#انتخابات
#تقابل_لیستها
#انتخابات_دوازدهم
💢گُرگیجه هم میهن؛
خالص سازی با پنج لیست؟!
🔹روزنامه هممیهن ضمن بازگشت به تنظیمات کارخانه(!) مدعی شد: انتخابات، خالصسازی بود.
🔻این روزنامه نوشت: «این انتخابات بهترین زمان برای به ثمر رسیدن بذرهای انحصار و «خالصسازی» بود؛ بذرهایی که از گذشتههای دور کاشته و بهصورت استصوابی آبیاری شده بود و در سال ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ رشد کرد و به بلوغ رسید و اکنون میوه آن به ثمر نشسته است. میوه آن جنگ قدرت میان نیروهای خالصشده است. جنگی که بازنده اصلی آن تعدادی از جوانان اصولگرایی بودند که سادهانگارانه گمان میکردند، مورد توجه و احترام هستند، ولی تنها افتخاری که نصیب آنان شد، در حد «پاجوش درخت چنار» بود.
🔻آنان که گمان میکردند، مبنای ائتلاف لیستها، صلاحیتهای فکری و اخلاقی است، حالا متوجه شدهاند که نه اشتراک فکری مهم است و نه سلامت رفتاری، فقط تعلقات گروهی و تقسیم صندلیها مبنای کار است. این انتخابات نشان داد که بالاخره نهال خالصسازی به بار نشست و اکنون به اندازهای بزرگ شده است که «چنار غیرمثمر» با «چند پاجوش بیخاصیت» و یک مجموعه از افشاگریها و توهینها و اتهامات بدون پاسخ را بتوان بهعنوان میوه نهائی آن معرفی کرد.
🔻اگر در سال ۱۳۹۸ یک ائتلاف شناسنامهدار اصولگرا اکثریت قاطع اندک شرکتکنندگان را به دست آورد و طی چهار سال هیچ کاری نتوانست بکند، اکنون چندین گروه بیشناسنامه وارد مجلس میشوند؛ و هرکدام مثل گوشت قربانی آن را به سوی خود خواهند کشید».
🔹گُرگیجه هممیهن در حالی است که👇
1⃣ این روزنامه، هفته گذشته تیتر اول خود را به این عنوان آمیخته به هیجانزدگی اختصاص داده بود: «میانهروها با یک لیست آمدند؛ جناح راست با ۳ لیست در تهران». هممیهن همچنین در روز دیگری تیتر زده بود: «103 نامزد میانهرو در سراسر کشور».
♦️این چه پروژه خالصسازیای هست که به اذعان هممیهن، طیف مقابل با سه فهرست (بلکه پنج فهرست متنوع) در میدان رقابت وارد شده بود؟! آیا میشود خالصسازی را به عنوان پروژه ادعایی به اجرا گذاشت و در عین حال پنج فهرست به طور جدی- بعضا در حد تنش و تخریب- رقابت کنند؟
🔹مخاطبان، ذوقزدگی هممیهن از سه لیسته شدن رقبا و «امکان تشکیل فراکسیون قوی توسط اصلاحطلبان» را باور کنند، یا ادعای اجرای پروژه خالصسازی را؟!
2⃣برخلاف ادعای هممیهن، جوانان اصولگرا یا انقلابی نهتنها در این انتخابات بازنده نشدند بلکه بنابر نتایج اولیه انتخابات به ویژه در تهران، در صدر نامزدهای منتخب/ یا محتمل برای انتخاب در دور دوم هستند.
3⃣ اگر انتخابات، هویت واقعی نداشت، چرا گردانندگان همین روزنامه با بیانیه ۱۱۰ نفره اصلاحطلبان همراهی کردند و لیست دادند و از لیستهای مدعیان اصلاحات و اعتدال حمایت کردند؟!
4⃣ طیف متبوع هممیهن، هم در انتخابات ۱۳۹۸ و هم در سال ۱۴۰۰ نامزدهای متعدد داشتند و به جای عقدهگشایی علیه دیگران، باید پاسخ میدادند که چرا نفر اولشان در انتخابات مجلس یازدهم ۶۹ هزار رای، و نفر اولشان در انتخابات شورای شهر، کمتر از ۳۹ هزار را کسب کرد؟! اظهارنظری جز پاسخ به این سؤالات، گزافهگویی و عقدهگشایی بیهوده است.
@IMANI_mohammad
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10112822605.mp3
10.86M
🚨 کنایه رئیسی به رهبران عرب / کشتی انگلیس به طورکامل به اعماق دریا رفت / شکار دو پهپاد صهیون
#شبنامه / تحولات فلسطین / کنایه سنگین رئیسی به رهبران عرب: از بعد از نشست ریاض قرار بود کارهایی صورت بگیرد اما همه این کشورها در حال همکاری اقتصادی با صهیونیست ها هستند / مقاومت دو پهپاد ۲۵ میلیون دلاری صهیون را منهدم کرد / کشتی انگلیسی بطور کامل به اعماق دریا رفت / کنایه سنگین سخنگوی مقاومت فلسطین به حکام عرب / قسمت ۱۴۹۸
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات_تهران
#انتخابات_دوازدهم
مهم / جدول آرای تهران + تعداد و درصد آرا
بر اساس شمارش آرای حدود ۸۰ درصد صندوقهای تهران، اگر این روند ادامه یابد، ۱۰ نفر از این لیست به مجلس راه مییابند و احتمالا از نفر ۱۱ الی ۵۰ راهی دور دوم خواهند شد/ فرهیختگان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#اصلاح_طلبان
#انتخابات_دوازدهم
#منتخبین_اصلاح_طلب
#فراگسیون_اصلاح_طلبان
اصلاحات امیدوار است بتواند با این 32 نفر و محوریت پزشکیان یک فراکسیون منتقد در مجلس داشته باشد
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10120343254.mp3
15.65M
🔗 شوک براندازها از مشارکت بالای ۴۰ درصد در انتخابات / حذف چهره ها ؛ از لاریجانی و نوبخت تا عنابستانی
🎙 روز جمعه ایران انتخابات پارلمان را پشت سر گذاشت. انتخاباتی که با وجود تلاش حداکثری برای تحریم آن، بیش از چهل و چند درصد مشارکت کننده در کل کشور و 80 درصد مشارکت کننده در برخی استان ها داشته است. فارغ از این، این انتخابات با حذف برخی چهره های بسیار معروف و شناخته شده مورد توجه قرار گرفته است. در این برنامه به انالیز انتخابات اخیر خواهیم پرداخت.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#طوفان_الاقصی
#حملات_سایبری
💢حمله سایبری به هوا فضا و صنایع نظامی اسرائیل
شرکت امنیت سایبری مندیات اعلام کرد: هکرهای وابسته به سپاه پاسداران ایران، صنایع هوا فضا و نظامی اسرائیل را هدف قرار داده و از اطلاعات آن جاسوسی کردهاند.
شرکت امنیت سایبری و فنآوری اطلاعات «مندیانت» که زیرمجموعه گوگل است از شناسایی یک تهدید جدید مربوط به فعالیت جاسوسی ایران-نکسوس خبر داده است که صنایع هوافضا، هوانوردی و دفاعی را در اسرائیل، امارات و آلبانی هدف قرار داده و از سازمانها جاسوسی کرده است.
مندیانت مدعی شد: گمان میرود که این فعالیت با گروه موسوم به «یوانسی۱۵۴۹» مرتبط باشد که شباهتهایی با فعالیت گروه «پوسته لاکپشت» وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دارد. این گروه از چندین تکنیک برای مخفی کردن فعالیت خود استفاده میکند و از زیرساختهای «مایکروسافت آژور» برای مهندسی دو «در پشتی» منحصر به فرد به نامهای «مینیبایک» و «مینیباس» استفاده کرده است. بر اساس این گزارش، گروه هکری ایمیلهای فیشینگ با پیوندهایی به وبسایتهای جعلی حاوی محتوای مرتبط با اسرائیل و حماس و یا آگهیهای استخدام جعلی طراحی کرده است.
گزارش «مندیانت» میگوید که ارتباط میان این فعالیتها و سپاه پاسداران با توجه به تمرکز بر نهادهای مرتبط دفاعی و تنشهای اخیر با جمهوری اسلامی ایران در پرتو جنگ اسرائیل و حماس «قابل توجه» است. چندی پیش، مایکروسافت در گزارشی اعلام کرد که هکرهای تحت حمایت ایران، روسیه، چین، و کرهشمالی، از ابزارهای «اوپن اِیآی» تحت حمایت این شرکت برای تقویت مهارتهای خود و فریب دادن در مورد اهداف خود بهره میبرند.
هکرهای وابسته به سپاه پاسداران با جعل هویت شرکتهای بینالمللی از جمله بوئینگ، به صنایع هوافضا، هوانوردی و دفاعی اسرائیل حمله کردهاند. گروه هکری موسوم به UNC1549 با استفاده از ترفندهای مهندسی اجتماعی به دنبال فریب دادن اهداف خود بوده است. کارزار جاسوسی این گروه که با نام تورتیسشل نیز شناخته میشود، از ماه ژوئن ۲۰۲۲ آغاز شده و کماکان ادامه دارد.
مهاجمان با استفاده از شیوههای مختلفی مانند ایجاد سایتهای جعلی کاریابی و نیز سایتهایی با محتوای مرتبط با جنگ حماس و اسرائیل، در پی نفوذ به اهداف خود بودهاند.
این گروه سایبری علاوهبر ایجاد یک نسخه جعلی از سایت بوئینگ، آگهیهای کاریابی شرکتهای معتبر حوزه هوافضا مانند مجموعه پهپادسازی چینی دیجیآی را نیز جعل کرده است. هدف از کارزار سرقت اطلاعات کاربری و جاسوسی سایبری از سیستمهای رایانهای عنوان شده است.
