6⃣ زنده شدن و قدرت گرفتن جبهه اصلاحات فایده بزرگ دیگری هم به دنبال دارد ، همه کارشناسان اتفاق نظر دارند که فساد ، بزرگترین بلا و مصیبتی است که نظام را تهدید می کند . وقتی دو جریان رقیب قدرتمند در کشور فعال باشند ، آنها برای شکست دادن طرف مقابل در مسابقه جلب اعتماد عمومی ، دائما مراقب یکدیگر خواهند بود و بدون ملاحظه کوچکترین فساد و رانتخواری و اشرافیگری طرف مقابل را برملا خواهند کرد و این قرار داشتن دائمی دو جناح زیر نور افکن رقیب ، فساد را در هر دو جریان سیاسی و در دستگاه های حکومتی کاهش خواهد داد
7⃣ اقلیت های قومی ، پاره های تن ایران عزیز و حافظان مرزهای کشور اند و در دفاع مقدس بالاترین ایثارها و فداکاریها را برای حفظ نظام و حفظ سرزمین مقدسمان داشته اند ، شادمان شدن این اقلیت های قومی به ویژه در منطقه بسیار مهم شمال و شمال غرب کشور باید شادمانی همه ما باشد .در شرایطی که آنها دائما در معرض تبلیغات دشمنان جهانی ما و در معرض تبلیغات همسایگان ما هستند ، وقتی رئیس جمهور را از خودشان بدانند مطمئنا با دلگرمی و امید بیشتری ، توطئه های دشمنان تجزیه طلب را خنثی و امنیت و آرامش حداکثری را در مناطق خود حاکم خواهند کرد . شادی و دلگرمی آنها سرمایه بزرگی برای کشور ما است .
8⃣ اثبات عملی و هزار باره این حقیقت به همه سیاستمداران و مسئولان و جبهه ها و به توده مردم که وحدت رمز پیروزی است و تفرقه رمز شکست است . در این انتخابات همه دیدند که اصلاح طلبان با وحدت ،پیروز شدند و اصولگرایان با تفرقه شکست خوردند . اگر در این انتخابات این حقیقت به خوبی از سوی همه ادراک شده باشد ، این آگاهی به ویژه در میان مسئولین و خواص ، زمینه ساز پیروزی های بزرگ آینده خواهد بود .
9⃣ اما پیروزی بزرگتر این انتخابات ، این است که رهبر عزیز ما ، اکنون محبوب تر از همیشه در جایگاه رفیع پدری مهربان که هر دو جناح را تحت مراقبت و محافظت خود دارند و زمینه رشد و اصلاح و پیشرفت آنها را فراهم می کنند تا تمام توان و ظرفیت آنها صرف خدمت به کشور و تأمین سعادت مردم شود و از دامهای دشمن مصون باشند قرار دارند ، دل بستن و پیوستن همه اقشار به خیمه ولایت تضمین کننده پیروزی های بزرگ آینده و خود بالاترین پیروزی است .
از خداوند بخواهیم که آقای پزشکیان ، بتوانند از این فرصت طلائی که ملت ایران به ایشان عطا کرده و به سرعت خواهد گذشت ، حداکثر استفاده را برای سعادت و سربلندی این مردم شریف و برای عاقبت به خیری خود ببرند و همچون شهید رئیسی نام نیکی از خود به یادگار گذارند .
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#همتی
#بانک_مرکزی
✳️ پرچم دارو رکورددار تورم در دولت قبل برای دولت جدید نسخه پیچید
رئیس بانک مرکزی در دولت روحانی گفت: دولت چهاردهم در 100 روز نخست، بايد نشان بدهد كه مسير اشتباه قبلي دولت سیزدهم را نميخواهد ادامه بدهد!
عبدالناصر همتی که با روزنامه اعتماد گفتوگو میکرد، ضمناً ادعا کرد که بیشتر رایهای آقای پزشکیان به جای رای ایجابی (مبتنی بر برنامه) رای سلبی و به خاطر ترس از رقیب بوده است.
او در این گفتوگو اظهار کرد: اگر يادتان باشد 3 سال پيش، هنگام ثبتنام در انتخابات 1400 گفتم جايگاه سياسي، اجتماعي، اقتصادي و... كشور و رفاه و آسايش ملت بزرگ ايران همتراز با همت، فداكاري، تلاش و صبوري مردم نيست. با گذشت 3 سال از آن روزها، امروز مردم آن گفتهها را با تمامي وجود درك ميكنند. تورم سرسامآور و افسارگسيخته، كاهش شديد ارزش پول ملي، تشديد ناترازيهاي جدي در شبكه بانكي، صندوقهاي بازنشستگي، حاملهاي انرژي و... مشخص است. ادامه تحريمهاي ظالمانه هم امكان رشد و توسعه اساسي كشور را محدود كرده، سرمايهگذاري خارجي تقريباً وجود خارجي ندارد.
وی افزود: آمارهايي را هم كه دولت اعلام ميكند، بيشتر اعلامي است تا اينكه عملياتي شده باشد. در اين سالها سطوح فقر به شدت افزايش يافت و قدرت خريد مردم به كمتر از نصف رسيده است. بارها در 3 سال گذشته، ديدگاههاي خود را درخصوص مسائل اقتصادي اعلام کردم و بر انجام امور بر اساس وعدههاي داده شده دولت سيزدهم تاكيد داشتم. ولي متاسفانه در دولت سيزدهم توجهي نشد.
