چگونه ببر بهتری باشم؟
یادتان باشد، آدم از شکست میآموزد نه از موفقیت.
اولین قدم این است که دیدتان را نسبت به شکست تغییر دهید. سعی کنید به فرزندتان نشان دهید که تلاش کردن، برنامه داشتن و دست و پنجه نرم کردن با چالشها میتواند لذتبخش باشد. از تئوری گیمیفیکیشن (بازیوارسازی) غافل نشوید. استفاده از این تئوری، آموزش را با بازی ترکیب، و توانایی مدیریت بحران را در کودکان افزایش میدهد.
۲. هلیکوپتر
فرزندتان همیشه تحت نظر شماست. همواره از همه چیز امور تحصیلی و روزمره زندگی او آگاهید و مرتب با معلمهایش در تماس هستید. نمیتوانید از کنترل نوجوان خود دست بکشید.
فاستر کلین (روانشناس) و جیم فی (مشاور امور تربیتی) در سال ۱۹۹۰ این اصطلاح را ابداع کرده و در کتاب خود با عنوان “Parenting with Love and Logic” بکار گرفتند.
از نظر فاستر و جیم، کودکانی با والدین هلیکوپتری اکثرا مفاهیم عشق و نجات را یکی میدانند. این دو، والدگری هلیکوپتری را نوعی “فرزند پروری بیش از حد” خواندند.
چرا والدین این سبک را انتخاب میکنند؟
ترس. بله، عامل اصلی انتخاب این نوع فرزندپروری ترس است. شما میترسید مبادا فرزندتان نتواند گلیم خودش را از آب بیرون بکشد و تصمیم میگیرید همیشه مراقبش باشید تا اگر نیاز داشت، قهرمانانه وارد بازی شوید.
فواید:
این نوع والدگری باعث میشود کودک شما از برخی مشکلات آزاردهنده در امان بماند.
معایب:
به طور خلاصه، کودک شما هرگز مستقل نخواهد شد. تحقیقات نشان میدهد کودکانی با والد هلیکوپتری، هرگز به بلوغ عاطفی لازم برای استقلال نرسیده و در بزرگسالی، همواره با مشکلاتِ کنترلِ رفتار درگیر هستند.
والدگری هلیکوپتری، بدترین نوع فرزندپروری شناخته شده است.
#والدگری
@masterkids
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
۳. چمنزن یا بولدوزر
همه موانع را از سر راه فرزندتان بر میدارید و با اولین قطره اشک او، دست به شمشیر میشوید. به جای او در تمام نبردهای زندگیاش حاضر میشوید تا خاری به پای فرزندِ دلبندتان نرود. اگر احساس کنید، معلمی، مناسب فرزند شما نیست، تا برکناری کامل او پیش میروید. حتی حاضرید به مربی بسکتبال نیز رشوه بدهید، تا فرزندتان حتما در ترکیب تیم حضور داشته باشد.
این اصطلاح در سال ۲۰۱۵ توسط معلم بازنشسته دبیرستان، دیوید مک کالوق ابداع شده است. او در کتاب خود با عنوان “You Are Not Special”، از والدین خواهش میکند که کمی دست روی دست بگذارند و به فرزندشان اجازه دهند طعم شکست را بچشد.
چرا والدین این سبک را انتخاب میکنند؟
به همان دلیلی که دیوید مک کالوق اشاره کرد. شما، فکر میکنید فرزندتان خاص است. او نباید شکست بخورد چون، لیاقتش بیشتر از اینهاست. و بنابراین شما باید نقش دستهای نامرئی را ایفا کنید. شما مقتدر و کمالگرا هستید و ترکیب این خصوصیات شما را به بولدوزر تبدیل میکند.
