هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ یهود و صنعت پوشاک
✍ میلتون پلیسور مینویسد:
1⃣ اگرچه هم اینک #یهودیان بر صنعت تولید #پوشاک سلطهای تمام عیار دارند، اما در سالهای دهه بیست، آنان تنها 20% این صنعت و در سالهای میانی این قرن مالک 28% آن بودند.
2⃣ سوتینهای مدرن و سکس، یکی از ابداعات و ابتکارات بازاریابی #یهودیان به شمار میرود که از سوی شرکت مایدن فورم برازیر که از سوی ویلیام و ایدا روزنتال و ایند بیست در سال 1923 میلادی بنیانگذاری شده بود، طراحی گردید.
3⃣ لباسهای شرکت هاتی کارنگ هم به شکلگیری یک امپراتوری مد منجر گردید که برای سه دهه، بر #صنعت_مد ایالات متحده سلطهای مطلق یافت.
4⃣ در عصر جدید هم، #یهودیان با سلطهای تمام عیار بر صنعت مد، مارکهای مشهوری نظیر گس، گیتانو، کالوین کلین و لباسهای جین لوی استراوس و حتی مواد آرایشی رالف لاورن را به بازار عرضه نمودند.
🌐 منبع: www.JewWatch.com
✅ به کانال اندیشکده مطالعات یهود بپیوندید:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ یهود و صنعت پوشاک
💠 جویل کوتکین نویسنده مشهور در کتابش مینویسد:
✍ در سال 1885 میلادی، #یهودیان به ویژه تبعههای آلمانی، 97 % کل کارخانجات پوشاک را در اختیار داشتند. در سالهای ابتدایی قرن بیستم هم، آنان در ایالات متحده، بر کل بخشهای این صنعت پولساز، سلطهای تمام عیار داشتند. در سال 1915 میلادی، تجارت پوشاک پس از دو بخش فولاد و نفت، سومین صنعت بزرگ ایالات متحده محسوب میگردید. بدین ترتیب آنان توانستند عرضه پوشاک خانگی و کارگاهی را تقریباً به صورت کامل نابود کنند.
🌐 منبع: www.JewWatch.com
✅ به کانال اندیشکده مطالعات یهود بپیوندید:
👉 @jscenter
هدایت شده از مستضعفین تیوی
⭕️ دو برابرِ مهد نئولیبرالیسم، #مدارس_خصوصی داریم!
🔹آیا آموزش و پرورش «گران» اداره میشود؛ آیا میتوان بیش از این، سر و ته بودجههای آموزشی کشور را قیچی کرد؟!
📌 سیدجواد حسینی (http://www.irna.ir/news/83412407/)؛ سرپرست وزارت آموزش و پرورش (۵ مرداد ۱۳۹۸):
💬 «سیاست ما مدیریت بر منابع و مصارف است، ما باید بپذیریم با این شکل اداره آموزش و پرورش گران اداره میشود. مدارس غیردولتی گامی در جهت عدالت آموزشی است.
💬 اگر ما بتوانیم این مدارس را گسترش دهیم اعتبارات خودمان را ذخیرهسازی میکنیم تا صرف مدارسی کنیم که خانوادهها نمیتوانند هزینهای برای تحصیل فرزندانشان پرداخت کنند. بنابراین از نگاه من؛ اگر این مدارس خوب مدیریت شوند عدالت آموزشی بیشتر میشود.»
🔸براساس آمار سازمان "همکاریهای اقتصادی و توسعه"، میانگین سرانه دانشآموزی کشورهای دنیا، ۹۳۱۳ دلار آمریکاست؛ این نتایج نشان میدهد که لوکزامبورگ با سرانه دانش آموزی ۲۱۱۵۲.۸ دلار بیشترین سرانه دانش آموزی و کلمبیا با ۲۱۴۰.۹ کمترین سرانه دانش آموزی را دارد
🔻اما در ایران، سرانه دانش آموزی برای سال ۹۷، دقیقاً ۶۰۵.۷۹ دلار آمریکا در نظر گرفته شده است که این بودجه چیزی حدود ۶ درصد میانگین جهانی است!
