✳️ ای کاش چنین می شد ای کاش ای کاش 😓😢😥😭
اعتراض یکی از نماز گزاران در نماز جمعه این هفته تهران که به امامت حجت الاسلام صدیقی اقامه می شد
سلمان کدیور:
#تا_انتها_بخوانید!
.
مرد که ظاهرا از وضعیت معیشت خود ناراضی بوده و احساس کرده به او ستمی روا شده، میان سخنان خطیب نماز جمعه تهران، آقای صدیقی بلند می شود و داد و بیداد می کند و تظلم خواهی می کند.
.
در این حین محافظین و کارمندان حراست فوری سر می رسند و زیر بغل مرد را می گیرند تا به زور و کشان کشان او را از صفوف بیرون ببرند تا نظم نماز و حرف های خطیب، بهم نخورد که آقای صدیقی حرف هایش را که در باب اهمیت شعار مرگ بر آمریکا بوده قطع می کند و از پشت تریبون می گوید:
.
آقایان! .... آقایان! ... رها کنید این بنده خدا را ... بگذارید حرفش را بزند، اگر اینجا مردم نتوانند داد بزنند، پس کجا داد خود را ببرند.
.
مردم متعجب و میخکوب به سمت مرکز اغتشاش برمی گردند تا ببینند چه خبر شده است. محافظین، مرد را که هنوز با حرارت و خشم داد می زند رها می کنند.
.
آقای صدیقی: بیا اینجا آقا جان ... بیا این بالا حرفت را بزن. بگو کی به تو ستم کرده، بیا بالا، من و امثال من چهل سال حرف زدیم، حالا شما بیا حرف بزن ... نماز جمعه فلسفه اش همین است اصلا که همه حرف بزنند نه فقط من.
.
مرد خوشحال، مثل مرغی که رها شده، مردم را می شکافد و تند تند می رود سمت جایگاه. خطیب به استقبالش می آید و او را در آغوش می گیرد، مردم که حسابی سر شوق آمده و غافلگیر شده اند، نیم خیز می شوند و با همه وجود تکبیر می گویند.
.
مرد پشت تریبون می ایستند و آقای صدیقی کنارش می ایستد. مرد بدون بسم الله و بدون مقدمه و بدون سلام و درود تعارفات منبری، با حرارت کاغذی که در دست دارد را نشان می دهد که سند ظلمی است که به او شده و با خشم می شورد بر مسئولین و از وضعیت وخیم معیشت و اجاره خانه و جهیزیه دختر و عرق شرم پیشانی اش می گوید و دادخواهی می کند. وسط حرف هایش بغض می کند و اشکش سرازیر می شود، اما با همان حال حرف های آتشینش را ادامه می دهد. از شهدا می گوید و از امام و اینکه خودش جانباز است و چند ترکش توی بدنش هنوز جا خوش کرده.
.
حرفش که تمام می شود، آقای صدیقی بلندگو را می گیرد و با خشم، مسئولین خاطی را تهدید می کند که یا هفته دیگر بیایند نماز جمعه و توضیح دهند و یا او آبروی آنان را می برد و از دادستان کل کشور میخواهد از سوی مدعی العموم آنها را به دادگاه بکشاند.
.
مردم سر از پا نمی شناسند ...
.
.
🔺پ.ن: این داستان صرفا تخیل نویسنده بود و مرد مذکور را حراستی ها همان ابتدا از صفوف بیرون کرده اند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ آقای روحانی پاسخ دهد !
اقای روحانی شما علی الحساب این موارد را پاسخگو باشید
1⃣ شصت تن طلا در قالب سکه کجاست ؟
2⃣ 26 میلیارد ارز جهانگیری کجاست؟
3⃣ عامل و دستور دهنده یک پنجم شدن ارزش پول ملی کیست؟
4⃣ 150 میلیارد دلاری که گفتید با برجام ازاد شد کجاست ؟
5⃣ حسین فریدون کجاست؟
6⃣ داستان کرسنت چیست؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ مثل بنی صدر ؟!!!
☑ جناب حسن روحانی رئیس جمهور ، روزگذشته در جمع مردم یزد سخنان نامربوط فراوانی برزبان جاری کرد که در بسیاری از موارد حتی مورد انتقاد و اعتراض نزدیکان ، هم فکران و حامیان خود نیز قرار گرفت. ادبیات رئیس جمهور در سخنرانی روز گذشته ، نه تنها درشٱن یک رئیس جمهور که شوربختانه لباس مقدس روحانیت را نیز بر تن دارد نبود، بلکه در شٱن یک فرد عادی هم که انتظار پایبندی به اصول اخلاقی و انسانی از او می رود نیز نبود. عصبانیت ، به هم ریختگی ، لرزش صدا و... در سخنان روحانی کاملا مشهود بود که علت آن هم به شعارهای انتقادی تعدادی از مردم حاضر در مراسم برمی گشت که در اعتراض به وضعیت موجود و ناکارآمدی دولت سرداده می شد. امری که کاملا هم طبیعی بود و در اکثر مراسماتی که مسئولان در آن حاضر می شوند رخ می دهد ولی اینکه این اعتراص مردمی به عملکرد رئیس جمهور ، به چه دلیل باعث عصبانیت و به هم ریختگی ایشان شد خیلی قابل درک نیست .البته شایددستگیری و محاکمه حسین فریدون برادر حسن روحانی به همراه تعدادی از نزدیکان و وابستگان دولتی ها نمی تواند در این آشفتگی حسن روحانی بی تاثیر نباشد.
رئیس جمهور در بخشی سخنان خود گفت :
" درباره ۱۸ میلیارد دلار که می گویند سال گذشته گم شده است. یک آدمهایی نه اخلاق و ایمان می شناسند و نه منافع ملی را بلدند؛ بانک مرکزی ما این آمار را منتشر کرده و برای اطلاع عموم از بانک مرکزی میخواهم این را اعلام کند."
اینکه جناب حسن روحانی ، به این راحتی منتقدین و معترضین به غارت ۱۸میلیلاردلاری از اموال بیت المال را به بی ایمانی و بی اخلاقی متهم می کند جای تأسف دارد.
حتما خوانندگان عزیز به خاطر دارند که رهبر معظم انقلاب در ۲۲ مرداد ۹۷، درباره ۱۸میلیارد دلار مزبور فرمودند:
"مبلغ ۱۸ میلیارد دلار از ارز موجود کشور آن هم در حالی که برای تهیه ارز مشکل داریم، بر اثر بیتدبیری، به افرادی واگذار شد و برخی از آن سوءاستفاده کردند؛ این موارد مشکلات مدیریتی است و ارتباطی با تحریمها ندارد؛ بالاخره یک تخلّفی انجام گرفته، یک خطای بزرگ انجام گرفته؛ نمیگوییم هم خیانت، امّا بالاخره خطا کردند و خطای مهمّی کردند که ضررش به مردم برگشت."
به جناب روحانی توصیه می کنیم کمی صعه صدر داشته و درصد کمی هم ، نه به آموزه های دینی و اخلاقی که به گفته های خودش پایبند باشد که دم از تحمل مخالف و منتقد و اخلاق و... می زند. اینکه دهان باز کنی و هر نسبتی را به دیگران ، حتی اگر دشمن تو باشند بدهی که نه رسم جوانمردی و نه هنر است.
حسن روحانی با سخنان روز گذشته خودش یک بار دیگر ویرای چندمین مرتبه ثابت کرد که به هیچ اصل اخلاقی و انسانی پایبند نیست و از هیچ دروغ و بی اخلاقی هم ابائی ندارد.
اینکه چگونه می شود که رئیس جمهور یک کشور، به خود اجازه می دهد که منتقدان خود از جمله رهبرانقلاب را اینطور خطاب کند را شاید این سخن سید حمید روحانی تاریخ نویس انقلاب پاسخ مناسبی باشد که گفت : "روشی که رئیس جمهور فعلی(حسن روحانی) در پیش گرفته است تقریبا مشابه همان روشی است که دکتر ابوالحسن بنی صدر در دوران ریاست جمهوری دنبال میکرد. کارهایی که بنی صدر در ایران نتوانست انجام دهد، رئیس جمهور آن کارها را دنبال میکند و انجام میدهد."
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ا نگار نه انگار....
🔹روحانی چرا مثل افراد دو شخصیتی رفتار می کند؟ یا مثل افرادی که آلزایمر دارند؟
♦️انگار نه انگار که بابک زنجانی، ویژه خواری را در دولت سازندگی و در سال 74 (در حالی که مدتی سرباز دفتر و راننده رئیس بانک مرکزی شده بود)، با درآمد روزانه 17 میلیون تومانی آغاز کرد و بعدها از دست خود روحانی لوح تشویق و تقدیر گرفت!
🔹زنجانی درباره عکس با هاشمی و خاتمی و روحانی، به نشریه کارگزارانی "آسمان" گفته بود: من پیش این آقایان رفتم تا جایزه بگیرم
♦️انگار نه انگار که حسین فریدون، کارچاق کن بزرگ بانکی برادر خود روحانی است و فقط اسم شان به دلایلی تا به تا شده است. گماشتگان فریدون در برخی بانک ها، برای کلان بدهکاران حاشیه امن درست کردند.
🔹انگار نه انگار که دختر رئیس ستاد انتخاباتی او در سال 92 (وزیر صنعت و تجارت بعدی با وجود داشتن 23 شرکت خصوصی)، متهم بزرگ رانت خواری دارویی است و رئیس ستاد انتخاباتی او در سال 96 هم وزیر بعدی صنعت بود که از قِبَل او، حیف و میل های میلیاردی ذخایر ارزی پدید آمد!
"محمد ایمانی"
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ آية الله رئیسی:
*رئیس جمهوری رو بگیرم ؟*
*معاون رئیس جمهور رو بگیرم؟*
*داداش رئیس جمهور رو بگیرم ؟*
*برادر معاون رئیس جمهور رو بگیرم ؟*
*رئیس بانک مرکزی رو بگیرم ؟*
*وزیر رو بگیرم ؟*
*جاسوسو بگیرم؟*
*پرستوها رو بگیرم ؟*
*دختر وزیر رو بگیرم؟*
*پسر وزیر را بگیرم ؟*
*داماد وزیر رو بگیرم؟*
*شهردار رو بگیرم؟*
*شورای شهر رو بگیرم ؟*
*نماینده مجلس رو بگیرم ؟*
*رئیس خصوصی سازی رو بگیرم ؟*
*مسئول هلال اهمر رو بگیرم؟*
*این رو بگیرم اون رو بگیرم ؟*
*کدومو بگیرم؟*
🔵 *مردم: همشو بگیر!*
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ علما ، نخبگان ، احزاب ، گروههای مدعی ملت ، آگاهان و...!!!
در شروع گام دوم انقلاب و در ايامي كه در حال مبارزه با مفاسد اقتصادي هستيم و كشور همسايه ما عراق درگيرمسایل معيشتي و اقتصادي در شهرهاي خودش هست ، اين اقدام دولت يكجور شروع دمیدن در تنورفتنه در داخل است.
گران شدن ٣٠٠ درصدي بنزين، قطعا تورم شديدي را در شب عيد به دنبال دارد.
