✳️ این تأکیدها و هشدارها را جدی بگیرید!
#حسن_رشوند
رئیسجمهور محترم در دوران تبلیغات انتخاباتی و مناظرههای تلویزیونی و پس از آن، تقریبا در همه سخنرانیها و دیدارهای خود بر این نکته تاکید داشته و دارندکه مبنای عمل این دولت حرکت بر مدار سیاستهای کلی و مطالباتی است که رهبر معظم انقلاب ترسیم و اعلام فرمودهاند. خب، این سخن حقی است که اگر تاکنون تماما تحقق مییافت امروز سرنوشت کشور بسیار متفاوتتر از آنی بود که هست. نه اینکه دولتهای گذشته اصلا به سیاستها و مطالبات رهبر انقلاب بیتوجه بوده که در برخی دولتها شاهد این کم توجهی و در برخی دیگر شاهد تلاش برای تحقق خواستههای رهبر انقلاب بودهایم. جاهایی که توجه نشده برای آن خسارتهای بزرگی را پرداخت کرده و آنجایی که همت برای اجرای آن شده به دستاوردهای بزرگ و خیرهکنندهای رسیدهایم.
رهبر انقلاب در همین دیدار سهشنبه گذشته با دولت چهاردهم، در میان 13 توصیهای که به دولت داشتند، بار دیگر مسئله مهم هوش مصنوعی و شتاب عجیب و حیرتآور این فناوری در دنیا را مورد توجه قرار دادند و فرمودند: اکنون دستگاههای نظامی و غیرنظامی ما در حال بهرهبرداری از این فناوری هستند اما این استفاده نباید ما را فریب دهد زیرا صرف بهرهبرداری امتیاز نیست بلکه باید بر لایههای عمیق و متنوع این فناوری مسلط شد.
ایشان عقب ماندن از تسلط بر لایههای عمیق هوش مصنوعی را موجب ایجاد یک محدوده انحصاری دیگر مانند انرژی اتمی بهدست کشورهای مسلط بر این فناوری دانستند و تاکید داشتند که فرصتطلبان و قدرتطلبان دنیا در آینده یک آژانس هوش مصنوعی ایجاد میکنند و اجازه ورود کشورهای دیگر به برخی بخشها و لایههای آن را نخواهند داد. سؤال اینجاست آیا چنین اتفاقی در گذشته در زمینههای دیگر افتاده که رهبر معظم انقلاب نگرانند و نسبت به آن هشدار میدهند؟ بله چنین اتفاقی در استفاده از مدار مشخصی از زمین برای ارسال ماهواره افتاده است.
1⃣ در سال 1999 میلادی کنوانسیونی بین کشورها منعقد گردید که با توجه به محدودیت فضا برای قرار گرفتن ماهواره در نقطهای از جو، سهم همه کشورها مشخص شد. از آنجاکه ماهواره صرفا از مدار مشخص شده قابل مخابره اطلاعات خواهد بود و به جز آن، چنین امکانی فراهم نیست، باید در مدت زمان مشخصی، کشورها ماهواره خود را به فضا میفرستادند و در غیر این صورت، برای همیشه این امکان از آنها سلب میشد و تنها باید به ماهوارههای اجارهای بسنده میکردند. این بود که برای اولین بار ماهواره سینا ۱ که یک ماهواره مخابراتی و تصویربرداری بود در آبان ۱۳۸۴ با ماهوارهبر کوسموس روسی به فضا پرتاب شد. امروز دیگر نگران این نیستیم که محیطی برای ارسال ماهوارههای خود نداریم و با محدودیت مواجه هستیم بلکه با همت دولت سیزدهم به این توانمندی رسیدهایم با موشکهای ماهوارهبر بومی خود، 450 کیلومتری زمین را پشت سر گذاشته و در مدار 750 کیلومتری که برای خیلی از کشورها تنها یک آرزوست، برسیم. امروز ماهواره «مهدا» و نانو ماهوارههای «کیهان ۲» و «هاتف ۱» در حالی در مدار قرار گرفتند که تا دو سال پیش با توجه به نگاه دولت دوازدهم، حتی ارسال یک ماهواره با «اما و اگرهای سیاسی» سیاستبازان و چشم دوختگان به اجازه غرب با مشکل مواجه بود.
2⃣ در صنعت هستهای اگر فقط به آن چیزی که در توافقات طرفین به امضا رسیده بود و به فعالیت تعداد اندکی سانتریفیوژ، آن هم با غنیسازی کمتر از سه و نیم درصد اکتفا میشد، امروز نباید با دستاوردهای خیرهکننده دانشمندان هستهای کشورمان در تولید بیش از 60 محصول رادیودارو برای بیماران سرطانی و صعبالعلاج مواجه میشدیم و برای تهیه این داروها همچون تهیه داروی بیماران «پروانهای» به چهار تا کشور غربی التماس کنیم.
3⃣ امروز اگر فرزندان غیرتمند موشکی ایران توصیه و تاکید روزهای اول دهه 70 رهبر حکیم انقلاب را جدی نمیگرفتند نه از این حجم موشکهای متنوع بالستیک نقطهزن در شهرهای موشکی که رعشه به جان صهیونیستها انداخته است، خبری بود و نه امیدی در جبهه مقاومت از یمن گرفته تا لبنان برای ایستادگی در مقابل دشمن متجاوز صهیونیستی باقی میماند.
4⃣ اینکه رهبر انقلاب نسبت به نرسیدن لایههای عمیق هوش مصنوعی و بسنده کردن به استفاده صرف از امکانات روبنایی آن هشدار میدهند، دلیل آن این است که این وضعیت را در حوزههای دیگر همچون صنعت فضائی کشور، هستهای و دهها فناوری دیگر که تا چندی پیش فقط در انحصار چند کشور بود را دیدهایم. کشورهای مسلط به این حوزهها به محض دستیابی به این فناوریها، شروع به محدودیت کردهاند تا دیگران نتوانند به آنها دست یابند و این آن چیزی است که مکرر رهبر انقلاب دولتمردان و جوانان را نسبت به آن هشدار میدهند.
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
5⃣ در طول 35 سال زعامت رهبر معظم انقلاب، ما حوزههای چالشی زیادی داشتهایم که بارها ایشان نسبت به آنها تذکر، توصیه و تاکید داشتهاند که دولتمردان یا به دلیل عدم اعتقاد برای پیگیری و رفع و رجوع مشکلات این حوزهها یا با وجودکارشناسان زاویه دار در کنار خود و مشورت گرفتنهای ناصواب، از کنار این توصیهها و تاکیدها به راحتی گذشتند و سرنوشت کشور را بهگونهای دیگر رقم زدند.مهمترین حوزهای که تاکنون با وجود هشدارهای زیاد رهبر انقلاب مورد بیتوجهی دولتها قرار گرفته، حوزه فرهنگی است. این درحالی است که از همان آغازین سالهای دهه 70 معظمله نسبت به خطر تهاجم فرهنگی و تلاش دشمن برای نفوذ در این حوزه و ایجاد انحراف در مسیر فرهنگی کشور هشدار داده بودند.
اوایل دهه۷۰ بود که رئیس بنیاد «هریتیج» که یک اندیشکده محافظهکار آمریکایی است، گفته بود «اکنون دیگر تسخیر زمین ارزش ندارد، بلکه تسخیر فاصله بین دو گوش انسان یعنی مغز انسانها مهم است، چرا که با تسخیر آن میتوان بر کشورها و مردمان آن مسلط شد». ۲۴تیرماه ۷۱ هنوز بیشتر از سه سال از زعامت حکیم فرزانه انقلاب نگذشته بود که معظمله درخصوص تهاجم فرهنگی که کمتر علائمی از تغییر ذائقه و نفوذ فرهنگ غرب در آن مقطع در جامعه دیده میشد، فرمودند: «دشمن از راه اشاعه فرهنگ غلط – فرهنگ فساد و فحشا – سعی میکند جوانهای ما را از ما بگیرد. کاری که دشمن از لحاظ فرهنگی میکند، یک تهاجم فرهنگی، بلکه باید گفت یک «شبیخون فرهنگی» یک «غارت فرهنگی» و یک «قتلعام فرهنگ» است. امروز دشمن این کار را با ما میکند.»
یک سال پس از این هشدار در سال ۷۲ بود که رهبر انقلاب به اتفاقی که در دوران پرشکوه مسلمانان در آندلس افتاد، اشاره کردند و بار دیگر فرمودند: «تهاجم فرهنگی، مثل خودِ کار فرهنگی، اقدامِ آرام و بیسر و صدایی است. یکی از راههای تهاجم فرهنگی، این بوده است که سعی کنند جوانان مؤمن را از پایبندیهای متعصبانه به ایمان، که همان عواملی است که یک تمدن را نگه میدارد، منصرف کنند. همان کاری را که در اندلس، در قرنهای گذشته کردند. یعنی جوانان را در عالم، به فساد و شهوترانی و میگساری و این چیزها مشغول کردند. این کار، حالا هم انجام میگیرد.»
این روزها که رئیسجمهورمحترم مکرر سخن از سیاستهای کلی رهبری در حکمرانی کشور میکنند و کابینه خود را موظف به دنبال کردن این سیاستها میدانند خوب است نیم نگاهی هم سیاستها و تاکیدات معظمله در حوزه فرهنگ داشته باشند تا بدانند آنچه امروز در کشور شاهد آن هستیم محصول همین بیتوجهیها بوده است. در حوزه فرهنگ عمومی چنان شکافی ایجاد شده که به راحتی نمیتوان آن را ترمیم کرد. محیطهای دانشگاهی- حتی مدارس- آنچنان آلوده به فرهنگ غرب از لحاظ گفتاری، رفتاری و پوششی شده که هیچ قرابتی با یک محیط آموزشی و علمی ندارد و متاسفانه این روزها هم سازهایی نواخته میشود که نگرانیها را دوچندان کرده است. از رئیسجمهور محترم که دغدغه پیگیری سیاستها و مطالبات رهبری معظم انقلاب را دارند انتظار میرود در کنار دغدغه بازگشت فلان دانشجوی ستارهدار یا کد 19 گزینشی که نتوانسته در مجموعهای استخدام شود، به معضلات فرهنگی کشور و محیطهای علمی _ آموزشی که هر روز شاهد وضعیت جدیدتری در آن هستیم، باشند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
1_13523541606.mp3
12.21M
🔗 پایگاه آمریکایی: آیا فاشیسم با ترامپ ظهور و آمریکا را نابود خواهد کرد؟
🎙 گزارش هشداری یک پایگاه امریکایی به نقل از دانشمندان آمریکایی درباره ی پیروزی ترامپ / با امدن او فاشیسم ظهور خواهد کرد و ارکان حاکمیت دچار بحران خواهند شد. / چرا نخبگان امریکایی ها از پیروزی ترامپ ترسیدهاند؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
#بنزین
#واردات_بنزین
✳️ واردکننده بنزین شدیم چون گفتند پالایشگاهسازی، کثافتکاری است!
