#یاد_یادران
#چهارم_خرداد
#روز_مقاومت_و_پایداری
#روز_دزفول_قهرمان
علت این نامگذاری ، مقاومت مردم این شهر در برابر موشک باران رژیم بعثی عراق در طول جنگ ایران و عراق بوده است.
این شهر در دوران جنگ بارها مورد هجوم و موشکباران رژیم عراق بود تا آنجا که آن را با نام شهر موشکها یاد کردهاند.
همچنین در آغاز جنگ ایران و عراق دزفول بیش از ۲۰۰ بار موشکباران و ۲۰ هزار بار گلولهباران شد.
مردم دزفول با وجود موشکباران شدید همچنان مقاومت میکردند و نماز جمعه دزفول هر هفته با حضور مردم و رزمندگان اقامه میشد.
شهرستان دزفول در دوران جنگ هفت هزار کشته، زخمی و مفقودالاثر داشت که از این تعداد، دو هزار و ۶۰۰ نفر کشتههای جنگ بودند .
یاد و خاطره شجاعت ها ، شهامت ها ، رشادت ها ، ایثارها ، شهادت ها و ... حافظان دین و ناموس و میهن مان گرامی باد .
شادی روح #امام_راحل و #شهدا
#صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#و_عجل_فرجهم 🌷
🛑حکم شرکت در انتخابات
🔷سوال : آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران شرعا واجب و عدم شرکت، حرام است؟
✅ جواب : شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعی، اسلامی و الهی است.
📚 پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
#احکام_انتخابات
#من_رای_میدهم🇮🇷
🍃🍃🍃فراخوان گردان🍃🍃🍃
🍂فراخوان نیروهای توانمند🍂
🔴باهدف: سازماندهی و آموزش
گردان کوثر
⏰زمان : پنج شنبه ۶ خرداد
ساعت ۷/۳۰
🚪مکان: میدان گلشهر و حرکت بسمت مصلی شهر چهاردانگه
🚨شرایط حضور:کلیه افراد توانمند
🔴با رعایت پروتکل های بهداشتی
🔻لطفا اطلاع رسانی شود.🔻
هدایت شده از •{کَربَلا| 𝗸𝗮𝗿𝗯𝗮𝗹𝗮}•
🖤یا سیدالکریم …
🕯مـرا بـا اشکْ، الفـت از قدیم است
🖤که مرغ دل به صحن غم مقیم است
🕯محبیـن خـون زِ ابـر دیـده بـاریـد
🖤عزای «حمزه» و «عبدالعظیم» است
🖤اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَمَّ رَسُولِ الله...
🏴🏴🏴15شوال سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام و حضرت حمزه عموی بزرگوار پیامبرصلی الله علیه و آله وسلم تسلیت باد🏴🏴🏴
هدایت شده از •{کَربَلا| 𝗸𝗮𝗿𝗯𝗮𝗹𝗮}•
بیانیه گام دوم انقلاب .pdf
649.3K
بیانیه گام دوم رهبر انقلاب اسلامی
🗓سالروز وفات خورشید تابناک آسمان ری و ودیعه گرانقدراهل بیت (ع) در سرزمین ایران
#حضرت_عبدالعظیم_الحسنی علیه السلام
بر تمام محبین اهل بیت تسلیت باد
✍حضرت #عبدالعظیم_الحسنی علیه السلام، نواده پاک امام حسن مجتبی و از راویان حدیث و از دانشمندان بزرگی است که محضر سه تن از امامان معصوم علیه السلام را درک کرده و از محضر ایشان بهره برده است.
سخنان #ائمه علیهم السلام در مورد این شخصیت بارز و محبوب و مورد اعتماد نزد اهل بیت علیهم السلام نشان از شخصیت علمی و مدارج بالای معنوی دارد،
حضرت #عبدالعظیم_حسنى، در چهارم ربیع الثانی سال ۱۷۳هجری در شهر مدینه چشم به جهان گشود. ایشان فرزند عبداللّه بن على، از نوادگان امام حسن مجتبی (ع) بودکه نسبتش با چهار واسطه به آن حضرت می رسید.
عبدالعظیم، از دانشمندان شیعه و از راویان حدیث ائمه میباشد
🗓#حضرت_عبدالعظیم به صورت یک مسافر ناشناس، وارد رِی شد و در محله ی «ساربان» به منزل یکی از شیعیان رفت.
🗓 مدتی در زیر زمین آن خانه به سر می برد و مردم از حضورش بی خبر بودند و تنها افراد انگشت شماری از شیعیان او را می شناختند و از حضورش در آن محله، مطلع بودند که آنان هم می کوشیدند که این خبر، فاش نشود تا خطری جان ایشان را تهدید نکند.
✅امّا با گذشت زمان، افراد بیشتری حضرت عبدالعظیم (ع) را می شناختند و به خانه اش رفت و آمد می کردند تا از علوم و روایاتش بهره گیرند وعطر خاندان عصمت را از او ببویند.
بعد از چهار سال اقامت در شهر ری به علت بیماری در شهر ری فوت کردند،
#علت_مهاجرت_حضرت_عبدالعظیم (ع) از مدینه
✅خلفای عباسی نسبت به خاندان پیامبر (ص) و شیعیان ائمه (ع) بسیار سخت گیری می کردند.