فواید و معایب:
هیچ تحقیق آزمایشگاهی بر روی این سبک صورت نگرفته و این سبک، به شکل تجربی، در برخی بلاگها و شبکههای اجتماعی بررسی شدهاست. برطبق تحقیقات تجربی، سبک چمنزن، بولدوزر یا برفروب، فواید و معایبی مشابه سبک والدگری هلکوپتری دارند. این سبک والدگری، به فرزند شما احساس امنیت میدهد اما در عین حال خودشیفتگی اش را نیز تقویت میکند.
#والدگری
@masterkids
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
۴. منطقه آزاد
رابطه شما و فرزندتان، بر پایه اعتماد شکل گرفته است. باور دارید که نقش شما به عنوان والد این است که ابتدا مهارتهایی را به فرزندتان آموخته و سپس به او میدان بدهید.
اولین بار “لنوره اسکنازی” این اصطلاح را بکار برد. پس از اینکه در مورد مترو سواری پسرک نه سالهاش نوشت، متهم به “غفلت” شد تا جایی که به او لقب “بدترین مادر آمریکایی” را دادند. همین امر، لنوره را ترغیب کرد تا برای توجیه کارش، کتابی درباره “خطرناک نشدن هر روزه دنیا” بنویسد. اسکنازی وبلاگی نیز دارد که در آن والدینی با شیوه تفکر یکسان گرد هم آمده و تلاش میکنند تا کودکان به شیوهای امن، استقلال را از سنین پایین تجربه کنند.
چرا والدین این سبک را انتخاب میکنند؟
روانشناسان معتقدند این روش در واقع شیوه برخورد مناسب با کودکان مضطرب و ریسک ناپذیر است. شاید حق با اسکنازی باشد. شاید ما بیش از حد میترسیم و همه چیز بیش از حد به نظرمان خطرناک است. هر چند اسکنازی با مخالفت تند همگانی مواجه شد، اما این روش، در حقیقت روشی است تا به کودکان یاد بدهیم که خود، مراقب خود باشند.
فواید:
گفته میشود این سبک باعث پرورش کودکانی مستقلتر، مسئولیت پذیرتر و مقاومتر می شود. کودکانی که بزرگسالی شادتری نیز خواهند داشت.
معایب:
در بسیاری از کشورها این کار خلاف قانون به حساب آمده و در صورت تکرار، منجر به “خلع صلاحیت” والدین شده، و حتی حکم چند ساله زندان را برای آنها در پی دارد. بهعلاوه، خطراتی که یک کودکِ تنها را در خیابان تهدید می کند، چند برابر خطراتی است که یک بزرگسال در همان خیابان با آنها روبرو است.
#والدگری
۵. چسب چوب
شما معتقدید که کودکتان از همان ساعات ابتدایی زندگیاش به عشق و عاطفه بیحد و حصری نیازمند است. عشق و علاقهای که تا حد زیادی فیزیکی بوده، و حداقل توسط یک والد، به صورت همیشگی اعمال میشود. این چسبندگی شما را به جایی میرساند که حتی حاضرید برای اینکه کودکتان از شما فاصله نگیرد، مدرسه را نیز برایش به خانه بیاورید.
این سبک، بر پایه نظریه “دلبستگی” دو روانشناس مطرح، جان بولبی و مری آینسورث شکل گرفتهاست. طبق این نظریه، کودک، از همان ساعتهای ابتدایی تولد، بهشدت به حمایت سالم عاطفی و ارتباط فیزیکی با والد نیازمند است. اما مشکل اصلی، ناسالم شدن این ارتباط است.
چرا والدین این سبک را انتخاب میکنند؟
والدینی که خود درگیر مشکلات وابستگی ناسالم هستند، اصولا به انتخاب این سبک گرایش دارند. این سبک، به این دسته والدین اطمینان میدهد، که کودکشان هرگز آنها را ترک نمیکند.
فواید:
کودکتان به خوبی میداند که از جان و دل دوستش دارید و همین به او احساس امنیت میدهد.