✅ یکی از راههای مهم غلبه بر مهار ناترازی مصرف و تولید بنزین، پالایشگاهسازی است اما متاسفانه در دهه گذشته اهتمام چندانی به این کار نشد.
روزنامه ایران با انتشار این مطلب میگوید که سالانه چند میلیارد دلار هزینه واردات بنزین میشود. این روزنامه مینویسد: «یکی از اصلیترین فرآوردههای نفتی که با احداث پالایشگاه ستاره خلیجفارس، کشورمان توانست در آن به خودکفایی و صادرات برسد، بنزین بود. با این حال دیری نپایید که در این زمینه نیز کشورمان با توجه به چالشهای موجود به وجود آمده به واردکننده بنزین تبدیل شد. طی سالهای گذشته میزان مصرف بنزین حدود 80میلیون لیتر در روز بود، این در حالی است که این میزان در سالجاری در برخی روزها حتی به 120میلیون لیتر نیز رسیده است.
این ناترازی بنزین طبیعتاً باید برای کشوری با جمعیت بالا همچون هند اتفاق میافتاد نه کشوری همانند ایران که سرشار از منابع نفتی و گازی است. طبیعتاً این افزایش مصرف بنزین در کشورمان دلایل زیادی دارد به طوری که از طرفی سالهاست با مشکل حملونقل عمومی و کیفیت ضعیف خودروهای تولید داخل روبهرو هستیم و از طرف دیگر روند اسقاط خودروهای فرسوده به کندی پیش میرود. با این حال پرواضح است که با توجه به نیاز مصرفی بنزین به دلیل افزایش جمعیت و تعداد خودروها، هرساله باید دولتها تلاش زیادی برای سرمایهگذاری در زیرساختهای خود از جمله ساخت پالایشگاه در کشور برای تولید بنزین انجام دهند.
این در حالی است که طی سالهای اخیر توجه چندانی به این امر نشده و بعد از پالایشگاه ستاره خلیجفارس نتوانستیم آنچنان که باید و شاید فکری برای افزایش تولید بنزین در کشور کنیم.
بنابراین باید گفت کشورمان راهی جز افزایش و گسترش پالایشگاههای تولید بنزین ندارد و چون این امر فرآیندی کاملاً زمانبر است باید طی سالهای آینده نیز همچنان مقادیر زیادی ارز برای واردات بنزین اختصاص دهیم.
از اواخر سال گذشته تاکنون شاهد آن بودیم که مصرف بنزین به یکباره از تولید آن بیشتر شده است که به دلیل ناترازی ایجاد شده، ایران از صادرکننده بنزین در جهان به جرگه واردکنندگان این محصول پیوسته است. به همین دلیل طی سالهای گذشته شاهد آن بودیم که برای حل مشکل ناترازی مصرف بنزین در کشورمان اقدامات زیادی صورت گرفته که همه این اقدامها و سیاستها غیرقیمتی بوده است. به طوری که در سال ۱۴۰۰ مصرف بنزین به ۹۱میلیون لیتر، سال ۱۴۰۱ به ۱۰۴میلیون لیتر و سال ۱۴۰۲ نیز به ۱۱۱میلیون لیتر رسید که روند افزایشی مصرف بنزین باعث شد سیاستهای غیرقیمتی با تمرکز بر مدیریت مصرف سوخت در دستورکار دولت خدمتگزار سیزدهم قرار گیرد.
گزارشهای وزارت نفت حاکی از آن است که در سال ۱۴۰۲، بیش از ۵میلیارد و ۴۷۸میلیون لیتر فرآوردههای نفتی وارد کشور شده که ارزشی معادل ۴میلیارد دلار داشته است. همچنین هزینههای وارداتی که به ۲۲۵هزار میلیارد تومان میرسند، تقریباً برابر با ۱۰ ماه یارانه نقدی پرداختی به ۸۵میلیون ایرانی است.
کارشناسان حوزه انرژی معتقدند کشورمان طی سالهای گذشته باید تعداد بیشتری پالایشگاه برای جلوگیری از ناترازی بنزین در کشورمان احداث میکرد اما چون فرآیند ساخت پالایشگاه زمانبر است، سالانه مقادیر زیادی واردات بنزین طی سالهای آینده صورت میگیرد که با توجه به ارزبری گسترده این فرآورده نفتی، کشورمان با مشکلات مالی زیادی مواجه خواهد شد.
بدون شک یکی از اصلیترین دلایل این عدم ساخت پالایشگاه به این امر برمیگردد که اعتقادی به ساخت این پالایشگاهها طی سالهای 1392 تا 1400 وجود نداشت و مسئولان ساخت پالایشگاه را کاملاً غیراقتصادی میدانستند. این در حالی است که به عنوان نمونه چینیها که یکی از بزرگترین واردکنندگان انرژی در جهان هستند، طی بازهای 4ساله از سال 2019 تا 2023 سرمایهگذاری بیش از 58میلیارد دلاری را برای ساخت پالایشگاه انجام دادهاند. همچنین گفته شده که چشمبادامیها قصد دارند به حجم سرمایهگذاری خود در ساخت پالایشگاه ادامه دهند.»
یادآور میشود منطق آقای بیژن زنگنه وزیر نفت دولتهای یازدهم و دوازدهم این بود که پالایشگاهسازی، کثافتکاری است!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
1_13527811657.mp3
11.56M
این مردان قدرتمند برای بحران هولناک جهانی ایده ای خواهند داشت؟ از ایران تا آمریکا
🎙 یک سوال جدی این روزها در ذهن خیلی ها وجود دارد. چرا قوی ترین رهبران دنیا با پیچیده ترین بحران ها رو به رو شده اند و راه حل آنها برای مدیریت این چالش ها چه خواهد بود؟ این گزارش به همین مهم از ایران تا آمریکا پرداخته است. آن را مرور خواهیم کرد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
#عراقچی
رونوشت عراقچی از دست ظریف
🔰 خالصسازی در وزارت امور خارجه؛ یاران ظریف مجری دیپلماسی شهید امیرعبداللهیان میشوند!
🔸پس از معرفی عباس عراقچی برای تصدی وزارت امور خارجه توسط مسعود پزشکیان، موجی از تشبیه او به محمد جواد ظریف توسط نمایندگان و نیروهای انقلابی در رسانهها به راه افتاد. اینهمانی عراقچی با ظریف به نمره منفی او تبدیل شد و کار را به جایی رساند که او در جلسات کمیسیونهای مجلس شورای اسلامی به صورت واضح اعلام کرده بود او محمد جواد ظریف نیست و قرار نیست شبیه او فعالیت کند.
🔸این اعلام برائت از ظریف و اعلام اینکه تلاش میکند ادامهدهنده مسیر شهید امیرعبداللهیان باشد باعث شد تا او در مجلس موفق به کسب رای اعتماد شود اما با گذشت کمتر از دو هفته، او حالا در آزمون راستیآزمایی شکست خورده است.
🔸عراقچی هرچند در سخنرانیها امیرعبداللهیان را اسطوره میخواند و بر ادامه راه او تاکید میکند اما به سرعت مسیر خالصسازی در دستگاه وزارتخارجه را دنبال کرده و در صدد جایگزین ساختن نیروهای گوش به فرمان ظریف به جای نیروهای شهید امیرعبداللهیان است.
🔸او در اولین اقدام، مجید تخت روانچی؛ از اعضای تیم مذاکرهکننده برجام، معاون اروپا و آمریکای وزارت امورخارجه در زمان ظریف و معاون سیاسی دفتر حسن روحانی را به معاونت سیاسی خود منصوب کرد تا نشان دهد قرار است وزارتخانه او به دوران ظریف و روحانی شباهت داشته باشد.
🔸سید رسول مهاجر؛ معاون اقتصادی ظریف در دولت روحانی نیز گزینه بعدی عراقچی برای پست معاونت است تا جمع رفقای ظریف خیلی زود و با عجله در وزارت امورخارجه دور هم جمع بشوند.
🔸باید منتظر ماند و دید دیگر انتصابهای عراقچی نیز قرار است با دست فرمان خالصسازی یاران ظریف ادامه پیدا کند یا نه؟/ خط انرژی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
1_13530909694.mp3
12.73M
🚨 آقای تحلیلگر / دستان لرزان نتانیاهو سوژه شد/ نتانیاهو: ایران ما را محاصره کرده است/ ترامپ: اسرائیل فرو میپاشد
#شبنامه / تحولات فلسطین / دستان لرزان نتانیاهو در نشست خبری اخیر سوژه شد / نتانیاهو: توسط ایران محاصره شده ایم / پیام صریح ایران: منتظر انتقامی کاملا متفاوت از سوی ما باشید / قسمت ۱۶۸۸
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
#عراقچی
📸 عراقچی در توییت انگلیسی یک چیز مینویسد، در حساب فارسی اش طور دیگر ترجمه میکند
🔸عراقچی ابا دارد با زبان انگلیسی حامیان رژیم صهیونیستی را مورد خطاب خود قرار دهد
🔸او از اینکه حامیان اسرائیل را مورد عتاب قرار دهد ابا دارد و به جای حامیان غربی اسراییل، از عبارت حامیان غربی نتانیاهو استفاده میکند.
🔸موضع عراقچی در تفکیک قائل شدن میان حاکمیت رژیم صهیونیستی و نتانیاهو در جهت تقلیل جنایتهای رژیم صهیونیستی به تصمیمات و سیاستهای نتانیاهو است در صورتی که جنایت های رژیم صهیونیستی در قبال مردم فلسطین یک جنایت سیستماتیک طی ۷۰ سال گذشته است و محدود به زمان زمامداری یا نتانیاهو نمیشود.
🔸از سوی دیگر عراقچی میداند کشورهای غربی حامی رژیم صهیونیستی هستند اما همانند ظریف میپندارد آنها میان نتانیاهو و حاکمیت رژیم صهیونیستی تفاوت قائل هستند، هر چند که سیاست این دسته از کشورها نشان داده چنین تصوری اساسا نادرست و غلط است.
🔸به نظر می رسد تصور عراقچی همانند ظریف قائل به تفکیک حاکمیت رژیم صهیونیستی و سیاستهای نتانیاهو است و گمان دارد با جابجایی نتانیاهو بحران فلسطین حل و فصل می شود!