جاناتان لتری، پژوهشگر ارشد مندیانت تاکید کرده شناسایی و ردیابی این حمله به دلیل استفاده هکرها از زیرساختهایی که در ظاهر معتبر به نظر میرسند، دشوار بوده است. به همین دلیل احتمال حملات کشف نشده بیشتری از سوی این گروه هکری وجود دارد.
به گزارش صدای آمریکا و شبکه اینترنشنال، این اولین بار نیست که هکرهای ایران، حملاتی را علیه افراد و نهادهای اسرائیلی انجام میدهند. بهمن ۱۴۰۲ شینبت، سازمان امنیت داخلی اسرائیل اعلام کرد نهادهای اطلاعاتی ایران با ایجاد صفحات جعلی در شبکههای اجتماعی به دنبال جمعآوری اطلاعات از اتباع اسرائیل و حملات فیشینگ علیه آنان بودهاند. آبان ۱۴۰۲ هم شرکت انگلیسی پرایسواترهاوسکوپرز از حمله گروه هکری تورتیسشل به صنایع هستهای و دفاعی در اروپا و آمریکا خبر داد.
@IMANI_mohammad
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10125297892.mp3
10.84M
🔗 ما در حال جنگیدن هستیم اما ایران دارد قدرتمند میشود / باوجود توان نظامی بیشتر ما بازی به نفع آنهاست
🎙 گزارش هشداری نشریه هیل: ما در حال یک نبرد تمام عیار با ایران هستیم و مشکل اینجاست که در حالی که ما به لحاظ توان نظامی بسیار قدرتمند تر هستیم، ایران در حال محقق کردن اهداف است. آنها صبورانه و بلند مدت نگاه میکنند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات_دوازدهم
⁉️ چرا انتخابات ایران
حماسهای شگفت است؟
1⃣ انتخابات ۱۱ اسفند، یک حماسه بزرگ است. حماسه، در برابر دشمن اتفاق می افتد و این، فارغ از نتایج مهم انتخابات است. شاید کسانی، مسئولیت خود را نشناسند، یا نتوانند و یا نخواهند که به آن عمل کنند. جاهل غیر مقصر، معاف از بازخواست است و دانای قاصر یا مقصر، سزاوار بازخواست در محکمه وجدان.
اما وقوع حماسه، معطل عمرو و زید نیست. هر چند وقت یک بار بحث در می گیرد که "انتخابات، حق است یا تکلیف؟ منتخبان قبلی به مسئولیت خود عمل کرده اند؟انتخابات فایده دارد یا نه؟ و...". اینها در جای خود، قابل بحث است. اما فارغ از فضای بحث، حماسه آنجا اتفاق می افتد که مردمانی از همه کم برخوردار تر، پر تلاش تر، و سزاوار طلبکاری و نقد و اعتراض، انتخاب و انتخابات را با همه گلایه ها، چون جانِ گرامی، عزیز بشمارند.
2⃣ آن جوانان پر از مطالبه و گلایه اما لبریز از نشاط مسئولیت شناسی، آن پیر مرد و پیر زن قد خمیده، آن جانباز سال ها بستری که از روی تخت رای می دهد، آن نو عروس و تازه داماد، آن کارگر گچ کار و نانوایی و کادر بیمارستان که با لباس کار پای صندوق رفته اند، آن روستایی محاصره شده در برف، و آن مستاجر شرافتمند که با تورم سنگین دست به گریبان است و با این وجود پای صندوق رفته، هر کدام شان یک حماسه آفرین و حجت بزرگ خدا هستند. آن روی حماسه آفرینی -اگر متوجه باشیم- بدهکاری یکایک ما به ویژه مسئولان، در قبال این مسئولیت شناسی است.
3⃣ خواهر شهیدی هست که برای تامین معاش، نظافت خانه مردم را می کند و این، کار اغلب روزهای او در زمستان و تابستان است - و کدام شرافت و فضیلت، بالاتر از تلاش برای تامین روزی حلال؟-. این خواهر گرامی شهید، روز جمعه، از اول صبح تا ۹ شب سر کار بود. خانه تکانی شب عید، خسته کننده است؛ اما در کنار انجام کار، دلش شور انتخابات را می زد؛ این که کارش کی تمام می شود تا بتواند رای بدهد؟!
او از این ادا و اطوار ها و دوگانه سازی های جعلی "حق یا مسئولیت" بلد نیست. می تواند و حق دارد گله کند، اما هرگز نگفته که برای چه باید رای بدهم؟ آن شب هم دلش شور می زد، تا وقتی که حوالی ساعت ۱۱ شب توانست رای بدهد و دلواپسی اش به خوشحالی بدل شود.
برادر شهیدش، در ۱۳ سالگی سر کار می رفته، اما تا مدت ها ناهار نمی خورده است. استاد کار و هم شاگردی ها شک می کنند که نکند وسواس غذایی دارد. به خانواده اش می گویند شما برایش غذا بفرستید. خانواده، علت را جویا می شوند و او می گوید روزه گرفته تا با کسانی که غذا برای خوردن ندارند، غمخواری و همدردی می کند.
خواهر شهید می گوید "شهدا حتی در میان خانواده خودشان هم چیز دیگری هستند، نورانی هستند". امتداد این نورانیت را می توان درحماسه محمد جهان آرا و یارانش دید که با دستان خالی، لشکر های مکانیزه صدام را به مدت ۳۳ روز، پشت دروازه های خرمشهر زمینگیر کردند.
اگر آن حماسه در متن مظلومیت نبود و دشمن پیش می تاخت -در حالی که بنی صدر ها در پایتخت مشغول از هم گسیختن شیرازه وحدت ملی بودند- آیا می شد حماسه فتح خرمشهر و فتوحات بعدی انقلاب اسلامی را تصوّر کرد؟
4⃣ وقتی پشت فرمان خودرو می نشینید، دوست دارید که مسیر، باز و هموار باشد تا بتوانید با سرعت مطلوب حرکت کنید. اما گاهی مسیر، پر پیچ و خم و گردنه است و همین، حرکت را کُند می سازد و از شتاب شما می کاهد. درست است که نمی توانید با حداکثر سرعت حرکت کنید، اما اگر متوقف نشدید و برنگشتید -ولو با سرعت پایین تر به سمت مقصد عبور کردید- شما موفق شده اید.
پایوران جوخه های تحریف و تحریم و تخریب انتخابات در جبهه دشمنان ملت ایران، قطعا انکار خواهند کرد، اما انتخابات ما وسط میدان جنگی بزرگ برگزار شد و به این اعتبار، یک حماسه بزرگ است؛ هر چند که شاید می شد با اهتمام بیشتر مسئولان و طیف های سیاسی و رسانه ها، با تراز های بالاتری که مورد مطالبه رهبر حکیم انقلاب است، برگزار شود.
💢 ادامه دارد👇👇👇👇👇
5⃣ انتخابات در ایران با انتخابات در بسیاری از کشور های دیگر قابل مقایسه نیست و حال آن که در اغلب کشورها، مشارکت های ۴۰ تا ۶۰ درصدی، روندی غالب است. چند کشور در دنیا سراغ دارید که یک سال قبل از انتخابات، در حالی که مدیران و احزاب هنوز تدارکی نکرده اند، هزاران تلویزیون و خبرگزاری و رسانه و کانال، در اثر مداخله جویی خارجی و دستکاری نیابتی، وارد میدان تحریف و تخریب و تحریم انتخابات بشوند؟!
چند کشور هست که سیاستمدارانی در آن بالغ بر ۳۰ سال در مسند های ارشد مدیریت کرده باشند، اما ادای اپوزیسیونی در بیاورند، شبهه بیافرینند و در تخریب و تحریم انتخابات، همان گونه رفتار کنند که دشمنان کشورشان می خواهند و می گویند؟ چند کشور سراغ دارید که سیاستمداران بازنده در انتخابات، جرئت کرده باشند که با ۱۱ میلیون رای کمتر، مدعی تقلب شوند، زیر میز جمهوریت بزنند، آشوب بر پا کنند، تحمل شوند، اجازه فعالیت دوباره داشته باشند و با این همه، باز هم زیر میز بزنند؟!
اگر کشوری مبتلا به این حجم از دشمنی خارجی و خیانت داخلی شد، و با این وجود، به میدان جنگ و خونریزی نشد و توانست در امنیت وآرامش کامل انتخابات برگزار کند، قطعا موفقیتی بزرگی به دست آورده است. ایران ما، بارها تهدید به اشغال نظامی و گسترش جنگ نیابتی شد، اما توانست تهدید ها را عقب براند و بر وسعت پیروزی ها بیفزاید. در این مصاف بزرگ، طبیعی است که دشمنان از پا ننشینند و بزرگ ترین جنگ ترکیبی تاریخ را ساماندهی کنند. حجم خباثت پیاده نظام دشمن، جای شگفتی ندارد و از شدت هراس دشمنان نسبت به موفقیت ها حکایت می کند. تعجب و تاسفی اگر هست، درباره هر کسی است که این واقعیت مهم را ندید، به اندازه کافی تدارک متقابل نکرد، و یا مانند برخی سیاسیون ورشکسته به تقصیر، مُهره شطرنج دشمن شد.
6⃣ برای جمهوری اسلامی که حدوثا و بقائا "مردم بنیاد" است، هر یک رای مردم ارزشمند است. از چشم انداز مطالبه امام (ره) و رهبری، باید برای این که آحاد مردم در تعیین سرنوشت خود مشارکت داشته باشند، اهتمام ورزید. در کنار این هدفگذاری ضروری و مطلوب که مسئولیت نخبگان و مسئولان را سنگین تر می کند، واقعیت این است که در همه کشورها، بخشی از مردم -فارغ از کیفیت انتخابات، میزان تاثیر، و شدت و ضعف رقابت ها- میل به مشارکت سیاسی یا حتی اجتماعی ندارند. در اغلب کشورهایی که جنگ سامان یافته ترکیبی هم علیه انتخابات شان وجود ندارد، مشارکت ها کمتر از ۶۰ – ۷۰ درصد است. (بماند که در برخی از این کشور ها الزام رای دادن برقرار است). به عبارت دیگر، بررسی موضوع نوسان نرخ مشارکت در کشور ها، درباره آن ۶۰ - ۷۰ درصد مشارکت جو است، و نه صد در صد واجدان حق رای.