معایب:
این سبک فرزند پروری باعث غرق شدن زنان در نقش مادری شده، و به عقیده برخی محققین، امری زنستیزانه به حساب میآید. برخی معتقدند، والدین با سبک والدگری چسبنده، در حقیقت قادر به رها کردن کودک خود نیستند. این دسته نیز مانند والدین هلکوپتری محکوم به “فرزند پروری بیش از حد” میشوند.
#والدگری
@masterkids
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
۶. فیل
شما نقطه مقابل ببرها هستید. کودکتان را همانگونه که هست میپذیرید و هیچ درخواستی از آنها ندارید. مهم نیست کودکتان همیشه نمرات پایینی بگیرد و یا تمرکز کافی در کلاسهای درسی و غیر درسی اش نداشته باشد. برایتان فقط مهم است که کودکتان شاد و خندان باشد.
این اصطلاح اولین بار در سال ۲۰۱۴، توسط “پریانکا شارما سیندار”، در مقاله ای در نشریه آنتلانیک استفاده شد. بر طبق این مقاله، والدین فیل معتقدند باید به فرزند خود عشق بورزند، آنها را تحت حمایت عاطفی خود قرار دهند و همواره آنها را تشویق کنند. مخصوصا وقتی که فیلها هنوز کوچک و جوان و شکننده هستند. این سبک، سبکِ مخصوصِ مادرانِ هندی نام دارد.
چرا والدین این سبک را انتخاب میکنند؟
مانند سبکهای دیگر، این سبک نیز حاصل دو دیدگاه متقابل است. اگر والدین فیلی داشتهاید و اعتقاد دارید والدین باید همواره مشوق فرزندان باشند، و یا اگر والدین ببری داشتهاید و نمیخواهید کودکتان نیز همچون شما در رنج باشد، احتمالا به سمت فرزندپروری فیل گرایش دارید.
فواید:
برای رشد فرزندتان محیطی امن، بی چدغدغه و شاد ایجاد میکنید. به کودکتان اجازه میدهید کودک باشد و به او اطمینان میدهید همواره از حمایت عاطفی شما برخوردار است.
معایب:
ممکن است این سبک فرزندپروری باعث شود، کودکتان دچار وابستگی ناسالم شده و به عبارتی در حالت اسطورهای “نوجوان ابدی” بماند. این کودکان، تمایلی به بزرگ شدن نداشته و قادر به ایجادِ مرزبندیهای سالم نیستند.
#والدگری
@masterkids
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
بهترین سبک فرزندپروری
اما در نهایت، به نظر شما بهترین سبک فرزندپروری کدام است؟ شاید این جواب شگفت زدهتان کند اما هیچ کدام! بله، هر کدام این سبکها در جای خود کارآمد هستند.
شما گاهی نیاز است، مثل ببر سختگیر باشید و از مرزهایتان دفاع کنید. گاهی نیاز است، همچون یک فیل آرام و سرخوش با فرزندتان همبازی شوید و به او بگویید که هیچ اهمیتی ندارد اگر نتوانسته در کلاس رتبه بالایی کسب کند. گاهی هم لازم است، در جایی که صلاح می دانید، کودکتان را کمی رها کنید تا به دور از شما اطرافش را کشف کند و با دنیای واقعی روبرو شود. یا حتی اگر نیاز است، هلکوپتر شوید و مراقب باشید که زندگیاش را تباه نکند. به فرزندتان بچسبید تا از امنیت سیراب شود، بگذارید بگویند چسب چوب هستید، اما چسب چوبی باشید که بهموقع و بدون درد کنده میشود. هیچ کس دلش نمیخواهد کودکش را با کوهی از مشکلات در این دنیا رها کند، و اینکه در برخی نبردها پا به پای او بجنگید و راه را برایش هموار کنید، خیلی هم خوب است.