آرمان ایران
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
1_13538792371.mp3
10.02M
🔗 نخست وزیر سابق رژیم: من میترسم وقتی از احتمال افزایش تنش با ایران میگویند چون معنایش را میفهمم
🎙 صحبت های نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی درباره وضعیت آشفته ی رژیم که سوژه شد / اوضاع وحشتناک است. تاکنون چنین وضعیتی ندیده ایم. میگویند احتمال افزایش تنش با ایران هست. من از این اتفاق میترسم...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
#موسوی_لاری
✳️ موسوی لاری با کدام کارنامه دستگاه امنیتی را زیر سؤال میبرد؟
🔰کل اگر طبیب بودی؛ سر خود دوا نمودی
🔸عبدالواحد موسوی لاری، وزیر کشور دولت اصلاحات (از تیر ۱۳۷۷ تا شهریور ۱۳۸۴) در یک مصاحبه تفصیلی با تارنمای جماران؛ ادعاهای جالبی را مطرح کرده است. آقای موسوی لاری در بخشی از مصاحبه خود با زیرسؤال بردن دستگاههای امنیتی گفته است:
🔺دستگاههای امنیتی بهترین نیروهای این کشور و بهترین اساتید دانشگاهها رابه دلیل اینکه در سال ۸۸ در فلان راهپیمایی شرکت کردند، از گردونه خارج کردند و دانشگاهها را از علم و دانش آنها محروم کردند.
🔺اینها یادشان رفته بود که با یک جنایتکارانی مثل «موساد»، «ام آی سیکس»، «سی آی ای» و امثال اینها سروکار دارند و همینطور «کاگب». من معتقدم که «کاگب» خطرناکتر از «سیآیای» در ایران جنایت میکند و در کنار موساد است.
🔺دستگاههای اطلاعاتی ما یادشان رفته بود که با اینها طرفاند و نتیجهاش این شد که داعش تا درون مجلس شورای اسلامی رفت، در شاهچراغ دو بار آن جنایات را ایجاد کرد، در اهواز در آن رژه که همه نیروها بودند آنجوری جنایت کردند، در کرمان در سالگرد شهید سلیمانی نیز جنایت آفریدند. این یکی از چیزهایی است که باید آسیبشناسی بشود.
🔺چرا این اتفاقات افتاد؟ روشن است، اینها در مأموریتهابهجای اینکه دنبال این باشند که ببینند دنیا دارد با آنها چجوری رفتار میکند، همه انرژیشان رفته بود روی اینکه یک جوانی مثلاً موی سرش اینجوری است.
🔸اما نکته جالب توجه آن است که برخلاف اظهارات آقای موسوی لاری نه تنها هیچ استاد دانشگاهی به دلیل راهپیمایی در سال ۸۸ از دانشگاه اخراج نشد بلکه عوامل و حامیان آشوب ۱۳۸۸ مدتی بعد در کمال تعجب به عالیترین مسئولیتهای دولتی منصوب شدند.
🔸برای مثال عباس آخوندی عضو هیئت علمی دانشگاه مطالعات جهان دانشگاه تهران نه تنها به دلیل نقشش در آشوبهای ۱۳۸۸ اخراج نشد بلکه مدتی بعد وزیر راه و شهرسازی در دولت حسن روحانی شد. جعفر توفیقی یکی دیگر از اساتید دانشگاه که در جمع آشوبگران دانشگاه تهران در سال ۱۳۸۸ شرکت داشت، در دولت حسن روحانی ابتدا سرپرست وزارت علوم و سپس رئیس پژوهشگاه صنعت نفت در وزارت نفت شد. رضا فرجی دانا نیز به عنوان یکی از حامیان فتنه ۸۸ پس از نشستن بر کرسی وزارت علوم در دولت حسن روحانی بسیاری از فعالان دانشگاهی آشوب ۸۸ را در مسئولیتهای مختلف منصوب کرد.
🔸آقای موسوی لاری که قاعدتا باید به سبب سابقهشان به عنوان وزیر کشور از اطلاعات عمومی حداقلی در حوزههای امنیتی برخوردار باشند در حالی میگوید: «معتقدم کاگب خطرناکتر از سیآیای در ایران جنایت میکند و در کنار موساد است.» که اساسا «کاگب» بیش از ۳۰ سال پیش در سال ۱۹۹۱ منحل شده است!
🔸موسوی لاری در قسمت دیگری از سخنانش با برشمردن برخی حوادث تروریستی سالهای اخیر قصد دارد خدمات نیروهای امنیتی را زیر سؤال ببرد. اگر ایشان مجوز چنین نتیجهگیری ناشیانهای را صادر میکنند؛ پس میتوان دوران وزارت ایشان و دوستانشان در دولت اصلاحات را هم به همین سبک زیر سؤال برد.
🔸ظاهرا آقای موسوی لاری فراموش کردهاند که در دوران وزارت ایشان به عنوان یکی از مسئولان امنیتی کشور؛ شهید لاجوردی در قلب بازار تهران ترور شد و شهید صیاد شیرازی در مقابل منزلش هدف ترور قرار گرفت. آقای موسوی لاری ظاهرا اقدامات تروریستی متعدد در دوره خود مانند چندین مورد خمپاره اندازی در شهرهای بزرگ حتی در تهران را نیز فراموش کردهاند.
🔸شاید لازم باشد به خاطرات مرحوم هاشمی مراجعه کنند تا ببینند در زمان مسئولیتشان تروریستها در تیرماه ۱۳۷۹ فقط ده خمپاره به وزارت اطلاعات شلیک کردند؛ اسفند ۱۳۷۸ تروریستها ۶ خمپاره در حوالی میدان ونک به میان مردم و مناطق مسکونی شلیک کردند و یا آذر ۱۳۷۸ در اهواز ۵ خمپاره به میان مردم شلیک شد. مواردی از این دست باز هم موجود است که متأسفانه به شهادت و مجروح شدن تعدادی از هموطنانمان انجامید. آقای موسوی لاری نظری در مورد علت این حوادث در زمان مسئولیتشان ندارند؟ حواس آقای موسوی لاری و دوستانش در آن زمان به کجا پرت بود که چنین اتفاقاتی افتاد؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیعه
#تشیع
#شیعیان
✳️ نقش بعضی منبری ها در قالطاق بازی برخی شیعیان.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
#حکیم_انقلاب
🔰مطالبهگری؛ دوقطبیسازی نیست
🔸ملّت باید با دولت همراه باشد، اتّحاد را حفظ کند؛ این منافات ندارد با انتقاد کردن یا حرف زدن یا مطالبه کردن؛ اینها اشکالی ندارد… قوای سهگانه هم باید با هم متّحد باشند -دولت، مجلس، قوّهی قضائیّه- باز این منافات ندارد با اینکه مجلس در قبال دولت به وظایف خودش عمل کند؛ به وظایف قانون اساسی عمل بکند؛ سؤال کند، مطالبه کند، بخواهد، قانونگذاری کند، استیضاح کند و امثال اینها.
رهبر انقلاب؛ ۱۴ خرداد ۱۳۹۵
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دوقطبی
#دوقطبی_یازی
استاد #رحیمپورازغدی:
🔺همه خوبند، دوقطبی نکنید!
🔻این خطّی است که معاویه ترویج میکرد...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
1_13543341383.mp3
11.07M
🔗 مهم / فقط دلسوزان ایران ببیند/ این خطر که آمریکا به آن اعتراف کرده را ما هم خواهیم فهمید
🎙 این برنامه صرفا برای کسانی که وطن برایشان مهم است، برای انها که به مراکز تصمیم سازی و تصمیم سازها دسترسی دارند و برای نخبه ها و آینده سازهای ایران ساخته شده است. ما این برنامه را بر اساس گزارش هشداری یک اندیشکده امریکایی ساخته ایم. با دقت ببینید.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
#فلسطین
#صبح_قریب
✳️ صبح فلسطین دور نیست .
رژیم صهیونیستی در شرایط ویژهای قرار گرفته است. بیتردید در طول تاریخ ننگین آن تهدیدات داخلی و خارجی علیه رژیم تا این حد نبوده است. حال دیگر همه باور کردهاند که این رژیم، شرایط لازم را برای پایداری در برابر تهدیدات درونی و بیرونی ندارد. یکی از تحلیلگران صاحبنام این رژیم که در طول بیش از 60 سال گذشته همواره یک محور رسانهای برای توضیح و توجیه اقدامات ارتش اسرائیل بوده، چند روز پیش با اشاره به روند جنگ، استعفای پیدرپی مقامات نظامی و تجمعات گسترده اعتراضی علیه دولت تصریح کرد «شرایط اسرائیل بسیار بسیار دشوار است، آنچه امروز میبینیم هرگز سابقه نداشته است. دولت اسرائیل به فروپاشی نزدیک شده است». لیبرمن، وزیر خارجه سابق اسرائیل که اینک یکی از ارکان دولت نتانیاهو به حساب میآید، هم یک هفته پیش با اشاره به پاسخهای کوبنده حزبالله -موسوم به عملیات اربعین- و ناتوانی اسرائیل از خاموش کردن آتش مقاومت لبنان، خطاب به دولتهای غربی حامی رژیم با عصبانیت اعلام کرد «ایران و حزبالله در حال خفه کردن اسرائیل هستند» در خصوص این بحث نکاتی وجود دارد:
1⃣ تجمعات خیابانی یهودیان اشغالگر علیه دولت نتانیاهو از نظر حجم و تداوم، به پیش از عملیات طوفان الاقصی بازگشته است. اما این بار خواسته اصلی معترضین یهودی، تن دادن نتانیاهو به آتشبس با حماس در غزه و درواقع متوقف کردن جنگ است. حوصله آنان از اعمال محدودیتهایی که ناشی از ادامه جنگی است که 11 ماه پیش شروع شد، به سرآمده است و افقی برای حل آن به نفع اسرائیل نمیبینند. این موضوع که ارتش و نتانیاهو دائرمدار مسئلهای باشند که 11 ماه قادر به حل آن نبودهاند، از نظر اکثریت یهودیان قابل قبول نیست. آنان معتقدند نتانیاهو اسرائیل را به پای کابینهای آویزان کرده که ارزش و دستاوردی نداشته است. درخواست مدنی و حتی نظامی برای پایان دادن به جنگی که در آن از نظر انسانی و مادی فلسطینیها آسیبهای بیشتری دیدهاند، خیلی جالب است و این عمق آنچه در این جنگ جریان دارد را ظاهر میسازد. الان جمعبندی ارتش، اپوزیسیون و نیروهای مدنی رژیم این است که نتیجه این جنگ هر چیزی میتواند باشد الا شکست مقاومت غزه.