همتی در پاسخ این سؤال که «اگر بخواهيم مهمترين اولويتهاي دولت آينده در 100 روز نخست، يك سال ابتدايي و 4 سال اول دولت چهاردهم را دستهبندي كنيم، اين اولويتها در اين بازههاي زماني چگونه بايد باشند؟»، گفت: اگر بخواهم 100 روز اول دولت را در نظر بگيرم، تعيين مشي تفاهم با آمریکا و 3 كشور اروپايي در اين 100 روز مهم است. من مانند سعيد جليلي فكر نميكنم اين 4 كشور (آمریکا و 3 قدرت اروپايي) مهم نباشند و 200 كشور ديگر مهم باشند! 200 كشور جهاني به اين 4 قدرت وصل هستند. اگر نتوان با اين 4 كشور اثرگذار تفاهم كرد با 200 كشور بعدي هم نميتوان روابطي را تعريف كرد. بنابراين در 100 روز نخست دولت چهاردهم، تعيين مشي تفاهم با آمریکا و 3 قدرت اروپايي براي كاهش تحريمها و لذا كاستن از انتظارات تورمي داراي اهميت است. دولت در اولين گام بايد انتظارات تورمي را سركوب كند. دوم اعلام سياست اصلي اقتصادي مبني بر دوري از اقتصاد دستوري و اجراي سياستهاي اوليه مبتني بر سياستهاي رقابتي براي همراهي و همگرايي بخش خصوصي با اقتصاد دولتي مهم است. در 100 روز
1⃣ دولت بايد نشان بدهد كه مسير اشتباه قبلي را نميخواهد ادامه بدهد. سوم، اصلاح تصميمات اشتباه براي كنترل كسري بودجه و كنترل متغيرهايي كه منجر به تشديد تورم ميشود. هر متغيري كه موجب تورم شود، (انتظارات تورمي، ثبات نرخ ارز، كلونيهاي پولي كه رشد آنها بايد كنترل شود و از همه مهمتر كسري بودجه) بايد مهار شوند. اما در طول یک سال ابتدايي دولت تا 1404، به نتيجه رساندن توافق برجام مهم است.
همتی همچنین درباره رای مردم به پزشکیان گفت: «در صف رايگيري، مردم ميگفتند از ترس جليلي به پزشكيان راي ميدهند. مردم ما نشان دادهاند هنگامي كه احساس خطر كنند، حضور به هم ميرسانند».
درباره این اظهارات گفتنی است که اولاً سخنان آقای همتی، زیر سؤال بردن فرد منتخب است. این که مردم از ترس رقیب به آقای پزشکیان رای دادند به این معناست که در خود وی ویژگی مثبتی نیافتند!
2⃣ آقای همتی رئیس بانک مرکزی دولتی بود که رئیس آن به فاصله چهار سال، دو بار وعده تحول اقتصادی صد روزه داد اما هر دو بار بعد از مدتی، وعده تحول صد روزه را انکار کرد و گفت که مگر انسان دیوانه باشد که بخواهد وعده 100 روزه بدهد(!)
3⃣ همتی عضو دولتی است که بدترین رکوردهای منفی اقتصادی را برای دولت رئیسی به ارث گذاشت و با این وجود دولت سیزدهم در کمتر از سه سال توانست اغلب آن رکوردهای منفی را مثبت کند یا از شدت آن بکاهد. از جمله درباره صادرات نفتی و درآمد به حداقل رسیده، کسری بودجه، نرخ تورم 60درصدی، رشد اقتصادی نزدیک به صفر، و...
4⃣ شخص آقای همتی هرچند از موضع بالا حرف میزند، اما دارای کارنامه منفی اقتصادی است و دوران مدیریت او بیش از آن که سرمشق دیگران باشد، آینه عبرت است. آقای همتی با انحرافات مالی و بانکی دولت روحانی، همراهی یا سکوت کرده و اجازه تداوم داد که نتیجه آن، بیش از دو برابر شدن نقدینگی و تورم ظرف سه سال بود. در همین دوره، دهها میلیارد دلار منابع کمیاب ارزی به قیمت 4200 تومان حراج شد که رانتی بالغ بر 140هزار میلیارد تومان را برای رانتخوران ایجاد کرد.
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
حجم نقدینگی در ابتدای دولت روحانی در سال 92، حدود 430هزار میلیارد تومان بود و با 1100هزار میلیارد تومان افزایش، در آغاز سال 96 به 1520هزار میلیارد تومان رسید. اما پس از روی کار آمدن آقای همتی در بانک مرکزی، رقم مذکور به 3700هزار میلیارد تومان رسیده، که افزایش سهونیم برابری به نسبت سال 97 و هفت برابری به نسبت سال 92 را نشان میدهد.
آقای همتی به خاطر سه سال ریاست بانک مرکزی، از مسئولان رکوردهای منفی برجای مانده از دولت روحانی است؛ از جمله رکورد تورم ۵۹درصدی. در همین چارچوب، میزان نقدینگی در اواخر تابستان ۱۳۹۷ (مقارن شروع مدیریت همتی) ۱۶۷۲هزار میلیارد تومان بود که در فروردین ۱۴۰۰، با ۱۰۷.۸درصد رشد، به ۳۴۹۰هزار میلیارد افزایش یافت و از دلایل اصلی تورم است. نقدینگی در دولت روحانی، از ۴۷۰هزار میلیارد، به بیش ۴۱۰۰هزار میلیارد تومان (حدود ۹ برابر) افزایش یافت.
از سوی دیگر، قیمت دلار در مرداد ۱۳۹۷، حدود ۸۳۹۲ تومان بود. اما در خرداد ۱۴۰۰، بیش از دو و نیم برابر گران شده و به ۲۲۸۳۸ تومان رسید. این نرخ در دولت روحانی تا بالای ۲۷هزار تومان هم افزایش یافت و در مقطعی، به ۳۳هزار تومان هم رسید. به عبارت دیگر تا 9 برابر در این دولت افزایش یافت.
از سوی دیگر صادرات نفت در دولت برجام به 200هزار بشکه رسید، و در دولت شهید رئیسی به یکونیم میلیون بشکه افزایش یافت. در موضوع کسری بودجه، این رقم به 300هزار میلیارد تومان در سال گذشته کاهش یافت و 180هزار میلیارد تومان کمتر از ارثیه کسری دولت سابق در سال 1400 بود. در حقیقت اگر قرار بود رقم کسری 480هزار میلیارد تومان با نرخ تورم 60درصدی یا حتی 40درصدی و با همان سرعت رشد دولت روحانی افزایش پیدا کند، اکنون باید از هزار هزار میلیارد تومان عبور کرده بود، نه اینکه در محدوده ۳۰۰هزار میلیارد تومان مهار شود. این در حالی است که دولت سیزدهم بیش از ۵۰۰هزار میلیارد تومان از بدهیها و تعهدات انباشته دولت روحانی را هم تسویه کرده است.