🔻در ایران براساس همان آمار سازمان "همکاریهای اقتصادی و توسعه"، در سال ۹۷، سهم آموزش و پرورش از تولید ناخالص ملی کمتر از نیم درصد بوده است
🔹این رقم نیز در مقایسه با اکثر کشورهای جهان، بسیار کم است؛ حتی کشوری مانند کوبا با اقتصاد بسته و علیرغم دههها تحریم آمریکا، دوازده درصد از تولید ناخالص ملی خود را به آموزش اختصاص میدهد.
🔸براساس سالنامۀ آماری وزارت آموزش و پرورش، در سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ حدود ۱۴ درصد مدارس غیردولتی هستند.
🔹برای اینکه بدانیم آیا خصوصیسازی آموزش در کشور ما پرشتاب بوده یا نه و اینکه آیا میتوانیم بر این شتاب، بازهم بیفزاییم یا خیر، خوب است اعداد و ارقام موجود را با کشورهایی مقایسه کنیم که نه در قانون اساسیشان، اصل ۳۰ مبنی بر لزوم ارائه خدمات آموزشی رایگانِ همگانی تا انتهای دوره متوسطه را دارند و نه اقتصادشان بر مبنای حمایت از محرومان و دفاع از برابری، طراحی شده است؛ کشورهایی که در عرف اقتصادی، مهدِ «نئولیبرالیسم» تلقی میشوند.
🔸در انگلستان، در پایان دورۀ نخستوزیری تاچر که شدیدترین روند خصوصیسازی در حوزۀ آموزش عمومی رخ داد، تنها حدود ۱۰ درصد مدارس خصوصی شدند. هرچند بعد، در دولت تونی بلر این میزان کاهش یافت و در اوایل دهۀ ۲۰۰۰ به حدود ۷ درصد رسید!
🔹حال اگر همان نرخ ۱۴ درصدی مدارس غیردولتی را مبنا قرار دهیم، متوجه میشویم که ما در ایران دو برابر مهد نئولیبرالیسم، مدارس خصوصی داریم!
#خصوصی_سازی_آموزش
📌 نسرین هزاره مقدم / ایلنا
🎬 @Mostazafin_TV
هدایت شده از مستضعفین تیوی
⭕️ از خشکاندن ریشههای سرمایهداری در جهان تا پیشتازی در خصوصیسازی آموزش و پرورش
#احمد_کرمینژاد
🔹امام خمینی در ۲۹ تیر ۶۷ در پیامی تاریخی که به پیام قطعنامه معروف شد خط آینده انقلاب اسلامی را روشن میکند. امام آنجا سخن از سه جبهه تخاصم میگوید. کمونیسم، صهیونیسم و سرمایهداری: «ما درصدد خشکانیدن ریشههای فاسد صهیونیزم، سرمایهداری و کمونیزم در جهان هستیم».
🔸کمونیسم که به زبالهدان تاریخ رفت. سویههای ضدصهیونیستی جمهوری اسلامی نیز همچنان برپاست و اسرائیل منفعلتر و عقبنشستهتر از همیشه در مقابل گروهی کوچک در باریکه غزه به زمین نشسته. اما سرمایهداری چه؟ چند نفر در جبهه موسوم به حزبالهیها سرمایهداری را دشمن خود تعریف کردهاند؟
🔹وقتی به این پیام صریح امام بیاعتنایی مطلق میکنیم و درباره سرمایهداری و سازوکارهایش ذرهای آگاه نیستیم، نتیجه این میشود که نه تنها موضعی هجومی به سرمایهداری جهانی و برنامهای برای خشکاندن ریشههایش نداریم، بلکه حتی موضعی دفاعی هم در مقابلش نداریم.
🔸با گاردی باز پذیرای پیشرویهای چراغ خاموش سرمایهداری در ایران بر جای انقلابی که به نام مستضعفین بر پا شد نشستهایم. آن هم در مقابل وحشیترین ورژن سرمایهداری یعنی #نولیبرالیسم هایک و فریدمنی؛ نه حتی نسخههای تعدیل شده دولت رفاهی. نسخهای که بنا دارد نه فقط اقتصاد، بلکه تمام شئون جامعه را به بازار سپرده و #پولی کند.
🔹حتی ساحتهای حیاتی انسان از جمله «بهداشت»، «آموزش و پرورش» و «امنیت» که در سرمایهداری کلاسیک هم جزو وظایف دولت به شمار میرفتند، در نولیبرالیسم از شمول تعهد دولت خارج گشته، به بخش #خصوصی و سرمایهداران سپرده و پولی میشوند.