نتانیاهو در جریان سفر یک ماهونیم پیش به آمریکا، یک ماه وقت گرفت تا به اوضاع نابسامان امنیتی و سیاسی اسرائیل سروسامان بدهد اینک این زمان هم سپری شده و اوضاع برای آن وخیمتر گردیده است. وقتی به دلیل وقوع حادثه برای شش اسیر اسرائیلی، نتانیاهو از مردم عذرخواهی کرد و خود را در غم خانوادههای آنان شریک دانست، صهیونیستهای اشغالگر متوجه شدند زمان دادن به نتانیاهو فقط وضع را بدتر میکند. تا پیش از این نتانیاهو به عنوان تنها «گزینه نامرغوب» که گریزی از تحمل آن نیست، خطاب میشد و از اینرو هواداران خارجی رژیم غاصب، حفظ این دولت در حین جنگ را یک دستاورد ارزیابی میکردند و میگفتند دولتی که طی 4 سال با پنج بار انتخابات بهطور پیدرپی روبهرو شده، اینک به مدد جنگ استمرار پیدا کرده است. اما حالا منشهامیر میگوید این دولت به سقوط نزدیک شده است.
2⃣ رژیم در حالی در صحنه سیاسی دچار «بدترین وضعیت طی 60 سال گذشته» است که کرانه باختری به یک صحنه گرم درگیری تبدیل شده است. شدت این درگیریها به گونهای است که اسرائیل در اقدامی بیسابقه، با هواپیماهای جنگی و با شلیک موشک به مقابله با فلسطینیها در جنین، نورالشمس و طولکرم رفته است! عملیاتهای ضد فلسطینی اسرائیل در کرانه تاکنون به صورت اقدامات تروریستی و عملیاتهای ویژه انجام میشده است. لااقل ده نفر از نیروهای نظامی اسرائیل از جمله یک فرمانده تیپ طی یک هفته گذشته در الخلیل، جنین و طولکرم کشته شده و بیش از 30 نفر از آنان زخمی شدهاند. هماینک سه لشکر اسرائیل سرگرم کنترل کرانه باختری و قدس میباشند و این به تنهائی از وخامت اوضاع رژیم در کرانه باختری حکایت میکند.
کرانه باختری برای رژیم همواره یک کابوس بوده است. حدود 5/3 میلیون فلسطینی در این منطقه زندگی میکنند و ضمناً نسبت به حفظ این منطقه که حرمهای مطهر پیامبران الهی را در خود جای داده است، تعصب زیادی دارند. برای اسرائیل کنترل این جمعیت بسیار دشوارتر از کنترل ساکنان غزه است. به همین دلیل، سه روز پس از آغاز جنگ غزه، نتانیاهو کرانه باختری را منطقه نظامی اعلام کرد. در طول این 11 ماه حداقل 700 نفر از ساکنان کرانه باختری به شهادت رسیده و دستکم 4000 نفر از آنان بازداشت شدهاند؛ در عین حال ارتش نتوانسته این منطقه را کنترل کند.
💢 ادامه مطلب👇👇👇👇👇
خبرهایی که در رسانههای اروپایی طرفدار اسرائیل درج گردیده و بهخصوص گزارش اخیر مؤسسه سلطنتی چتمهاوس که شورای روابط خارجی آمریکا هم آن را بازتاب داد، بیانگر آن است که در فاصله 15 مهر سال گذشته تا 12 مردادماه امسال، اسرائیل با 678 بار عملیات نظامی و استفاده از سلاحهای گرم فلسطینیهای کرانه مواجه بوده است و در طول این زمان، دستکم 80 نظامی اسرائیلی کشته شدهاند. در عین حال از آنجا که دولت اسرائیل به دلیل ضرباتی که در این مدت خورده، تعادل خود را از دست داده، با داعیههای احمقانه، به این اعتراضات دامن زده است. از جمله اینکه نتانیاهو در بحبوحه درگیری شدید ارتش رژیم در غزه و در منطقه شمالی، اعلام کرد کرانه باختری بخشی از اسرائیل است و یا بنگویر وزیر امنیت داخلی رژیم، وارد مسجدالاقصی گردید. اینها نشانه وضع غیرقابل جمع این رژیم میباشد. از نظر اسرائیل کرانه باختری میتواند سرنوشت آن را تعیین کند و این روزها شدت درگیریهای اسرائیل در کرانه کمتر از شدت درگیریهای آن در غزه نیست.
3⃣ مذاکرات آتشبس با پافشاری اسرائیل بر دو موضوع؛ کنترل رفتوآمد فلسطینیها از جنوب و شمال و کنترل دو محور نتساریم در مرکز و فیلادلفیا در جنوب باریکه غزه، عملاً به بنبست رسیده است و این در حالی است که آمریکاییها معتقدند باید برای نجات اسرائیل از وضعیت وخیمی که به آن مبتلا گردیده است، کاری بکنند. نسخه آمریکاییها این است که با توجه به شکستهای نظامی اسرائیل، کنترل حماس و تنظیم جدید اداره سیاسی و امنیتی غزه را باید به مذاکرات سپرد. فرمول آمریکا این است که حماس را باید با همکاری دولتهای عربی و یک جریان وابسته در فلسطین، حذف تدریجی کرد. مدل آمریکا ترکیب اداره بینالمللی در قالب نیروهای ویژه عربی و تحریم مالی حماس و تأکید بر تروریستی بودن آن - برای مشروع جلوه دادن ترور عناصر مقاومت - است، در حالی که اسرائیل به این مدل اعتماد ندارد و معتقد است از آنجا که قاطبه فلسطینیها از حماس حمایت میکنند، منزوی کردن آن و حل از طریق ترور فرماندهان و عناصر به جایی نمیرسد و رافع مشکل اسرائیل در غزه نیست. نتانیاهو گمان میکند حالا که به غلط و با تصور نادرست وارد غزه شده، نباید بدون دست یافتن به یک فرمول قطعی برای کنترل مقاومت غزه، آن را ترک کند و از اینرو بر بقای نیروهای نظامی خود در دو بخش میانی و جنوبی باریکه تأکید دارد. اما آیا واقعاً اسرائیل قادر به ابقای نیروهای نظامی خود در باریکه غزه هست یا نیست؟ بله اسرائیل میتواند برای مدتی بماند اما در طول این مدت تلفات خواهد داد. آیا اسرائیل آمادگی دادن تلفات پیاپی را دارد؟ همین دو روز پیش رئیس رژیم غاصب اسرائیل با نگرانی اعلام کرد «ما هر روز در حال دفن تعدادی از فرماندهان ارتش و نیروهای آن هستیم چیزی که سابقه نداشته است.» سؤال دیگر این است که با فرض اینکه اسرائیل برای مدتی در غزه بماند آیا به طور واقعی میتواند مانع حرکت مقاومت و موفقیتهای آن باشد؟ تجربه مقاومت میگوید اسرائیل هیچگاه نتوانسته از برتریهای نسبی خود برای حذف یا تضعیف جدی مقاومت استفاده کند. از اینرو حماس ضمن آنکه بهشدت با تداوم حضور نظامیان اسرائیلی در نتساریم و فیلادلفیا مقابله میکند، اما طرحهایی را هم آماده کرده است تا در صورت تداوم حضور ارتش، آنان را وارد یک فرآیند پرهزینه فرسایشی بکند.
ارتش اسرائیل همزمان با تأکید بر حفظ دو محور یادشده، از تقلیل نیروهای نظامی فعلی مستقر در این دو محور به 25 درصد صحبت میکند. کاهش نیروی نظامی به معنای افزایش تحرک نظامی مقاومت است و افزایش اقدامات مقاومت به معنای وقوع اختلاف میان رأس و بدنه ارتش میباشد. همین وضعیتی که الان بر ارتش حاکم است و منجر به استعفای فرماندهان از جمله فرمانده نیروی زمینی اسرائیل و کنار کشیدن فرمانده یگان ویژه امنیتی 8200 شده است. ارتش اسرائیل نیروی هوائی محور بوده و در رزم زمینی توانمندی ویژهای ندارد کما اینکه در جریان جنگ 1973، ارتش مصر توانست در زمانی کمتر از سه روز کل صحرای پهناور سینا را از نیروی زمینی اسرائیل پس بگیرد. اسرائیل به معنای واقعی کلمه گرفتار مخمصهای است که عمق آن، هر روز بیشتر میشود و این در ضمن سبب افزایش تحرک فلسطینیها علیه اسرائیل و به صحنه آمدن ظرفیتهای ملت فلسطین برای آزادسازی این سرزمین مقدس میگردد.
✍ #سعدالله_زارعی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
#موشک
#موشک_ایرانی
#موشک_۳۵۸
#موشک_شهاب
✳️ موشکهای پرسهزن ایران کابوس رژیم اسرائیل
ایران پیشرفت زیادی در زمینه دفاعی کرده که یکی از مهمترین آنها، ساخت نخستین موشک پرسهزن جهان است.
به گزارش دیپلماسی ایرانی به نقل از گجت نیوز، ایران طی سالهای اخیر پیشرفت زیادی در زمینه صنایع نظامی و دفاعی کرده و توانسته قدرت خود را در منطقه تثبیت کند. با یکی از مهمترین پیشرفتها، ساخت نخستین موشک پرسهزن جهان تحت عنوان موشک ۳۵۸ ساخت ایران آشنا شوید.
در شرایط فعلی ایران به نقطهای رسیده که به شبه نظامیان تحت حمایت خود از جمله حوثیهای یمن و حزبالله لبنان بمب و موشک میدهد و منابع موردنیاز آنها را تأمین میکند. همچنین ایران در ساخت و تولید سامانههای پدافندی مهمی نظیر سامانه پدافندی سوم خرداد نقش پررنگی ایفا کرده است. طی چند سال اخیر، هویت یکی از موشکهای پدافندی ایران برای غربیها فاش شده چرا که این سلاح قدرتمند در اختیار حوثیها و حزبالله قرار گرفته است.
موشک ۳۵۸ که در عربی به شاهین معروف شده، یک مهمات پرسهزن دفاع هوائی است. در اصطلاحات نظامی به مهماتی پرسهزن گفته میشود که میتواند پس از شلیک شدن، بر فراز منطقه هدف برای مدت معینی پرواز کند و به وسیله اپراتوری که به وسیله دوربین روی آن نصب شده، مختصات هدف را کشف کرده و با قفل کردن روی آن، موشک را به نقطه مدنظر بزند.
مهمات پرسهزن به زعم برخی از کارشناسان نظامی در زمره پهپادهای انتحاری دستهبندی میشوند چرا که میتوانند مثل مهمات پرسهزن برای چند دقیقه و شاید هم چند ساعت پرواز انتظاری داشته باشند تا اپراتور آنها هدف را کشف کرده و به آن حمله کند. لازم به ذکر است که همه پهپادهای انتحاری مجهز به چنین قابلیتی نیستند.