یکی از خشن ترین و بد رفتارترین این خلفا، «متوکل» بود که دوران خلافتش،
نه تنها چندین بار مزار سیّدالشهداء (ع) را در کربلا تخریب کرد، از زیارت قبر آن حضرت نیز جلوگری می نمود. امام هادی (ع) با پنج نفر از خلفای عباسی – از جمله متوکّل – هم عصر بود. متوکّل، برای مصون ماندن از خشم انقلابی مردم مظلوم و جلوگیری از تجمع #شیعه بر محور وجود امام هادی (ع) آن حضرت را از مدینه به سامرا برد، تا تمامی فعالیت ها و ارتباطات آن امام را زیر نظر داشته باشد.
✅ حتّی چندین بار مأموران خلیفه به خانه ی امام ریختند و با گستاخی تمام، به تفتیش خانه ی آن حضرت پرداختند. وقتی نسبت به امام معصوم، با آن موقعیت حساس، اینگونه برخوردهای تند وجود داشت، درباره ی پیروان آنان و شخصیت های رده ی بعدى، سختگیری و خوف و خطر بیشتری بود.
✅از آنجا که حضرت عبدالعظیم (ع) بعضا به خدمت امام هادی (ع) در سامرا می رسید و از محضرش استفاده می نمود، جاسوسان خلیفه ارتباط ایشان را با امام هادی (ع) گزارش نمودند و در پی آن، خلیفه دستور تعقیب و دستگیری وی را صادر کرد و لذا حضرت عبدالعظیم حسنى برای مصون ماندن از خطر خلیفه ی عباسی، خودرا از چشم مأموران پنهان می کرد و در شهرهای مختلف به صورت ناشناس، رفت و آمد می کرد
شب وفات حضرت عبدالعظیم علیه السّلام یکی از شیعیان ری در عالم رؤیا ، پیامبر خدا صلّی الله علیه وآله و سلّم را دید که به او فرمود : «مردی از فرزندان مرا فردا از سکة الموالی می آورند و در باغ عبدالجبّار بن عبدالوهّاب ، در کنار درخت سیب ، دفن خواهند کرد» . آن شخص نزد صاحب باغ رفت تا آن درخت و مکان آن را بخرد . صاحب باغ به او گفت : این درخت و مکانش را برای چه می خواهی ؟ او جریان رؤیای خود را بازگو کرد . صاحب باغ گفت : من هم چنین خوابی دیده ام و بدین جهت ، محل این درخت و همه این باغ را وقف سادات و شیعیان کرده ام که اموات خود را در آن دفن کنند .[50]
بنابراین گزارش ، با عنایت به این که باغ های آن دوران ، معمولاً بسیار بزرگ بوده ، می توان حدس زد که تا شعاع قابل توجّهی در اطراف مرقد مطهّر حضرت عبدالعظیم علیه السّلام وقف دفن سادات و پیروان اهل بیت علیه السّلام بوده است.
#عبدالعظیمحسنی
حضرتعبدالعظیمالحسنی'علیهالسلام' که در اخلاق ، علم ، دیانت و ارادت به پیشوایان معصوم به مرتبهای رسیده بود که امام هادی (ع) به مردی از اهالی ری فرمودند:
«اگر قبر عبدالعظیم را در شهر خود زیارت کنی ، چنان است که گویی امام حسین 'علیهالسلام' را زیارت کردهای.»
ری ، این شهر کوچک به یمن قدوم و حضور چنین عالم فرهیختهای ، کربلای ایران شده است و دل هر زائری را کربلایی میکند.
زیارت بارگاه ایشان ، روح را جلا میدهد و قلب زائران را تطهیر میکند ؛ چرا که این قطعه بهشتی ، بارگاه خورشیدی است که در آن دعاها به اجابت نزدیکترند.
عبدالعظیم حسنی به شاه عبد العظیم و"سیدالکریم" نیز مشهور است؛ زیرا از عالمان سادات حسنی و راویان حدیث است و در کراماتش، روایتها آوردهاند.
"شیخ صدوق" نیز مجموعه روایات وی را با عنوان "جامعاخبارعبدالعظیم" گردآوری کرده است. حال شهر ری ، قطعهای آسمانی است که بر زمین مانده و با درک حضور "سیدالکریم" ، روح آدمی را سرشار از معنویت میکند و اندوه روزمرگی را میزداید. مرقد ایشان نیز مأمن آرامش و وصل به دریای روحافزای آل محمد(صلیاللهعلیهوآله) است.
⚫️ سالروز وفات خورشید تابناک آسمان ری تسلیتباد.◾️
🌷شهادت حمزة بن عبدالمطلب عموی پیامبر اسلام(3 ق)
✍ حمزة بن عَبدالمُطَّلِب(۵۴ قبل از هجرت - ۱۵ شوال ۳ قمری)، ملقب به اسدالله، اسد رسول الله و سید الشهداء، عموی پیامبر اکرم(ص) و از شهدای اُحُد است. حمزه از حامیان مهم دعوت پیامبر اکرم(ص) بود و گفتهاند که او حتی در زمانی که هنوز مسلمان نشده بود، از پیامبر(ص) در مقابل آزار مشرکان حمایت میکرد. وی از بزرگان قریش بود و از این رو، با مسلمان شدنش، از میزان آزار قریش نسبت به پیامبر(ص) کاسته شد.
✅ درباره فضائل و کرامات حمزه (ع) روایات بسیاری نقل شده است. پیامبر اکرم(ص)، حمزه و جعفر بن ابی طالب و علی(ع) را بهترین مردم و جزو هفت نفر از بهترین کسان از نسل بنی هاشم خواند.
او در شعب ابی طالب همراه مسلمانان بود و در غزوه بدر و غزوه احد شرکت داشت و در احد در سال سوم هجری به شهادت رسید.