نهایتاً در موضوع برجام و مذاکره باید به یاد امثال آقای همتی انداخت که دولت روحانی چگونه دو سالونیم فرصت خود را را برای توافق برجام تلف کرد و بعد از یک دوره کوتاه دوساله، مجدداً سه سال پایانی دوره خود را پای دیپلماسی منفعلانه و بیتاثیری سوزاند که حتی نمیتوانست نفت در برابر غذا و دارو بفروشد. راهنمایی کردن دولت جدید به همان بنبست سابق، در حقیقت پشتپا زدن به فرصتهای پدید آمده در دولت سیزدهم و تکرار عبرتهای چند سال پایانی دولت روحانی است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات۱۴۰۳
#انتخابات_ریاست_جمهوری
✳️ فرصتهای انتخابات جمعه
انتخابات زودهنگام ریاستجمهوری اسلامی ایران در دو جمعه پیاپی برگزار شد و رئیسجمهور جدید در یک فرآیند فعال مردمی و در عین حال آرام و توأم با امنیت کامل انتخاب گردید و از فردا که انتخاب ملت توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی تنفیذ میگردد، به عنوان دومین مقام جمهوری اسلامی، اداره قوه مجریه و چندین منصب عالیرتبه شورایی کشور را برعهده میگیرد. بسیاری از مخالفان جمهوری اسلامی ادعاهایی داشتند که همه آنها در دو روز جمعه پیاپی با حضور مجموعاً 55 میلیون نفر ابطال گردید. از جمله اینکه مخالفان مثل گذشته مدعی بودند رئیسجمهور در ایران توسط حاکمیت تعیین میشود و انتخابات فقط صورتسازی انتصابی معین است. در این بین بعضی از آنان نام دکتر محمدباقر قالیباف و بعضی نام دکتر سعید جلیلی را میبردند اما نتیجه انتخابات آزاد این ادعا را باطل کرد. در مورد مشارکت مردم هم وانمود میشد، مردم ایران اعتماد به ساختار سیاسی حاکم ندارند و لذا انتخابات با مشارکت حداقلی شکل میگیرد اما 24/5 میلیون نفر مشارکتکننده جمعه اول و 30/5 میلیون مشارکتکننده جمعه دوم نشان دادند انتخابات ایران در نصاب قابل قبولی قرار دارد. بعضی محافل اطلاعاتی آمریکا تا دو روز پیش از برگزاری انتخابات، از شکاف و تقابل میان بخشهای مختلف ایران خبر دادند و پیشبینی کردند که ایران جمعه پرماجرایی در پیش دارد. چیزی که آنان از انتخابات تیرماه ایران به تصویر میکشیدند، درگیری میان موافقان و مخالفان انتخابات بود! اما انتخابات ایران با هیچکدام از این ادعاها سازگار نشد. در این میان ذکر نکاتی خالی از فایده نیست.
1⃣ برخلاف آنچه دشمنان در خصوص انتخابات ایران ـ و فقط انتخابات ایران ـ مطرح میکنند، موضوع انتخابات ریاستجمهوری، «اداره کشور» است که در چارچوب قانون اساسی و سایر قوانین صورت میگیرد، نه فراتر از آن و این با ایفای نقش اپوزیسیون توسط فردی که در ساختار انتخاب میشود، هیچ نسبتی ندارد. دشمن و دنبالههای آن در داخل بارها به دلیل تأثیر مردمسالار بودن نظام در خنثی شدن اقدامات خصمانه آنان علیه ملت ایران، سعی کردهاند، وجههای مخالف به منتخب مردم ایران بدهند. در ضمن اینجا اوج حکمت و هنر حضرت امام خمینی در پایهگذاری یک نظام دینمدار و در عین حال مردمسالار نمایان میشود.
2⃣ در این انتخابات و بهخصوص انتخابات جمعه دوم، دو طیف سیاسی در آرایی که به هم بسیار نزدیک بود، به رقابت پرداختند.
یک طیف توانست با بیش از 16/38 میلیون رأی یعنی 53/6 درصد آرا پیروز رقابتها باشد و طیف دیگر با بیش از 13/5 میلیون رأی یعنی 44/3 درصد توانست نقش سیاسی خود را در مهمترین آوردگاه سیاسی ایفا نماید. آنچه در این میان ضرورت دارد به آن توجه شود، امکان استفاده از ظرفیت آرای دو طیف برای شکلدهی و سامانمند کردن جامعه سیاسی ایران است.
اینک حدود 16 میلیون رأی در یک طیف و حدود 13/5 میلیون رأی در طیف دیگر قرار دارد. در متن هر دو طیف، نیروهای ارزشمند و متخصصی ـ نوعاً جوان ـ وجود دارد که قابلیت گرد آمدن ذیل «تشکلی بادوام» برای نقشآفرینی پیوسته در عرصه مدیریتی کشور دارند. این قلم از «حزب» سخن نمیگوید. شاید همانگونه که بسیاری از اساتید جامعهشناسی سیاسی گفتهاند، حزب با مختصات آن در جامعه ایران نمیتواند از پذیرش عمومی برخوردار شود. اما تشکلها لزوماً نباید حزب باشند تا به سامانمند کردن صحنه سیاسی کشور نائل آیند. بسیاری از تشکلهای موفق در جامعه ایران وجود دارند که سالیان طولانی است به ارائه خدمات گسترده ملی میپردازند.