موشک پدافندی ۳۵۸ ساخت ایران برای نخستین مرتبه در سال ۲۰۱۸ میلادی رویت شد. شکل ظاهری این موشک مشابه موشکهای هوا به هوا بوده و دارای ۲.۷ متر طول و یک کلاهک ۱۱ کیلوگرمی است. روی بدنه موشک پدافندی ۳۵۸ حدود ۱۲ بالچه در سه بخش با اندازهها و اشکال مختلف دیده میشود.
گفته شده محدوده ارتفاع عمل این موشک ۸.۵ کیلومتر بوده حال آن که ارزیابیهای پنتاگون نشان میدهد ارتفاع مؤثر آن زیر ۶ کیلومتر خواهد بود. فرآیند شلیک موشک ۳۵۸ پرسهزن از یک راکت کمکی بهره میگیرد و از یک لانچر ساده برای پرتاب استفاده میکند. پیشرانه این موشک از نوع توربوجت است که مختص موشکهای کروز کوچک ساخته شده است.
آن نسخهای که نیروی دریایی آمریکا از محموله ایران کشف و ضبط کرده، مجهز به موتور توربوجت ساخت هلند بود. موشک ۳۵۸ بعد از این که شلیک میشود، در یک منطقه خاص، الگوی پرواز ۸ شکل را ترسیم میکند تا هدف توسط اپراتور و به کمک دوربین حرارتی نصبشده روی دماغه آن کشف شده و روی هدف قفل گردد. به طور کلی این مهمات پرسهزن به دو روش به دشمن حمله خواهد کرد: روش خودکار: در این روش پس از قفل دوربین روی هدف، سر موشک روی هدف به شکل خودکار قرار میگیرد و راکت با تعقیب آن ضربه نهائی را میزند. روش دستی: در این روش موشک به وسیله اپراتور و به شکل هدایت همزمان به طرف هدف خواهد رفت. منابع غربی میگویند با توجه به دو روش خودکار و غیرخودکار، این موشک میتواند علیه هر هدفی چه در آسمان، زمین و حتی روی دریا استفاده شود. سلاح ۳۵۸ ایران مجهز به یک فیوز انفجار مجاورتی لیزری شده که به محض رد شدن از کنار هدف منفجر خواهد شد.
به نظر میرسد فیوز انفجار مجاورتی لیزری به کار رفته روی بدنه این موشک با فیوزی که در موشک میثاق تعبیه شده یکسان است. یکی از نکات جالب پیرامون مهمات پرسهزن این است که آن قدر در آسمان به گشتزنی ادامه میدهد تا اصابت کند. سرعت این موشک ۵۵۰ کیلومتر در ساعت عنوان شده و نه تنها روی ضدپهپادها مؤثر است بلکه تأثیر زیادی روی جتهای جنگی میگذارد. سابقه فعالیت موشک ۳۵۸ گزارشها حاکی از این است که حوثیهای یمن بارها از موشک 358 استفاده کردهاند. علاوه بر این گفته شده حزبالله از این سلاح کمک گرفته است. 358 موفق شده پهپادهایی نظیر MQ1 آمریکا، هرمس 450 و 900 اسرائیل را سرنگون کند. این موشک در یمن با دو ریل پرتاب مشاهده شده و ایجاد اختلال روی آن دشوار است. موشک ۳۵۸ نخستین مهمات سرگردان و پرسهزن جهان است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جنگ
#جنگ_نظامی
#جنگ_فرهنگی
✳️ امربه معروف و نهی از منکر
مهمترین آزمون از مدعیانی یاری امام زمان(عج) قبل از ظهور
مراقب باش مردود نشی
#اقامه فریضه فراموش شده
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
4_5978960098007978948.mp3
11.07M
🔗 مهم / فقط دلسوزان ایران ببیند/ این خطر که آمریکا به آن اعتراف کرده را ما هم خواهیم فهمید
🎙 این برنامه صرفا برای کسانی که وطن برایشان مهم است، برای انها که به مراکز تصمیم سازی و تصمیم سازها دسترسی دارند و برای نخبه ها و آینده سازهای ایران ساخته شده است. ما این برنامه را بر اساس گزارش هشداری یک اندیشکده امریکایی ساخته ایم. با دقت ببینید.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
#هوش
#هوش_مصنوعی
✳️ «هوش مصنوعی» شاهراه آینده جهانی و نقشه راه ایران
هوش مصنوعی با سرعتی بیسابقه در حال تغییر جهان است و ایران نیز نمیتواند از این تحولآفرین بینصیب باقی بماند؛ در حالی که قدرتهای جهانی به سمت تسلط بر این فناوری پیش میروند، ایران باید نقشه دقیق برای جایگاه خود در این منطقه ترسیم کند.
حضرت آیتالله خامنهای، روز سهشنبه، ششم شهریورماه در نخستین دیدار مسعود پزشکیان، رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت چهاردهم که همزمان با هفته دولت صورت گرفت، تاکید کردند: «امروز هوش مصنوعی با شتاب حیرتدهندهای پیش میرود؛ در حال حاضر دستگاههای مختلف ما، نظامی و غیرنظامی از هوش مصنوعی استفاده میکنند اما این ما را فریب ندهد. در مسئله هوش مصنوعی، بهرهبردار بودن امتیاز نیست، لایههای عمیقی دارد این فناوری باید در آن لایهها مسلط شد. آن لایهها دست دیگران است.»
مقام معظم رهبری افزودند: «اگر شما نتوانید لایههای عمیق و متنوع هوش مصنوعی را، این فناوری را تأمین کنید، فردا اینها یک ایستگاهی مثل ایستگاه اتمی، آژانس اتمی درست میکنند برای هوش مصنوعی که الان دارند مقدماتش را فراهم میکنند که اگر چنانچه به آن ایستگاه رسیدید باید اجازه بگیرید در فلان بخش از هوش مصنوعی استفاده کنید در فلان بخش دیگر حق ندارید استفاده کنید.»
ایشان با اشاره به تلاش فرصتطلبان و قدرتطلبان دنیا برای محدود کردن دسترسی دیگر کشورها به برخی حوزههای هوش مصنوعی از طریق ایجاد آژانس
هوش مصنوعی بر ضرورت تلاش برای رسیدن به فناوریهای عمیق و ژرف و دنبال کردن لایههای زیرساختی هوش مصنوعی در کشور تأکید کردند.
اما این نخستین بار نیست که مقام معظم رهبری به موضوع هوش مصنوعی اشاره میکند. یکی از معروفترین سخنان رهبر انقلاب پیرامون هوش مصنوعی، لزوم قرار گرفتن ایران در بین 10 کشور حوزه هوش مصنوعی است.
سخنان مشهور مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم قرار گرفتن ایران در بین 10 کشور برتر حوزه هوش مصنوعی ایشان در بیانات در دیدار جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی کشور در آبان 1400 نیز فرمودند: «من پیشنهاد میکنم یکی از مسائلی که مورد تکیه و توجّه و تعمیق واقع میشود، مسئله هوش مصنوعی باشد که در ادارهی آینده دنیا نقش خواهد داشت؛ حالا یا در معاونت علمی رئیسجمهور یا در دانشگاه باید کاری کنیم که ما در دنیا حدّاقل در [بین] ده کشور اوّل در مورد هوش مصنوعی قرار بگیریم که امروز نیستیم؛ امروز کشورهایی که درجهی اوّل در مسئلهی هوش مصنوعی هستند، حالا غیر از آمریکا و چین و مانند اینها که در ردههای بالا هستند، بعضی از کشورهای آسیایی هم هستند، بعضی کشورهای اروپایی هم هستند [امّا] ما نیستیم؛ البتّه کشورهای آسیایی ظاهراً بیشتر هم هستند؛ در آن ده رتبهی اوّل، تعداد کشورهای آسیایی بیشتر است. باید کاری کنیم که حدّاقل به ده کشور اوّل دنیا در این مسئله برسیم.»
در واقع رهبری در سخنانی مهم، با تأکید بر نقش حیاتی هوش مصنوعی در آینده کشور و جهان، جامعه نخبگانی را به حرکت فراخواندند. ایشان با اشاره به پتانسیل بالای ایران در این حوزه، تمام دستگاهها و ارگانها را موظف کردند تا برای دستیابی به جایگاه شایسته ایران در عرصه هوش مصنوعی، تمام تلاش خود را به کار گیرند.
در پی این سخنان، شاهد افزایش چشمگیر سرمایهگذاری در حوزه هوش مصنوعی،
ایجاد مراکز تحقیقاتی تخصصی، و برگزاری رویدادهای علمی متعدد در این زمینه بودهایم و از همه مهمتر تشکیل مرکز ملی هوش مصنوعی به دستور شهید رئیسی بود.
قبل از بررسی وضعیت ایران در حوزه هوش مصنوعی باید ببینیم تعاریفی که از هوش مصنوعی وجود دارد چیست؟
✳️ هوش مصنوعی چیست؟
هوش مصنوعی به عنوان یکی از پیشرفتهترین دستاوردهای فناوری، تحولات شگرفی را در زندگی روزمره ما رقم زده است. این فناوری قدرتمند، با توانایی یادگیری، استدلال و تصمیمگیری، پتانسیل آن را دارد که در حوزههای مختلفی از جمله اقتصاد، جامعه، آموزش و پژوهش، تحولاتی بنیادین ایجاد کند.
ریشههای هوش مصنوعی به دهههای گذشته بازمیگردد و همواره موضوعی جذاب برای پژوهشگران و اندیشمندان بوده است. امروزه، هوش مصنوعی به یکی از داغترین حوزههای تحقیقاتی تبدیل شده و دامنه وسیعی از کاربردها را در بر میگیرد؛ از طراحی الگوریتمهای پیچیده برای حل مسائل دشوار تا توسعه سیستمهای هوشمند قادر به تعامل با انسان.
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
✳️ هوش مصنوعی :
شبیهسازی هوش انسانی در ماشینها
هوش مصنوعی، شاخهای پرقدرت از علوم رایانه است که با الهام از مغز انسان، به دنبال ایجاد ماشینهایی است که بتوانند فکر کنند، یاد بگیرند و تصمیم بگیرند. این فناوری با بهرهگیری از شبکههای عصبی، سیستمهای استدلال فازی و الگوریتمهای پیچیده، تلاش میکند تا رفتار انسان را در رایانهها شبیهسازی کند.