به نظر می رسد هم اكنون سكوت
علما ، نخبگان ، احزاب ، گروههای مدعی ملت ، آگاهان اجتماع ، مراجع، حوزه هاي علميه، نمازهاي جمعه و نيروهاي اثرگذار ولايي تامل برانگیز است؛
اينها ميتوانند با صدور بيانيه به نفع مردم و اقشار ضعيف ، اعلام تعطيلي درسهاي خارج و مدارس علميه و اعلان اعتراض در اماكن متبركه مانند : حرم حضرت عبدالعظيم، قم ، مشهد و ... اعلام نمايند تا اين اقدام دولت كه خواسته يا ناخواسته می تواندهمصدا و همسو با ايجاد كنندگان فتنه است بايد به حالت قبل برگردد تا به آحاد كشور كه از قشر ضعيف هستند فشار معيشتي ايجاد ننمايد.
چراكه اين گراني براي ٤ درصد كاخ نشين مهم نيست
وليكن ٩٦ درصد مردم در اين فشار و گراني بنزين از بين ميروند.
این مرقومه نه به عنوان شوراندن مردم بلکه به عنوان یک اقدام پیشگیرانه ازفشار بر اقشار ضعیف و درمانده ی جامعه که اکثریت را تشکیل می دهند تلقی می شود .
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ نمایندگی مجلس نهمم آرزوست
🔴 همراهان زنگنه در وزارت نفت که از مجلس شورای اسلامی به وزارت نفت اثاث کشی کرده اند :
⬅ زنگنه وزیر نفت در جلسه رای اعتماد اعتراف نمود، تعداد زیادی از نمایندگان دورههای قبل مجلس حتی بدون اینکه تخصص لازم را در حوزه مسایل نفتی داشته باشند، صرفا براساس حمایت از وی ،به استخدام وزارت نفت درآمدند و در سمت های حساس مدیریتی نیز قرار گرفتند. رویه ای که زنگنه در جلسه رای اعتماد خود به سایر نمایندگان نیز وعده آن را داد و متاسفانه با خوشحالی آنها مواجه شد.
در لیست زیر اسامی برخی از نمایندگان گذشته مجلس که به استخدام وزارت نفت درآمدند گردآوری شده است:
١- محمدسعید انصاری - نماینده سابق آبادان- صندوقهای بازنشستگی نفت
٢- عبدالله تمیمی - نماینده سابق شادگان- صندوقهای بازنشستگی نفت
٣- حسن شبانپور - نماینده سابق مرودشت- معاونت پارلمانی وزارت نفت
٤- حمید کریمی - نماینده سابق ایلام- شرکت نفت مناطق مرکزی
٥- شمساله بهمیی - نماینده سابق رامهرمز- معاون پشتیبانی و فناوری مرکز توسعه مدیریت وزارت نفت
٦- سیدشریف حسینی - نماینده سابق اهواز- مدیرکل حسابرسی و امور مجامع وزارت نفت
٧- سیدموید حسینی صدر - نماینده سابق خوی- مشاور وزیر نفت در امور پتروشیمی
٨- امیرعباس سلطانی - نماینده سابق بروجن- عضو هیأتمدیره شرکت نفت فلات قاره
٩- علی مروی - نماینده سابق نیشابور- رئیس هیأتمدیره پتروپارس
١٠- سعید حیدری طیب - نماینده سابق کرمانشاه- نماینده وزیر نفت در هیأت عالی گزینش
١١- جلیل جعفری - نماینده سابق خلخال- عضو هیأتمدیره شرکت بهینهسازی مصرف سوخت
١٢- سیدعماد حسینی - نماینده سابق قروه- رئیس هیأتمدیره تاپیکو
١٣- سیدمعروف صمدی - نماینده سابق سنندج- فعال در فاز ١٥ و ١٦
١٤- سیدمحمد بیاتیان - نماینده سابق بیجار- فعال در فاز ١٤
١٥- مرتضی زرینگل - نماینده سابق کردستان- معاونت توسعه طرحهای شرکت نفت و گاز پارس
١٦- احمد سجادی - نماینده سابق سرخس- شرکت نفت مناطق مرکزی
١٧- ابوالقاسم رحمانی - نماینده سابق اقلید – مدیرعامل شرکت تأسیسات دریایی
١٨- محمد سقایی - نماینده سابق استهبان و نیریز- مشاور وزیر و مجری طرح خط لوله انتقال نفت خام گوره- جاسک
١٩- محمد ابراهیم محبی - نماینده سابق سنقر- سرپرست هسته گزینش مرکزی
٢٠- حمیدرضا کاتوزیان - نماینده سابق تهران- رئیس پژوهشگاه صنعت نفت
٢١- پورفاطمی - نماینده سابق تنگستان- رئیس امور فرهنگی شهرکهای مسکونی صنعت نفت
٢٢- محمد فیروزی - نماینده سابق نطنز- مدیریت نظارت بر طرحهای عمرانی مناطق نفتخیز
٢٣- غلامحسین فروغینیا - نماینده سابق شیراز- مدیر منابع انسانی شرکت بهرهبرداری نفت و گاز زاگرس جنوبی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ نفوذی ی ی ی ی ی ی؟!!!
#نفوذیهاراجدی_بگیریم
🔴 حسن جلالی عزیزیان نمونهی یهودیان مخفی ایرانی!
یهودیان مخفی
«حسن جلالی عزیزیان» نویسندهای است که در حوزههای مختلف اجتماعی، تاریخی، دفاع مقدس، مذهبی، سیاسی و… آثاری از خود بهجای گذاشته است!!
اجازه دهید فقط عناوین برخی از کتب و مقالات ایشان را با هم مرور کنیم:
1. قصههای نماز
2. تاریخ آبادان در روزگار اسلامی
3. یاس زخمی
4. زندگینامهی سیاسی شهید هاشمینژاد
5. یک کهکشان کبوتر: ستاد اولین یادواره شهدای شهر دالکی و حومه
6. واقعه حره
7. فرزندان چهارده و دو حکایت از زیارت عاشقان مهدی (ع)
15. دائرةالمعارف اندیمشک
16. مرثیهی عاشورا
17. عشق واقعی (پیرامون امام عصر (عج))
18. ضیافت عشق: داستان زندگی و شهادت طفلان مسلم
و …
بله تنوع موضوعات قدری عجیب است اما عجیبتر اینکه نامبرده به یکباره به سوئد میرود و نام واقعی (فرقهای) خود «هارون وهومن» (Harun Vohouman) را فاش میسازد!
کاشف به عمل میآید ایشان از «یهودیان مخفی مشهدی» بوده که عمری در میان مسلمانان رخنه کرده و با نام اسلامی و شیعی برایشان «تاریخنگاری» (بخوانید: تاریخسازی) میکرده است!
وی در سال ٨٣ در سوئد اثر «جهودكشان» را منتشر میكند! در این کتاب علاوه بر ترویج «یهودیت» و «بهائیت»، در اقدامی عجیب، به رسول خدا (ص) نسبت راهزنی میدهد!
در دفاع از بیگناهی! «علیمحمد باب»، امیرکبیر را وحشی نام نهاده و مینویسد:
در سال ١٢۶۶ ه.ق بود كه داغ ننگ ابدى بر پیشانى او زده شد و به دستور امیركبیر، سید علىمحمد شیرازى (باب) را از زندان چهریق بیرون آورده و در تبریز، وحشیانه و بدون هیچ دلیل و گناهى دار زد…
آقاى وهومن در ذیل نام «عكا» در پاورقى کتابش «بهائیت» را دین الهی معرفی کرده و مىنویسد:
بندر زیباى عكا كه در باستان سنت جین داكره نامیده شده و به همراه «حیفا»، به عنوان مركز جهانى دین (!!!) بهائیت شناخته شده و در سال ١٩٩٩ م ۴۴٨٠٠ نفر را در خود جاى داده است…
پس از سال ٨٣ به یکباره چندین کتاب تاریخی با محوریت سفرنامهها از «حسن جلالی عزیزیان» با نام جدیدش «هارون وهومن» منتشر میشود!
با تأسف، سایت تبیان! (وابسته به سازمان تبلیغات) در مقالهای ( 1391/06/04) در معرفی او میگوید:
«هارون وهومن» پژوهشگر توانایى است که توانسته است سفرنامههاى موجود در کتابخانههاى رضوى مشهد، ملى تهران، ملک، کاخ موزه گلستان، مدرسه عالى سپهسالار، مجلس شوراى ملى و سناى سابق، مرکز تحقیقات ایران و پاکستان در اسلام آباد، مرکز احیاى میراث اسلامى و مسجد اعظم قم را به صورت لوح فشرده تهیه کند. قرار است مجموعهى «سفرنامههاى خطى فارسى» که در بر گیرندهى ١٠٩ سفرنامهى خطى فارسى است که به زبان فارسى و در عصر قاجاریه (1343-1193ه.ق / 1925 -1779م.) نوشته شده است، در ١٩ جلد قطع وزیرى و در زمان ۵ سال (1391 -1387ه.ق) منتشر شود.
حسن جلالی عزیزیان در پاییز ١٣٨۶ کتاب «بهائیان نور مازندران» را بر اساس سه نسخهی خطی عصر قاجار تصحیح میکند!
آری! یک «یهودی مخفی» که تا دیروز دربارهی حضرت زهرا سلاماللهعلیها، امام زمان (عج) و نماز کتاب مینوشت، امروز در مظلومیت «بهائیان» و «یهودیان» قلم میجنباند!
به نُسَخ خطی مهمترین منابع کشور دسترسی دارد! و عجیبتر اینکه با این کارنامهی سیاه دوباره پای کتابهایش به کشور باز میشود!
بهراستی در بین این همه مبارزان دوران ستمشاهی، یک یهودی-بهایی آنوسی چرا باید دست بر «شهید هاشمینژاد» بگذارد و چرا باید در کتاب «بزرگان خامنه» به زندگی رهبر انقلاب بپردازد؟!!
یک فرد غیر ترک (غیر آذری) مشهدی چرا باید کتاب تاریخ شهرستان مرند، جلفا و زنوز را بنویسد؟!
وی که در کتاب «جهودکشان» بزرگترین «تحریفات» را انجام میدهد، با این همه کتابهای تاریخی که مینویسد به دنبال «انحراف» در چیست؟!
یکبار دیگر عناوین کتابهای «هارون وهومن» را بخوانید تا یادتان نرود «نفوذی» یعنی کسی که فکرش را هم نمیکنی! به مخیلهات هم نمیگنجد!!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ پایاتر از همیشه!!!
تارنمای شورای آتلانتیک نوشت: آمریکا از آغاز انقلاب 1979 ایران، منتظر سقوط انقلاب اسلامی است اما حکومت ایران در برابر چالشهایی مانند جنگ هشت ساله با عراق، چندین دهه تحریم، اغتشاشات 2009 و حتی موجهای دموکراسیسازی «انقلابهای رنگین» و خیزشهای گستره اروپای شرقی، اتحاد جماهیر شوروی، شرق آسیا و خاورمیانه همچنان ایستادگی کرده و حتی قدرت آن بیشتر هم شده است. اکنون نیروهای نیابتی ایرانی در گستره خاورمیانه، از حزبالله لبنان گرفته تا حوثیهای یمن، باعث آشفتگی کشورهای خارجی شده و نفوذ گروههای شیعه حامی ایران در تمام منطقه را افزایش دادهاند.
ثبات و سرسختی چشمگیر جمهوری اسلامی در برابر فشارهای غیرعادی دلایل گوناگونی دارد. نخست، تاریخ نشان داده حکومتهایی که در جنگ ساخته میشوند پایاتر از حکومتهای دیگر هستند. آن دسته از حکومتهای انقلابی که با جنگ آزموده میشوند باید ارتشهای قوی و بوروکراسیهای کارآمد ایجاد و برای بقای خود تمام شکافهای داخلی را محدود یا خنثی کنند. نتیجه این روند، برخورداری از یک رهبری انقلابی خوگرفته با جنگ و همچنین کهنهسربازانی است که بیتوجه به تمام اختلافات برای فداکاری در راه دفاع از حکومت انقلابی و ادامه مسیر، تعهدی مشترک دارند.