الان خیراندیشان در دو طیف آرای جمعه 15 تیر میتوانند در کنار یکدیگر قرار گرفته و با استفاده از آرای طیف فکری خود برای سامانمند کردن صحنه سیاسی کشور وارد عمل شوند. در سامانمندی نیروهای فعال اجتماعی تربیت نیروی انسانی هم بهدست میآید و محیط اجرائی کشور را هم به کنترل درمیآورد. بله همه آنان که در پای صندوقها حضور مییابند، ظرفیت ورود در صحنههای مدیریتی ندارند اما بخش زیادی از آنها حتماً چنین قابلیتی دارند. این قابلیتها باید پروریده شده و در صحنههای سیاسی آینده به کار گرفته شوند. اگر این اتفاق بیفتد افق کشور برای برنامهریزی قابل اعتمادتر میشود.
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
3⃣ وقتی اظهارات «منتخب مردم» در انتخابات زودهنگام ریاستجمهوری را مرور میکنیم، بهطور خاص به مواردی میرسیم که بر اساس آنها میتواند یک همکاری ملی برای حرکت شتابانتر کشور به سمت اهداف شکل گیرد. بر اساس احساء این قلم، «پرهیز از رفتارهای افراطگرایانه»، «ترمیم شکافهای موجود میان بخشهایی از جامعه»، «حرکت منسجم در مسیر برنامه» و «بهبود شرایط اقتصادی» از جمله مواردی است که با تأکید زیاد از سوی دکتر پزشکیان مطرح گردیده است.
تردیدی در این وجود ندارد که افراطگرایی به هر دو طیف شکلدهنده به انتخابات جمعه 15 تیر صدمه میزند و باز قابل انکار نیست که در هر دو طیف افراطگرایانی ـ بیاعتقاد به این یا آن جناح سیاسی ـ که کاری جز افزایش شکاف در میان هواداران انقلاب اسلامی ندارند، همکاری صمیمانه دو طیف شرکتکننده در انتخابات اخیر ریاستجمهوری برای ایجاد یک ظرفیت ملی فراگیر به منظور ایجاد شتاب در حرکت کشور و کاهش تنشهای سیاسی حتماً مستلزم کنترل افراطگرایی در دو سوی ماجراست. کسانی که به تعبیر
رهبر معظم انقلاب، به مواضع نورانی حضرت امام اعتقاد ندارند و یا کسانی که مصلحت گروه خویش را بر مصالح نظام ترجیح میدهند، نمیتوانند کمکی به بهبود شرایط کشور و استفاده مردم از فرصتهای ملی و بینالمللی نمایند.
یکی از کارکردهای دولت جدید میتواند ترمیم شکافهای موجود در فضاهای اجتماعی باشد. این شکافها عمدتاً دلیل اقتصادی دارند که شائبههای فرهنگی و گاهی سیاسی نیز پیدا کردهاند. این از آنجا اهمیت دارد که دولت فقط در فضای «همگرایی ملی» میتواند موفق شود و در این فضاست که همه ظرفیتهای کشور پای کار دولت میآیند.
4⃣ در اظهارات رئیسجمهور منتخب روی ضرورت «توافق ملی» برای اجرای موفق سیاستهای داخلی و خارجی تأکید شده است که حائز اهمیت زیادی میباشد. البته هر کس میتواند از توافق ملی تعبیر خود را داشته باشد، اما در این مورد تا حدی میتوان به اجماع نظر هم رسید. توافق ملی قاعدتاً محور میخواهد و بدون آن صحبت از توافق ملی مفهومی ندارد و در حد یک شعار تنزل پیدا میکند. جامعه سیاسی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی، یک محور عقیدتی و البته سیاسی دارد که رهبری و ولایت فقیه است و یک محور حقوقی دارد که قانون اساسی است. در مقام عمل و اجرا یک دسته سیاستهای کلی وجود دارند که در نهادهای عالیه کارشناسی نظام مورد بحث قرار گرفته و سپس بر اساس اصل 110 قانون اساسی، طی مراحلی به تأیید رهبر معظم انقلاب رسیده و اجرا میشوند. در کنار آن یکسری اصول موضوعه داریم که آنها هم در قانون اساسی آمده و ما میتوانیم به دلیل دائمی بودن از آنها به «آرمانها»، «مطلوبها» و «مطالبههای اساسی» یاد نمائیم. سیاستها و آرمانها در دو ساحت وضع بالفعل و وضع بالقوه قرار دارند که رسیدن به هر کدام دقیقاً وابسته به توجه به دیگری است. یعنی پیگیری سیاستهای کلی نظام، به کمک گرفتن از فضای آرمانی یعنی استعدادهای لازم ملی و بینالمللی نیازمند است و متقابلاً پیگیری آرمانها و مطلوبها هم بدون وجود نظامی مستحکم در چارچوب مرزهای ملی امکانپذیر نیست. در طول حدود سه دهه گذشته، بعضی سعی کردند تلاش برای تحقق آرمانهای انقلاب و منویات امام و رهبری را در تقابل با رسیدن به سیاستهای کلی نظام که در متن برنامههای پنج ساله به آنها تکلیف شده است، قرار دهند و حال آنکه امروز به هیچ وجه امکان ندارد کشوری بدون داشتن اقتدار و قدرت در محیط منطقهای و بینالمللی به حل داخلی مشکلات خود دست پیدا نماید.
5⃣ دولت جدید میتواند شکلدهنده به یک فرصت بزرگ برای کشور در دنیای در حال تغییر کنونی باشد و میتواند دولتی سر در گریبان و هدردهنده فرصتهای بزرگ ملی، منطقهای و بینالمللی باشد. پرکننده فاصله امروز که نزدیک قلهایم تا فتح «قله کامیابیها» تلاش ملی مستدام و شتابان است. مبادا که این فرصت بزرگ از دست برود و جای آن را حسرت بگیرد.
✍ #سعدالله_زارعی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#پیروزی_ملت
#جشن_پیروزی_ملت
✳️ همه کشورها تبریک گفتند جز دولت جنونزده آمریکا
در حالی که کشورهای بسیاری، برگزاری انتخابات در ایران و انتخاب آقای مسعود پزشکیان را تبریک گفتند، دولت مستکبر آمریکا، انتخابات در ایران را زیر سؤال برد.