✅ اهداف هوش مصنوعی :
1⃣ تقلید احساسات انسانی
ساخت ماشینهایی که بتوانند طیف گستردهای از احساسات را درک و بروز دهند.
2⃣ یادگیری و تجربهاندوزی
توانایی ماشینها برای یادگیری از دادهها و تجربیات گذشته و اعمال آنها در شرایط جدید.
3⃣ توسعه دانش
افزایش مداوم دانش و تواناییهای ماشینها به منظور حل مسائل پیچیده.
✅ کاربردهای گسترده هوش مصنوعی
امروزه هوش مصنوعی در حوزههای مختلفی از جمله پزشکی (تشخیص بیماریها و توسعه دارو)، علوم هوافضا، اکتشافات فضائی، نظامی، هواشناسی، نقشهبرداری، تشخیص صدا و تصویر، بازیهای رایانهای و بسیاری دیگر، تحولات شگرفی ایجاد کرده است.
✅ شاخههای متنوع هوش مصنوعی
1⃣ شبکههای عصبی مصنوعی: الهام گرفته از مغز انسان، برای یادگیری الگوها و تصمیمگیری استفاده میشود.
2⃣ پردازش تصویر و بینایی ماشین: توانایی ماشینها در درک و تحلیل تصاویر.
3⃣ الگوریتمهای تکاملی: شبیهسازی فرآیند تکامل برای حل مسائل پیچیده.
4⃣ سیستمهای خبره: شبیهسازی دانش و تخصص انسان برای تصمیمگیری در حوزههای خاص.
5⃣ یادگیری ماشین: توانایی ماشینها برای یادگیری از دادهها بدون برنامهنویسی صریح.
6⃣ دادهکاوی: کشف الگوها و روابط پنهان در حجم عظیمی از دادهها.
7⃣ پردازش زبان طبیعی: توانایی ماشینها در درک و تولید زبان انسان.
8⃣ بازشناسی گفتار: تبدیل گفتار انسان به متن قابل فهم برای ماشین. در مجموع، هوش مصنوعی به عنوان یکی از مهمترین فناوریهای قرن حاضر، پتانسیل تغییر بنیادین زندگی انسان و جوامع را دارد.
✳️ مرکز ملی هوش مصنوعی چگونه در ایران ایجاد شد؟
بعد از ابلاغ مصوبه «نهائیسازی و تصویب سند ملی هوش مصنوعی جمهوری اسلامی ایران» در 9 دی ماه 1402 توسط دولت سیزدهم، ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورا مأموریت داشت این سند را با همکاری وزارتخانهها و دستگاههای اجرائی ذینفع و با استفاده از ظرفیت دانشگاهها و پژوهشگاهها تدوین کند.12 تیر 1403 محمد مخبر، ماده واحده «تشکیل شورای ملی راهبری و تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی» را برای اجرا ابلاغ کرد. سازمان ملی هوش مصنوعی ایران، سهشنبه 19 تیر 1403، با حضور محمد مخبر و دکتر دهقانی فیروزآبادی معاون سابق علمی و فناوری ریاست جمهوری افتتاح شد.
سازمان ملی هوش مصنوعی ایران (AIO) یکی از سازمانهای تحت نظارت دولت جمهوری اسلامی ایران است و مسئولیت برنامهریزی و هماهنگی موضوعات و مسائل مربوط به هوش مصنوعی در کشور در سطوح مختلف دولتی را به عهده دارد. این سازمان به عنوان نهادی مستقل تحت نظر ریاست جمهوری فعالیت خواهد کرد.
با وجود این، گزارشها نشان میدهد که دستگاههای مختلف در موضوع هوش مصنوعی به صورت جزیرهای عمل کرده و این یکپارچهسازی و ساماندهی اسناد مختلف در حوزه هوش مصنوعی هنوز اتفاق نیفتاده و این امر نه تنها مانع از پیشرفت در این زمینه میشود، بلکه میتواند منجر به هدر رفتن منابع و فرصتها نیز شود.
با توجه به اهمیت هوش مصنوعی در دنیای امروز و نقش کلیدی آن در آینده بشریت، تعلل در ساماندهی این حوزه میتواند تبعات جبرانناپذیری برای کشور به همراه داشته باشد. ضروری است که با اتخاذ رویکردی جامع و منسجم، نسبت به یکپارچهسازی امور هوش مصنوعی در کشور اقدام شود.
✳️ وضعیت ایران در حوزه هوش مصنوعی
طبق آخرین نتایج بهدست آمده رتبه ایران از نظر مقالات و تولید علم در رتبه پانزدهم است اما در استفاده از هوش مصنوعی در زندگی و فناوری رتبه 77 را دارد که نسبت به دو سال گذشته هیچ تغییری نکرده است.
بررسی جامع وضعیت هوش مصنوعی در کشور، مستلزم ارزیابی ابعاد مختلفی همچون تولید علم، فعالیت دانشگاهها و میزان نفوذ این فناوری در زندگی روزمره است.
ایران در عرصه تولید علم مرتبط با هوش مصنوعی، بهویژه در حوزههای مهندسی و علوم کامپیوتر، پیشرفت قابل توجهی داشته و به رتبه اول منطقه و پانزدهم جهان دست یافته است. این دستاورد نشان از پتانسیل بالای کشور در این حوزه دارد.
با این حال، نکته قابل تأمل اینجاست که رتبه ایران در کاربرد عملی هوش مصنوعی و ادغام آن در فناوریها و زندگی روزمره، به اندازه تولید علم درخشان نیست. این شکاف میان تولید علم و کاربرد عملی، ضرورت توجه بیشتر به تجاریسازی تحقیقات و توسعه زیرساختهای لازم برای گسترش کاربردهای هوش مصنوعی را نشان میدهد.
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
✅ برای بهبود وضعیت موجود، پیشنهاد میشود بر روی موارد زیر تمرکز شود:
1⃣ تقویت همکاریهای دانشگاهها و صنعت
2⃣ ایجاد ارتباطات مستحکمتر میان محققان دانشگاهی و صنایع مختلف، جهت انتقال دانش و تبدیل ایدههای نوآورانه به محصولات و خدمات کاربردی.
3⃣ لزوم همافزایی دستگاهها و ارگانهای کشور در موضوع هوش مصنوعی
4⃣ حمایت از استارتآپها و شرکتهای دانشبنیان: فراهم کردن تسهیلات مالی و زیرساختهای لازم برای رشد و توسعه شرکتهای فعال در حوزه هوش مصنوعی.
5⃣ توسعه نیروی انسانی متخصص: سرمایهگذاری در آموزش نیروی انسانی متخصص در زمینههای مختلف هوش مصنوعی و ایجاد برنامههای کارآموزی و جذب فارغالتحصیلان این رشته.
6⃣ توجه به اخلاق در هوش مصنوعی: تدوین و اجرای قوانین و مقررات مناسب برای توسعه اخلاقی و مسئولانه هوش مصنوعی.
با اتخاذ این راهکارها، میتوان انتظار داشت که ایران در آینده نزدیک شاهد رشد چشمگیر کاربردهای هوش مصنوعی در صنایع مختلف و بهبود کیفیت زندگی مردم باشد.
✅ در ادامه به تعدادی از کاربردهای هوش مصنوعی از جمله موضوعات شهر هوشمند و پلیس هوشمند میپردازیم:
✳️ هوش مصنوعی و پلیس هوشمند
🔷 با افزایش هزینههای اداره پلیس در سراسر جهان، بسیاری از ادارات مجبور به کاهش نیروی انسانی خود شدهاند. اما هوش مصنوعی میتواند با اتخاذ رویکردی نوین، این چالش را به فرصتی برای ارتقای عملکرد پلیس تبدیل کند.
🔷 در گذشته، تحلیل صحنه جرم، بررسی فیلمهای دوربین مداربسته و پردازش
حجم عظیمی از دادهها، ساعتها وقت و نیروی انسانی قابل توجهی را از پلیس میگرفت. اما امروزه، هوش مصنوعی میتواند با سرعت و دقت بسیار بالا، این وظایف پیچیده را انجام دهد.
🔷 تجزیه و تحلیل سریعتر صحنه جرم: با شناسایی الگوهای پیچیده در دادهها، هوش مصنوعی میتواند به سرعت سرنخهای حیاتی را کشف کند و زمان لازم برای حل پروندهها را به شدت کاهش دهد.
🔷 بررسی هوشمندانه فیلمهای دوربین مداربسته: هوش مصنوعی میتواند با دقت بسیار بالایی، افراد و اشیاء مشکوک را در میان حجم عظیمی از تصاویر شناسایی کند.
🔷 پردازش خودکار شواهد دیجیتال:
هوش مصنوعی میتواند با سرعت و دقت بالا، دادههای دیجیتال مانند فایلهای صوتی، تصویری و متنی را تحلیل کرده و اطلاعات ارزشمندی را استخراج کند.
✳️ با استفاده از هوش مصنوعی، پلیس میتواند به اهداف زیر دست یابد:
1⃣ کاهش هزینهها: با خودکارسازی بسیاری از وظایف تکراری و زمانبر،
هوش مصنوعی میتواند به کاهش چشمگیر هزینههای نیروی انسانی کمک کند.
2⃣ افزایش کارایی: هوش مصنوعی میتواند با سرعت و دقت بسیار بالا، به تحلیل دادهها و کشف سرنخها بپردازد و در نتیجه، زمان لازم برای حل پروندهها را کاهش دهد.
3⃣ کاهش جرم و جنایت: با شناسایی سریعتر مجرمان و پیشبینی وقوع جرم، هوش مصنوعی میتواند به کاهش جرم و جنایت در جامعه کمک کند.
به طور خلاصه، هوش مصنوعی میتواند به عنوان یک ابزار قدرتمند در اختیار پلیس قرار گیرد و به بهبود عملکرد، کاهش هزینهها و در نهایت، افزایش امنیت جامعه کمک کند.
💢 ادامه مطلب👇👇👇👇👇
✳️ شهرهای هوشمند
چالشها و فرصتهای یک آینده پیچیده
با رشد بیسابقه جمعیت جهان و تمرکز روزافزون افراد در مناطق شهری، شهرهای هوشمند به عنوان راهکاری برای مدیریت بهتر و پایدارتر این رشد مطرح شدهاند. اگرچه شهرهای هوشمند پتانسیل بهبود کیفیت زندگی، کارایی خدمات شهری و کاهش اثرات زیستمحیطی را دارند، اما چالشهای پیچیدهای نیز پیش روی آنها قرار دارد.
✅ چالشهای پیش روی شهرهای هوشمند
1⃣ پیچیدگی سیستم: با افزایش تقاضا برای منابع و خدمات، مدیریت شهرهای هوشمند به یک مسئله بسیار پیچیده تبدیل شده است.