7⃣ در همین زمینه، روزنامه اصلاح طلب سازندگی، هفته گذشته ضمن رو کردن دست کلاهبرداران سیاسی نوشت:
"آنها که در انتخابات شرکت نمی کنند را می توان به سه دسته تقسیم کرد.
✅ دسته اول و بزرگ تر که معمولاً در همه کشورها یافت می شوند؛ نسبت به انتخابات بی تفاوتند و برای شان فرقی نمی کند چه کسی سکان هدایت کشور را به دست دارد. معمولاً از مسائل دورند.
اگر دقیق شویم، تقریباً ۳۰درصد هر جامعه را تشکیل می دهند و به ندرت بخشی از آنان در شرایط بسیار خاص و معمولاً تحت تاثیر هیجانات گسترده، کنش سیاسی نشان می دهند که اغلب هم زودگذر است.
✅ گروه دوم که آنها هم گروه بزرگی هستند، انگیزه و دلیلی برای حضور در انتخابات نمی بینند... اگر دقت کنیم، نه دسته اول، صحبتی از تحریم می کنند و نه گروه دوم، هدف شان تحریم است.
✅ دسته سومی هم هستند که اتفاقاً صدای بسیار بلندی دارند. آنها در همه این ۴۵ سال پس از انقلاب، وجود داشته اند و بدون آنکه بشود آرای تحریم را شمرد، مدعی آن ۳۰درصد همیشه خاموش و آن گروه بیانگیزه دوم شده و همه عدم مشارکت را به حساب پروژه خود زده اند، طوری که حتی عده ای را هم که به دلیل اوج کرونا و در ایام بی واکسنی از خانه خارج نمی شدند، جزو تحریم کنندگان قلمداد کردند و شد داستان ملا نصرالدین که میخ افسار الاغش را بر زمین کوبید و گفت اینجا مرکز جهان است. هر کس هم پرسید از کجا می گویی؟ جواب داد که اگر قبول نداری، برو متر کن".
💢ادامه دارد 👇👇👇👇👇
8⃣ درباره طیف مدعیان اصلاح طلبی و اعتدال گرایی، نمی توان یکسره قضاوت کرد. برخی از آنها با وجود فشار تخریبی شدید، عقلانیت و شجاعت به خرج داده و به سهم خود برای رونق انتخابات نقش آفرینی کردند که جای تقدیر دارد.
برخی هم (مانند یکی از سران فتنه ۸۸ و برخی پدرخوانده های جبهه دو پاره اصلاحات) چون ناتوان از مشارکت مثبت و جذاب برای مردم هستند، خطا های قبلی خود را با خیانت های بزرگ تر می پوشانند.
آنها دو بار در انتخابات ۱۳۹۸ مجلس و ۱۴۰۰ ریاست جمهوری و شوراها، از برخی نامزد ها حمایت کردند، اما چون کارنامه خسارتباری داشتند، نتوانستند پایگاه رای سابق را احیا کنند؛ تا جایی که نفر اول "لیست جمهور" در انتخابات شورای شهر (با امضای خاتمی) نتوانست حتی ۳۹ هزار رای کسب کند. این واقعیت به جای آن که موجب شرمندگی و جبران شود، به همراهی با جریان خارجی ضد انتخابات و بیگاری دادن بیشتر انجامید.
آنها همچنان که در سال ۱۳۸۸، دروغ تقلب ۱۱ میلیونی را پیش کشیده و حماسه ملی را به آشوب بدل ساختند، در انتخابات اخیر هم به دروغ گفتند نامزد ندارند و نمی توانند لیست بدهند یا دعوت به مشارکت کنند. به اذعان نشریات همسو، دست کم ۱۶۵ نامزد در میدان رقابت داشتند، اما می دانستند که مردم، خاطره خوشی از میراث مدیریتی آنها ندارند.
9⃣ اصلاح طلبان متعددی اذعان دارند که ادعای نامزد نداشتن، دروغ بود. متاسفانه این دروغ خائنانه، هماهنگ با پروژه دیکته شده خارجی، به افکار عمومی پمپاژ شد. درباره این دروغ بزرگ، دو روایت از اصلاح طلبان را بخوانید:
- محمدجواد روح، سردبیر روزنامه هم میهن: "جبهه اصلاحات، نه جبهه است، و نه اصلاح طلب... در همین انتخابات، شواهد نشان می دهد وضعیت از مجالس دهم و یازدهم بهتر است. این ۱۱۰ نامزدی که در شهرستان ها مطرحند و تعدادی که در تهران هستند، از مجلس دهم خیلی شناخته شده ترند. وضعیت تایید صلاحیت ها از مجلس دهم و یازدهم بهتر است. واقعیت این بود که اکثریت قریب به اتفاق نامزد های اصلاح طلب به صحنه نیامدند. رد صلاحیت اصلی توسط جبهه اصلاحات انجام شد. با تصمیمی که این جبهه گرفت، بخش عمده ای از آنها که قصد نامزدی داشتند، منفعل شدند. در نتیجه، به نقطه ای رسیده ایم که مطرح می شود کاندیدا نداریم. در حالی که این حرف اشتباه است. باید از جبهه اصلاحات پرسید که دقیقاً در این انتخابات و صحنه سیاست، چه می کنید؟ ریشه این موضع انتخاباتی، ترس از شکست است".
- حسین مرعشی دبیرکل حزب کارگزاران: "خوشبختانه از ۱۰ کرسی استان کرمان، ۹ کرسی رقابتی داریم؛ همه نامزد هایی را که هدف گرفته بودیم، تایید شدند. این سندی است که با همین شرایط می شود با یک فرمان عاقلانه حرکت کرد. ما در ۱۰ دوره مجلس در کرمان، همیشه یک کف داشتیم که ۳ کرسی بود و یک سقفِ ۷ کرسی. در دوره پیش برای اولین بار به یک کرسی تن دادیم، چرا که در سطح کشور منفعل بودیم. نقد اصلی، به اصلاح طلبان بود، به خاطر نیامدن در انتخابات مجلس یازدهم و انتخابات ۱۴۰۰. در انتخابات مجلس یازدهم، لیستی که برای تهران آماده شد، از لیستی که برای مجلس دهم آماده شد، قوی تر بود؛ اما تصمیم گرفته شد به دروغ به مردم بگوییم که کاندیدا نداریم".
@IMANI_mohammad
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10131045703.mp3
10.01M
🔗 حیرت رسانه های خارجی از شاهکار نظامی ایران /سواحل آمریکا از بوشهر در تیر رس قرارگرفت
🎙 حیرت رسانه های خارجی از شاهکار جدید نظامی ایران / اسکای نیوز: ایران از این پس میتواند از سواحل بوشهر به آسانی سواحل آمریکا را تهدید کند و در تیر رس موشک ها قرار دهد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات_دوازدهم
✳️ حماسه حضور مؤثر
✍ #سيد_مسعود_شهيدي
1⃣ به لطف خداوند و هدایتهای حکیمانه رهبر عزیز و تلاش قابل تحسین مسئولین و با همت ستودنی مردم ایران ،انتخابات مجلس شورا و مجلس خبرگان در امنیت و آرامش کامل و با استقبال گسترده مردم برگزار شد . مردم ایران جشن انتخابات خود را باشکوه و عظمت برگزار کردند .
2⃣ این موفقیت بزرگ جای شکرگزاری دارد . دشمنان داخلی و خارجی که انتخابات را تحریم کرده بودند و مشارکت مردم را در رسانههایشان گاهی صفر ، گاهی پنج درصد و گاهی 10 درصد پیشبینی کرده بودند ، با مشاهده مشارکت بالای 40 درصد مبهوت شدند و سختترین شکست را متحمل شدند ، ولی با پررويی تمام برای پنهانکردن شکست بزرگ خود و پنهان کردن پیروزی بزرگ ملت ایران، تبلیغات خود را متمرکز کردهاند روی كاهش مشارکت و میخواهند تمام جمعیت عدم مشارکت را به حساب خودشان حواله کنند.
آنها را ضدنظام و ضدانقلاب و طرفدار آمریکا قلمداد کرده و نتیجه بگیرند که چون اکثریت مردم در انتخابات شرکت نکردهاند نظام دیگر مشروعیت ندارد و باید حذف شود . فكر ميكنند عدهای که فرصت تحقیق و مطالعه ندارند این دروغ بزرگ و به ظاهر منطقی را باور میکنند . آیا نظام سیاسی آمریکا که عموما میزان مشارکت مجلسش زیر 50 درصد است فاقد اعتبار بینالمللی است ، آیا حکومت فرانسه که میزان مشارکت مجلسش زیر 50 درصد بوده فاقد اعتبار است ؟
3⃣ واقعیت این است و شاید بسیاری از افراد اطلاع نداشته باشند که مشارکت مردم در اولین انتخابات مجلس که شور و نشاط انقلابی مردم خیلی بالا بود و مشکلاتی مثل تحریمهای حداکثری و بمبارانهای تبلیغاتی و شناختی فعلی هم وجود نداشت ، حدود ۵۲ درصد بود یعنی حدود ۵۰ درصد عدم مشارکت داشتیم.
در طول ۴۵ سال گذشته میزان مشارکت در بعضی دورهها چند درصد بیشتر شده و بعضی دورهها چند در صد کمتر ، واقعیت این است که در کشور ما در این ۴۵ سال همواره در انتخاباتهای مجلس، حدود 40 تا 50 درصد مردم هرگز شرکت نکردهاند و این امر طبیعی، امری قابل پیشبینی و قابل انتظار است . لذا مشارکت بالای 40 درصد یک افتخار و پیروزی حماسی و نشانه قدرت ملی است .