🔸پولی شدن نیز مرادف است با #طبقاتی شدن. نولیبرالیسم یعنی هر که پول داشته باشد همه چیز داشته باشد، از سلامت و امنیت گرفته تا سواد و تخصص؛ و هرکه پول نداشته باشد هیچ نداشته باشد. آیا این همان مسیری نیست که ایران کنونی پیش گرفته؟
🔹 #مدارس_غیردولتی و #بیمارستانهای_خصوصی هر روز مثل قارچ در خیابانها سبز میشوند و اخیراً هم گشتیهای پولی نیروی انتظامی، #امنیت مناطق مرفهنشین را تضمین میکنند. از این بین، پایهایترین نیاز انسانی برای برقراری عدالت و آزادی در جامعه، نهاد آموزش است. پولی و در نتیجه طبقاتی کردن آموزش و پرورش، نابرابری در جامعه را نسل به نسل بازتولید میکند و به صورت تصاعدی افزایش میدهد.
🔸جالب اینجاست که سرمایهداری ریشدار در ایران در عمل به الگوهای نولیبرالیستی با سرعتی مثالزدنی از پیشتازان نولیبرالیسم جلو افتادهاند. جلوداران نولیبرالیسم یعنی آمریکا و انگلستان که از سال ۱۹۸۰ شروع به کوچکسازی دولت و سپردن زمام امور به بازار کردند به اندازه ایران انقلابی موفق نبودهاند.
🔹علیرغم ادعاهایی مبنی بر بزرگ بودن دولت ایران، نسبت بودجه عمومی دولت به تولید ناخالص ملی در ایران تا ۲۴ درصد کاهش یافته، اما این نسبت در انگلستان هنوز کمتر از ۴۰ درصد نشده است. به همین قیاس نسبت بودجه آموزش و پرورش به تولید ناخالص ملی در ایران در وضعیتی اسفناک به ۱.۲ درصد رسیده است در حالیکه این نسبت در آمریکا ۵.۶ درصد، در انگلستان ۶.۳ درصد و در اکثر کشورهای غربی بین ۵ تا ۸ درصد است.
🔸طبق آمار بانک جهانی، ۱۵ درصد دانشآموزان مقطع متوسطه در ایران در مدارس غیردولتی تحصیل میکنند. این در حالی است در خود آمریکا این رقم کمتر از ۱۱ درصد است. مسئولان کشور به این میزان نیز بسنده نکرده و همچنان بر طبل #خصوصیسازی بیشتر آموزش و پرورش و کوچک کردن بخش دولتی و #رایگان آن میکوبند.
🔹این وضعیت به زبان ساده یعنی بازگشت قهقرایی به نظام فاسد و #اشرافسالار دوره ساسانی. شاهد بر این موضوع، وضعیت کنونی دانشگاههای برتر کشور است. ۶۳ درصد از دانشجویان پذیرفته شده در دانشگاههای برتر کشور از ۳ دهک اقتصادی بالای جامعه یعنی طبقه #مرفه بودهاند. و سهم ۳ دهک پایین جامعه یعنی همان پابرهنههایی که قرار بود #ولی_نعمتان انقلاب باشند تنها ۸ درصد بوده است. تفاوتی ۸ برابری! از همین حالا معلوم است مشاغل برتر در آینده در اختیار کدام طبقه خواهد بود.
🔸اینجاست که ضرورت بازگشت به امام و پیام قطعنامه و #جنگ_فقروغنا بار دیگر آشکار میشود. وقتی حزب الله صحیفه را رها کرد و درگیر معرفتشناسی و پلورالیسم و تعدد قرائتها و تقدم ولایت و عدالت شد و پادویی این و آن ستاد انتخاباتی کرد تا دفع افسد به فاسد کند، این میشود که عَلَم آشکار مبارزه با سرمایهداری خمینی بر زمین میماند و سرمایهداری کل انقلاب مستضعفان را بیصدا میبلعد و ایران میشود پیشتاز خصوصی سازی آموزش و پرورش در جهان!
🔻برادران انقلابی و وارثان خمینی! «خشکانیدن ریشههای سرمایهداری در جهان» پیشکش، شاخههایش را قدری از گردنمان باز کنید تا نفسی بکشیم.
🎬 @Mostazafin_TV
هدایت شده از مستضعفین تیوی
⭕️ کاسه داغتر از آش!