همچنین به گزارش اخیر آسوشیتدپرس، «آنچه از سوی تمام ناظران در قلب تپنده پایتخت ایران پذیرفته شده این است که تحریمهای آمریکا به مردم عادی آسیب میزند.» نتیجه این میشود که ایرانیها، از فشار خارجی متنفر میشوند.
مجموعه جنگهای تهدیدآمیز در کشورهای همسایه، که جنگ نیروهای آمریکایی در عراق و افغانستان در راس آنها قرار دارد، نوعی نگرانی و ملیگرایی در ایران ایجاد کرده و این دو احساس، حمایت از بقای جمهوری اسلامی را افزایش میدهد.
انقلاب اسلامی یک حکومت مذهبی است که شاید از لحاظ اصول غربی سرکوبگر محسوب شود، اما انتخابات آزادی برگزار کرده که به ایرانیان اجازه میدهد اولویتهای خود را بیان کنند. اگرچه نامزدهای انتخاباتی از سوی شورای نگهبان گزینش میشوند، اما در بسیاری از انتخابات ریاست جمهوری نتایج شگفتانگیزی حاصل شده و به رغم گفتهها، هیچکس نمیتواند نتایج این انتخابات را پیشبینی کند. حکومت همواره به مردم اجازه داده که به نامزدهایی با خطمشیهای سیاسی گوناگون رای دهند و همچنین تمایلات خود را بیان کنند.
سرانجام اینکه انقلابها طول عمر ویژهای دارند و اگر بتوانند از آزمونهای اولیه جنگ داخلی یا جنگهای بینالمللی سالم بیرون بیایند، به تدریج به سوی ایجاد نظام باثباتتر و متوازنتر در دهههای آتی حرکت میکنند.
با توجه به اینکه انقلاب اسلامی در 1979 میلادی به دنیا آمده، چه بسا دستکم تا نیمههای قرن 21 یا بیشتر پابرجا بماند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ پنج جنگ و شش نکته !
پنج جنگ و شش نکته!
آمریکا سالهاست که پنج جنگ جدی و تمامعیار را علیه جمهوری اسلامی ایران کلیدزده و دنبال میکند. قبل از هر چیز باید به این نکته مهم اشاره کرد که اگر جنگ به معنای اولیه آن یعنی نبرد نظامی بهطور واقعی در دستور کار آمریکاییها نیست و هرازگاهی به شکل فانتزی و نمایشی آن را مطرح میکنند، دلیلی ندارد جز آنکه یک بار در زمان صدام آن را عملاً آزموده و توان کشور را در این میدان محک زدهاند. توان نظامی ایران با آن دوران قابل مقایسه نیست و آمریکا گوشهای از آن را اخیراً در ماجرای سقوط پهپاد پیشرفته خود چشید. پس اگر این گزینه روی میز نیست علت آن به عدم تمایل واشنگتن بازنمیگردد بلکه به عدم توانایی آن مربوط است. اما پنج جنگ کنونی آمریکا علیه ایران عبارتند از؛
1- جنگ اقتصادی: این جنگ که در قالب تحریم و حتی خرابکاری و سنگاندازیهای فراتحریمی است، اگر چه عمری حدود 40 ساله دارد اما طی حدود 15 سال اخیر وارد فاز تازهای شده و به شدت افزایش یافته است. جنگی که به اعتراف خود آمریکاییها در طول تاریخ بشری سابقه نداشته و درصدی از آن برای به زانو درآوردن هر کشور و ملت دیگری کافی است. تحریم مالی و نفتی اصلیترین ابزارهای آمریکا در این جنگ جنایتکارانه که پایههای آن در اواخر دوره ریاستجمهوری جرج بوش جمهوریخواه گذاشته شد، در دوره هشتساله باراک اوبامای دموکرات تکمیل شده و به شدت اوج گرفت و در دوره دونالد ترامپ جمهوریخواه به سقف خود رسید.
2- جنگ روانی: رسانهها اصلیترین ابزار این جنگ نابرابر هستند. اگر زمانی کشتیهای جنگی و هواپیماهای بمبافکن ابزار سلطه و استکبار بودند، اینک رسانههای پرقدرت و فراگیری که در اختیار کلانسرمایهداران جهانیاند، همان وظیفه را برعهده دارند. آنها هستند که افکار عمومی جهان را شکل داده و هدایت میکنند. جنایتکارترین دیکتاتورها و خونینترین جنایتها را توجیه کرده یا به حاشیه میرانند و در مقابل آنانی که از موجودیت خود دفاع میکنند را تروریست جلوه میدهند.
این جنگ روانی در مورد ایران چند هدف و برنامه را همزمان دنبال میکند؛ اول و پیش از همه ناامید کردن مردم با جعل واقعیات و تحریف حجم دستاوردها، مشکلات و موانع، دوم ارائه راهحلهای کاذب و خطرناک در قالب راههای میانبر و سهلالوصول، سوم تخریب چهرههای انقلابی و دلسوز ملت و کشور با انواع و اقسام تهمتها و برچسبها، چهارم تحریف گذشته با هدف پشیمانسازی ملت از قیام علیه حکومت فاسد و وابسته پهلوی، پنجم اختلافافکنی میان گروههای مختلف از مردم با نظام، مردم با مردم، نهادها و مسئولان با یکدیگر، ششم زمینهسازی برای ایجاد آشوب و شورش و...
3- جنگ فرهنگی و اعتقادی: شاید این جنگ نسبت به چهار جنگ دیگر از هیاهوی کمتری برخوردار باشد اما باید گفت محور و کانون تمام درگیریها به آن بازمیگردد. جمهوری اسلامی ایران یک نظام اعتقادی و ایدئولوژیک است و مردم ایران نیز مردمی معتقد هستند که نشان دادهاند حاضرند خون خود را نیز فدای آرمانها و اعتقاداتشان کنند. پیروزی در این جنگ برای دشمن پایانبخش سایر جنگها نیز بوده و اساساً دیگر نیازی به درگیری و مخاصمه نیست. مغز این جنگ را میتوان در رقابت ایده حکمرانی دینی و سکولار جستوجو کرد. این جنگ در میدان عمل، طیف وسیعی از اقدامات را شامل میشود که رسانه یکی از اصلیترین ابزار آن است. مرجعسازی، شبههافکنی در اصول دین و اعتقادات دینی، تخریب و تحقیر تفکر دینی و افراد معتقد و مومن، ترویج بیحجابی، حمایت از چهرههای ضددین و زاویهدار و ترویج آثار آنان از جمله نمودهای بیرونی این نبرد است.
4- جنگ اطلاعاتی-امنیتی: جنگها بهطور کلی به سه دسته قابل تقسیم هستند. جنگ نرم، سخت و نیمهسخت. جنگ رسانهای و اعتقادی در دسته جنگ نرم قرار میگیرد و جنگ نظامی از نوع سخت است. جنگهای اطلاعاتی و امنیتی در دسته سوم یعنی نیمه سخت تقسیمبندی میشوند. تقریبا تمام گروهها و چهرههای معاند و معارض جمهوری اسلامی بهطور مستقیم یا با واسطه زیر چتر حمایتی آمریکا هستند. گروههایی که ناامنی، خرابکاری و ترور شیوه آنهاست و برخی از آنها رسماً تجزیهطلب هستند. حملات متعدد سایبری، جاسوسی، ترور دانشمندان هستهای، خروج سازماندهی شده مغزها از کشور، برخی از جلوههای این نبرد نیمه سخت اطلاعاتی-امنیتی هستند.
👇👇👇👇👇
5- جنگ نیابتی: میدان این جنگ در منطقه است. سوریه را میتوان ویترین اصلی این جنگ دانست. هر کشور و گروهی در منطقه که با ایران دوستی و همراهی اعتقادی یا عملی داشته باشد، از گزند توطئه و هجمه آمریکا و مزدورانش در امان نیست. رژیم جعلی اسرائیل و برخی کشورهای مرتجع منطقه در این جنگ در کنار آمریکا هستند. جنگ نیابتی در مناطق مختلف، اشکال خاص خود را دارد. آمریکاییها در یمن بهطور مستقیم درگیر و فعال هستند، در سوریه هم حضور دارندو هم از گروههای تروریستی حمایت میکنند، در عراق حضوری مخرب داشته و به دنبال اختلافافکنی و جدایی میان ایران و عراق –هم در سطح حکومت و هم ملت- هستند، در بحرین از سرکوب شیعیان پشتیبانی میکنند و در لبنان قدرت و محبوبیت حزبالله را نشانه رفتهاند. ایران هر کجای منطقه، منافع، نفوذ و محبوبیتی داشته باشد مورد هدف این جنگ است.
آنچه گفته شد خلاصهای کلی و غیرقابل انکار از وضعیت میان آمریکا و ایران است. درباره مختصات، الزامات، راهبردها و تاکتیکهای مواجهه با هر کدام از این میدانهای درگیری میتوان بهطور مفصل و جداگانه بحث کرد. اما بهطور کلی و خلاصه میتوان چند نکته مهم و اساسی درباره این منازعه شدید و همهجانبه بیان داشت:
1- مجموع این پنج جنگ تحمیلی، میزان دشمنی و خصومت آمریکا با ایران را نشان میدهد. کسانی که این دشمنی و بزرگی آن را نفی و یا کوچکتر از آنچه هست معرفی میکنند، در خوشبینانهترین حالت دوستان نادانی هستند که عملاً در زمین دشمن بازی کرده و پازل او را تکمیل میکنند.
2- دشمنی آمریکا با ایران مربوط به دیروز و امروز و الاغها (حزب دموکرات) و فیلها (حزب جمهوریخواه) نیست. امید داشتن به رفتن این و آمدن آن در آمریکا و تاثیر مثبت آن بر شدت و روند این منازعه، چیزی جز سادهلوحی نیست. آنهایی که گمان میکنند اگر ترامپ در 2020 برود و نامزدی دموکرات پیروز شود به برجام بازمیگردد، خام اندیشانی هستند که سپردن مقدرات ملت و مملکت به آنها مخاطرهآمیز است.
3- در بسیاری از جلوههای جنگهای پنجگانه فوق، مردم به معنای عام آن هدف گرفته شدهاند. علت این هدفگیری دقیق نیز به آن برمیگردد که آمریکاییها پس از چهل سال دریافتهاند که زیربنای قدرت ایران مردم آن هستند. پس این مردم باید تحت فشار شدید قرار گیرند، ناامید شوند، نخبگانشان مهاجرت کنند، افکارشان دستکاری شود و یک دوجین دیگر از این طرحهای نرم و نیمه سخت. وقتی هدف اصلی حملات مردم هستند، دفاع نیز باید ناظر به این هدف باشد. هر طرح و برنامه پدافندی در این جنگها که مردم در آن غایب بوده و در نظر گرفته نشده باشند، محکوم به شکست است.
4- سادهلوحی دیگر در این زمینه آن است که عدهای گمان کنند با مذاکره و مصالحه میتوان از هجوم آمریکا کاست و آن را مهار کرد. این نبرد از آن نبردهایی است که شما در آن چارهای جز پیروز شدن ندارید. میان تسلیم و پیروزی در این جنگ، گزینه واسطی وجود ندارد. از نظر آمریکاییها مذاکره نیز یک ابزار جنگی است. جنگی پرخسارت و مهیب با ابزار کلمات و البته چاشنی لبخند و آن وقت هم که لازم باشد اشک زنانه امثال وندی شرمن!