4⃣ جمعیت عدم مشارکت یک جمعیت یکسان و یکدست نیست . این 50 درصد عدم مشارکت ، ده ها نوع و گروه مختلف هستند و هر گروه برای عدم مشارکت علل و انگیزههای خاص خودش را دارد.دلايلي چون تنبلی ، گرفتاریهای شغلی، در مسافرت بودن ، خارج کشور بودن ، بیسواد و بیاطلاع بودن ، در کوچ و جابهجايی بودن ، تحت تأثیر تبلیغات احزاب مخالف و رسانههای آنها قرار گرفتن و نارضایتی از مشکلات اداری در اين كاهش مشاركت مؤثر است.
5⃣ قابل توجه است که از این افراد ، مثلا جمعیت مقیم خارج کشور که حق شرکت در انتخابات ریاست جمهوری دارند ولی حق شرکت در انتخابات مجلس را ندارند حدود پنج میلیون نفراند یعنی 10 درصد جمعیت واجد شرایط کشور اجبارا و به طور موجه عدم مشارکت دارند .جمعیتی که قبلا در انتخاباتها شرکت نکرده و حالاهم شرکت نميكند و در آینده هم شرکت نخواهد كرد و اکثرا مثل همین ایرانیان خارج کشور عدم مشارکتشان موجه است ، برخلاف گروه کوچک ضد انقلاب ، موضع دشمنی با نظام ندارند و اگر مشکلشان حل شود ، مشارکت میکنند . گروه کوچک ضد انقلاب خودش به دو دسته فعال و غیرفعال تقسیم می شود .اینها یک حزب واحد نیستند و به دهها گروه مختلف تقسیم میشوند که دائما با یکدیگر در حال جنگ و ستیزاند و حتی کاخ سفید هم نتوانسته آنها را از مخاصمه با یکدیگر بازدارد .
حماسه حضور مؤثر مردم در انتخابات آنچنان دشمنان نظام را عصباني كرده است كه از همين روز اول اعلام نتايج و درصد مشاركت طراحي پيامهاي دروغين و فريبآميز آنها را دچار اخلال كرده است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10134272006.mp3
11.19M
🚨 خرید ژنراتور توسط صهیون از ترس لبنان / حمله عراق به تاسیسات شیمیایی اسرائیل/ خیانت واشنگتن به نتانیاهو
#شبنامه / تحولات فلسطین / شهرک نشینها در مرزهای شمالی خرید ژنراتور را از ترس نبرد احتمالی با مقاومت لبنان آغاز کردند / صهیونیست ها میترسند بخشی از زیرساختها نابود شود / خیانت واشنگتن به نتانیاهو / نتانیاهو به واشنگتن: اینجا فقط یک نخست وزیر دارد و آن هم من هستم / وزارت خارجه صهیون در آمریکا گالانت را همراهی نخواهد کرد / حمله مقاومت عراق به تاسیسات شیمیایی رژیم صهیونیستی / قسمت ۱۴۹۹
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات_دوازدهم
#خالص_سازی_انتخابات
✳️ ابطال دروغ بزرگ درباره
خالص سازی و مهندسی انتخابات
🔹تحلیلهای پسا انتخاباتی رسانهها و نشریات طیف مدعیان اعتدال و اصلاحات، ادعای پر تکرار آنها درباره خالصسازی و مهندسی انتخابات را ابطال میکند.
🔹رسانههایی مانند انتخاب و خبر آنلاین در گزارشهای خود میگویند که شماری از "نمایندگان تندرو" حذف شده و "نامزدهای میانهرو" رأی آورده اند. و این در حالی است که سیاری از این رسانهها تا پیش از این مدعی بودند امکان هیچ رقابتی وجود ندارد.
🔹خبر آنلاین همچنین گزارشی دارد با عنوان «۴۵ صندلی مجلس دوازدهم؛ سهم لیست صدای ملت از انتخابات/کنار زدن تندروها از سوی میانهروها». سایت انتخاب حتی جلوتر رفته و یکی از منتخبان در تهران را به عنوان میانه رو و گزینه مناسب برای تصدی ریاست مجلس معرفی کرد.
🔹انتخاب در عین حال در تحلیل متناقض دیگری نوشت:
🔻"از پیامدهای نتیجه انتخابات مجلس، آغاز عصر رادیکالسازی، یک گام فراتر از یکدستسازی است. پیشبینی میشد اکثریت مطلق مجلس در اختیار اصولگرایان قرار بگیرد اما شاید کمتر کسی تصور میکرد حتی طیف قالیباف هم که در مجلس یازدهم تا حد زیادی تعیینکننده بودند، در مجلس دوازدهم به انزوا رانده شوند. نفرات بالاسر او هر سه از رادیکالترین نیروهای سیاسیاند.
🔻با نگاه به ۳۰ نفری که در تهران توانست حدنصاب آراء را نصیب خود کنند، میشود دریافت این نیروهای حامی دولت بودند که توانست اکثریت کرسیهای تهران را به تسخیر خود درآورند؛ نیروهایی که یا اکنون عضو جبهه پایداریاند یا سابقه عضویت در جبهه پایداری را داشتهاند و از قضا تندترین نیروهای سیاسی در فضای کنونی محسوب میشوند. بدنه اصلی جبهه اصولگرایی بازی را به یک طیف رادیکال خود باخت".
🔹انتخاب توضیح نداده که چطور ممکن است هم مجلس دست تندروهای ادعایی بیفتد و هم این سایت بتواند برای انتخاب رئیسمجلس به زعم خودش میانهرو، طراحی و گمانهزنی کند؟!
🔹در همین حال، روزنامه سازندگی در یادداشتی، انتخابات تهران را شگفتی خوانده و نوشت:
🔻«با برگزاری انتخابات و اعلام نتایج آن تا حدود زیادی میتوان درباره ترکیب مجلس پیشبینیهایی داشت. این دوره از انتخابات هم مثل بسیاری از ادوار دیگر با نتایجی عجیب و دور از ذهن درباره چهرههای مختلف همراه شد.
🔻در بسیاری از شهرهای بزرگ به خصوص تهران، لیست اصلی اصولگرایان رأی نیاورد و ترکیبی از دیگر لیستها رای آورد. البته اصولگرایان با 4 لیست وارد رقابت شدند اما بین دو طیف قالیباف و پایداری ائتلافی ایجاد شد و بخش زیادی از بدنه اصولگرایان کنار گذاشته شدند.
🔻مجلس یازدهم، مجلس یکدستی نخواهد بود و برخلاف شعارهای برخی جریانهای سیاسی هیچ جریان غالبی ندارد و هیچ اکثریتی در مجلس وجود ندارد و حتی نمیتوان گفت، مجلس در دست اصولگرایان است، افراد متفرقه که مشخص نیست اصلاحطلب و اصولگرا هستند و پایداری یا غیرپایداری به مجلس راه پیدا کردند. این مجلس، مجلس اقلیتهای متعدد خواهد بود".
🔹یادآور میشود روزنامه هم میهن نیز که تا اواخر سعی در القای یکدستسازی و فقدان رقابت داشت، چند روز مانده به انتخابات، گزارشهایی با این عناوین منتشر کرد: «میانهروها با یک لیست آمدند؛ جناح راست با ۳ لیست در تهران» و « ۱۰۳ نامزد میانهرو در سراسر کشور».
🔹روزنامههای شرق و اعتماد هم پیش از انتخابات با انتشار تیترهایی مانند «علیه تندروی»، فهرستی از نامزدهای اصلاحطلب شامل ۱۶۵ نفر را منتشر کردند که ثابت میکرد ادعای مهندسی شدگی انتخابات و نامزد نداشتن، دروغ است.
@IMANI_mohammad
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10141821043.mp3
16.49M
🔗 سیلی آب دار مردم به براندازها / داد وطن فروشها روی آنتن اینترنشنال از آمار مشارکت در آمد
🎙 سیلی آب دار مردم ایران به برانداز ها / داد وطن فروشها از مشارکت مردم روی آنتن زنده سعودی اینترنشنال در آمد / آنهایی که تا دیروز میگفتند مشارکتی در کار نبوده حالا میگویند: باور کنید این مشارکت نشانه این نیست که همه رای دهنده ها با حکومت اند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#منتخبین
✳️ سخنی با منتخبانِ
منسوب به جبهه انقلاب
♦️انتخابات، معمولا با شگفتی همراه است. انواع هیجان ها سراغ برندگان و ناکامان می رود. سرمستی یا سر خوردگی، هر دو آسیب زا است، چرا که هر دو از جنود جهل در برابر جنود عقل است. کار البته اگر برای خدا باشد، هیچ توفیری نمی کند.
🔹آن روز که با نگرانی و دستپاچگی، به امام (ره) خبر دادند خرمشهر سقوط کرد، بین دو نماز بود. خبر را که دادند، امام یک جمله بیشتر نگفت: "جنگ است دیگر". همین را گفت و قامت بست. "الله اکبر"! مدتی بعد هم که خبر فتح شورانگیز خرمشهر را دادند، با وقار تمام پیام داد: "خرمشهر را خدا آزاد کرد".
♦️در آغاز آن جنگ مهیب و نابرابر که همه نگران بودند و ارتش صدام در حال پیشروی بود، امام فرمود "دیوانه ای آمده و سنگی انداخته و رفته. نگران نباشید". سرانجام پیروز و عزتمند آن دفاع مقدس را می دانیم که مبنای پیروزی های بعدی شد.