رفتار غیر دیپلماتیک و مستکبرانه دولت آمریکا در حالی است که برخی غربگرایان همواره عهدشکنی و خیانت برجامی دولتهای اوباما و ترامپ و بایدن را لاپوشانی کرده و خواستار تعامل و مذاکره با آمریکا شده بودند.
دیروز پس از اعلام نتایج انتخابات ریاستجمهوری، رؤسایجمهور سوریه، عراق، روسیه، چین، پاکستان، تاجیکستان، آذربایجان، بلاروس، ارمنستان، صربستان، نخستوزیران هند و مالزی، و پادشاهان عمان، قطر، عربستان و کویت و امارات، انتخاب آقای پزشکیان را به وی و ملت ایران تبریک گفتند.
اما برخی دولتهای غربی به ویژه آمریکا، نهتنها حاضر به تبریک نشدند، بلکه حتی دولت آمریکا در چندین نوبت، انتخابات ایران را زیر سؤال برده و از خط گروهکهای مزدوری مثل سلطنتطلبان و گروهکهای تروریست و تجزیهطلب که مأمور تحریم انتخابات بودند، حمایت میکرد.
به گزارش رادیو فردا، «وزارت خارجه آمریکا در واکنش به پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ریاستجمهوری ایران اعلام کرد که واشنگتن هیچ انتظاری مبنی بر این که این انتخابات منجر به تغییر اساسی در ایران شود، ندارد. وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای، به تحریم انتخابات از سوی بخش عمدهای از رأیدهندگان ایرانی اشاره کرد و نوشت: «انتخابات در ایران آزاد و عادلانه نبود. در نتیجه، تعداد قابلتوجهی از ایرانیان ترجیح دادند که اصلاً شرکت نکنند. ما هیچ انتظاری نداریم که این انتخابات منجر به تغییر اساسی در مسیر ایران یا احترام بیشتر به حقوق بشر شهروندان شود.»
زیر سؤال بردن انتخابات ایران در حالی است که انتخابات ایران، اصلاً قابل مقایسه با انتخابات آمریکا نیست؛ جایی که یک روانپریشِ خردآشفته به نام بایدن، با یک دیوانه متهم متجاوز به اسم ترامپ رقابت میکند و مردم آمریکا به معنای واقعی کلمه گروگان گرفته شدهاند.
واکنش خصمانه و به دور از آداب دیپلماتیک دولت آمریکا، در حالی است که عناصر عبرت نگرفته از بدعهدیهای آمریکا، همواره تعامل و مذاکره چندباره با این رژیم عهدشکن را زمزمه میکردند.
اکنون واضحتر از همیشه میتوان دریافت که اولویت سیاست خارجی و دیپلماسی تجاری ما نه آمریکا و برخی دولتهای بدعهد اروپایی، بلکه همین همسایگان و شرکای مهم اقتصادی و سیاسی در آسیا و همچنین آمریکای لاتین و آفریقاست. کشور ما، در قلب غرب آسیا بر سر چهارراه ارتباط شرق و غرب و جنوب و شمال منطقه قرار گرفته و ظرفیت بالایی برای تجارت و ترانزیت جهانی دارد. اولویت راهبردی ما منطقاً، تعامل سازنده و هوشمندانه و از سر عزت و حکمت و مصلحت، با همین کشورهای منطقه، به ویژه قدرتهای اقتصادی است. پس از آن، نوبت به غرب متخاصم و متکبر میرسد، که آیا میخواهند تعامل توام با احترام داشته باشند و به تعهدات نقض کرده خود برگردند یا نه.عقل و تجربه و عبرتهای دور و نزدیک، به ما میگویند که نباید معطل بیگانگان دوردستی ماند که جز زور و زیادهخواهی و بدعهدی، چیز دیگری در آستینشان ندارند. ما اگر بتوانیم همین تعامل و شراکت با همسایگان و کشورهای منطقه آسیا را گسترش بدهیم، بخش عمدهای از مشکلات حل میشود و در این صورت، میتوانیم با اقتدار منطقهای بلامنازعی که به برکت همپوشانی میدان و دیپلماسی، ظرف چند سال اخیر کسب کردهایم، استیفای حقوق پایمالشده خود را هم به غرب دیکته کنیم.
در حالی که سیاستمداران بسیاری مانند امانوئل سارکوزی، فدریکا موگرینی، دیوید ایشینگر و جوزپ بورل و... در غرب، بارها اذعان کردهاند که «محور قدرت جهانی، در حال انتقال از غرب به شرق است»؛ و در حالی که روزنامه انگلیسی گاردین دیماه گذشته تأکید کرد: «آمریکا دیگر، بزرگترین قدرت در خاورمیانه نیست، ایران است»؛ پسرفت و عقبماندگی بزرگی خواهد بود، اگر موقعیت منحصربهفرد و اقتدار منطقهای خود را باور نکنیم، یا از فرصتهای تحریمشکنی در منطقه غافل بمانیم و به باتلاق دیپلماسی منفعلانه نسبت به غرب برگردیم.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#کانال_مطالب_تحلیلی ( #محمدرضاقربانی )
#پیروزی_ملت #جشن_پیروزی_ملت ✳️ همه کشورها تبریک گفتند جز دولت جنونزده آمریکا در حالی که کشورهای
🔰 چون تعطیل بود
نتوانستند تبریک بگویند!
🔸کانال حزب غربگرای "اتحاد ملت"، دیروز در توجیه این که چرا آمریکا و دولت های اروپایی (انگلیس و فرانسه و آلمان)، پیروزی آقای پزشکیان در انتخابات ایران را تبریک نگفته اند، نوشت: چون، شنبه تعطیلی آنهاست(!)
🔸اما دو نکته نقض در این باره وجود دارد. نخست این که همین کانال و امثال آن، در موضوعی تعطیلی پنج شنبه یا شنبه، بر روز شنبه تاکید کردند و خبر دادند که در تمام کشورهای شرق و غرب، روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل است و ما با آنها هماهنگ نیستیم.
🔸بسیار خب! چگونه کشور های بسیاری در منطقه و جهان با وجود تعطیلی شنبه، خود را مقید دانستند به این که همان دیروز به آقای پزشکیان تبریک بگویند و فقط این چهار کشور متفرعن غربی نتوانستند؟!