5- جنگ بهطور کلی ماهیتی تهدیدآمیز دارد اما افراد و مجموعههای هوشمند، تهدید را به فرصت تبدیل میکنند. این جنگها با تمام آسیبها و عوارضی که دارند در عین حال میتوانند به فرصت تبدیل شده و نقاط ضعف را به نقاط قوت تبدیل کنند. خروجی جنگ اقتصادی باید و میتواند اقتصاد بدون نفت، انضباط مالی کشور، مبارزه جدیتر با ریختوپاشها و مفاسد، متنوعشدن اقتصاد (عاملی که به اذعان آمریکاییها نقش قابل توجهی در دوام آوردن اقتصاد ایران در برابر این حجم تحریم داشته است) و... باشد.
6- و بالاخره آنکه تسلیم شدن راحتترین راه پایان جنگهاست... و البته فاجعهبارترین نیز هست.
محمد صرفی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ سر فصل های چند واحد درسی مدل حکومتداری روحانی ! در دانشگاهها
🔻به عنوان یک معلم و مدرس پیشنهاد میدم که در مدارس و دانشگاه ها «مدل حکومت داری روحانی» را تدریس نمایند. با این سرفصل ها و سؤالات:
1⃣چگونه یک کشور آرام را یک شبه آشوب زده کنیم؟
2⃣چگونه 60 درصد کارخانه های تولیدی را تعطیل نماییم و دیگران را عامل تعطیلی شرکت های تولیدی معرفی کنیم؟
3⃣چگونه برجام را امضا نمائیم در حالیکه 95 درصد به نفع آمریکا و کمتر از 5 درصد به سود ما باشد؟
4⃣چگونه در برجام بمانیم در حالیکه طرف مقابلی که امتیازاتش را گرفته و به تعهداتش عمل نکرده، در برجام نمانده و ما باید بمانیم و تعهداتمان را ادامه دهیم؟
5⃣چگونه برادر خودمان و برادر معاون اول مان جزو مفسدین اقتصادی باشند و دم از مبارزه با فساد بزنیم و تازه از مفسدان اطراف خود دفاع کنیم؟
6⃣چگونه قیمت ارز را در یک شبانه روز 6 برابر کرده و از 3 هزارتومان به 18 هزارتومان برسانیم؟
7⃣چگونه قیمت سکه را در یک شبانه روز چهار برابر کنیم؟
8⃣با چه روشی پراید را به 50 میلیون تومان برسانیم؟
9⃣ با کدام هوش و ذکاوت ، وزیری را برای وزارت اطلاعات انتخاب نموده که به زبان خودش هیچ تخصصی در بحث اطلاعات ندارد؟
🔟با کدام روش مدیریت استراتژیک می توان قیمت بنزین را بدون هیچگونه اطلاع رسانی، بدون هیچگونه آماده سازی افکار عمومی سه برابر کرد؟
1⃣1⃣اگر بخواهیم یک کشور آرام در منطقه را همزمان با برخی همسایه های نا آرامش، نا آرام کنیم چه اقداماتی را می بایست عملیاتی نمائیم؟
2⃣1⃣با چه فرمولی می توان از اشتغال چند میلیونی حرف زد؟
3⃣1⃣با چه مکانیزمی می توان از اعتدال و وحدت دم زد اما در هفته وحدت به همه مسئولین و دستگاه ها و منتقدین [حمله] کرد؟
4⃣1⃣با چه فن مدیریتی می توان قاچاق را در کشور 3 برابر کرده، واردات را 200 درصد افزایش داده، قیمت گوشت قرمز را به 150 هزارتومان رسانده، شاخص فساد اداری را افزایش داده و رشد اقتصادی کشور را به 4 منفی رسانید؟
5⃣1⃣چگونه میتوان اسم خود را اعتدال و اصلاحطلب گذاشت و یک کشور آرام را یک شبه آشوب زده کرد و تازه علیه دستگاههای امنیتی بیانیه داد که چرا با آشوبگران برخورد کردید؟
❇️میتوان با تدریس مدل حکومت داری جناب روحانی در مدارس و دانشگاه های کشور و همچنین دانشگاه های سراسر دنیا به پیشنهاد لقمان حکیم رسید که گفت: «ادب از که آموختی، گفت از بی ادبان»! پس حکومت داری را باید از کسی آموخت که تمام نظریات مدیریت و مملکت داری و حکومت داری را با مدیریت 8 ساله به تمسخر گرفته و یک مملکت را تا مرز نابودی و یک نظام سیاسی را تا لبه پرتگاه پیش برده است .
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ اجرای یک تدبیر!
وقتی یک تدبیر را به بدترین شکل ممکن اجرا میکنند، چند احتمال وجود دارد:
1⃣بیتدبیری و بیکفایتی
2⃣ فقدان قدرت پیشبینی و آیندهنگری
3⃣ تعمد بر تصمیمگیری غلط و موج سواری روی تبعات منفی آن.
یک گمانه درباره علت تعدد و تکرار سوء تدبیرها این است که کسانی میخواهند برخلاف انبوه امکانات موجود، کشور را درمانده نشان دهند، فشارهای دشمن را معتبر کنند و نسخه ضرورت تسلیم بپیچند. این طیف، چند سال با وعده و وعید با مردم سخن گفته و نتایجی خلاف وعدهها سر سفره مردم آوردهاند؛ یا باید عذرخواهی کنند، و یا با ایجاد مضیقه و گرفتاری ثابت کنند چارهای جز همان حرکت در بنبست نیست؛ باید با آمریکا مذاکره کرد و دیکتههای FATF را پذیرفت و شعار «ما میتوانیم» انقلاب را کنار گذاشت(!)
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ اصرار بر آزمون مجدد عبرت ها ؟اندکی تامل !!!
سایت دولتی «خبرآنلاین» ،
19 بهمن 92، تحلیلی به غایت تلخ و تکان دهنده منتشر کرد و نوشت «در راستای توزیع سبد کالا حرف و حدیثهای بسیاری گفته شد. بسیاری از دوستان حامی روحانی نیز به انتقاد شدیداللحن پرداختند. توزیع سبد کالا با شیوهای که انجام شد، نه یک اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیشبینی باشد. او دقیقاً همین اتفاق -ازدحام، دعوا و مرافعه و احیاناً له شدن در زیر دستوپا- را پیشبینی میکرد و اصلاً آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت!][ به عبارت دیگر به یک نمایش برای ارائه در جشنوارههای سیاسی خارجی نیازمند بود. نگاه کنیم به اظهارات وندی شرمن که گفت «شما در اخبار دیدید که ایران اخیراً به طور قابل مشاهدهای غذا بین مردم فقیرش توزیع کرده تا نشان دهد کاهش محدود تحریمها، تأثیر مستقیم بر مردم این کشور داشته». این دقیقاً همان نتیجهای بوده که روحانی از توزیع سبد کالا انتظار داشته، اینکه تحریمها تأثیر انکارناپذیر داشته؛ اینکه اوضاع اقتصادی مردم نه تنها روبهراه نیست بلکه حاضرند برای چند عدد مرغ و چند کیلو برنج با یکدیگر درگیر شوند. در درایت روحانی و مردانش شکی نیست. درست است که روش توزیع چندان مناسب نبود، اما اگر با این نمایش بتوان جایزه اول بهترین اثر را در فستیوال سیاست جهانی به خود اختصاص داد، به تحقیر چند روزهای که بازیگران آن شدند، میارزید»!
از چنین مدیریتهایی، امکان ناراضی کردن مردم به بهانه نابسامانی در توزیع، شوک بنزینی و یا انسداد خیابانها به بهانه برف و باران دور از ذهن است؟! اگر جز این است چرا توی دهان گردانندگان آن سایت دولتی نزدند یا با مدیران ناراضیتراش، برخورد قاطعی از سوی خود دولت انجام نمیشود؟ برخی مدیران وزارت نفت، تا چند صد هزار میلیارد تومان خسارت به کشور وارد کنند، کوپنش را دارند؟ چرا فرصت ساماندهی چهار ساله مصرف سوخت، صرفا از سر لجبازی و سیاهنمایی علیه دولت قبل، از کشور دریغ شد؟ و حال آنکه به تصریح روزنامه دولتی «ایران»، فقط خسارت قاچاق بنزین، روزانه 100 میلیارد تومان بوده؛ ماهانه 3 هزار میلیارد، سالانه 36 هزار میلیارد و ظرف چهار سال، بالغ بر 144 هزار میلیارد تومان! در این چهارسال، هر ماه به اندازه کل یارانه پرداختی به مردم، تقدیم قاچاقچیان سوخت شد که میشد صرف حمایت از تولید واشتغال شود. گفتنی است با اجرای سهمیه بندی از سال 86، متوسط مصرف روزانه بنزین به 60 میلیون لیتر کاهش یافت. اما با حذف کارت سوخت، این رقم به 90 تا 100 میلیون لیتر رسید و حتی بعضا تا سقف 135 میلیون لیتر هم بالا رفت.
وزارت نفت، چهار سال خلاف مصلحت عمل کرد و قیمت بنزین را با وجود افزایش سالانه تورم- که به 40 درصد و بالاتر هم رسید- ثابت نگه داشت؛ سپس، چند ماه بعد از انتخابات ریاستجمهوری 96، خواستار افزایش انفجاری قیمت به جبران آن کوتاهی چند ساله شد و همین ماجرا، از عوامل موثر در اغتشاشات دی ماه 96 بود اما متاسفانه دولت با تجربه نگرفتن، شوک بنزینی اخیر را وارد کرد. چرا برخی مدیران، این قدر بر آزمون مجدد عبرتهای چندباره اصرار دارند؟ آیا فاقد قدرت تجربه اندوزی و ارتقای تدابیر هستند؟ یا از عناصر نفوذی غفلت میکنند که برای ایجاد بیثباتی و نا امنی نیابتی در کشور ماموریت دارند؟!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
4_5985837938376705688.mp3
6.83M
🔵گزیده ای از مهمترین اخبار و تحلیل های سیاسی
🔴#رادیو_اینترنتی_سیاست
شنبه 1398/09/09
✅#گزارش_تحلیلی؛ بهارنیوز: تبعات بی توجهی حسن روحانی به افکار عمومی
✅#گزارش_تحلیلی؛ عصرایران: آقای روحانی! نکند در اعتراضهای بنزینی هم شرکت داشتید؟
❇️بهارنیوز: آمار جدید عفو بینالملل درباره تعداد جانباختگان
❇️رکورد پیچیدهترین قطعیِ اینترنت در دست ایران!