🔹نتایج انتخابات مجلس هنوز کامل نشده و تکلیف ۴۵ کرسی از مجموع ۲۹۰ کرسی در دور دوم انتخابات (اردیبهشت آینده) معلوم خواهد شد. ظاهرا تا اینجای کار، ۲۴۵ منتخب جدید به مجلس راه یافته اند که تحولی قابل توجه است و می تواند تا نیمی از ترکیب مجلس فعلی افزایش یابد.
♦️در میان نمایندگان فعلی یا نامزد های جدید، افراد متنوعی از طیف های مختلف را می توان رصد کرد که انتخاب نشدند؛ از نوبخت و علی مطهری و باهنر، تا فریدون عباسی و حسین جلالی (نزدیک به جبهه پایداری) و همچنین برخی نمایندگان یا نامزد های ائتلاف شانا (نزدیک به قالیباف).
🔹گویا تا اینجای کار، ۴۵ نماینده یا نامزد طیف مدعی اصلاحات و اعتدال به مجلس راه یافته اند که احتمالا در دور دوم به بالای ۵۰ تا ۶۰ نفر برسد.
♦️آنها با یارگیری از چند ده نامزد منفرد می توانند اقلیتی موثر تشکیل دهند و اگر ماجرای مجلس پنجم یا هشتم و نهم تکرار شود (دودستگی عمیق در طیف اکثریت) می توانند تاثیر عمیق روی کارکرد مجلس بگذارند.
🔹چند ائتلاف منسوب به جبهه انقلاب، پیش از انتخابات رقابت بسیار داغی را ترتیب دادند که هم وجوه مثبت داشت و نگاه بدنه انقلابی را آشکار کرد و هم بعضا به رفتار های تند و هیجانی و بد اخلاقی میل کرد.
♦️رقابت انتخاباتی، هر چه بود تمام شد. اکنون نوبت همدلی بر مبنای آرمان های انقلاب و مطالبات بر زمین مانده مردم، در کنار تعامل سازنده با دو قوه دیگر است.
🔹منتخبان منسوب به جبهه انقلاب به ویژه در تهران، اگر نخواهند با همدیگر تعامل و تعاون سازنده بر مبنای اصول داشته باشند و بر همین مبنا تنازل کنند، فرصت محدود خدمت را به فرسایش یکدیگر خواهند گذراند و این، بازی در نقشه بدخواهان ایران و انقلاب است.
♦️از همین حالا باید تعامل را تمرین کرد. مدل تعامل صحیح همان است که رهبر انقلاب در دیدار "فراکسیون انقلاب اسلامی" (مجلس هشتم/ ۲۱ دی ماه ۱۳۸۸) فرمودند. بیانات رهبر انقلاب را اینجا بخوانید.
@IMANI_mohammad
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10146871266.mp3
11.31M
🔗 یمن همان ایران است با لهجه ی عربی / حیرت آمریکا از تنوع تسلیحات فوق پیشرفته یمن
🎙 گزارش قابل تامل پایگاه آمریکایی از توان تسلیحاتی یمنی ها / یمن همان ایران است با لهجه عربی / چه شد که انصارالله به چنین تسلیحات پیشرفته ای مسلح شد؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10113669124.mp3
15.32M
🔰اا اسفند و حماسه ملت ایران
1⃣تعریف حماسه
2⃣انتخابات ۹۸
3⃣انتخابات ۱۴۰۰
4⃣دو حادثه در سال ۱۴۰۱
5⃣۲۵ شهریور سالگرد مهسای امینی وادامه براندازی با پروژه مرگ با هزاران خنجر
7⃣۱۱ اسفند شورش مدنی و زدن سر مار
راه ارتباطی ما و شما
۰۹۱۵۳۰۳۳۶۷۸
✍#بازیاد
https://eitaa.com/t_momenan
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات_دوازدهم
#دوران_پسا_انتخابات
✳️ و اینک «فصلی تازه» پس از «انتخاباتی پرشور»
.... انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار شد. حضور پرشکوه مردم در پای صندوقهای رأی ثابت کرد هم نظام جمهوری اسلامی بر میثاق «مردمسالاری» به طور اساسی پایبند است و هم مردم به محوریت خویش در نظام مردمسالار باور دارند. در واقع انتخابات 11 اسفند امسال، تلاقی عزم مردم و عزم نظام بود و از این منظر، انتخابات جمهوری اسلامی یک پدیده در سطح بینالمللی است. خود انتخابات جمهوری اسلامی پدیده نیست چرا که ایران تنها نظامی نیست که در آن انتخابات برگزار میشود، آنچه انتخابات جمهوری اسلامی را به پدیده تبدیل میکند، عزم جدی نظام اسلامی بر سپردن امور کشور به مردم است و از سوی دیگر عزم جدی مردم برای ادامه راهی است که با انقلاب خود شروع کردهاند. یعنی در اینجا از یک ارزش انقلابی و نه یک ارزش بوروکراتیک صحبت میشود. انتخابات در قاعده انقلابی، مشارکت فعال برای بقاء یک راه و اعتلای بیشتر آن است و انتخابات در قاعده بوروکراتیک، مشارکت برای شکل دادن به یک نهاد است. انتخاباتهای دنیا نوعاً انتخاباتی بوروکراتیک هستند یعنی یک دیوانسالاری وجود دارد و مردم در درون آن به قدرتیابی یک گروه یا یک حزب کمک میکنند. در انتخابات با مبنای انقلابی به کسانی رأی داده میشود تا یک راه را امتداد بدهند. تأثیر انتخابات بوروکراتیک به اندازه عمر یک نهاد و تأثیر انتخابات انقلابی به اندازه عمر یک راه است. توقع نظامهای سیاسی دنیا از یک انتخابات، شکلدهی به یک نهاد عرفی است که با هر تعداد مشارکتکننده در انتخابات شکل میگیرد و مطلوب بوده و تفاوتی در حد مشارکت مردم وجود ندارد و از این رو نظام سیاسی تا آنجا به رأیی که مردم به افراد و احزاب دادهاند وفادار میماند که نهاد ایجاد شده به وسیله انتخابات برای آن مطلوبیت دارد و به محض آنکه نهاد ایجاد شده از کارکرد مدنظر خارج شود، پای انحلال آن به میان میآید و انتخابات زودرس برگزار میشود و یا کشور با وجود فقدان یک نهاد به کار خود ادامه میدهد.
✅ در نظام انتخاباتی بوروکراتیک، دعوت به حضور مردم از سوی احزابی صورت میگیرد که به شوق تصرف یک نهاد قدرت پا در میدان نهادهاند. در چنین کشورهایی چراغ نظام سیاسی در دعوت به مشارکت گسترده شهروندان، نوعاً خاموش است. از سوی دیگر از آنجا که حضور گسترده مردم در عرصه سیاسی به افزایش مطالبات از نظام سیاسی منجر میشود، چنین نظامهایی گرایشی به حضور حداکثری مردم ندارند. سالها پیش که جریان اصلاحات در ایران به قدرت رسید، براساس نگرش بوروکراتیک، حضور حداکثری مردم را ذیل واژه «پوپولیسم» برده و مذموم میشمرد. اینها در تبلیغات سیاسی، حضور بیواسطه مردم در انتخابات را ضعف جمهوری اسلامی، در مقابل نظامهایی که واسطهای میان خود و مردم - احزاب سیاسی و نهادهای مدنی - قرار دادهاند، برمیشمردند بر همین مبنا در زمان موسوم به دوم خرداد، کلاسهایی در وزارت کشور اصلاحات برگزار شد و سپس جزوههای آن به عنوان راهکار دموکراتیک کردن انتخابات به شهرستانها فرستادند که در یکی از آنها به نقل از یکی از اساتید شاخص رشته جامعهشناسی دانشگاه تهران نوشته شده بود «حضور مستقیم و گسترده مردم، نظام سیاسی را با بحران مواجه میکند و لذا برای رهایی از این وضعیت باید حوضچههایی سر راه مردم قرار داد تا ابتدا در آن شستوشو شوند [یعنی مردم صاحب صلاحیت از مردم صاحب عدم صلاحیت جدا شوند! و فقط دست عدهای خاص یعنی احزاب سیاسی بهنظام و موقعیتهای آن برسد] در این نگرش مشارکت تودههای عادی مردم نه یک موهبت، بلکه یک عامل خطرساز! معرفی میشد. این نگاه بوروکراتیک به انتخابات اگر به اجرا درآید، نتیجه آن چه میشود؟ نظام سیاسی تبدیل به یک الیگارشی میشود که در آن حق تعیین سرنوشت کشور و جامعه با «طبقه حاکم» است.
✅ در نگرش انتخابات انقلابی، اساساً چنین روندی، ضد عدالت و ضد تساوی و مخالف برابری حقوق ارزیابی میشود. نگرش انتخابات انقلابی، طلب پایانناپذیر مشارکت مردم - بدون دستهبندی - در عرصههای مختلف حیات اجتماعی دارد. بر این اساس رهبر معظم انقلاب برای انتخابات دیروز، از اردیبهشت ماه گذشته، به صورت پیاپی روی حضور حداکثری مردم در انتخابات تأکید فرمودهاند کما اینکه حضرت امام هم در انتخاباتها دائماً بر این موضوع تأکید داشتهاند. چرا؟ برای اینکه بوروکراتیزه کردن کشور سم انقلاب و سم منافع ملی است. اینکه در چند سال پیش رهبری فرمودند حتی آن دسته از افرادی که نظام سیاسی را هم قبول ندارند به خاطر کشور پای صندوق انتخابات بیایند، بر این اساس بوده است. خروجی این نگاه این است که جلوی شکلگیری «طبقه خاص» - یعنی اشرافیت - را میگیرد و از بوروکراتیزه شدن نظام سیاسی جلوگیری میکند.