رشد جمعیت: افزایش جمعیت، فشار زیادی بر زیرساختهای شهری وارد کرده و مدیریت ترافیک، تامین آب و انرژی و دفع پسماند را دشوارتر میکند.
2⃣ برابری دیجیتال: گسترش فناوریهای هوشمند، شکاف دیجیتال را عمیقتر کرده و دسترسی برابر همه شهروندان به خدمات هوشمند را با چالش مواجه میکند.
3⃣ حفاظت از حریم خصوصی: جمعآوری دادههای عظیم در شهرهای هوشمند، نگرانیهایی در مورد حفاظت از حریم خصوصی شهروندان ایجاد کرده است.
✳️ نقش فناوریهای نوین در شهرهای هوشمند
1⃣ اینترنت اشیا (IoT): با استفاده از سنسورها و دستگاههای متصل به اینترنت، میتوان دادههای بسیار زیادی را از محیط شهری جمعآوری کرد.
2⃣ هوش مصنوعی (AI): الگوریتمهای هوش مصنوعی میتوانند این دادهها را تحلیل کرده و الگوها و روندها را شناسایی کنند تا تصمیمگیریهای بهتری اتخاذ
شود.
3⃣ یادگیری ماشین: با یادگیری از دادههای گذشته، مدلهای یادگیری ماشین میتوانند پیشبینیهای دقیقتری از آینده داشته باشند و به بهبود عملکرد سیستمهای شهری کمک کنند.
✳️ شهرهای هوشمند؛ فراتر از فناوری
اگرچه فناوری نقش مهمی در توسعه شهرهای هوشمند دارد، اما نباید فراموش کرد که شهرهای هوشمند باید در خدمت انسانها باشند و به بهبود کیفیت زندگی آنها کمک کنند. در طراحی و اجرای شهرهای هوشمند باید به موارد زیر توجه شود:
1⃣ شرکتجویی شهروندان: شهروندان باید در فرآیند تصمیمگیری درباره توسعه شهر هوشمند مشارکت فعال داشته باشند.
2⃣ برابری اجتماعی: شهرهای هوشمند باید به گونهای طراحی شوند که همه شهروندان، صرف نظر از وضعیت اقتصادی و اجتماعی، بتوانند از مزایای آنها بهرهمند شوند.
3⃣ پایداری محیط زیست: شهرهای هوشمند باید به گونهای طراحی شوند که کمترین آسیب را به محیط زیست وارد کنند.
شهرهای هوشمند پتانسیل ایجاد آیندهای بهتر و پایدارتر را دارند، اما برای تحقق این پتانسیل، باید چالشهای پیچیده پیش روی آنها را به دقت مورد بررسی قرار داده و راهکارهای مناسب برای آنها پیدا کنیم. با تلفیق فناوریهای نوین با رویکردهای انسانی، میتوان شهرهای هوشمندی ایجاد کرد که برای همه شهروندان قابل زندگی و پایدار باشد.
در پایان باید بگوییم که ایران در حوزه هوش مصنوعی به لحاظ تولید علم و مقالات پژوهشی در رتبه پانزدهم جهان قرار دارد و جایگاه قابلتوجهی را در منطقه دارد. این پیشرفتها نشاندهنده پتانسیل بالای کشور در این عرصه است. با این حال، در زمینههای کاربردی عملی هوش مصنوعی و ادغام آنها در فناوریهای روزمره، ایران همواره با چالشهایی در رتبهبندی جهانی قرار دارد.
این شکاف میان تولید علم و بهرهبرداری از فناوریهای هوش مصنوعی نیاز به توسعه زیرساختها و همافزایی دستگاهها و ارگانهای مختلف دارد. رهبر انقلاب با تأکید بر لزوم تسلط بر لایههای عمیق
هوش مصنوعی و دستیابی ایران به جایگاه برتر در میان 10 کشور برتر این حوزه، مسئولیت بزرگی را بر دوش جامعه علمی و نخبگان کشور قرار داده است.
برای دستیابی به این هدف، ایران به یک برنامه جامع و منسجم نیاز دارد که علاوهبر افزایش تولید علم، به بهرهبرداری عملی و کاربردی از این فناوری نیز توجه ویژهای داشته باشد. تنها در این صورت میتوان امیدوار بود که ایران در جایگاه شایسته و واقعی خود قرار بگیرد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
1_13550803582.mp3
12.21M
🚨 آقای تحلیلگر / تذکر فلسطین به سعودی: العربیه دیگر اخبار غزه را پوشش ندهد/ یک گام تا شکست
#شبنامه / تحولات فلسطین / وزیر سابق رژیم صهیونیستی: روزی که مجبور شوند حقیقت را به همه بگویند مشخص میشود یک گام تا شکست فاصله داریم / آمریکاییها نظامیان خود را به فلسطین فرستادند / حمله دهها پهپاد و موشک لبنانی به ۱۰ کیلومتری داخل فلسطین / تذکر دولت غزه به رژیم سعودی: العربیه نیاز نیست اخبار غزه را پوشش دهد / قسمت ۱۶۸۹
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
#خونخواهی
#اسماعیل_هنیه
🔻 آقا این انتقامِ سختِ ما چی شد؟ / پاسخ به یک سوال، در چهلمین روز درگذشت شهید #اسماعیل_هنیه
1⃣ تاکید رهبر انقلاب بر مجازات سخت رژیم صهیونیستی و خونخواهی شهید هنیه از یک طرف و اعلام حتمی بودن پاسخ انتقامی از سوی فرماندهان نظامی ایران از طرف دیگر، این گزاره را حتمی میکند: «انتقام ایران قطعی است».
2⃣ از ابتدا فوری بودن پاسخ در دستور کار نبود، بلکه زمان مناسب است که اولویت دارد. برای ایران، زمان انتقام است که اهمیت دارد اما پاسخ ما به زمان محدود نیست. از امشب تا هفته آینده و ماه بعد همه جزء ساعتهای محتمل خونخواهی ایران است.
3⃣ همان طور که بارها گفته شده، طولانی کردن انتقام از سوی ایران یک تاکتیک است. برهم زدن محاسبات دشمن، ایجاد فرسایش در جبهه دشمن، نگه داشتن فضای وحشت در اراضی اشغالی و ایجاد سردرگمی در اتاق فکر ارتش رژیم صهیونیستی از جمله اهداف است.
4⃣ با توجه به محتواهای منتشر شده از رسانههای غربی و عبری که به نوعی برونداد اتاق عملیات روانی دشمن صهیونیستی به حساب میآیند، اتفاقا برخلاف رسانههای ضد انقلاب، دشمن پاسخ ایران را جدی گرفته و از همین رو در حال کم اثر کردن عملیات انتقامی ایران در افکار عمومی مردم منطقه و دنیا هستند. در شب های گذشته سردار سلامی تاکید کرد: «این بار متفاوت از اسرائیل انتقام میگیریم... درسی به دشمن میدهیم که یاد بگیرد با دم شیر بازی نکند».
5⃣ تا کی میخواهند ناوگان آمریکا و داشته های نظامی دیگر کشورها را دور تا دور فلسطین و در مسیر بین تهران تلاویو آماده باش نگه دارند؟
کمی صبور باشید، میهمان کش ها به بهترین شکل ممکن عبرت تاریخ خواهند شد.
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
@mrtahlilgar1
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
1_13558536862.mp3
11.77M
🔗 آیا ایران به انجام اولین آزمایش هستهای خود نزدیک میشود؟ مرور یک ادعا
🎙 رادیوی آلمان گزارشی را به مسئله ی بمب اتمی و کشورهای منطقه و ایران اختصاص داده است. این رسانه مدعی شده ایران به آزمایش اولین بمب اتمی خود نزدیک میشود. در این برنامه این مهم را مرور خواهیم کرد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
#اسب_زین_شده
#نرخ_بیکاری
#بیکاری
✳️ نشانه دیگری از «اسب زینشده»
🔰 گزارش صندوق بینالمللی پول از کاهش چشمگیر نرخ بیکاری در دولت سیزدهم
🔸دو ماه پس از گزارش بانک جهانی درباره بهبود متغیرهای اقتصادی در سه سال اخیر، صندوق بینالمللی پول در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد: ایران از نظر نرخ بیکاری در رتبه ۱۷ جهان قرار گرفته و این شاخص کمتر از شش کشور اروپایی از جمله اسپانیا است.
🔸«اسب زین شده» یکی از تعابیری است که با استناد به آمارهای مختلف درباره عملکرد دولت سیزدهم در حوزههای مختلف از سوی کیهان مطرح شد و خیلی زود مورد استقبال گروه بزرگی از مردم و کارشناسان قرار گرفت.
🔻البته همانطور که پیشبینی میشد، مدعیان اصلاحات با واکنش انکار و تخریب کور به تقابل با این واقعیت پرداختند. آنها که به تعبیر بانک جهانی، «دهه سوخته اقتصاد ایران» را در دولت حسن روحانی رقم زدند، تنها راه فرار از نتیجه عملکردشان را در تخطئه دستاوردهای دولت ناتمام رئیسجمهور شهید یافتهاند. آنها با کتمان موفقیتهای دولت سیزدهم، تقلا میکنند تا شاید عملکرد دهه ۹۰ را بپوشانند و روی ناتوانیهایشان در دولت چهاردهم سرپوش بگذارند.
🔸 اما حقیقت پنهان نمیماند. دو ماه قبل بود که بانک جهانی گزارشی درباره موفقیتهای دولت سیزدهم منتشر کرد و بر گزارش اسب زین شده مهر تأیید زد.
گزارش ۲۰۲۴ بانک جهانی از اقتصاد ایران در پایان دولت شهید رئیسی که در تیرماه منتشر شد، نشان داد که رشد اقتصادی بهصورت پایدار پنج و یک دهم درصد رسیده است؛
🔻آنهم در میان تنشهای ژئوپلیتیک منطقه. این در حالی بود که این مرجع بینالمللی، پیش از این با اشاره به رشد سالانه منفی ۶ دهم درصدی تولید ناخالص داخلی سرانه ایران در ۸ ساله دولت روحانی و دو سال قبل از آن، از این سالها با عنوان دهه سوخته اقتصاد ایران یاد کرده بود.
🔸دولت سه ساله رئیسی دولتی است که بیکاری را تک رقمی نگه داشت و بهترین عملکرد را در زمینه اشتغالزایی به جای گذاشته.
🔻نرخ بیکاری در سه سال گذشته روند کاهشی داشته و از ۹ و دو دهم درصد در سال ۱۴۰۰ به هشت و یک دهم درصد در سال ۱۴۰۲ رسید.