❇️نامه دبیرکل حزب اتحاد ملت به حسن روحانی
❇️آفتاب نیوز: واکنش مهدی کروبی به اعتراضات بنزینی
❇️بازداشت پنج نفر در ارتباط با قتل مسعود مولوی
❇️جایزه حقوق بشری وکلای اروپا به ۴ ایرانی رسید
❇️آمار کشتههای اعتراضات عراق از ۴۱۱ نفر گذشت
❇️دولت عراق مقابل معترضان کوتاه آمد| هشدار آیتالله سیستانی و استعفای نخستوزیر
❇️موکبهای پیاده روی اربعین در اعتراضات بغداد! و...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
4_5987898779649443455.mp3
6.35M
🔵گزیده ای از مهمترین اخبار و تحلیل های سیاسی
🔴#رادیو_اینترنتی_سیاست
یکشنبه 1398/09/10
✅#گزارش_تحلیلی؛ سرزمین نامادری!/ چرا مهاجرت ایرانیان به خارج از کشور افزایش یافته است؟
❇️صورتجلسه افزایش قیمت بنزین هم سه شنبه و هم چهارشنبه به رییس جمهور داده شده است
❇️نماینده تهران خطاب به علی لاریجانی: برای حوادث دردناک آبانماه کمیته حقیقتیاب تشکیل دهید
❇️نماینده مجلس: ما یکی دو تا آقا بالا سر نداریم
❇️نماینده ماهشهر: کشتار دسته جمعی را تکذیب میکنم
❇️فاطمه کروبی: تهدید مردم توسط روحانی تاسف دارد
❇️پیشنهاد قطع دسترسی به دامنه ir. به ترامپ
❇️آتش زدن مرقد آیت الله محمدباقر حکیم
❇️درخواست کیهان از حشدالشعبی: آشوبگران عراقی را قلع و قمع کنید!
❇️پیرمرد «خودت بمال» درگذشت؟ و...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ رهنمود حکیمانه
رهبر معظم انقلاب اسلامی از زمان اعلام طرح اصلاح قیمت و سهمیهبندی بنزین (ساعت 24پنج شنبه شب، 23 آبان) تاکنون در سه سخنرانی، رهنمودهای حکیمانهای بیان کردند.
1⃣ ایشان- 26 آبان 98- در درس خارج فقه فرمودند: «من چون نظرات کارشناسها هم در این قضیّه بنزین مختلف است، بعضیها آن را لازم و واجب میدانند بعضیها مضر میدانند، بنابراین من هم که صاحبنظر نیستم در این قضایا؛ گفتم من صاحبنظر نیستم لکن اگر سران سه قوّه تصمیم بگیرند، من حمایت میکنم...مسئولین هم البتّه دقّت کنند، مواظبت کنند، هرچه ممکن است از مشکلات این کار کم کنند...من دیروز دیدم در تلویزیون که بعضی از مسئولین محترم آمدند گفتند که ما مراقبیم که این افزایش قیمت موجب افزایش قیمت اجناس و کالاها نشود؛ خب بله، این مهم است، چون الان گرانی هست، بنا باشد باز اضافه بشود گرانی، خب این برای مردم خیلی مشکلات درست میکند، باید مراقبت کنند... من عرضم این است: هیچکس به این اشرار کمک نکند؛ هیچ انسان عاقل و شایستهای که به کشور خودش علاقهمند است، به زندگی راحت خودش علاقهمند است، به اینها نباید کمک بکند؛ اینها اشرارند، این کارها کار مردم معمولی نیست».
2⃣ مقام معظم رهبری- 28 آبان 98- در جمع فعالان اقتصادی در دومین واکنش به حوادث اخیر فرمودند:«ملت ایران در عرصه جنگ نظامی و سیاسی و امنیتی (مانند کارهایی که در این چند روز بود و کارهای مردمی نبود) دشمن را عقب زده است و به فضل الهی در جنگ اقتصادی هم دشمن را بهطور قاطع عقب خواهد زد و با ادامه حرکت کنونی در مسیر رونق تولید و پیشرفت اقتصادی، افق روشن آینده خود را محقق خواهد کرد».
3⃣ رهبر حکیم انقلاب- 6 آذر 98- در دیدار هزاران نفر از بسیجیان در سومین واکنش، اتفاقات اخیر را یک توطئه عمیق، وسیع و بسیار خطرناک خواندند و تاکید کردند: «دشمنان برای طراحی این توطئه، هزینه بسیاری کرده بودند و مترصد فرصتی بودند تا در یک بزنگاه آن را با استفاده از اقدامات تخریبی و آدمکُشی و شرارت، انجام دهند و تصور کردند قضیه بنزین فرصت مورد نظر آنها است و لشکر خود را وارد میدان کردند اما ملت ایران با نمایش پرشکوه خود، حرکت دشمن را نابود کرد».
ایشان حرکت ملت ایران در میدان را مهمتر و بالاتر از اقدامات نیروی انتظامی، سپاه و بسیج در مواجهه سخت دانستند و تأکید کردند: «حرکت عظیم ملت ایران که از زنجان و تبریز آغاز و حتی به برخی روستاها هم رسید و تهران نقطه پایانی آن بود، یک تودهنی به استکبار و صهیونیسم جهانی بود و آنها را وادار به عقبنشینی کرد».
رهبر معظم انقلاب اسلامی در این 3 سخنرانی، ضمن اعتباربخشی به قانون و ساختار رسمی کشور، به فقدان پیوست اجتماعی و رسانهای طرح اصلاح قیمت بنزین اشاره کرده و مقامات ارشد کشور را به بهرهمندی حداکثری از نظرات کارشناسان و نخبگان توصیه کردند.
ایشان همچنین با تاکید چندباره مبنی بر اینکه صف مردم از آشوبگران جداست، هم نقشه دشمن را در یارگیری از مردم- با سوءاستفاده از برخی نارضایتیها- خنثی کرده و هم مسئولین را به انجام اقدامات تکمیلی در طرح جدید به منظور کاهش مشکلات اقتصادی مردم توصیه کردند.
در مجموع، بیانات حکیمانه مقام معظم رهبری، ضمن رشد آگاهی و معرفت مردم، مسئولان را به اهتمام جدیتر به مطالبات مردم متوجه ساخته و طراحی پیچیده دشمن را نیز نقش بر آب کرد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ دوگانه ی مذاکره - مقاومت
عباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه در مصاحبه با وبگاه هلندی «اِن.آر.سی» گفت: میخواهم تأکید کنم که یکی از درسهایی که ما از مسئله برجام گرفتیم، این است که نتیجه این توافق و پایبندی به آن، ظاهرا اعمال تحریمهای جدید بود. اگر قرار است چنین باشد، ما نیز شاید مجبور به تغییر رویه شویم. اینکه چطور را فعلا نمیتوانم بگویم. دیگر درسی که گرفتیم این است که مقاومت، بیش از تمایل برای همکاری جواب میدهد.
خسارت محض
عراقچی با اشاره به خسارت محض برجام، صراحتا اعلام کرده که نتیجه توافق هستهای و پایبندی به آن، فقط افزایش تحریمها بود.
این اذعان چندین باره به نتیجه خسارتبار توافق هستهای در حالی است که مقامات ارشد دولت در طول مذاکرات و همچنین پس از امضای توافق- بدون توجه به دلایل فنی و کارشناسی منتقدان- تأکید داشتند که در روز اجرای برجام تمامی تحریمها یک باره لغو خواهد شد و نه تعلیق.
معاون سیاسی وزیر خارجه افزود: برجام هماکنون در شرایطی مانند «مراقبتهای ویژه» قرار دارد.
مقاومت جواب میدهد
آقای عراقچی تأکید کرده است که «یکی از درسهای برجام این است که مقاومت، بیش از تمایل برای همکاری جواب میدهد». این در حالی است که مقامات ارشد دولت پیش از این در اظهارات تأملبرانگیز مدعی بودند که «نمیتوان در مقابل قدرتهای بزرگ با شعارهای توخالی ایستاد»! و...
اشاره وی به اینکه در مقابل آمریکا و نظام سلطه باید با رویکرد مقاومت مواجه شد، اشارهای بسیار دقیق و البته اعترافی دیرهنگام است؛ علاوهبر این، دوگانهای که معاون سیاسی وزیر خارجه تعریف کرده است، کاملاً غلط است. وی میگوید «مقاومت» بیش از «تمایل برای همکاری» جواب میدهد. این در حالی است که مقاومت هیچ تضادی با تمایل به همکاری ندارد. رویکرد مقاومت میگوید باید سه اصل «عزت، حکمت و مصلحت» را در سیاست خارجی و روابط بینالملل رعایت کرد. بر همین اساس مقاومت هیچگاه با همکاری در تضاد نیست.
رویکرد مقاومت میگوید نباید با دیپلماسی انفعالی با آمریکا و شرکای واشنگتن مواجه شد. نتیجه دیپلماسی انفعالی این میشود که علیرغم پایبندی کامل ایران به تعهدات، هستهای میرود و تحریمها میماند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ از سخنان کلیشه ای گذر کن !!!
آقای رئیس جمهور : «شما گویا از خیلی چیزها خبر ندارید. رئیسجان! ولی واقعاً بیخبری یک رئیسجمهور از مسئلهای به این درجه اهمیت، حسن است یا عیب؟ آیا بهانه به دست دشمن دادن و تلفات انسانی به بار آمده، حاصل این بیخبری بوده یا چیز دیگری در میان بوده است؟
البته میگویند اگر تا سنی به برخی خلق و خوها عادت نکنید در کهن سالی بسیار بعید است بتوانید عادت خود را تغییر دهید اما واقعاً چرا عادت ندارید مسئولیت کردهها و نکردههای خود را به عهده بگیرید؟ شما حتی برای تبرئه خود، میگویید «دولت» مخالفت کرد یا «دولت» گفت فلان موقع انجام بشود یا نشود؛ نمونههای عجیبی دارد اتفاق میافتد؛ باز تا قبل از این که سپاه و بسیج و مجلس و قوه قضائیه به زعم شما مقصر بودند، قابل تأملتر بود تا الان که خود را از دولت خارج میدانید و به دولت هم عتاب میکنید. مگر کسی جز شما نفر اول دولت است؟ گویا احساس غریبگی میکنید با دولت. این دولت، دست پخت خودتان است؛ تازه هم به مسند قدرت تکیه نزدید که بخواهیم وقت بیشتری بدهیم؛ تقریباً آفتاب دولتتان لب بام است.
باور پذیز نیست که این جملات از زبان رئیسجمهوری کشوری بیان شده که یک هفته درگیر اغتشاش و آشوب ناشی از همان تصمیمی است که ایشان با افتخار میگوید از جزئیات آن خبر نداشته است. تصمیمی که فارغ از ابعاد مثبت و منفی اقتصادی، لااقل خسارتهای قابل توجه مالی و روانی و حیثیتی برای نظام و مردم درپی داشته است.
باید پرسید آیا واقعاً مردم چنین استدلالی را از زبان بالاترین مقام اجرایی کشور میپذیرند؟ آیا بیان این سخنان مردم را نسبت به دولت دلخور و مأیوس نمیکند؟
متأسفانه معلوم نیست که چرا سخنان رئیسجمهور اخیراً خیلی با مردم فاصله پیدا کرده است و باز معلوم نیست نقش مشاوران رئیس جمهور در این میان چیست؟ گاهی مردم میمانند که در مقابل برخی سخنان آقای روحانی باید بگریند یا بخندند! اینکه رئیسجمهور از تاریخ اجرای طرح سهمیهبندی بنزین اظهار بیاطلاعی میکند، نه شایسته جایگاه وی است و نه برای مردم قابل پذیرش. در شرایط کنونی رئیسجمهور باید از سخنرانیهای کلیشهای گذر کند و به ارتباط مستقیم با اقشار مختلف مردم، نمایندگان، نخبگان و فعالان سیاسی و رسانهای روی آورد. بپذیریم که پل اعتماد مردم به دولت ضربه سنگینی خورده و باید زودتر ترمیم شود. والا شاهدتظاهرات مردم با شعار مرگ بر دروغگو یا مرگ بر روحانی خواهیم بود .
