#اینفوگرافیک
🔺نحوه ثبت رایگان قرارداد اجاره واحد مسکونی و اخذ کد رهگیری برای موجرین و مستاجرین
🔸 کانال اطلاع رسانی مردمی مسکن ملی قم👇
https://eitaa.com/maskan_melli_qom
رفقا دیروز که بحث اولویت بندی متقاضیان مطرح شد در فاصله چند ساعت بالای ۵۰۰ پیام برای ما آمد، این موضوع طبیعی هست که سوالات مشابه برای همه پیش میاد، حقیقتا پوزش میطلبیم که واقعا نمیرسیم به همه سوالات پاسخ بدیم، اطلاع رسانی کامل در کانال انجام شد.
بعید نیست که حتی واریز زودتر از موعد هم تاثیر داشته باشد، در این مورد بیشتر بحث خواهیم کرد.
بعضی شرکتها مشاهده شده که در صورت موجود بودن پول در حساب متقاضیان بالای ۱۲۰ میلیون (۳ مرحله واریزی در سایت ۵۶۰ هکتاری) هم برداشت کرده اند.
این بحث ادامه دارد لطفاً صبور باشید.
🔸 کانال اطلاع رسانی مردمی مسکن ملی قم👇
https://eitaa.com/maskan_melli_qom
🔺یکی از دلایل برداشته وجه کامل یا حتی بیشتر از حساب متقاضیان این است که متاسفانه تا الان یک ریال هم از بانک به پروژه های سایت ۵۶۰ هکتاری تزریق نشده.
🔺علی رغم تلاش های راه و شهرسازی هنوز بانک ها حاضر به پرداخت وجه نشدن دلیل این موضوع رو هم انجام مراحل اداری پیمانکاران اعلام میکنن.
🔺سوال اینجاست که از شروع کار در سایت ۵۶۰ هکتاری ۴ ماه میگذرد، آیا ۴ ماه زمان کمی است؟ قطعا این موضوع در سرعت کار سهم بسزایی دارد.
🔺این بحث عدم همکاری بانک ها باید به صورت جدی مطالبه گری شود، چون متقاضیان که همه جوره پای کار هستن، اگه همکاری بانک صورت بگیره قطعا مردم به موقع خانه دار خواهند شد.
✍مقدادی
🔸 کانال اطلاع رسانی مردمی مسکن ملی قم👇
https://eitaa.com/maskan_melli_qom
کانال خبری مسکن ملی قم
🔺نهضت ملی مسکن؛ سایت ۵۶۰ هکتاری؛ پروژه داناک پژوه #مسکن_ملی_قم_داناک_پژوه 🔶کانال اخبار نهضت ملی م
🔺نهضت ملی مسکن؛ سایت ۵۶۰ هکتاری؛ پروژه داناک پژوه
#مسکن_ملی_قم_داناک_پژوه
🔶کانال اخبار نهضت ملی مسکن👇
https://eitaa.com/joinchat/598736927C4c9245efd0
🔸امروز ۱ تیر
🔺 ۳۴۰ متقاضی دیگر به پیمانکاران در سایت ۵۶۰ هکتاری متصل شدند.
مهستان پی کاشان ۳۰۰ متقاضی
تکمیلی سازه کاران ایلام ۴۰متقاضی
🔸کانال اطلاع رسانی مردمی مسکن ملی قم👇
https://eitaa.com/maskan_melli_qom
#هم_اکنون
نشست تبیینی الگوی معماری وشهرسازی ایرانی اسلامی با حضور آیتالله محسن اراکی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مجلس خبرگان رهبری و جناب ذوالنوری نائب رئیس مجلس شورای اسلامی ودکتر مالکی رئیس سازمان ملی زمین و مسکن و اعضای اندیشه ورزی و کارگروه های تخصصی.
🔸 کانال مردمی مسکن ملی قم👇
https://eitaa.com/maskan_melli_qom
🔸آیت الله اراکی در نشست تبیینی الگوی معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی:
🔺چرا بر سر نیاز مردم لجاجت میشود بحث بر سر کمبود زمین و امکانات نیست بحث بر سر سود و منفعت نظام سرمایه داری است.
🔺تراکم سازی فقط به سود سرمایه داران است و سودی برای مردم عادی ندارد.این تراکم سازی ها فقط به سود مافیای مسکن است نه مردم.
🔺اجازه بدهید خود مردم خانه بسازند؛ مصالح را ارزان کنید و زمین به مردم بدهید و زیر ساخت رو دولت آرام آرام آماده کند.
#آیت_الله_اراکی
#نه_به_متراکم_سازی
#مسکن
🔸 کانال مردمی مسکن ملی قم👇
https://eitaa.com/maskan_melli_qom