🔹لیبرالهای ریشدار و بیریش داخلی از آمریکا - مهد نئولیبرالیسم - هم جلو زدهاند.
🔹 ایران رکوردار روند #خصوصی_سازی آموزش و پرورش در جهان!
📌 آمار بانک جهانی از درصد دانش آموزان دوره متوسطه در مدارس #غیرانتفاعی در کشورهای ایران، آمریکا، نروژ و ژاپن در کنار میانگین جهانی، طی سالهای ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۷
#جنگ_فقروغنا
#سرمایه_داری
#سانسور_۲۹تیر
#خصوصی_سازی_آموزش
🎬 @Mostazafin_TV
هدایت شده از مستضعفین تیوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ترک تحصیل، فقر و #مدارس_کپری برای دانشآموزان جنوب کرمان، مدارس پیشرفته با شهریههای چند دهمیلیونی برای ...
🔹 وقتی تمام مدرسه در یک تختهسیاه و صندلی خلاصه میشود، مدرسهای که حتی موکت هم ندارد و دانشآموزان روی زمین خاکی درس میخوانند!
📌۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۵| #رهبر_انقلاب:
💬 نگاه #غیر_عدالتمحور [در آموزش و پرورش] این است که ما در کشور مدارس پیشرفته مجهز به بهترین تجهیزات در یکجاهایی، و مدارس محرومِ کپری یا شبیه کپری در مناطق دیگر داشته باشیم... این درست ضد نگاه عدالت محوری است.
💬 نتیجه چه خواهد شد؟ نتیجه اینکه جمعی از کودکان امروز ما بدون هیچ دلیلی جز اینکه یا پول دارند یا در یک منطقه برخوردار زندگی میکنند، از عالی ترین تسهیلات برخوردار خواهند شد. یک عده دیگر در سطوح بسیار پایینی خواهند ماند، پیش نخواهند رفت، استعدادهایشان رشد نخواهد کرد.
🔺 ملاک، استعدادها باید باشد لاغیر. عدالت این است.
#جنگ_فقروغنا
#سرمایه_داری
#سانسور_۲۹تیر
#خصوصی_سازی_آموزش
🎬 @Mostazafin_TV
هدایت شده از مستضعفین تیوی
⭕️ گوشهای از صدمات و تلفاتِ خصوصیسازی آموزش ...
➖ روایت عینی جنگی که در اطرافمان در جریان است و به آن بیتوجهیم: جنگ #فقر_و_غنا...
◀️ طي ساليان متمادي انتظار #طبقاتي_شدن و خريد و فروش هرچيزي را داشتهايم، الا #آموزش؛ که اخیرا آن هم مثل هر کالاي ديگري در «روز روشن» خريد و فروش ميشود...
🔸 بارها شنيدهايم که بانکها، بنگاهداري ميکنند غافل از آنکه سيستم آموزشي ما هم تنه به تنه بانکها ميزند و عملا به بنگاهي اقتصادي تبديل شده است. بنگاهي که در سطح مدارس بالغ بر ۱۴ ميليون متقاضي دارد.
▪️ امری که خلاف اصل ۳۰ قانون اساسي است. مطابق اين اصل «دولت موظف است وسايل آموزش و پرورش #رايگان را براي همه افراد تا پايان دوره متوسطه فراهم سازد و وسايل تحصيلات عالي را تا سرحد خودکفايي کشور به طور رايگان گسترش دهد.»
▪️ نخستين قانون تأسيس مدارس خصوصي به سال ۱۳۳۵ بازميگردد؛ پس از پيروزي انقلاب اسلامي، بر اساس اصل ۳۰ قانون اساسي، اين نوع مدارس، دولتي اعلام شدند اما ۱۰ سال بعد و در تيرماه ۱۳۶۷، طرحي تحت عنوان مدارس غيرانتفاعي به تصويب رسيد و نقطه آغازی برای خصوصیسازی آموزش و پروش شد...
🔸 بهانههای آغاز این حرکت هم عبارت بود از تمایلِ #طبقات_بالاتر جامعه برای دربافت خدمات آموزشی باکیفیتتر و نیز #سود_آوری و تولید ثروت از این مسیر.
▪️ از آن زمان تا کنون با تداوم روند کالايي شدن آموزش، اين متاع گرانبها، با تمرکز بر اصل سودآوري، حلقه آموزش رايگان را تنگتر کرده و عدالت را در این حوزه به شدت مخدوش نموده، به گونهای که
1️⃣ اولا از تمرکز دولت بر آموزشِ رایگان باکیفیت همگانی به شدت کاسته و به تعبیری آموزش رایگانِ همگانی را - که وظیفهی قطعی حاکمیت است- به حال خود رها کرده...