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
4_5992573121406699409.mp3
6.44M
🔵گزیده ای از مهمترین اخبار و تحلیل های سیاسی
🔴#رادیو_اینترنتی_سیاست
دوشنبه 1398/09/11
❇️رویداد۲۴ روشنگری میکند؛تکذیب بیفایده جمال عرف معاون سیاسی وزارت کشور/ آیا روحانی در جریان افزایش قیمت بنزین نبود؟
❇️مطهری: مجلس به یک دکور تبدیل شده است!
❇️بیانیه جمعی از هنرمندان درباره اعتراضات اخیر
❇️تصویب طرح رسیدگی به آسیبدیدگان در حوادث اخیر پایتخت در شورا
❇️یک فعال سیاسی: دیگر نباید به انتخاب بین «بد و بدتر» تن داد
❇️توضیح پلیس درباره ویدئوی تخریب منزل مسکونی توسط ماموران یگان ویژه
❇️فرماندار قلعهحسنخان: در اعتراضات، حکم تیر دادم
❇️پارلمان عراق با استعفای عادل عبدالمهدی موافقت کرد
❇️کنسولگری ایران در نجف را دوباره آتش زدند
❇️حکم دادگاه عراق در مورد کشتن معترضان؛ اعدام و...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ پیچیدگی انتخابات !
به نظر میرسد هر چه رو به آینده میرویم انتخابات، دقیقتر و تخصصیتر میگردد.
در دورههای آغازین مجلس و سالهای ابتدای انقلاب به جهت نبود فضای مجازی و توطئههای نه چندان پیچیده دشمن، ملت با چند ملاک بدیهی، نمایندگان خود را روانه مجلس میکرد. اما امروزه و خصوصا پس از فتنه ۸۸ با نقشههای بسیار دقیق و سرمایهگذاریهای عظیم دشمن روبهرو هستیم. فتنههای برانداز و توطئههای پیچیده و گستردهای که دشمنان پیوسته در حال طراحی آن هستند، ما را در انتخاب نمایندگان با کفایت و صالح به دقتی وسواس گونه وا میدارد. دور از تصور نیست که دشمن بتواند با نفوذ در برخی نمایندگان، اهداف خود را در مجلس نیز تعقیب و پیاده کند. (به دور از ساحت محترم همه نمایندگان مجلس) بصیرت ملت تنها سلاحی است که در این سالها عملیات دشمن را با همه گستردگی آن خنثی کرده است.
یکی از اهداف مهم دشمن، موضوع نظارت استصوابی ( اصل ۹۹ قانون اساسی )شورای نگهبان در تأیید صلاحیت نامزدها است که متأسفانه گروههایی در داخل نیز با آنان هم آوا شده و علیه این نظارت موضع گیری میکنند. نظارت استصوابی امری موجه و منطقی است که بدون آن، انتخابات کشور به کاروانسرای بیدر و پیکری خواهد ماند که هر کسی خود را مجاز میداند برای یک بار هم که شده سری به آن بزند!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ شاخص های نماینده مجلس
با فرا رسیدن ثبتنام داوطلبان نمایندگی در مجلس یازدهم و نزدیک شدن به انتخابات دوم اسفند ماه نودو هشت، بهجا است مروری بر شاخصههای انتخاب وکلای مجلس داشته باشیم. یک نماینده ی مجلس شورای اسلامی علاوهبر ایمان، تقوا، امانت ،نگهبانی از دستاوردهای انقلاب اسلامی ، نگهبانی از مبانی جمهوری اسلامی ، حفظ استقلال وامنت داری وکالت مردم ( موضوع اصل ۶۷ قانون اساسی ) که آنها را میتوان به عنوان صفات بدیهی یاد کرد، یک نماینده باید به صفت «انقلابیگری» نیز آراسته باشد. انقلابی بودن وصفی جامع است که از آن صفات دیگری منشعب میگردد. به مهمترین اوصاف یک انقلابیاشاره میکنیم:
1⃣ ولایت مداری و استکبار ستیزی:
یک نماینده انقلابی التزام عملی به آرمانهای امام راحل و مقام معظم رهبری دارد. برای وی دشمنی آمریکا با اسلام محرز است که گاه با پوشش مخملین بر دست چدنی و گاه عریان و بدون نقاب در براندازی جمهوری اسلامی تلاش میکند. شخص انقلابی کوچکترین تردیدی در حرکت استکبار ستیز امام ندارد و راه آن عزیز سفر کرده را تنها عامل موفقیت ملت میداند از این رو هیچ نقطه خاکستری در زندگی وی نسبت به امام عزیز وجود ندارد. افکار امام را مترقی و پویا میبیند و نه سزاوار موزهها.
اما یک نماینده لیبرال و غربزده نمیتواند انقلابی باشد زیرا این دو مقوله با یکدیگر در مبانی تفاوتی عمیق دارند نماینده لیبرال به نظام سلطه اذعان دارد و روحیه استکبار آمریکا را پذیرفته و به برتری آن معتقد است. بر خلاف نماینده انقلابی که به هیچ وجه روحیه مسالمت با دشمن در او وجود ندارد.
2⃣ بصیرت ،دشمن و دشمنی شناسی :
یکی از شاخصههای مهم انقلابیگری بصیرت و زاویه گرفتن با فتنه گران یا داشتن خط قرمز با مخالفان انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران است. نماینده انقلابی موضعی شفاف نسبت به فتنه ۸۸ دارد و آن را خط قرمز نظام میداند.
3⃣ ساده زیستی و دوری از تجمل:
یک نماینده انقلابی با خویاشرافیگری بیگانه است و سالهای پس از انقلاب را در جبهههای جنگ تحمیلی و دیگر سنگرهای خدمت به جامعه گذرانیده است. وی هیچ گاه فرصت زراندوزی نیافته و زندگی او از حد متعارف بالاتر نرفته است. نماینده انقلابی به فرزندان خود آموخته که در همین مرز و بوم تحصیل کننند و همین جا در عرصه خدمت بمانند. او با التزام عملی به ساده زیستی، دوران مسئولیت خود را فرصتی برای خدمت دانسته است نه تور گستردهای برای صید و شکارزخارف دنیا!
4⃣ سعه صدر:
نماینده انقلابی با ظرفیت بالایی که در تقوا و ایمان دارد از پذیرش مسئولیت تغییر روحیه نمیدهد، خود را نمیبازد و فریفته پُست و مقام موقت نمیشود. او به خوبی میداند که به زودی دوران مسئولیت به پایان میرسد و وزر و وبال آنگریبان او را خواهد گرفت. از این رو فرصت اندک مسئولیت را به جمع کردن توشه آخرت که همان خدمت خالصانه است اختصاص میدهد.
بعضی از انسانها هر چند خوب و سالماند و در جامعه کوچک خود خدوم، معتقد، ملتزم به اخلاق و پای بند به دین هستند اما ظرفیتی اندک دارند و با رسیدن به پست و مقام، چرخشی ۱۸۰ درجهای پیدا میکنند. قدرت و ریاست برای این گونه افراد چون سمّ است که با دست یافتن بر آن هم خود را هلاک میکنند و هم جامعه را به هلاکت میافکنند. پیامبر اکرم(ص) در این زمینه فرمودند:« آلهًْ الرئاسه سِعهًْ الصدر یعنی ابزار ریاست سعه صدر است.»
5⃣ خیانت و امانت :
همچنین نمایندهای که طرفدار دولت وقت است و با رأی خود در مجلس، جانب دولت را لحاظ میکند و نه مصالح کشور و ملت را. او در حقیقت وکیلالدوله است و نه نماینده ملت. اینچنین نمایندهای به موکلان خود خیانت میکند و امانت آنان را پاس نمیدارد.
6⃣ شجاعت در بیان حق :
حق جویی، عدالت طلبی و مبارزه با فساد نیز از شاخصههای انقلابی بودن است. یک نماینده انقلابی هر لحظه برای شهادت آماده است. زیرا بر این واقف است که حق و عدالت، دشمنان خونخواری دارد که پیوسته حق طلبان و فعالان عرصه عدالت را به خون خود فرو غلتاندهاند.
در مقابل، رفتار برخی از افراد برای ورود به مجلس شرم آور است زیرا گاه در پیوند با کانونهای ثروت و قدرت، خود را وامدار جریانات فساد میکنند یا با خرید و فروش آرا و اعمالی از این دست تمام مساعی خود را به ورود مجلس اختصاص میدهند و یا گروهی از نمایندگان که مواضع شرم آوری میگیرند؛ گاه در برابر رهبری قد علم کرده و اراجیف و مهملات میبافند و گاه در برابر احکام مسلم اسلام مانند حجاب سخنان نسنجیده و نامعقول میزنند.
بیاییم این امانت خطیر را به دست هر نااهلی نسپریم. کسانی را انتخاب کنیم که چون شهید مدرس میاندیشند و همانند او عمل میکنند.
7⃣ گامی برای گام دوم :
نماینده ی انقلابی ، نسبت خود را با بیانیه گام دوم ، مشخص می کند و چهار سال نمایندگی را متناظر با این بیانیه به پایان می رساند .
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈
✳️ مجلس بهاری ؟!!!
#عین_راشد
🔹این روزها تقریبا خوشبینترین حامیان نظام هم وضعیت را چندان خوب نمیدانند. در نتیجه عملکرد جناحهای سیاسی و صد البته سیطره سنگین گفتمان امنیتی بر فضای سیاسی اجتماعی کشور، امید به آینده و تا حدی اعتماد به سیستم در پایینترین سطح خود قرار گرفته و کمابیش در اغلب محافل زمزمه بیرونق بودن انتخابات امسال مجلس شورای اسلامی شنیده میشود. با همه این شرایط اما گمان میکنم انتخابات 1398 یک انتخابات شگفتانگیز و سرنوشتساز خواهد بود. اما چطور؟
🔸در تحلیلهای مختلف عمدتا به دو گروه سنتی اصولگرایان و اصلاحطلبان توجه میشود و از رهگذر عدم اقبال عمومی به هر دو جریان، انتخابات امسال سرد پیشبینی میشود. اما جریان سومی نیز وجود دارد که طی سالهای اخیر همیشه منتقد وضع موجود بوده و رادیکالترین مواضع را علیه مسئولین مختلف گرفته است: جریانی متکی بر یک فرد، محمود احمدینژاد.
🔹بنظرم اتفاقی که امسال خواهد افتاد تکرار انتخابات سال 81 شورای شهر تهران و سونامی لیست آبادگران است. در شرایط ضعف شدید رقبا و زمانی که در سایه سیطره گفتمان امنیتی کمتر کسی جرات نقد صریح وضع فعلی را دارد، قابل پیشبینی است که تندترین منتقد وضع موجود بالاترین اقبال را خواهد داشت.
🔸احتمال میدهم احمدینژاد با لیستی از چهرههای جوان که به راحتی از سد شورای نگهبان رد میشوند وارد کارزار شود و هیچ بعید نیست که بتواند لیستی در سراسر کشور ارائه دهد و این یعنی سونامی فتح مجلس یازدهم توسط احمدینژاد به هیچ وجه دور از ذهن نیست.
🔹اگر آنچه گفتیم روی دهد سقوط دولت حسن روحانی تنها یکی از زلزلههایی است که در عرصه سیاسی روی خواهد داد. #مجلس_بهار میتواند به کلی سپهر سیاسی ایران را دگرگون کند.
🔸 آنچه نوشته شد مبتنی بر تحلیل شخصی از فضای سیاسی کشور است و هیچ فکت و خبر دقیقی برای آن ندارم. چند هفته باید صبر کرد تا ببینیم آیا احمدینژاد و یارانش وارد انتخابات مجلس میشوند یا نه!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ تخم مرغ های برجام شکست !