💢ادامه مطلب👇👇👇👇👇
رهبری در یکی از سخنرانیهای خود - در دانشگاه علم و صنعت تهران - فرمودند ساخت نظام سیاسی با پیروزی انقلاب بهمن 1357 و رفراندوم فروردین 1358 به پایان نرسیده و هنوز نظامسازی موضوعیت دارد و لذا حضور مستقیم و انبوه مردم در صحنهها همیشه ضروری است. بنابراین نگرش انتخابات انقلابی، انتخابات را
اولاً یک پدیده انقلابی و
ثانیاً نیازمند حضور حداکثری میداند.
نکته دیگر در انتخابات پرشکوه دیروز مجلسین خبرگان و شورای اسلامی این است که رفع مشکلات معیشتی مردم در کانون توجه مشترک مردم و نظام سیاسی قرار گرفت. رهبر معظم انقلاب در یکی از سخنرانیهای اخیر خود فرمودند راهحل مشکلات کنونی کشور، انتخابات است و غیر از آن راهی وجود ندارد. کما اینکه در نظرسنجیها هم آمده بود که 86 درصد مردم مسئله، اول خود را مشکلات معیشتی برشمرده بودند. به عبارت دیگر، روز گذشته مقدمات تشکیل مجلس شورای اسلامی آینده با شاخص «رفع مشکلات معیشتی مردم» همراه شد. بنابراین بهطور قطع باید رفع مشکلات اقتصادی مردم سرلوحه مجلس شورای اسلامی باشد. رهبر معظم انقلاب در دیدار هشتم شهریور ماه گذشته با دولت - نقل به مضمون - فرمودند مشکلات معیشتی، موفقیتهای بزرگ نظام و دولت در عرصههای مختلف، پوشانده و از دیده شدن خارج کرده است و در واقع بهطور تلویحی توجه ویژه دولت به اولویت رفع مشکلات معیشت مردم را مطالبه فرمودند. اینک مجلس جدید در چنین فضائی - یعنی مطالبه مشترک نظام و مردم در حوزه معیشت - شکل گرفته است. رسیدگی به این مطالبه کار آسانی هم نیست اما ناممکن و دور از دسترس هم نیست. کشوری که در عرصههای مختلف به موقعیتهای بالارسیده و رهبری از آن به نزدیک شدن به قلهها تعبیر فرمودهاند، در عرصه معیشت مردم از موقعیتها و امکانات فراوانی برخوردار است. وقتی دولت توانسته است دیون دولت قبل - یعنی در واقع دیون دولتی - را تقریباً پرداخت کند که رقم بسیار سنگینی بود، چرا در عرصه تنظیم معیشت مردم و تنظیم بازار نتواند تأثیر اساسی داشته باشد؟ بهعنوان مثال اگر دولت به جای اهتمام به افزایش حقوق و مستمری بخشهایی از جامعه، توانایی مالی خود را مصروف دو موضوع راهاندازی چرخ تولید و کاهش هزینههای آن مینمود، قیمتها نه تنها ثبات پیدا میکرد بلکه به نفع اقشار مصرفکننده وارد شیب کاهش هم میشد. افزایش حقوق، مثل یک قطعه برف در مقابل حرارت افزایش بیرویه قیمت کالاهای اساسی زائل و بیاثر میشود. خب تنظیم سیاست دولت بر مبنای رفع مشکلات معیشت موضوعی است که مجلس میتواند آن را در دستور کار قرار دهد و روند حرکت اقتصادی و مالی دولت را براساس آن تنظیم نماید. انتخابات دیروز مجلسین خبرگان و شورای اسلامی در فضای «نه متراکم»، که دشمنان خارجی و منحرفان داخلی ایجاد کرده بودند، برگزار شد. دشمنان و منحرفان تلاش کردند تا صندوق رأی را یا از میدان به در کنند و یا از ارزش و قیمت آن بکاهند به گونهای که مشارکت مردم در انتخابات بیارزش معرفی شود تا آنان در فردای انتخابات از یکسو با آمار دادن از جمعیتی که در انتخابات شرکت نکردهاند، وزن مخالفان روند اداره کشور را بالا معرفی کنند و از سوی دیگر از مشارکت مردم در نوسازی فضای دو نهاد اساسی نظام بکاهند. حضور بانشاط مردم در دو انتخابات مهم دیروز در واقع هم مخالفخوانی و مخالف جلوه دادنها را به محاق برد و هم دروغ کماثر بودن مشارکت مردم را برملا نمود و هم مانع نوسازی درون نظام را کنار زد. این مشارکت گسترده در واقع این نکته اساسی را به ثبت رساند که توجه مردم و نظام به حل درون ساختاری مشکلات است. یعنی در انتخابات دیروز نه تنها به نغمه مخالفان توجه چندانی نگردید بلکه نشان داده شد در داخل سیستم راهحل وجود دارد و کلید آن هم دست مردم است. بر این اساس مردم با شرکت گسترده در انتخابات هم بر ادامه راه نظام تأکید کردند و هم قدرت خویش در حل مسایل را به دنیا نشان دادند.
✍ #سعدالله_زارعی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10152330169.mp3
11.21M
🔗 حمله براندازها به تلویزیون ایران / بالاخره یک برنامه در رسانه ملی باعث ترس براندازها شد
🎙 حمله براندازها به تلویزیون ایران به خاطر برنامه معلی / بالاخره یک برنامه در تلویزیون ایران موفق شد در حوزه تخصص خود (مذهب) توجه ها را جلب کند. چرا به معلی حمله کردند؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#برنده_انتخابات
#بازنده_انتخابات
✳️ بازنده و برنده انتخابات
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان روز جمعه در سراسر کشور برگزار شد. آنچه واضح و غیرقابل تردید است اینکه کمپین «تحریم انتخابات» با شکست مفتضحانهای مواجه شد.
رسانههای دشمن ۲۴ ساعته با بمباران خبری در پی آن بودند تا پروژه تحریم انتخابات را به نتیجه برسانند اما این پروژه ضدایرانی با ناکامی بزرگی مواجه شد. تا لحظه تنظیم این یادداشت، هنوز آمار رسمی مشارکت از سوی مقامات رسمی اعلام نشده است اما برآوردها از مشارکت ۴۱ درصدی مردم حکایت دارد.
2⃣ دشمن به واسطه تبلیغات سنگین و پرحجم اینگونه القاء کرده بود که حداکثر حدود ۱۶ درصد مردم ایران در انتخابات شرکت خواهند کرد.
به عنوان نمونه روزنامه گاردین در روزهای گذشته در گزارشی به قلم «پاتریک وینتور» نوشت: «برآوردها نشان میدهد که سه چهارم مردم قصد شرکت در انتخابات را ندارند و تنها ۱۶ درصد به طور قطع قصد انجام این کار را دارند. سه چهارم از شرکت کنندگان به دلیل مخالفت با جمهوری اسلامی یا عدم برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه در انتخابات شرکت نمیکنند.»
اما مردم عزیز ایران با مشارکت ۲۵ میلیونی، با بیاعتنایی نسبت به این تبلیغات پرحجم و مسموم، پای صندوقهای رأی حاضر شده و نقشه «تحریم انتخابات» را نقش بر آب کردند.
3⃣ با بررسی میزان مشارکت مردم در ادوار دوازدهگانه انتخابات مجلس شورای اسلامی میبینیم که چندین دوره و از جمله انتخابات دوره اول مجلس، مشارکت مردم حدود ۵۰ درصد بوده است.
بر همین اساس مشارکت در دوره اول ۵۲ درصد، دوره هفتم ۵۱ درصد، دوره هشتم ۵۵ درصد و دوره یازدهم ۴۲ درصد بوده است.
در حدفاصل انتخابات دوره یازدهم (سال ۱۳۹۸) و دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی (سال ۱۴۰۲)، ما شاهد اغتشاشات سال ۱۴۰۱ در کشور بودیم. اغتشاشاتی که به واسطه حجم گسترده آن، «جنگ ترکیبی» نام برده شد.
یکی از علتهای اینکه اغتشاشات ۱۴۰۱ با عنوان «جنگ ترکیبی» یا «جنگ هیبریدی» نامیده شد این بود که در آن بهصورت همزمان بر چند گسل تمرکز شد. الف- گسل جنسیتی، ب- گسل قومیتی، ج- گسل شیعه و سنی، د- گسل طبقاتی، و ه- گسل نسلی پیش از این یکی از عناصر ضدانقلاب- از فراریهای جریان افراطیون مدعی اصلاحات- با اشاره به نقشه دشمن اعتراف کرده بوده که: «وظیفه ما کارمندان بخش پروپاگاندای آمریکا، انگلیس و اسرائیل، نابودی ایران و ایرانیان است. وظیفه ما وحشتافکنی است تا با فروپاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی یا مدافع حقوق بشر هستیم. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریم های تاریخ نتوانست انجام دهد.»
در یک نمونه دیگر نشریه نیوزویک سال گذشته در جریان اغتشاشات در گزارشی به قلم ۲تن از کارشناسان اندیشکده آمریکایی «بنیاد دفاع از دموکراسیها» (FDD) به نامهای «ژنرال جیکوب ناگل» مشاور امنیت ملی نتانیاهو و «مارک دوبوویتز» متخصص حوزه تحریمهای ایران نوشته بود: «باید محصول عملیات روانی(علیه ایران) این باشد که روزبهروز بر مردم خشمگین- از دانشآموز تا معلم- افزوده شود.»
روزها و هفتهها و ماهها گذشت. مردم عزیز ایران پروژه عظیم «جنگ ترکیبی» را که دشمن میلیونها دلار خرج آن کرده بود، شکست داده و سربلند و مقتدرانه از آزمون بیرون آمدند. حضور چشمگیر مردم ایران در مناسبتهایی از جمله جشن عید غدیر، شبهای قدر در ماه مبارک رمضان، مراسمهای عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی، نماز عید سعید فطر، راهپیمایی ۱۳ آبان و راهپیمایی ۲۲ بهمن، هر کدام سیلی محکمی بر گوش دشمن نواخت و آن را بیش از پیش عصبانی کرد.