🔻این روند کاهشی در بهار امسال نیز تداوم داشت به طوری که بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری افراد ۱۵ ساله و بیشتر در نخستین فصل سال ۱۴۰۳ به ۷.۷ درصد رسیده که نسبت به فصل بهار سال گذشته به میزان نیم درصد کاهش را نشان میدهد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
1_13562997317.mp3
10.42M
🔗 اسرائیل درکمال ناباوری تسلیم حماس شده؟/ یک گام تا پایان مدل غیر اسلامی داعش
🎙 هنوز برای صهیونیست ها غیرقابل باور است که بیش از 340 روز است که در غزه گیرافتاده و درگیر جنگی تمام عیار شده اند. اما در واقعیت چه کسی اسیر چه کسی است؟ / جزوالم پست در گزارش خود به این مهم پرداخته است. در این برنامه به این پرسش خواهیم پرداخت.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
#ضربه_گیج_کننده
✳️ ضربه به #لوب_آهيانه!
✍ #محمد_كاظم_انبارلويي
#لوب_آهيانه يا parietal lobe يكي از لوبهاي مغز انسان است.
كه در پشت لوب پيشاني قرار دارد. لوب آهيانه پردازشگر لامسه است.
تشخيص درد ، گرما ، فشار و درك تمايز اجتماعي به عهده اوست.
لوب آهيانه اگر آسيب ببيند شخص توانايي تشخيص سمت چپ و راست خود را ندارد. ممكن است توانايي و اداره كمترين كار را از دست بدهد.
دكوراسيون قدرت در شرق و غرب عالم طي 50 سال گذشته كاملا به هم ريخته است. ضربات مداومي كه از سوي انقلاب اسلامي و محور مقاومت در منطقه بر «لوب آهيانه» مغز سرمايهداران ، قدرتهاي اهريمني و رژيم صهيونيستي فرود آمده قدرت پردازش اطلاعات را از آنان گرفته است.
ضربه 11 سپتامبر ضربه مهمي بود . اين ضربه آمريكا را وارد باتلاق افغانستان و عراق كرد. بدون اينكه كمترين دستاورد راهبردي داشته باشد. ضربه جنگ 33 روزه حزبالله و ضربه 7 اكتبر طوفانالاقصي ضربه مؤثري به لوب آهيانه مغز اتاق فكر جنگ صهيونيستها بود به طوري كه ادراكات ديداري ، هرگونه حركت عاقلانه و حتي تواناييهاي گفتاري آنها را گرفته است.
آن روز كه پنتاگون ، سيا و وزارت خارجه آمريكا در تدارك تحريك صدام براي حمله به ايران بودند نميدانستند پايان يك نبرد حماسي ملت ايران درغرب آسيا چه خواهد شد. آنها حتي نميدانستند عدم توفيقها در برخي عملياتهاي ايران، سكويي براي يك پرش عظيم نظامي خواهد شد و معادلات نظامي در منطقه و جهان را بر هم خواهد زد. حاصل دفاع مقدس در ايران توليد يك قدرت نظامي با سلاحهاي فوق مدرن موشكي و پهپادي خواهد شد و خواب خوش را از آمريكا و اسرائيل غاصب خواهد گرفت.
فريدمن، تحليلگر آمريكا در نيويوركتايمز چندي پيش نوشت؛
✅ آمريكا لنگرگاههايش را از دست داده است.
✅ آمريكا در حال حاضر در يك «طوفان بيپايان» از خشم اخلاقي و اطلاعات نادرست قرار دارد.
✅ آمريكا امروز با فقدان نهادهاي اعتمادساز مواجه است.
روايت فريدمن از اوضاع داخلي آمريكا حكايت از يك آسيب جدي و ضربات تعيينكننده به «لوب آهيانه» مغز مديران فعلي جامعه امروز آمريكاست.
متأسفانه برخي از رسانههاي ما در داخل اين فلاكت سياسي و اجتماعي و ... آمريكاييها در آن سوي اقيانوسها و رژيم صهيونيستي كه امروز نيروهاي جبهه مقاومت در مرزهاي آن حضور دارند را سانسور ميكنند و به بزرگنمايي قدرت دشمن مشغولند.
مقام معظم رهبري در ديدار دستاندركاران كنگره ملي بزرگداشت شهداي استان كهگيلويه و بويراحمد چند نكته كليدي را در ترسيم و تصوير وضع كنوني دشمنان ملت فرمودند كه ذكر آن خالي از فايده نيست:
- يكي از پايههاي جنگ رواني اين است كه دشمنان ملت را بزرگنمايي ميكنند.
- دست دشمن آنگونه كه ادعا ميكند پر نيست.
براي درك اين وضعيت كافي است به اظهارات مقامات رسمي آمريكا استناد كنيم.
همين چند روز پيش بود كه ، ترامپ در جريان يك سخنراني انتخاباتي تصريح كرد:
- ما ملتي شكستخورده هستيم.
- ما ملتي در حال افول هستيم
- آمريكا اكنون در خطرناكترين وضعيت ممكن قرار دارد.
- ما به شدت به يك جنگ جهاني نزديك ميشويم . رهبراني داريم كه نميدانند چگونه با آن برخورد كنند.
آخرين تحولات در غرب آسيا حاكي است كه كارشناسان نظامي ، امنيتي آمريكا در منطقه به همراه نظاميان و تروريستهاي صهيونيست در اتاق فكر طراحي توطئهها و نيرنگهاي منطقهاي خود براي ترميم آسيب به #لوب_آهيانه مغز تصميمگيريها و اقدامات خود به اين نتيجه رسيدهاند كه ؛
1⃣ اسرائيل ديگر طاقت تكرار يك حمله شبيه نبرد طوفانالاقصي را ندارد.
2⃣ تهديد حزبالله در شمال جدي است. اگر طوفانالاقصي از سوي حزبالله در شمال تكرار شود ديگر طوفان نيست، يك سونامي است كه همه سازههاي 70 ساله صهيونيستها در سرزمينهاي اشغالي را از بين خواهد برد.
3⃣ پديده قدرت نظامي يمن يك شوخي نظامي نيست. فقيرترين ملت از ملتهاي عربي اكنون قدرتمندترين قدرت يك دولت عربي است. اين قدرت بي محابا پنجه در پنجه آمريكا ، اسرائيل و انگليس انداخته ، از مرزهاي ترس عبور كرده است.
ضربه حوثيها به لوب آهيانه مغز نظامي دشمن اگر ازحماس و حزبالله بيشتر نباشد كمتر نيست.
مجموعه اين جمعبندي پاسخ به اين پرسش كليدي است كه ؛ در غرب آسيا دست كي خالي است و دست كي پر است!؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
#زنگزور
#گذرگاه_زنگزور
🔻 پس از اظهارات روس ها درباره زنگزور، ایران برای قفقاز چه در سر دارد؟ / سیاست ایران در آینده ی پیش رو چیست؟ / قبل از روس ها، ترکیه قصد داشت اقدامی بکند که شهید امیرعبداللهیان و شهید رئیسی تذکرهای قاطعی دادند و همزمان رزمایش هایی توسط ارتش برگزار شد تا شیر فهم شوند مسئله منتفی است....
چند نکته درباره زنگزور و بحث های اخیر : اهمیت اشتباه خسارت بار رضاخان در اعطای مناطق آرارات کوچک به ترکیه گرچه در آن زمان درک نشد ولی اکنون پس از ۹۰ سال بیش از هر زمان دیگری ضررها و تاثیرات ژئوپلتیک این اقدام بر ضدایران درک میشود.
به همین منوال در سالهای پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، کشورمان حساسیت زیادی را نسبت به مسائل ماورا ارس داشته و حاکمان باکو و ایروان را از هرگونه تغییر مرز و همچنین تغییرات ژئوپلتیک بر حذر داشته است.
پس از جنگ دوم قره باغ، تلاشهایی برای تصرف و اشغال نوار مرزی ایران و ارمنستان در جنوب استان سیونیک و قطع ارتباط دو کشور و در کنار آن اتصال مستقیم به ترکیه از طریق نخجوان آغاز شد که با واکنش شهید رئیسی، شهید امیرعبداللهیان و دیگر مقامات کشورمان در کنار مانورهای نظامی و استقرار نیروهای مسلح ایران در جوار مرز با ارمنستان این پروژه از دستورکار باکو و دیگر بازیگران خارج شد.
جمهوری اسلامی ایران در سالهای گذشته و در سالیان پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و جنگ اول قره باغ، بارها موضع مشخص خود را در قبال اشغال مناطق قره باغ کوهستانی توسط ارمنستان و همچنین منع هرگونه تغییر ژئوپلتیک و تغییر مرز مورد تاکید قرار داده است.
در همین زمینه، رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای نیز در دیدار ماه گذشته خود با نخست وزیر ارمنستان با اشاره به طرح جعلی موسوم به کریدور زنگزور عنوان داشتند: جمهوری اسلامی ایران مسیر زنگزور را به ضرر ارمنستان میداند و همچنان بر این موضع خود ایستادگی دارد.
این موضع ثابت ایران همواره ادامه داشته است و اکنون نیز که برخی اظهارات نابه جا در خصوص تشکیل کریدور جعلی زنگزور مطرح شده سید عباس عراقچی وزیر امورخارجه دولت چهاردهم نیز به شکل شفاف طرفین را از هرگونه تغییر ژئوپلتیک برحذر داشته و عنوان داشت: صلح، امنیت و ثبات منطقهای تنها یک اولویت نیست، بلکه یکی از استوانههای امنیت ملی ماست و هر تهدیدی علیه تمامیت ارضی همسایگان ما، یا ترسیم دوباره مرزها، چه در شمال باشد، چه در جنوب، چه در شرق و چه در غرب، کاملا غیرقابلقبول است و برای ایران خط قرمز به شمار میرود.
بازیگرانی که شروع پروژه دالان جعلی زنگزور انتفاع دارند، به این واقعیت آگاه هستند که اساسا کشورمان بیش از هر بازیگر دیگری در منطقه قفقاز از تحولات این منطقه تاثیر میپذیرد و هر اقدامی در ماورا ارس بدون در نظر گرفتن موضع ایران راه به جایی نخواهد برد.
به نظر می رسد بهتر است که بازیگران منطقهای به جای سرمایه گذاری بر این پروژه که به دلایل متفاوت راه به جایی نخواهد برد و به جای تلاش برای نفوذ در قفقاز، به دنبال استفاده از مسیرهای جایگزین همچون راه گذر ارس با استفاده از حسن نیت جمهوری اسلامی ایران باشند.
قفقاز جنوبی بدون ایران راه به جایی نخواهد برد.
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
@mrtahlilgar1
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110