▪️به همین خاطر است که بسیار دیدهاید و دیدهایم که دانش آموزان در مناطق دورافتاده و #محروم، به علت مسائل اقتصادي و فقدان تجهيزات آموزشيِ حداقلي، از ادامه تحصيل بازماندهاند یا در محلی تحصیل میکنند که ويرانه است و نامش را گذاشته اند مدرسه، نه سقفي بر سر دارد و نه ديواري که بتوان به آن تکيه داد، دانش آموزان رديف روي زمين خاکي نشستهاند و کتابها روي زانويشان باز است. از تجهيزات درست آموزشي خبري نيست، حتي آبخوري و سرويس بهداشتي ندارد...
2️⃣ و ثانیا فقط کسانی میتوانند به آموزش باکیفیت دست یابند که از پس هزینههای گزافِ آن برآیند؛ به عبارت بهتر، هر چقدر توان پرداخت داشته باشند، همانقدر آموزش می بینند! در چنین شرایطی، برخي با پرداخت ميليونها تومان به عنوان شهريهی مدارس خصوصی، شانس بيشتري براي قبولي در دانشگاههايي نظير شريف و تهران بدست مي آورند و #فرودستان جامعه در اين رقابت نابرابر، ناکام مي مانند.
▪️ در نتیجه، مدارس دولتي هم به موضوع کالايي شدن دامن زده و سعي میکنند، «پرداخت وجه در ازاي دريافت خدمات آموزشی)» را عادي سازي کنند. از دريافت مبالغي تحت عنوان کمک به مدرسه تا آزمون هاي اجباري و غیره...
🔹 «بر اساس گزارشي که سال گذشته آموزش و پرورش منتشر کرد، ميزان شهريههايي که مردم به مدارس دولتي دادهاند، حدود ده هزار ميليارد تومان است، که تقريبا دو برابر کل بودجه آموزش عالي کشور است! به اين پدیده اصطلاحا خصوصيسازي پنهان گفته ميشود.»
▪️ از سوي ديگر پرديسهاي بينالمللي و در مجموع همه دانشگاههاي پولي سهم کساني مي شود که ميتوانند دهها ميليون تومان هزينه کنند.
🔸 در چنين فضايي فرصت برابر و #عدالت_آموزشي چه معنايي دارد؟ در اين شرايط فاصله طبقاتي روز به روز افزايش يافته و طيفي از جامعه که به لحاظ مالي ناتوانند، سختکوشي در حوزه آموزش را امري بي ثمر قلمداد مي کنند.
▪️ اگر کيفيت آموزش ميان مدارس دولتي با غيردولتي يکسان بود، مي توانستيم توجيهات مسئولان را قابل قبول بدانيم اما اکنون نکته تامل برانگيز عدم اختصاص سرانه کافي، شلوغي کلاسهاي دولتي، پايين آمدن سطح کيفي آموزش و عدم توفيق معلمان در انتقال مفاهيم سازنده است.
این همه، بخش بسیار کوچکی است از بلایی که خصوصیسازی آموزش و پرورش بر سر جامعه میآورد... خلاف تصور خیلیها، خسارتهای این فرآیند، نه فقط آموزش و پرورش، که کل جامعه را در بر میگیرد و تلفات بسیاری را بر جای میگذارد؛ تلفاتی که اینقدر به ما نزدیکاند که نمیبینیمشان!
🔺 بر اساس گزارش #روزنامه_رسالت با عنوان بنگاهداری با پوشش علم (https://resalat-news.com/?p=3845#) با تصرف و تلخیص...
🎬 @Mostazafin_TV
هدایت شده از مستضعفین تیوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ لیبرالتر از لیبرالها!
🔹سه بلایی که بودجه ۹۸ بر سر آموزش رایگان محرومان خواهد آورد:
➖حذف ۵ هزار دانش آموز استثنایی از برنامه پوششی توانبخشی
➖حذف اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی تجهیز مدارس مناطق محروم
➖ غیردولتی کردن آموزش با نرخ سالانه ۱۰ درصد و #خصوصی_سازی کامل آموزش ظرف ده سال!