بنابراین هیچ سبک جادویی وجود ندارد که قابل اجرا توسط تمام خانوادهها باشد. سبک شما منحصر به خودتان است. شما میتوانید یک ببر-فیل-بولدوزر باشید یا یک چسب چوب-منطقه آزاد یا هر ترکیب دیگری که فکر میکنید مناسب نیازهای کودک شما و خود شماست. و همیشه به یاد داشته باشید، تنها تعادل مهم است، همین!
برگرفته از "آی قصه"
#والدگری
@masterkids
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
یک ساعته زل زدم به چهره این بچه ها توی این طرح
انگار یه دنیا اشتیاق و علاقه و شور و عشق رو با رنگ قاطی کردن و این چهره هارو ترسیم کردن
انگار چهره ها واقعی ان و حرف میزنن و واقعا حرکت میکنن تو این تصویر
انگار بجای دویدن دارن پرواز میکنن
و چه چیزی لذت بخش تر از اینکه یه روزی ما و بچه مون با شوق و اشتیاق به سمت آغوش پدر آسمونیم پر بکشیم و در خدمتش باشیم
🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊
تولدتون مبارک 😍😍😍
بابای مهربان ما و بچه ها ❤️ ❤️❤️
ما چقدر خوشبختیم 😍😍😍
که شما بابای مهربون ما هستین 😘😘😘
کار و کارآفرینی در سیره پیامبران
شغل انبیاء، از آدم تا خاتم(ص)
در سیره انبیاء (ع) کار مساوی ارزش وجود انسان ذکر شده است.
بارها در روایات تأکید شده است:
هیچ پیامبری برانگیخته نشد، مگر کار و زحمت را پیشه ساخته باشد
برای نمونه تعدادی از مشاغل پیامبران بزرگ الهی را با هم ببینیم:
🔰 حضرت آدم(ع): کشاورزی و دامداری
🔰 حضرت داوود: آهنگری، زنبیلبافی، زره سازی
🔰 حضرت مسیح(ع):درودگری (نجاری)
🔰 حضرت ادریس(ع): دو زندگی، نوشتن
🔰 حضرت نوح(ع): نجاری، باغداری، زراعت
🔰 حضرت هود(ع): تجارت و بازرگانی
🔰 حضرت ابراهیم(ع):کشاورزی، گوسفند داری و شبانی
🔰 حضرت سلیمان(ع): زنبیلبافی، معماری
🔰 حضرت موسی(ع): گلهداری (پرورش دام)
🔰 حضرت شعیب(ع): گلهداری (پرورش دام)
🔰 حضرت لوط(ع):کشاورزی، باغداری
🔰 حضرت صالح(ع): کسب و کار تجاری و بازرگانی
🔰 حضرت پیامبر اکرم(ص): بنایی، باغداری، مزرعهداری، تجارت و بازرگانی حتی آرد کردن گندم در خانه
منابع:
(صدوق، ۱۳۹۰ هـ.ق، ج۳، ص ۵۹)
(مجلسی، ۱۴۰۳ هـ.ق، (ج) ۱۰۰، ص ۵۶)
+
سلام
ینی درباره اهمیت کار و کارآفرینی و تلاش هر چقدر بگیم کم گفتیم. یکی از بهترین روش های آموزش و تربیت بچه ها #الگوسازی هست و چه الگویی بهتر از پیامبران و اهل بیت علیهم السلام😍
بنظرتون چجوری میتونیم این الگوسازی رو بصورت اصولی و حرفه ای و متناسب با سن بچه ها انجام بدیم؟ 🧐
#کارافرینی
@masterkids
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
📚 از مهمترین ترین اهداف آموزشی در هر کشور ، ۴ تا C معروفه که باید به دانش آموزان آموزش داده بشه ( بماند که به نظر میاد در کشور ما آگاهانه یا ناآگاهانه از این موضوع اجتناب میکنند)
این ۴ تا C عبارتند از :
1️⃣ Creative thinking یا همون تفکر خلاق
2️⃣ Communication یا همون مهارتهای ارتباطی
3️⃣ Collaboration یا همون مشارکت کردن
4️⃣ Critical thinking یه همون تفکر نقاد
👈 تفکر نقاد از مهمترین هاست که خیلیها به اشتباه فکر میکنن یعنی نقد کردن!