🔸دوم؛ آمریکای تعطیل (با رئیس جمهور روان پریشش و در حالی که راب مالی نماینده ویژه در امور ایران، یک سال است برکنار شده) چرا همان دیروز توانست بلافاصله پس از اعلام نتیجه، سلامت و آزادی انتخابات ایران را زیر سوال ببرد، اما نتوانست طبق عرف دیپلماتیک، تبریک بگوید؟!
🔸نه عزیزان! اگر خود را به خواب نزده اید، بیدار شوید و دنبال ماست مالی رفتار متکبرانه چهار دولت غربی نباشید. آنها همان گونه که در برجام نشان دادند، کمترین احترامی برای ملت ایران و تعهدات خود قائل نیستند.
🔸آنها ادعا کردند که کنار رای ندادگان و گروهک های تحریمی ایستاده اند. کنار مزدوران خود آری، اما کنار ملت ایران، قطعا نه! که اگر صداقت داشتند و میان مردم ایران تفاوتی قائل بودند، به مدت ۱۵ سالُ همه ملت ایران را تحت فشار تحریم -حتی در حد غذا و دارو- قرار نمی دادن و از باب اثبات صداقت خود هم که شذه، دست کم به تعهدات شان در برجام پایبند می ماندند.
🔸نه، آمریکا و سه دولت اروپایی، بی چشم و رو تر و خبیث تر از این حرف ها هستند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_12439950634.mp3
15.63M
🔗 پناهیان، کاشانی قالیباف چگونه ترور شدند؟ / حقایقی درباره ی تیم جلیلی برای اولین بار
🎙 ناگفته هایی که لازم است یک بار مرور کنیم/ پناهیان ، کاشانی و محمد باقر قالیباف چه طور بی اعتبار شدند؟ / یک فایل صوتی تکان دهنده که از همه چیز پرده برداشت / حقایقی درباره ی تیم سعید جلیلی برای اولین بار
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات۱۴۰۳
#انتخابات_ریاست_جمهوری
✳️ دو نكته در مورد انتخابات 1403
✍ #محمد_كاظم_انبارلويي
1⃣ انتخابات يك روش معين براي رسيدن به نتايج نامعين است.
آنچه در ايران به عنوان فرآيند مردمسالاري ديني ميگذرد سالمترين، مطمئنترين و پراعتمادترين نظام رجوع به آراي عمومي در تعيين تكليف مدارج قدرت است.
نتايج نهايي چهاردهمين دور انتخابات رياست جمهوري نشان داد گمانهزنيهاي بدخواهان و دشمنان درباره نتايج، با واقعيتها نميخواند.
نتايج ، خط تحريم و مدعيان تقلب را رسوا و مشاركت 50 درصدي خط بطلاني بر اين بدگمانيها بود.
اين اولين انتخابات پس از انقلاب بود كه رقيب به شوراي نگهبان ناسزا نگفت و تيغ نظارت و استصوابي را مسخره نكرد!
مشاركت يعني اعتماد به سلامت انتخابات، اعتقاد به امانتداري نظام و اعتراف به دروغ بودن ادعاي تقلب، اعلام پيروزي مسعود پزشكيان توسط وزارت كشور مهر تأييدي بر اين «اعتماد» ، «اعتقاد» و «اعتراف» بود.
سخنگوي وزارت خارجه آمريكا در تخطئه دموكراسي در ايران گفته بود :«انتخابات در ايران عادلانه و آزاد نيست.» نتايج نشان داد هم «عادلانه» است و هم «آزاد».
آمريكاييها منافقين و سلطنتطلبها را مأمور كرده بودند كساني كه در خارج از كشور ميروند رأي ميدهند با ضرب و شتم و فحاشي مانع شوند. اين رويكرد آمريكاييها نشان ميدهد، روش آنها در فهم دموكراسي نه «آزاد» است و نه عادلانه!
2⃣ آقاي مسعود پزشكيان از روز تنفيذ رياست جمهوري توسط امام خامنهاي رسما رئيسجمهور قانوني و شرعي كشور است. او نهتنها رئيسجمهور كساني است كه به او رأي دادند، بلكه رئيسجمهور كساني است كه به او رأي ندادهاند و رقيب او بودند و همچنين رئيسجمهور كساني است كه به هر دليل توفيق حضور پاي صندوق رأي پيدا نكردهاند.
او بنا به قرائت آيات و رواياتي كه در حين تبليغات انتخاباتي خوانده خود را ملتزم به اسلام و قرآن و پيامبر گرامي اسلام ميداند. او بنا به قولي كه داده است قرار است در مدار قانون اساسي و مدار ابلاغ سياستهاي كلي رهبري و اجراي قانون برنامه هفتم حركت كند.
او بنا به سوگندي كه قرار است طبق اصل 121 قانون اساسي در مجلس با حضور رئيس قوه قضائيه و اعضاي شوراي نگهبان ياد كند :
الف- پاسدار مذهب رسمي، نظام جمهوري اسلامي و قانون اساسي باشد.
ب- مروج دين و اخلاق و پشتيباني از حق و گسترش عدالت باشد.
ج- او قرار است خود را وقف خدمت به مردم كند و از خودكامگي بپرهيزد.
د- او قرار است از آزادي و حرمت اشخاص حمايت كند.
هـ- او سوگند ياد ميكند از مرزها و استقلال سياسي و اقتصادي و فرهنگي كشور حراست كند.
لذا تكليف او با خدا و مردم مشخص است و تكليف مردم هم در كادر همين قانون اساسي و همين سوگندنامه با او مشخص است.
كساني كه فارغ از اين فضاي حق و تكليف الهي ميخواهند يك فضاي ديگر پديد آورند، گويي يك ديو آمده يك پري رفته و يا يك سياه آمده سپيد رفته در خط دشمن عمل ميكنند.
او بارها گفته است عضو هيچ حزب و گروهي نيست هيچ تعهدي به اشخاص حقيقي و حقوقي حامي خود ندارد. بايد ديد در عمل اين گزاره صحيح است!