🔻درحالی دولت #روحانی به دنبال شانه خالی کردن از وظیفه قانونی خود است که حتی در آمریکا که مهد لیبرالیسم است، سیستم آموزشی به صورت دولتی است. گویا از از پاپ هم کاتولیکتر شدهاند.
🎬 @Mostazafin_TV
هدایت شده از مستضعفین تیوی
⭕️ #جنگ_فقروغنا یعنی...
🔹حق تحصیلِ باکیفیت متعلق به طبقه #مرفه باشد؛ به گونهای که از کل دانشجویان پذیرفتهشده در دانشگاههای برتر کشور، ۶۳ درصد از ۳ دهک بالا و تنها ۸ درصد از ۳ دهک پایین جامعه میباشد؛ یعنی اختلاف ۸ برابری!
#سرمایه_داری
#سانسور_۲۹تیر
#خصوصی_سازی_سلامت
🎬 @Mostazafin_TV
هدایت شده از مستضعفین تیوی
⭕️ ۹ درصد خانوادههای ایرانی برای تحصیل فرزندانشان باید وسایل زندگی را بفروشند!
🔹این خبر را با حقوقهای ۴۰ - ۵۰ میلیونی #صندوق_بازنشستگی مقایسه کنید. چه فاصله جهنمی است بین خانوادههایی که در ابتداییترین نیازهای خود درماندهاند و آنان که حقوق ماهیانهشان ۳۵ برابر حقوق یک #کارگر است.
🎬 @Mostazafin_TV
هدایت شده از نسیم معنوی | عبدالرضا نظری
💠آن #دزدی که شب ها از دیوار بالا می رود یا #زنی_که_عفت خود را می فروشد،تقصیر دارد؟
💠شما خیال می کنید آن دزدی که شب هااز دیوار با آن همه مخاطرات بالا می رود و یا زنی که عفت خود را می فروشد تقصیر دارد!؟ #وضع_معیشت بد است که اینهمه جنایات و مفاسد که شب و روز در روزنامه ها می خوانید و به وجود می آورد. اگر راست می گویند برای بیکاران کار پیدا کنند.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور جلد ۱ صفحه ۶۵
🗓مورخ: ۱۳۴۳/۰۱/۲۱
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
دوازده امام در تورات.pdf
2.84M
📚 متن کامل PDF مقاله دوازده امام در تورات
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از مستضعفین تیوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خودکرده را تدبیر نیست!
🔻روایتی از ریلگذاری مسیر آینده کشور در مسیر #سرمایه_داری با از بین بردن #عدالت_آموزشی
🎙 زاهدی (رئیس کمیسیون آموزش مجلس):
💬 وقتی دولت برنامه ششم توسعه را به مجلس ارائه کرد تنها یک ماده درباره آموزش و پرورش بود و آن هم درباره واگذاری مدارس دولتی به #بخش_خصوصی بود.
💬 حتی در لایحه بودجه ۹۸ هم ذکر شده که باید به تدریج سالانه ۱۰ درصد مدارس دولتی را به بخش خصوصی واگذار کنیم.
💬 نگاهِ به آموزش و پرورش یک نگاه اقتصاد محور است در صورتی که بیشترین سرمایهگذاری [دولتها] در تمام کشورهای پیشرفته مربوط به بخش آموزش است.
🔹 اگر امروز هیچ دانشآموزی از مدارس دولتی در میان رتبههای برتر کنکور حضور ندارد نتیجه همین سیاستهای #سرمایهسالاری است که در طول این سالها در بخش آموزش اجرا شده است. امروز تنها پول و ثروت است که تعیین میکند چه کسی اجازه ورود به دانشگاههای برتر را دارد.
#خصوصی_سازی_آموزش
🎬 @Mostazafin_TV
هدایت شده از موسسه مصاف
⭕️ طبقه وارداتچی به عنوان مهمترین طبقه اقتصادی در ایران معاصر دانش مورد نیازشان را نیز تولید کرده اند.ازین جهت لیبرالهای آکادمیک از سه اصل موضوعه لیبرالیسم اسمیتی یعنی "تولید کالایی، رقابت و تجارت آزاد" فقط آخری را دنبال می کنند چرا که سود طبقاتی شان در صادرات خام و واردات کالاست
✅ @Masaf
Avaxnet - شعروگرافی (4)
http://www.avaxnet.com/archive/index.php?thread-160864-4.html