در صورتی که به این معنی هست :
هرچیزی را نپذیریم بلکه عمیق ، ریشهای و سنجشگرانه فکر کنیم.
👈مسئله اصلی اینه که :
✅چقدر روی این مهارت بچه هامون کار کردیم؟
✅چطوری #تفکر_نقاد رو به بچه ها آموزش بدیم و باهاشون تمرین کنیم؟ 🤔
ان شالله بزودی مفصل درباره این مهارتهای اساسی صحبت میکنیم. 🤗
#مهارت_آموزی
#تفکر_نقاد
@masterkids
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
داشت با تل خواهرش بازی میکرد
بهش تذکر دادم که باباجون این وسیله ی زهراس و باید اجازه بگیری ازش و مراقب باشی نشکنه!!!
محل نذاشت و ادامه داد.
اروم تکرار کردم تذکرم رو...
اما انگار نه انگار😒
تا ایــنــــکـــــــه
شـــــــتــــــــلــــــــق 😨😨😨
اتفاقی که نباید می افتاد، افتاد!
زهرا هم با دیدن جنازه ی تل محبوبش زد زیر گریه 😭😭😭😭
قرار شد حسین آقا تنبیه بشه و از اون بازی فکری ای که قرار بود براش بخریم محروم بشه و با پول اون بازی، برای زهرا تل بخریم 😏
بلافاصله رفت تو فــــکــــر 🤔
با لحن مظلومانه ای اومد گفت بااااابااااا
چسبو بهم میدی؟
هم خندم گرفته بود از نقشه اش، هم میخواستم جلوشو نگیرم که راهکاری که تو ذهنش داره برای #حل_مسئله رو بتونه تست کنه 😜
چسبو بهش دادم و شروع کرد به چسب زدن تل شکسته 😍
و بعد از کلی ور رفتن و چسبوندن تل بیچاره😂
زهرارو صدا زد و تل چسب خورده رو گذاشت روی سرش و با ذوق گفت:
وااااای....
چقــد گــشنگ شدهههههه زهـــلاااا
#ماجراهای_من_و_بچه_ها
#عکس_نوشت
#فرزندپروری_کارآفرینانه
چگونه به کودکان خود کمک کنیم تا #کارآفرین باشند
1⃣در دنیای امروز که همه چیز به سرعت در حال تغییر است فرزندان شما به کسب مهارت های جدیدی نیاز دارند تا خود را با تغییرات دنیای امروز هماهنگ کنند.
📌 اگر در همین دوران مهارت های لازم برای مدیریت و کارآفرینی خلاق را به فرزندان آموزش دهید در آینده مسیر موفقیت را برایشان هموارتر خواهید کرد.
📌 والدین تمایل دارند کودکان شان مهارت های مختلف را بیاموزند و توانایی هایی داشته باشند.
اگر شما جزء والدینی هستید که هوشمندانه به فکر تربیت کودکانی کارآفرین و خلاق هستید با ما با مرور نکاتی در این زمینه همراه باشید👇
#فرزندپروری_کارآفرینانه
#کودکان_کارآفرین
#کارآفرینی_کودکان
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
@masterkids
به کمک این روشها بچه هایتان را کارآفرین بار بیاورید
2⃣فعالیت های شجاعانه 💪
ابتدا کودک تان را به انجام فعالیت های کارآفرینانه در دسترس ترغیب کنید.
👈مثلا از او سوال کنید آیا به کاشتن سبزی در باغچه ی منزل و فروش آنها به دوستان تمایل داره؟
🎈داستان زندگی کارآفرینان موفق را با او در میان بگذارید . این کار برای کارآفرینی به او انگیزه می دهد.