اصلاحطلبان ظرف شش سال گذشته همه تخممرغهایشان را در سبد دولت گذاشتند و تنها به دستاورد دیپلماتیک دولت در سیاست خارجی دل خوش کردند. حالا که خسارت محض برجام با پایمال شدن آن از سوی آمریکا و اروپا و وفور تحریمها عیان گشته و نیز پیوستگیشان با وعدههای بر زمین مانده دولت برای افکار عمومی محسوس است، به شدت دچار سردرگمی و تناقض در مواضع شدهاند و به درستی نمیدانند در مواجهه با این حجم از خسارت دولت و مجلس برآمده از خود چگونه رفتار کنند که نه متهم به فرار از پاسخگویی شوند و نه کارنامه سیاه پاستورنشینان و بهارستاننشینان به پایشان نوشته شود لذا با مطرح کردن این گزارههای پوپولیستی برای ترمیم وجه خود دست و پا میزنند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ پروژه ی استعفا !!!
آشوبهای اخیر در ایران، لبنان و عراق اگرچه با یکدیگر تفاوتهایی دارند و مخصوصا این آشوبها در ایران با توجه به سه علت، برخورداری از رهبری حکیم و الهی، ثبات مثالزدنی و منحصر به فرد نظام و هوشیاری آمیخته به تجربیات مشابه مردم، راه به جایی نمیبرد و ناکام مانده است ولی آشوبهای یاد شده فرمول مشترکی دارند. دقیقاً مانند کودتاهای مخملی و رنگی که فرمول مشترکی داشتند و در ایران اسلامی به همان سه علت مورد اشاره با شکست روبهرو شد.
یکی از مراحل اصلی در فرمول اخیر آشوبها، وادار کردن مسئول اجرایی کشور هدف (نخستوزیر یا رئیسجمهور) به کنارهگیری و استعفاست. این حالت از نگاه طراحان آشوب یک گام بلند به سوی اهداف آنان است چرا که از این طریق ضمن آنکه پیادهنظام خود را به ادامه آشوب و آتشافروزی ترغیب کرده و امیدوار میسازند، کشور هدف را نیز با بحران ناشی از بیسر بودن قوه اجرایی روبهرو میکنند! باید به این نکته توجه داشت که آشوبگران در قد و قوارهای نیستند که بتوانند با توسل به زور، نخستوزیر یا رئیسجمهور کشور هدف را وادار به کنارهگیری کنند، بلکه معمولاً این کنارهگیری به توصیه دلسوزان فریبخورده و یا نفوذیهای حریف صورت میپذیرد و رئیس قوه اجرایي با این تصور (بخوانید توهم) که استعفا و کنارهگیری او آتش فتنه را خاموش کرده و یا به خاموشی آن کمک میکند، دست به استعفا میزند، بیخبر و غافل از آنکه با کنارهگیری خود آتش فتنه و آشوب را تیزتر و مدیران فتنه را به ادامه آشوب و تخریب امیدوارتر میکند! توجه به این نکته نیز ضروری است که در فرمول آشوبهای اخیر برای کارآمدی و یا ناکارآمدی رؤسای قوه مجریه حسابی باز نشده است بلکه کنارهگیری آنها نقطه مطلوب مدیران آشوب است، خواه کارآمد و مورد قبول مردم باشند و خواه اینگونه نباشند.
طراحان آشوب در لبنان با بهرهگیری از نفوذیها توانستند نخستوزیر این کشور را به کنارهگیری وادار کنند و در عراق این بخش از فرمول آشوب را با استفاده از اطرافیان سادهاندیش انجام دادند و عادل عبدالمهدی نخستوزیر این کشور را به نقطه استعفا کشاندند!
شواهد فراوانی در دست است که این روزها در ایران اسلامی نیز یک جریان مرموز و آلوده به وطنفروشی همان فرمول دیکته شده مدیران آشوب را در دست گرفته و به بهانه ناکارآمدی دولت -که البته خالی از واقعیت هم نیست- خواستار کنارهگیری رئیسجمهور از مسئولیت هستند. آنچه این جریان آلوده دنبال میکند و تابلویی که بلند کرده است، دقیقاً و بیکم و کاست همان فرمول دیکته شده مدیران بیرونی آشوبهای اخیر است. نگاهی به کارنامه افراد حاضر در جریان مورد اشاره و سوابق شناخته شده آنان در پادویی بیگانگان و خیانت به مردم این مرز و بوم که حضور آنها در فتنه آمریکایی-اسرائیلی ۸۸ فقط یکی از دهها نمونه آن است، به وضوح نشان میدهد که بار دیگر نسخه دیکته شده دشمن را به صحنه آوردهاند. درخور توجه آنکه این جریان کمشمار و پُر ادعا در حالی با تکیه بر ناکارآمدی دولت ساز کنارهگیری آقای روحانی را کوک کردهاند که تا همین دیروز از طرفداران سینهچاک دولت بودند! و مخالفخوانی امروز آنها تنها میتواند نشانه آن باشد که این روزها دستورالعمل جدیدی دریافت کردهاند!
این نکته نیز گفتنی است که اگرچه دولت آقای روحانی طی ۶ سال و چند ماهی که از عمر آن میگذرد کارنامه مطلوب و قابل قبولی نداشته است ولی جریان آلوده مورد اشاره در مخالفت اخیر خود با ایشان، ساز دیگری را مینوازد و دام تازهای پیش پای جناب رئیسجمهور پهن کرده است.
و بالاخره منظور از وجیزه پیش روی شناخت بیشتر پیادهنظامهای داخلی دشمن است وگرنه دشمنان بیرونی و دنبالههای داخلی آنها به خوبی میدانند که در مَثَل پشهای را میمانند که روی درخت خرما نشسته بود و هنگام برخاستن به درخت گفت، خود را محکم نگاهدار که عزم برخاستن دارم! و درخت با تعجب پرسیده بود؛ مگر آمده بودی؟!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ مرد باش !
یک دوگانه مهم در شرایط خطیر فعلی که میتواند مایه اقتدار یا ضعف و ویرانی ایران شود، «رفتار مسئولانه یا مسئولیت نشناسی» است. روانشناسان، مسئولیتپذیری را نشانه بلوغ و قوت شخصیت انسان میدانند و فرافکنی را حمل بر ضعف و بیثباتی شخصیت میکنند. ضعیفترین افراد، کسانی هستند که شهامت پذیرفتن مسئولیت رفتار خود را ندارند. سیاستمداران به طریق اولی، باید مسئولیتپذیر باشند. متاسفانه بارها دیدهایم که برخی عناصر سیاسی، در قبال مردم و نظام، بهانهجویی میکنند اما در مقابل بهانهجویی و گستاخی دشمن، بهانهپذیر میشوند و حق به جانب او میدهند! بخشی از مشکلات چند سال اخیر، از همین عارضه ناشی میشود. متاسفانه برخی مدیران پس از پدیدار شدن آثار انفعال و اعتماد به دشمن، فرار از مسئولیت و بهانهجویی را در پیش گرفتند و حال آنکه چاره کار، شجاعت قبول مسئولیت و تواضع در مقابل نقد دلسوزان به موازات مواجهه قاطع مقابل فزونخواهی دشمن است. در همین روند، برخی افراطیون مدعی اصلاحات که مخمصه فعلی را برای دولت ساختهاند، بیصداقتی را به اوج رساندند و بهجای عذرخواهی، حتی پشت دولت را هم خالی کردند و دو بار در مقاطع دی 96 و آبان 98، خواستار استعفای روحانی شدند. نگاه آنها به روحانی و دولت او، چنانکه بارها علنی کردند، نگرش «ساندیسی، نردبانی، کاتالیزوری، و رحم اجارهای» بود و حالا که نارضایتی مردم و انباشت مطالبات را میدیدند و دورنمای انتخابات مجلس را برای خود تاریک مییافتند، ابایی نداشتند که روحانی را قربانی بازی استعفا نمایند - چنانکه اخیرا ناصری مشاور خاتمی خواستار استعفای روحانی شد- و سپس چنین القا کنند که حاکمیت نگذاشت او کار کند. آنها همین سناریو را از میانه دولت دوم خاتمی با شعار لزوم استعفا و خروج از حاکمیت به اجرا گذاشتند؛ که دیکته خارجی برای کودتای مخملین بود. عبور اصلاحطلبان از نردبان روحانی و آمادگی برای قربانی کردن او، نظیر کاری است که متحدان سعد حریری (جنبلاط و جعجع) در جریان 14 مارس با او کردند.
اخیرا «حمزه غالبی» رئیس شاخه جوانان در ستاد موسوی فاش کرد «اصلاحطلبان نمیخواهند شریک شکست روحانی باشند و بنابراین با او فاصلهگذاری میکنند، در حالی که روحانی به خواستهها و برنامههای آنها عمل کرد». این رفتار غیرمسئولانه را مقایسه کنید با حمایت حکیمانه و ناصحانه رهبر انقلاب از دولت. این حمایت در حالی است که رهبری، بیشترین نقدها و نصیحتهای دلسوزانه را نسبت به برخی سوءتدبیرها داشتهاند اما در عین حال، دولت را در روزهای سخت تنها نگذاشتهاند. تا جایی که علی افشاری (آشوبگر مدعی اصلاحطلبی و متواری) شهریور 97 در وبسایت رادیو فردا با تعجب نوشت «به موازات تشدید التهابات ارزی و بحران اقتصادی، تحولات در درون بلوک قدرت، سمت و سوی متفاوتی به خود گرفته است. رهبر جمهوری اسلامی در دیدار با اعضای مجلس خبرگان تصریح کرد «راهحل مشکلات کشور، خالی کردن پشت دولت و ابراز برائت از دستگاههای مسئول نیست». او از همه خواست دولتیها را به سمت استفاده از دیدگاههای کارشناسان و حل مشکلات و خوشبین کردن مردم نسبت به تلاشهای آنها هدایت کنند. تقریباً با اطمینان بالا میتوان گفت با توجه به اینکه روحانی و جریان اعتدالی، زمینههای مساعد داخلی و خارجی را از دست داده و نارضایتی چشمگیری از عملکرد دولت در سطح جامعه وجود دارد، حمایت رهبری، او را از پایان زود هنگام ریاستجمهوری حفظ کرده... (آیتالله) خامنهای در حالی تقویت دولت را توصیه میکند که به لحاظ برخی مواضع و بهخصوص دیدگاههای کلان، قرابتی با آن ندارد. او بارها امید به حل مشکلات از طریق مذاکره با آمریکا و چشم داشتن به دست دشمن را نکوهش کرده است. (آیتالله) خامنهای توضیح نمیدهد دولتی که خطوط قرمز را در مذاکرات هستهای نقض کرده و توافقی به نام برجام را امضا کرده که به زعم او اشتباه بوده و امروز نیز در مهار و حل مشکلات ناتوان است، چرا سزاوار حمایت است؟... گفتاردرمانی، دادن وعدههای نسیه و غیرقابل اجرا و دوگانگی مزمن بین حرف و عمل، اعتماد بخش مهمی از جامعه را از روحانی سلب کرده است».
دشواریها و فراز و نشیبها در روزگار پر تلاطم منطقه، سنگ محک خوبی برای سنجش عیار سیاستمداران و تشخیص مرد و نامرد است. «مرد باید که در کشاکش دهر، سنگ زیرین آسیا باشد».