در مورد عدم توفيق رقيب آقاي پزشكيان گفتنيهاست كه به بعد موكول ميكنم.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_12444380310.mp3
9.61M
🔗 مناظره بین کارشناس عرب و اسرائیلی درباره ایران: ایران در مرزهای شمالی انتظار ما را میکشد
🎙 مناظره بین کارشناسان عرب و اسرائیلی درباره ی ایران و تحولات منطقه / کارشناس صهیون: ایران در مرزهای شمالی انتظار ما را میکشد ولی اگر ده جبهه هم علیه ما ایجاد کند ما در برابرش می ایستیم.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#استعفا
#پروژه_استعفا_سازی
✳️ تجویز استعفا به #پزشکیان
1⃣ پزشکیان در مستندانتخاباتی خود می گوید "اگرنتوانم موفق شوم، ادامه نمیدهم و از مردم هم خواهم خواست رای شان را پس بگیرند!؟"
این تجویز متن نویس اوست.
2⃣ دو روز پیش خبر مهمی از حلقه مشاورین پزشکیان که گماشته مستقیم محمد خاتمی هستند منتشر شد. این حلقه رادیکال با ابراز نگرانی نسبت به توانایی ذهنی و اجرایی پزشکیان، تجویز کرده اند "حتی در صورت رای آوردنش، بهتر است به بهانه رای ندادن مجلس به وزرای نالایق معرفی شده، بلافاصله استعفا دهد!!". گفته اند این نظریه را به خاتمی هم منعکس کرده و او واکنشی نشان نداده.
3⃣ شیخ نقویان در کلیپی که ظاهرا در حمایت از پزشکیان منتشر کرده به او پیشنهاد میدهد در صورت مواجه شدن با کوچک ترین مشکلی، بلافاصله استعفا دهد!"
4⃣ در همین ایام، شخصی از حلقه نزدیکان رئیسجمهور سابق از قول او نقل کرده که حسن روحانی معتقد است "پزشکیان در مسند ریاستجمهوری دوام نمی آورد و پیش از رسیدن به میانه راه استعفا خواهد داد."
5⃣ جناب پزشکیان! اکنون که کار از کار گذشته است، اما این چند سطر را نوشتم که در تاریخ بماند. "تواتر نسخه استعفا- که صرفا به چند موردش اشاره کردم- بویژه از مجرای گماشتگان افراطی محمد خاتمی در کنار گوشت، یعنی برایت آشی پخته اند. به هوش باش"
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_12451559979.mp3
11.81M
🚨 آقای تحلیلگر / پیامی مهم از زیرِ زمین غزه / شیر مقاومت بالاخره بعد از ۹ ماه پیام داد
#شبنامه / تحولات فلسطین / پیام مهم ابوعبیده از دل تونلهای غزه به ملتهای مقاومت / لبنانی ها دوباره شمال فلسطین را به آتش کشیدند / انگلیس ناوهایش را از نزدیکی یمن به اروپا برد / پیام صریح آمریکاییها به اسرائیل / قسمت ۱۶۲۵
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#دولت_چهاردهم
#اقتصاد
#انتخابات
#معیشت
#پیشرفت
#جنگ_ترکیبی
✅ مأموریت اساسی دولت چهاردهم
🔶 مسئولان چگونه میتوانند با بهبود وضعیّت اقتصاد کشور، امید را تقویت کنند؟
🔹 امید و اعتماد مردم؛ بزرگترین سرمایه
🔸 «احیای اعتماد و امید در مردم، بهویژه در جوانها»؛ این موضوع سرفصل مهمّی بود که رهبر معظّم انقلاب، در نخستین دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت سیزدهم، خطاب به ایشان مطرح کردند. ایشان، در توضیح این مسئله، امید و اعتماد مردم را «بزرگترین سرمایه برای دولت» دانستند و تأکید کردند: «مسئلهی احیای اعتماد مردم و امید مردم هم بسیار چیز مهمّی است؛ چون اعتماد مردم بزرگترین سرمایهی دولت است. مردم وقتی به شما اعتماد کردند و امید به شما داشتند، با شما راه میآیند و کمکتان میکنند؛ این بزرگترین سرمایه است برای دولت که بتواند اعتماد مردم را جلب کند که البتّه این متأسّفانه یک مقداری آسیب دیده و بایستی ترمیم کنید این را و راهکارش هم این است که حرف و عمل مسئولین یکی باشد.»۱۴۰۰/۰۶/۰۶
🔶 امّا چرا حضرت آیتاللّه خامنهای اینچنین بر مسئلهی «امید و اعتماد مردم» اصرار دارند و خطاب به رئیسجمهور و دولتمردان بر ضرورت ترمیم و بهسازی آن تأکید میکنند؟
🔹 امید؛ پیشران حرکت مردم و جامعه
🔸 اوّلین موضوع این است که «امید بزرگترین قوّهی محرّکهی انسان است. امید به پیروزی، امید به پیشرفت و امید به موفّقیّت، هر انسانی را به حرکت وادار میکند.»۱۳۷۶/۰۷/۲۴ و در نقطهی مقابل، «اگر شما بخواهید هر انسان فعّال و سرزنده و شادابی از حرکت بیفتد، کافی است او را ناامید کنید. اگر ناامید کردید، دستهای فعّال سست خواهد شد، زانوان فعّال و استوار به لرزه خواهد افتاد.» ۱۳۷۶/۰۷/۲۴ لذا «امید موجب میشود انسان تلاش و حرکت کند، پیش ببرد، مبارزه کند و زنده بماند.» ۱۳۷۴/۱۰/۱۷ و «یک ملّت با امید میتواند به پیش برود. یک سرباز در جبههی جنگ، فقط با امید میتواند بجنگد. اگر امید را از او گرفتند، همه چیز را از او گرفتهاند.» ۱۳۷۵/۰۵/۳۰ و چنانچه یأس و ناامیدی در ملّتی نهادینه شود، «اگر مردم ناامید شدند، اعتماد خودشان را از دست دادند، متزلزل شدند، شکست قطعی است. ... این امید را باید زنده نگه داشت. عامل اصلی پیروزی، در صحنه بودن مردم است؛ عامل در صحنه بودن مردم، امید و اطمینان آنها است.» ۱۳۸۹/۰۶/۲۵ در سطح ملّی هم «ملّتی که از آیندهی خود مأیوس باشد، ملّتی که خود را تحقیر کند، پیشرفت نخواهد کرد.» ۱۳۷۸/۰۷/۰۹