🏀با هدایت او به فعالیت های کارآفرینانه می توانید، مهارت های ارزشمند کسب و کار را به شیوه ای ملموس و لذت بخش به او بیاموزید.
#فرزندپروری_کارآفرینانه #کودکان_کارآفرین #کارآفرین_کوچک
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
@masterkids
به کمک این روشها بچه هایتان را کارآفرین بار بیاورید
3⃣مشاور او باشید! 🥸
بعد از اینکه کودک تان تصمیم به شروع گرفت، ابتدای کار درباره ی طرح کسب و کار با او صحبت کنید.
ممکن است طرح کسب و کار کودک تان بسیار ساده باشد. اما روش بسیار قدرتمندی برای آموزش مفاهیم اساسی چون سود و زیان و هزینه به او می باشد.
👈 از کودک تان سوال کنید که چه طور می خواهد محصول یا خدماتش را تبلیغ کند و درباره ی امکان پذیر بودن و مناسب بودن روش های تبلیغی مورد نظرش به او کمک فکری کنید.
🎈در نشست های خود و فرزندتان با او درباره درآمد و هزینه های طرح مورد نظرش صحبت کنید. در این هنگام در واقع شما در حال آموزش حسابداری به او هستید. چیزی که بسیاری از افراد در شروع کسب و کار با آن مشکل دارند.
🏀فراموش نکنید که این مباحث می بایست متناسب با سن و توانایی های کودک و با بیانی بسیار ساده و داستان مانند باشد.
#فرزندپروری_کارآفرینانه #کودکان_کارآفرین #کارآفرین_کوچک
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
@masterkids
به کمک این روشها بچه هایتان را کارآفرین بار بیاورید
4⃣مدیریت پول را به او بیاموزید 💸
مدیریت پول مهارتی است که جوانان و کودکان امروز دانش کمی درباره ی آن دارند. علی رغم ضرب المثل ها و تعارفات مرسوم درباره ی پول ، همه می دانیم که "پول" برای یک زندگی ضروری است.
🎈بنابراین چه بهتر که از کودکی ارزش پس اندازکردن را به کودک آموزش دهیم تا در بزرگسالی این مهارت به او کمک کند، زندگی بهتری داشته باشد.
👈به فرزند خود پیشنهاد دهید که میزانی از پول توجیبی اش را به صورت ماهانه یا هفتگی پس انداز کند.
🎈استفاده از کارت اعتباری بیش از پرداخت های نقدی افراد را برای خرید وسوسه می کند.
در واقع اگر شما پول خریدتان را نقدا پرداخت کنید با احتیاط بیشتری خرج خواهید کرد. بنابراین این نکته را خودتان رعایت کنید و به فرزندان تان نیز بیاموزید.
👈از فرزندتان بخواهید برای پس اندازش هدف گذاری کند. یعنی در نظر بگیرد که این پس انداز را در چه کاری صرف خواهد کرد.
🎈این کار به او انگیزه می دهد تا بیشتر پس انداز کند و کمک می کند که رویاپردازی کند، علاوه بر این قدرت تصمیم گیری آنان را بهبود می بخشد.
🏀هدف گذاری درباره ی پس انداز و رویاپردازی کودک به او حس شجاعت می دهد و باعث می شود احساس کند می تواند بخشی از خواسته هایش را خودش در طول زمان برآورده کند.
💪این درواقع پرورش حس استقلال طلبی و اتکا به خود است که از ویژگی های بارز کارآفرینان است.
#فرزندپروری_کارآفرینانه #کودکان_کارآفرین #سواد_مالی
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
@masterkids
به کمک این روشها بچه هایتان را کارآفرین بار بیاورید
5⃣ به کودک احترام بگذارید! 🙏
🟢آخرین و مهم ترین نکته :
🏀اگر می خواهید کودک تان برای زندگی اش رویاهای بزرگ داشته باشد به او احترام بگذارید.