دشمن در خیالی خام اینگونه القاء میکرد که جمهوری اسلامی، ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ را نمیبیند. روزها و هفتهها و ماهها گذشت و نه تنها ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ بلکه ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ نیز پرشورتر و حماسیتر از سالهای گذشته برگزار شد و ملت ایران چند هفته پس از این گردهمایی عظیم، به پای صندوقهای رأی آمد و حماسهای دیگر آفرید.
همانطور که پیش از این نیز ذکر شد، دشمن به واسطه تبلیغات سنگین و پرحجم اینگونه القاء کرده بود که حداکثر حدود ۱۶ درصد مردم ایران در انتخابات شرکت خواهند کرد. اما مردم باز هم دشمن را غافلگیر و عصبی کرده و یکبار دیگر ثابت کردند که فضاسازیهای دشمن تا چه اندازه با واقعیتها فاصله دارد.
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
به عنوان نمونه، نرخ مشارکت در انتخابات میان دورهای کنگره در آمریکا هیچ گاه از ۵۰ درصد عبور نکرده و به مراتب کمتر از انتخابات ریاست جمهوری بوده است میزان مشارکت در این انتخابات در سال ۲۰۰۶، حدود ۴۰.۱ درصد بود، در سال ۲۰۱۰، ۴۱ درصد، در سال ۲۰۱۴، ۳۶.۷ درصد و در سال ۲۰۱۸ به ۴۹.۶ درصد رسید و نتوانست از ۵۰ درصد عبور کند.
در یک نمونه دیگر، انتخابات مجلس قانونگذاری فرانسه در سال ۲۰۲۲ که به دور دوم کشیده شد به ترتیب با مشارکت ۴۷.۵ و ۴۶.۲ درصدی مردم این کشور همراه بود این در حالیاست که میزان مشارکت مردم در مرحله اول این دور از انتخابات نسبت به دور قبلی ۱.۲ درصد کمتر شد.
در انتخابات پارلمانی انگلیس در سال ۱۹۵۰ میزان مشارکت مردم ۸۳.۶۱ درصد بود که بالاترین رقم مشارکت محسوب میشود و هیچگاه تکرار نشد و همین موضوع سیاستمداران انگلیسی را دچار نوعی یأس و چالش کرد به همین جهت آنها درصدد هستند تا قانون رایدهی اجباری را تصویب و برای آنهائی که مشارکت نمیکنند جریمههایی در نظر بگیرند.
علاوه بر این در بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله سوئیس، سوئد، دانمارک و جمهوری چک مشارکتها پایین بوده به طوری که در سوئیس از سال ۱۹۴۷ به بعد آمار مشارکت نزولی بوده است.
5⃣ چندی پیش سخنگوی محترم دولت با اشاره به علل مشارکت نکردن برخی واجدین شرایط گفته بود: « براساس نظرسنجیها ۵۵ یا ۵۷ درصد مردمی که نمیخواستند در انتخابات مشارکت کنند، دلایل معیشتی و اقتصادی را ذکر کرده بودند؛ همچنین بیست و اندی درصد بحث اشتغال که عملا مسائل اقتصادی است را دلیل عدم مشارکت خود ذکر کردهاند.»
بر همین اساس میبینیم که علت اصلی کاهش مشارکت، نه عناد و دشمنی با حاکمیت، بلکه گلایهمندی نسبت به مشکلات معیشتی و اقتصادی است.
مردم نسبت به مشکلات اقتصادی و معیشتی گلایهمند هستند. اما به همان اندازه شاهد تلاشهای مستمر دولت سیزدهم نیز هستند. پس مشکل کجاست؟! مسئله اصلی، میراث نامطلوبی است که دولت مدعی تدبیر و امید- بخوانید دولتِ مدعیان اصلاحات- بر جای گذاشته است.
۶ برابر شدن نقدینگی- به عنوان یکی از عوامل اصلی تورم-، ۶ تا ۹ برابر شدن قیمت مسکن و خودرو و سکه و ارز و بسیاری از اقلام دیگر، افزایش ضریب جینی (شکاف طبقاتی) از رقم کاهشی شده ۳۶۵ در سال ۹۲ به رقم ۴۰۹ در سال ۹۷، نابودی ۱۸میلیارد دلار و ۶۰ تن طلا از ذخایر استراتژیک، و واگذاری پرفساد بسیاری از شرکتها و کارخانههای دولتی، کسری بودجه ۴۸۰هزار میلیارد تومانی، بدهی انباشته ۱۵۰۰هزار میلیارد تومانی، و سررسید اصل و سود اوراق به میزان ۵۳۲ هزار میلیارد تومان و...تنها بخش کوچکی از میراث نامطلوب «دولتِ مدعیان اصلاحات» است.
در سوی مقابل دولت رئیسی موفق شد حجم بزرگی از بدهیها و تعهدات را تسویه کند، از جمله: تسویه ۲۷۰هزار میلیارد تومان بدهی اصل و سود اوراق، تسویه ۱۰۰هزار میلیارد تومان بدهی به صندوقهای بازنشستگی، اختصاص ۴۰هزار میلیارد برای رتبهبندی معلمان و ۵۴ هزار میلیارد برای تسویه بدهی بانک مرکزی و...دولت سیزدهم همچنان پرتلاش در حال عبور از «میدان مین» دولت مدعی تدبیر و امید است.
6⃣ همانطور که در این وجیزه به آن اشاره شد، انتخابات اخیر را باید چندوجهی دید و از چند زاویه به آن نگریست. بر همین اساس مسائلی از جمله «شکست پروژه تحریم انتخابات»، «جنگ ترکیبی»، «مقایسه میزان مشارکت با کشورهای دیگر»، «میزان مشارکت مردم در ادوار مجلس» و «میراث نامطلوب دولت مدعی اصلاحات» همگی در یک پازل قابل تعریف است.
فارغ از همه این مسائل، یک انتخابات پرشور دیگر هم در کارنامه جمهوری اسلامی ایران ثبت و ضبط شد. پیروز این میدان، مردم ایران و جمهوری اسلامی ایران بود و دشمنان ملت ایران نیز بازندههای اصلی آن بودند. انتخابات ۱۴۰۲ یکبار دیگر سیلی محکمی بر گوش دشمن نواخت.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10155323001.mp3
11M
🚨 استعفای گسترده فرماندهان ارتش صهیون / یمنی ها با فریب ناو آمریکا کشتی صهیون را زدند
#شبنامه / تحولات فلسطین / استعفای گسترده مقامات نظامی در ارتش رژیم صهیونیستی / ده ها کشته و زخمی در مرزهای شمالی / یمنی ها با فریب ناو آمریکا در دریای سرخ کشتی صهیون را دریای عرب زدند / قسمت ۱۵۰۰
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات_دوازدهم
#خالص_سازی_انتخابات
روزنامه هم میهن در یادداشتی با عنوان ثمره خالصسازی نوشت: «این انتخابات بهترین زمان برای به ثمر رسیدن بذرهای انحصار و «خالصسازی» بود؛ بذرهایی که از گذشتههای دور کاشته و بهصورت استصوابی آبیاری شده بود و در سال 98 و 1400 رشد کرد و به بلوغ رسید و اکنون میوه آن به ثمر نشسته است. میوه آن جنگ قدرت میان نیروهای خالصشده؛ جنگی تمامعیار؛ که حتی اتهام تقلبهای احتمالی هم به یکدیگر زدند و البته این جنگ در آغاز راه است؛ جنگی که با افشاگریهای پیاپی آغاز شده و توهینها و تحقیرهای فراوانی علیه یکدیگر روا داشتند. جنگی که بازنده اصلی آن تعدادی از جوانان اصولگرایی بودند که سادهانگارانه گمان میکردند، مورد توجه و احترام هستند، ولی تنها افتخاری که نصیب آنان شد، در حد «پاجوش درخت چنار» بود.
آنان حس کردند که احتمالا مثل دستمال کاغذی مصرف شدهاند و اکنون باید دور انداخته شوند. آنانی که گمان میکردند حضور در لیست انتخاباتی مستلزم داشتن صلاحیتهای حرفهای و سیاسی است؛ حالا متوجه شدهاند منشیها و کیفکشهای افراد شاخص است که در لیست قرار گرفتهاند. آنان که گمان میکردند، مبنای ائتلاف لیستها، صلاحیتهای فکری و اخلاقی است، حالا متوجه شدهاند که نه اشتراک فکری مهم است و نه سلامت رفتاری، فقط تعلقات گروهی و تقسیم صندلیها مبنای کار است. گمان میکردند که باید برای عدالت کوشید، متوجه شدند که عدالت فقط یکی از قربانیان این نوع سیاستبازی اصولگرایانه است. متوجه شدند که انتخابات مصداق «آفتابه لگن صد دست، شام و ناهار هیچی» شده است. چند ماه درگیر رد و تایید صلاحیت این و آن بودند. چند روز هم درگیر تشکیل لیست در پشت درهای بسته و سه چهار روز هم پخش پوستر و فعالیتهای توهینآمیز در فضای مجازی علیه یکدیگر و دریغ از یک خط یا گزاره درباره مشکلات مردم و راهحل آن. این انتخابات نشان داد که بالاخره نهال خالصسازی به بار نشست و اکنون به اندازهای بزرگ شده است که «چنار غیرمثمر» با «چند پاجوش بیخاصیت» و یک مجموعه از افشاگریها و توهینها و اتهامات بدون پاسخ را بتوان بهعنوان میوه نهائی آن معرفی کرد.