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
4_5994720124018362303.mp3
6.78M
🔵گزیده ای از مهمترین اخبار و تحلیل های سیاسی
🔴#رادیو_اینترنتی_سیاست
سه شنبه 1398/09/12
✅#گزارش_تحلیلی؛ جای خالی پاسخگویی در اعتراضات خوزستان/ در حوادث ماهشهر چه گذشت؟
✅#گزارش_تحلیلی؛ بحران رهبری در اعتراضات عراق/ موضع ایران و آمریکا در برابر تحولات بغداد چیست؟
✳️پروانه سلحشوری: خندههای روحانی به دل مردم یک زخم کاری زد
✳️پارسایی: با تصویب تکنرخی شدن قیمت بنزین، بخشى از اعتبار از دست رفته مجلس در دفاع از حقوق مردم را جبران میکنیم
✳️هشدار صادقی به مسوولان: درصوت عدم اعلام آمار دقیق کشتهشدگان، آمارهای مستند به گزارشهای مردمی را منتشر میکنیم
✳️بازداشت ۳ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی
✳️روز مبارزه با سانسور؛ بیانیه کانون نویسندگان
✳️اعلام حالت آمادهباش کامل در نجف و...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ اعتماد بی اعتماد !
روحانی بهدلیل عملکرد نامناسب خود، علاوه بر اینکه هزینه سنگینی را بر جریان اصلاحات وارد کرده، هزینه سنگینی بر کلیت ایران تحمیل کرده است. اینکه جامعه به شرایطی برسد که احمدینژاد را آرزو کند یعنی آقای روحانی بسیاری از واقعیتهای موجود در جامعه فاصله گرفته است. لذا اعتقاد داریم اگر روحانی در یک سال و نیم باقیمانده، یعنی تا خرداد یا نهایتا مرداد 1400 کاری انجام ندهد، حتما خداحافظیاش با مردم و حکومت به مراتب سختتر و بدتر از خداحافظی احمدینژاد در 92 خواهد بود.
روحانی آدمی است که میخواهد همچون 40 سال گذشته بماند. اگر روحانی کار مهمی انجام ندهد که حتی بر این باور هستیم کار مهم روحانی در جرات «استعفا دادن» میتواند باشد، 1400 او بسیار نازلتر از احمدینژاد خواهد بود و خواهد ماند.
واقعیت امر این است که حسن روحانی از مرحله بدقولی عبور کرده و بخشی اعظم از جامعه او را دیگر باور ندارند. این مسئله شرایط روحانی را برای آینده بسیار بسیار سخت خواهد کرد. جامعه دیگر اعتمادی به گفتههای حسن روحانی ندارد و وعدههای او را نمیپذیرد.
دولت، عملکرد ضعیفی در مورد افزایش قیمت بنزین و شیوه اجرای آن داشت، با این عمل دولت، اندک سرمایه اجتماعی روحانی که در نزد مردم بود از بین رفت و وی دیگر به هیچ عنوان محبوبیت سالهای 92 و 96 را در اختیار ندارد.
عملکرد روحانی در این دو سال اخیر لطمه جدی به سرمایه اجتماعی اصلاحطلبان وارد کرد و هزینههای زیادی را برای آنها بهوجود آورد؛ بنابراین لازم بود اصلاحطلبان فاصله خود را از دولت روحانی حفظ کرده و بیشتر کنند.
انتقادات صریح احزاب اصلاحطلب به خصوص اتحاد ملت به خوبی موضع جبهه اصلاحات را درخصوص وقایع اخیر نشان می دهد .این مواضع نشان میدهد، اصلاحطلبان از خواب غفلت دو سال بیدار شدهاند و باید در مورد رویدادهایی که در کشور رخ میدهد به اظهارنظر بپردازند. در ایام باقیمانده به انتخابات مجلس، اصلاحطلبان باید به این موضعگیریها ادامه دهند، با چنین مواردی بدنه اجتماعی دوباره این را درمییابد که اصلاحطلبی از خواب غفلت بیدار شده، هرچند که به دلیل هزینهزا بودن حمایت از دولت، اصلاحطلبان حداقل در کوتاه مدت باید غرامت حمایت از روحانی را پرداخت کنند. و این غرامت همانا پذیرش شکست در انتخابات و گذراندن دوران نقاهت و تجربه اندوزی و گذراندن چند واحد درسی حکومت داری و قانون گذاری است .
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
🔴 پای درس شهدا
❇️ شهید مدافع حرم قربان نجفی خانببین در وصیتنامهاش نوشته بود:
«از همه برادران و خواهرانم و فرزندان عزیزم حلالیت میطلبم و به ایشان توصیه میکنم پاسدار حرمت خون شهیدان و مدافع ولایت فقیه باشند و از عموم ملت شریف و مسلمان برادران و خواهران دینی درخواست دارم پشتیبان ولایت فقیه باشند تا آسیبی به این مملکت نرسد و فقط از خدای تعالی استعانت بطلبند و از دشمنان اسلام نهراسند و بدانید که عاقبت پیروزی از آن لشکریان خداست چون خداوند در قرآن شریف فرموده ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم و بدانید وعده خداوند حق است... خداوندا آرزوی ما در جنگ تحمیلی زیارت کربلا بود و برآورده کردی، ممنونیم خدا جان. اینک آرزوی زیارت مسجدالاقصی داریم، برآورده بخیر بفرما.»
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mrgh110👈 محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی)
✳️ قانون مجازات اسلامی چه میگوید؟
با توجه به صراحت قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ در تعریف عناوین «محاربه» و «بغی» و «افساد فی الارض» و بیان مصادیق این عناوین در مواد ۲۷۹ و ۲۸۶ و ۲۸۷ و نیز توجه به اینکه قانونگذار در قانون مجازات اسلامی کتاب تعزیرات مصوب ۱۳۷۵ نیز در مواد متعددی قصد مقابله با نظام یا اخلال در نظم و امنیت عمومی را سبب اطلاق عنوان محارب بر مرتکب جرائمی نظیر تخریب بناها یا محل سکونتاشخاص یا مزارع و درختان متعلق به دیگری و هر نوع غارت و اتلاف اموال یا خرابکاری در وسائل و تاسیسات مورد استفاده عموم دانسته و برای آنها مجازات محارب در نظر گرفته است بایستی تأکید شود که اکنون با توجه به آنچه در اغتشاشات آبان ۹۸ رخ داد به وضوح اعمال خرابکارانه را میتوان مشمول یکی از عناوین ذیل دانست:
۱. چنانچه کسی با استفاده از سلاح (تعریف سلاح با توجه به ماده... اعم از سلاح سرد و گرم میباشد.) در صدد ایجاد ناامنی و ارعاب عموم بوده مشمول عنوان محاربه میشود.
۲. چنانچه کسی حتی بدون سلاح به اقدامات خرابکارانه نظیر تخریب و غارت و آتش زدن اموال خصوصی یا عمومی و یا اماکن و محلهای سکونت مبادرت کرده باشد چنانچه دامنه اقدامات گسترده باشد به گونهای که موجب اخلال شدید در نظم عمومی کشور، ناامنی یا ورود خسارت عمده به تمامیت جسمانی افراد یا اموال عمومی و خصوصی شود مشمول ماده ۲۸۶ و افساد فیالارض میشود.
۳. چنانچه اقدامات خرابکارانه و تخریب و ایجاد حریق و آسیب به تمامیت جسمانی افراد گسترده نباشد با توجه به مواد ۶۷۵ و ۶۸۳ و ۶۸۷ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مصوب ۱۳۷۵ بدون اینکه حتی اقدامات و رفتارهای مجرمانه به نحو گسترده واقع شده باشند تنها با احراز قصد مقابله با نظام یا اخلال در نظم و امنیت عمومی به مجازات محارب محکوم خواهند شد.
گفتنی است ماده 279 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 آورده است: «محاربه عبارت از کشیدن سلاح به قصد جان، مال یا ناموس مردم یا ارعاب آنها است، به نحوی که موجب ناامنی در محیط گردد.»
همچنین در ماده 286 آن آمده است: «هرکس به طور گسترده، مرتکب جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد، جرائم علیه امنیت داخلی یا خارجی کشور، نشر اکاذیب، اخلال در نظام اقتصادی کشور، احراق و تخریب، پخش مواد سمی و میکروبی و خطرناک یا دایر کردن مراکز فساد و فحشا یا معاونت در آنها گردد به گونهای که موجب اخلال شدید در نظم عمومی کشور، ناامنی یا ورود خسارت عمده به تمامیت جسمانی افراد یا اموال عمومی و خصوصی، یا سبب اشاعه فساد یا فحشا در حد وسیع گردد مفسد فیالارض محسوب و به اعدام محکوم میگردد.»
قانونگذار در ماده 287 این قانون هم اشعار میدارد: «گروهی که در برابر اساس نظام جمهوری اسلامی ایران، قیام مسلحانه کند باغی محسوب میشود و در صورت استفاده از سلاح، اعضای آن به مجازات اعدام محکوم میگردند.»
همچنین در ماده ۶۷۵ قانون مجازات اسلامی مصوب 1375 (بخش تعزیرات) مقرر شده است: «هر کس عمداً عمارت یا بنا یا کشتی یا هواپیما یا کارخانه یا انبار و بهطور کلی هر محل مسکونی یا معبد برای سکنی یا جنگل یا خرمن یا هر نوع محصول زراعی یا اشجار یا مزارع یا باغهای متعلق به دیگری را آتش بزند به حبس از دو تا پنج سال محکوم میشود.» و طبق تبصره ۱ –آن «اعمال فوق در این فصل در صورتی که به قصد مقابله با حکومت اسلامی باشد مجازات محارب را خواهد داشت.»
در ماده ۶۸۳ این قانون نیز آمده است: «هر نوع نهب و غارت و اتلاف اموال و اجناس و امتعه یا محصولات که از طرف جماعتی بیش از سه نفر به نحو قهر و غلبه واقع شود چنانچه محارب شناخته نشوند به حبس از دو تا پنج سال محکوم خواهند شد.»
همچنین در ماده ۶۸۷ قانون مزبور آمده است: «هر کس در وسایل و تأسیسات مورد استفاده عمومی از قبیل شبکههای آب و فاضلاب، برق، نفت، گاز، پست و تلگراف و تلفن و مراکز فرکانس و ماکروویو (مخابرات) و رادیو و تلویزیون و متعلقات مربوط به آنها اعم از سد و کانال و انشعاب لولهکشی و نیروگاههای برق و خطوط انتقالنیرو و مخابرات (کابلهای هوایی یا زمینی یا نوری) و دستگاههای تولید و توزیع و انتقال آنها که به هزینه یا سرمایه دولت یا با سرمایه مشترک دولت و بخش غیردولتی یا توسط بخش خصوصی برای استفاده عمومی ایجاد شده و همچنین در علایم راهنمایی و رانندگی و سایر علایمی که به منظور حفظ جان اشخاص یا تأمین تأسیسات فوق یا شوارع و جادهها نصب شده است، مرتکب تخریب یا ایجاد حریق یا از کار انداختن یا هر نوع خرابکاری دیگر شود بدون آنکه منظور او اخلال در نظم و امنیت عمومی باشد به حبس از سه تا ده سال محکوم خواهد شد.». قانونگذار در تبصره ۱ آن نیز آورده است: «در صوتی که اعمال مذکور به منظور اخلال در نظم و امنیت جامعه و مقابله با حکومت اسلامی باشد مجازات محارب را خواهد داشت.»
آقای رئیسی مردم منتظرند .
@mrgh110👈محمدرضاقربانی
(کانال مطالب تحلیلی )