👈احترام گذاشتن همان رفتاری است که به موجب آن احساس بزرگی و محترم بودن در فرد پدید می آید و در او باور خوبی نسبت به خودش ایجاد می شود و محصولات شیرینی چون عزت و اعتماد به نفس به بار می آورد.
🔔فرزندانِ والدینی که به کودک شان احترام می گذارند، اعتماد به نفس بیشتری دارند.
🎈یکی از پایه ای ترین پیش نیازهای موفقیت در هر شغل و حرفه ای وجود اعتماد به نفس کافی در شخص می باشد.
👈بنابراین شما والدین گرامی با احترام گذاشتن و انتقال حس ارزشمندبودن به فرزندتان می توانید پتانسیل بسیار خوبی برای او فراهم کنید که قابل جایگزین با هیچ چیز دیگری نیست.
🦋به یاد داشته باشید که سرمنشاء اتفاقات بزرگ زندگی فرزندتان در آینده همین توجه های به ظاهر کوچک امروز است.
#فرزندپروری_کارآفرینانه #کودکان_کارآفرین #احترام_به_کودک
#عزت_نفس_کودکان
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
@masterkids
اولین خرید مستقل حسین آقا🤦♂😂
امشب تو راه برگشت از باشگاه رفتیم خرید
حسین هم میخواست ماشین بخره 🚕
گفتم خودت برو بگو چی میخوای و خودت بخر 😊
با اشتیاق رفت تو مغازه ولی دمق اومد بیرون و گفت بابا خودت بیا بخر لطفا! ☹️
گفتم چرا؟! خودت بخر ماشینی که میخوای رو 😉
گفت خجالت میکشم! 😰
گفتم من دم در وایمیسم منتظرت تا بخری و بیای... بدو باباجون... 😎
کلی با خودش کلنجار رفت تا آخر متقاعد شد مطرح کنه درخواستشو 😒
و خداروشکر فروشنده هم پایه بود و معمولی برخورد کرد 🤩
ماشینو داد و کارتو گرفت و کشید و رو به حسین گفت رمز؟! 🧐
و در کمال ناباوری حسین اقا رمزو گفت 😫
و من شاخ دراوردم که رمز کارتمو از کجا میدونه این فسقلی 🤦♂🤦♂🤦♂
⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜
✅شما هم بچه هارو با خودتون خرید میبرید؟
✅میذارید اونا هم تجربه کنن؟
✅براشون درباره نحوه خرید کردن و پول دادن و حساب کتاب کردن توضیح میدین؟
👈چه سوالا یا کارهایی میکنن که مثه من شاخ در میارین از استعداد و توانایی هاشون؟!!! 😂😂😂
#ماجراهای_من_و_بچه_ها
#عکس_نوشت
#فرزندپروری_کارآفرینانه
این عشقارو ببینین 😍😍😍
+
بهترین راه برای #مهارت_آموزی بچه ها و آماده شدنشون برای زندگی آینده، بازی های مفید و کاربردیه 🎾
👈 وظیفه ما پدر مادرا و مربیا اینه که بازیهای خوب و مفید و آینده ساز رو پیدا کنیم و در اختیار بچه ها بذاریم.
🎈یادمون باشه:
بازی، مهمترین و جدی ترین کار بچه هاست 😉
#بازی #بازی_کارآفرینی #معرفی_کتاب #کارآفرینی_کودک
👍موافقید با این کتاب شروع کنیم و بازی های برگزیده رو اینجا معرفی کنیم؟ 😊
نظرِ مساعدِ مثبت تون چیه؟ 😜😂
میتونیم هر چند روز یکی ازین بازیهارو با بچه ها انجام بدیم و نتیجه اش رو با هم به اشتراک بذاریم 👌
#بازی #بازی_کارآفرینی #معرفی_کتاب #کارآفرینی_کودک