این انتخابات نشان داد که این رایدهندگان نیز از خواب خوشبینی سال 1398 و 1400 بیدار شدهاند و با آرای پراکنده و متشتت و غیرلیستی، ناامیدانه میکوشند افرادی معتبر را به مجلس بفرستند که شاید در لیستهای اصولگرا معرفی نشدهاند. ولی چه فایده که این کار به نتیجه نمیرسد، زیرا برونداد نهائی مجلس را نه افراد؛ بلکه احزاب میسازند. اگر در سال 1398 یک ائتلاف شناسنامهدار اصولگرا اکثریت قاطع اندک شرکتکنندگان را به دست آورد و طی چهار سال هیچ کاری نتوانست بکند، اکنون چندین گروه بیشناسنامه وارد مجلس میشوند؛ و هرکدام مثل گوشت قربانی آن را به سوی خود خواهند کشید».
گُرگیجه هممیهن در حالی است که
1⃣ این روزنامه هفته گذشته تیتر اول خود را به این عنوان آمیخته به هیجانزدگی اختصاص داده بود: «میانهروها با یک لیست آمدند؛ جناح راست با 3 لیست در تهران». هممیهن همچنین در روز دیگری تیتر زده بود: «103 نامزد میانهرو در سراسر کشور». این چه پروژه خالصسازیای هست که به اذعان هممیهن، طیف مقابل با سه فهرست (بلکه پنج فهرست متنوع) در میدان رقابت وارد شده بود؟! آیا میشود خالصسازی را به عنوان پروژه ادعایی به اجرا گذاشت و در عین حال پنج فهرست به طور جدی- بعضا در حد تنش و تخریب- رقابت کنند؟ مخاطب آن ذوقزدگی گردانندگان هممیهن از سه لیسته شدن رقبا و «امکان تشکیل فراکسیون قوی توسط اصلاحطلبان» را باور کنند، یا ادعای اجرای پروژه خالصسازی را؟!
2⃣ برخلاف ادعای دیگر هممیهن، جوانان اصولگرا یا انقلابی نهتنها در این انتخابات بازنده نشدند بلکه بنابر نتایج اولیه انتخابات به ویژه در تهران، در صدر نامزدهای منتخب/ یا محتمل برای انتخاب در دور دوم هستند.
3⃣ اگر انتخابات هویت واقعی نداشت چرا گردانندگان همین روزنامه با بیانیه 110 نفره اصلاحطلبان همراهی کردند و لیست دادند و از لیستهای مدعیان اصلاحات و اعتدال حمایت کردند؟!
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
4⃣ طیف متبوع هممیهن هم در انتخابات 1398 و هم در سال 1400 نامزدهای متعدد داشتند و به جای عقدهگشایی علیه دیگران باید پاسخ میدادند که چرا نفر اولشان در انتخابات مجلس یازدهم 69هزار رای و نفر اولشان در انتخابات شورای شهر، کمتر از 39هزار را کسب کرد؟! اظهارنظری جز پاسخ به این سؤالات، گزافهگویی و عقدهگشایی بیهوده است.
یادآور میشود همزمان با آشفتهگویی هممیهن، خبرگزاری خبرآنلاین وابسته به مدیران دولت روحانی، در تحلیلی که رد ادعای هممیهن مبنی بر اجرای پروژه خالصسازی است، نوشت: در این انتخابات هرچند بار دیگر شورای ائتلاف توانست با سهمدهی به جبهه پایداری یک لیست مشترک واحد را منتشر کند، اما چندپاره شدن اصولگرایان و سونامی لیستدهی در این انتخابات در نهایت تاثیر خود را گذاشت و رأی تهران به جای لیستی، ترکیبی شد. نتایج انتخابات تهران هنوز به طور کامل اعلام نشده است اما شمارش نزدیک به یکسوم صندوقها حکایت از آن دارد که منتخبان این دور از انتخابات تهران نه از یک لیست بلکه قرار است از چند لیست باشند. تا این لحظه که این گزارش نگارش میشود، 30 نفر منتخب تهران، یک نفر از لیست شورای وحدت، 13 نفر از لیست شورای ائتلاف و پایداری و 17 نفر از لیستهای جبهه صبح ایران(منتسب به رائفیپور) و لیست ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی(امنا) هستند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10163787484.mp3
13.04M
🔗 خشم داریوش از رضا پهلوی / حمله براندازها به پروفسور سمیعی / رسوایی جدید وطن فروشها
🎙 سیرک وطن فروشها / خشم داریوش از رضا پهلوی و براندازها و اعتراض وی وسط کنسرت / وطن فروشها پرفسور سمیعی را وسط اجرا مورد فحاشی و اهانت قرار دادند / رسوایی جماعت وطن فروش
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#دنیای_اقتصاد
#اقتصاد
#تورم
روزنامه اصلاحطلب دنیای اقتصاد نوشت: تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در بهمنماه به 28درصد رسید. این رقم کمترین سطح از خرداد سال 1399 بوده است. تورم ماهانه تولیدکننده نیز در بهمنماه 1.2درصد بوده است. طبق آمارها سطح تورم مصرفکننده نیز در ماههای اخیر روندی کاهشی را طی کرده و به 35.8درصد در بهمنماه امسال رسیده است. با توجه به پیشنگر بودن تورم تولیدکننده میتوان انتظار داشت در صورت ادامهدار بودن کاهش نرخ رشد نقدینگی و ثبات نسبی، نرخ تورم مصرفکننده نیز روند کاهشی خود را در سال آینده ادامه دهد. سخنگوی دولت آمار تورم نقطه به نقطه تولیدکننده بهمنماه را به تازگی و پس از جلسه هیئت دولت 28درصد اعلام کرد. بررسیهای آماری نشان میدهد که این رقم پایینترین میزان تورم نقطه به نقطه تولیدکننده از خردادماه سال 1399 بوده است.
تورم تولیدکننده 28درصدی به ما چه میگوید؟ ورود تورم تولیدکننده به کانال 20درصد نشاندهنده امکانپذیر بودن کاهش تورم با کاهش نرخ رشد نقدینگی است. نرخ رشد نقطه به نقطه نقدینگی طبق آخرین آمارهای بانک مرکزی در دیماه امسال به 25.2درصد رسید. از زمان آغاز اجرای کنترل ترازنامهای توسط بانک مرکزی در سال 1400 تا به امروز نرخ رشد نقدینگی روندی کاهشی را طی کرده است و به نظر میرسد طبق این آمارها بانک مرکزی به هدف خود برای رسیدن به رشد نقطه به نقطه نقدینگی 25درصد تا پایان سال به احتمال زیاد موفق باشد. تورم تولیدکننده نیز به همین ترتیب روندی کاهشی را طی کرده است. این متغیر در اردیبهشت 1400 رشد نقطه به نقطه 103درصد را تجربه کرد و پس از آن تا نرخ رشد نقطه به نقطه 28درصد در بهمنماه امسال کاهش یافت.
نرخ رشد تولیدکننده در شرایطی به کانال 20درصد وارد شده که تورم مصرفکننده همچنان نرخی بالاتر از 30درصد را تجربه میکند. طبق آخرین آمارها تورم نقطه به نقطه مصرفکننده در بهمنماه امسال 35.8درصد بوده است. با این حال کاهش تورم تولیدکننده نشان میدهد، کاهش تورم مصرفکننده نیز در صورت ادامهدار بودن کاهش رشد نقدینگی و عدم بروز نوسانات شدید در نرخ ارز ادامهدار خواهد بود و احتمال رسیدن این متغیر به زیر 30درصد در سال آینده وجود دارد. مرکز آمار ایران به تازگی گزارش تورم تولیدکننده پاییز را منتشر کرد. طبق این گزارش تورم تولیدکننده فصلی 6.3درصد بوده است. همچنین نرخ تورم نقطه به نقطه فصلی پاییز نسبت به فصل مشابه سال قبل 43.6درصد بوده است. طبق بررسیها تورم فصلی تولیدکننده پاییز در مقایسه با فصل قبل کاهشی بوده است. تورم فصلی تولیدکننده تابستان 9.3درصد بوده است که نشانگر کاهش 3واحد درصدی تورم تولیدکننده در پاییز است. بررسی جزئیات آماری تورم تولیدکننده این فصل نشان میدهد در این فصل بیشترین تورم فصلی گروههای تولیدی متعلق به گروه کشاورزی با 11.1درصد افزایش قیمت و کمترین تورم فصلی گروههای تولیدی متعلق به گروه صنعت با 2.3درصد بوده است.
شاخص قیمت تولیدکننده PPI شاخص قیمتی است که میانگین تغییرات قیمتهای دریافتی تولیدکنندگان داخلی را برای تولیدشان محاسبه میکند. این شاخص بعضا به عنوان شاخص قیمت عمدهفروشی نیز شناخته میشود. تورم تولیدکننده در قیاس با تورم مصرفکننده نوعی از کالاها را اندازه میگیرد که برای تولیدات کشور مورد استفاده قرار میگیرد. بررسیهای آماری نشان میدهد تورم تولیدکننده به طور کلی نوسانات اقتصادی شدیدتری را تجربه میکند و واریانس بالاتری دارد. این شاخص به دلیل اثرپذیری کالاهای مورد استفاده در تولید از نرخ ارز، ارتباط زیادی با نرخ ارز دارد و نوسانات این نرخ را نیز تا حدود زیادی در خود نشان میدهد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10168878844.mp3
9.76M
🔗 هدف مهار ایران است بیایید تعارف را کناربگذاریم: ما برای نبرد با داعش در عراق نیستیم
🎙 گزارش بسیار مهم پایگاه آمریکایی: ما باید نیروهایمان را از عراق خارج کنیم. این حضور اتفاقا آنها را در معرض تهدید ایران قرار میدهد. باید تعارف را کنار بگذاریم هدف ما از اول هم نبرد با داعش نبود. ما صرفا برای مهار ایران در عراق و سوریه هستیم.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#علم
#دین
#پیشرفت
#تمدن_غرب
#تمدن_اسلام
✳️ تودهنی سنگین یک بچه مسلمان آگاه و باسواد به یک آتئیست مثلا زرنگ، در کمال آرامش و خونسردی
با کاردک هم نمیشه جمعش کرد دیگه 😂
@Afsaran_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️