شدن ثبت نام کردند. که با این طرح افرادی که یه پس اندازی داشتند ولی اون در حدی نبوده که بشه باهاش خونه خرید میتونن خونه دار بشن. اما.... .
. همه ما میدونیم که یقینا تنها راه خانه دار شدن افراد بدون مسکن همین راه است. اما موضوعی که بارها و بارها گفته شده: متقاضیان دهک های پایین جامعه و افرادی که تحت پوشش سازمان های حمایتی هستند، و کارگران زحمتکشی که حدود ۱۰ تومن تومن درآمد دارند و هیچ پس اندازی ندارند چطور میتونن آورده ها رو تامین کنن و تکلیف اونها چی میشه؟ .
. بدون شرح... اصل ۳۱ قانون اساسی: "داشتن مسکن متناسب با نیاز، حق هر فرد و خانواده ایرانی است. دولت موظف است با رعایت اولویت برای آنها که نیازمندترند به خصوص روستانشینان و کارگران زمینه اجرای این اصل را فراهم کند." کانال مردمی مسکن ملی قم: https://eitaa.com/maskan_melli_qom
. دوستان در مورد اینکه پروژه ها به منابع مالی به جهت پیشرفت کار احتیاج دارند که همون اول گفته شد، و همیشه هم گفتیم اگه میتونید بیشتر هم واریز کنید که هم کمک به پیشرفت کار میشه و هم رتبه خودتون بهتر میشه (البته انتظار می رود پیشرفت کار هم مطلوب باشه تا پولا داخل حساب نخوابه) بحث امروز ما که از همان اوایل کار همیشه مطرح شده اینه که تکلیف افرادی که توانایی مالی خوبی ندارند چی میشه؟؟؟ .
. عملا میشه گفت متاسفانه در این طرح هیچ برنامه و راهکاری برای این افراد دیده نشده... کمیته امداد و بهزیستی هم به برخی مددجویان گفتن که در مراحل انتهایی به شما یه کمکی میکنیم.
. بدون شرح.... .
گوشه ای از در استان قم با توجه به اینکه‌ خانه های مسکن ملی استان ترکیبی از خانه های ویلایی، آپارتمانی و زمین انفرادی است، بازم میشه گفت نسبت به خیلی از شهرهای دیگر درصد خانه دار شدن متقاضیان بالاتر است. اما نکته ای که مطرح است اینه که یه تعدادی از متقاضیان در هر حال (چه آپارتمان کوچک، چه ویلایی و زمین) چون توانایی مالی ندارن بدون کمک اميدی به خانه دار شدن اونها نیست. حالا شما در نظر بگیرید که اگه این متقاضیان در حال حاضر که این امتیاز رو دارند، اگه کمکی بهشون نشه و در این شرایط خونه دار نشن، آیا با از دست دادن این امتیاز دیگه اميدی دارن که خونه دار بشن؟ قطعا خیر. پس الان که میشه با یه کمک، مثلا عملیاتی کردن وام ۴۰۰ تومنی دهک های یک تا ۴ یا هر اقدام دیگری، کمک بشه تا این خانواده ها هم خانه دار بشن. آقایان خواهشا تا فرصت از دست نرفته لطفا کمک کنید.🙏🙏🙏 کانال مردمی مسکن ملی قم: https://eitaa.com/maskan_melli_qom