🔹 تحریم و تحریف؛ دو بال مهمّ دشمن در جنگ ترکیبی
🔸 از سوی دیگر، امروز ایران اسلامی با توطئهی «جنگ ترکیبی» از سوی دشمنانش روبهرو است؛ جنگی پیچیده و همهجانبه. در این نبرد سنگین، دشمن «امید» را هدف گرفته است: «در جنگ ترکیبی، حملهی نظامی نیست امّا حمله به باورهای دینی و سیاسی است؛ حملهی دشمن به باورهای دینی و باورهای سیاسی است. ... وسوسه میکنند، حقایق را دگرگون نشان میدهند؛ هدفشان سست کردن ارادهی ملّت است، هدفشان خاموش کردن امیدها است، میخواهند شعلهی امید را در دل جوانان ما خاموش کنند، جوان را مأیوس کنند. یأس یعنی بنبست؛ وقتی که جوان از پیشرفت مأیوس شد، از آینده مأیوس شد، احساس بنبست میکند؛ از کسی که احساس بنبست میکند، نمیشود توقّع داشت درست کار کند.»۱۴۰۲/۰۱/۰۱
🔶 و «در جنگ ترکیبی، دشمن از رسانه استفاده میکند، از عامل فرهنگی استفاده میکند، از عامل امنیّتی استفاده میکند، از نفوذ استفاده میکند، از عامل اقتصادی استفاده میکند؛ از همهی این عوامل استفاده میکند برای اینکه ملّت را در محاصره قرار بدهد، برای اینکه ملّت را دچار یأس کند.» ۱۴۰۲/۰۱/۰۱
🔶 در این راستا، دشمن با تمام توان دو ابزار مهمّ «تحریم» و «تحریف» را علیه ملّت ایران به کار گرفته است: «به موازات تحریم، یک جریان تحریف هم هست؛ در کنارش یک جریان تحریف هست؛ تحریف حقایق، واژگون نشان دادن واقعیّات؛ چه واقعیّات کشور ما، چه واقعیّات مرتبط با کشور ما.» ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
🔶 تحریم هرچند «اقتصاد ملّی» و «معیشت عمومی مردم» را تحت فشار قرار داده، امّا تحریف نیز به عنوان لبهی دیگر این قیچی «نشاط و تحرّک و امید مردم» را هدف گرفته است: «اوضاع را بد جلوه میدهند، با صدها زبان، با صدها وسیله. اگر نقطهی قوّتی در کشور باشد که مطلقاً انکار میکنند؛ یا به سکوت برگزار میکنند یا انکار میکنند. خب، کارهای خوبی در کشور دارد انجام میگیرد؛ مطلقاً [حتّی] یکی از اینها در تبلیغات خارجی دشمنان ما منعکس نیست.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طوفان_الاقصی
#هوش_مصنوعی
#جشن_نوا
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
4_5792140462424870886.mp3
11.3M
🔗 اعتراف رسمی نوری زاده به شکست ویرانگر وطن فروشها: انتخابات شکست ما بود
🎙 اعتراف وطن فروشها به عجز خود، بعد از انتخابات / نوری زاده: این انتخابات شکست ما بود. ما فرصت بدی را از دست دادیم / سرگیجه ی وطن فروشها بعد از برگزاری انتخابات در ایران
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حسین(ع)
#حسین_تنهاست.
#چگونه_حسین_تنها_شد؟
آقا امام حسین محاصره شده بود
از آخرین اخبار کوفه پرسید
گفتند: عبیدالله همه را خرید.....
در کوفه گفتند: هرکس به حسین بپیوندد، خانهاش در آتش، ناموسش در اختیار ما، اموالش مصادره و قبیله اش تا آخر سهمش از بیت المال قطع میشود و نمیگذاریم نسل های بعدیش آرام زندگی کنند
دو تا انتخاب داری
میخواهی تکه تکه شوی
یا نقد بگیری و زندگی کنی
آنچه گذشت اینگونه بود..... 💔💔💔
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_12464561461.mp3
11.23M
🔗 شوک لیبرمن به صهیونیست ها: تا ایران باشد ما در هیچ جنگی پیروز نمیشویم
🎙 شوک عجیب لیبرمن، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به صهیونیست ها: ما هیچ وقت در هیچ جنگی موفق به پیروزی نخواهیم شد تا ایران باشد. ما باید برای ایران کاری بکنیم...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#پزشکیان
#وعده_پزشکیان
🔺#الوعده_وفا
🔻۱۴ وعده و رویکرد مسعود پزشکیان برای حل مشکلات اقتصاد ایران
14 میلیون نفر رای دهنده به جریان مقابل ایشان، پیگیر این وعدهها و باقی مردم در حال ارزیابی ایشان.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_12468642480.mp3
10.15M
🔗 روحم از بدنم جدا شد/ دستوری درباره امام حسین به من دادند و سپس به دنیا برگشتم
🎙 ناگفته هایی بانویی که مرگ را تجربه کرد / روحم از بدنم جدا شد. حقیقت امام حسین را برایم توضیح دادند. جمعیتی را دیدم که وقتی درباره ی امام حسین میگفتند معنای کلماتش را درک میکردم. سپس گفتند : به زمین رفتی ، برای او اشک بریز...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پزشکیان
#شهید_رئیسی
#راه_شهید_رئیسی
📹رهبر انقلاب: خصوصیات شهید رئیسی میتواند الگوی مدیریتی کشور باشد. ۱۴۰۳/۴/۱۷
⭕️ رهبر انقلاب: خصوصیات شهید رئیسی میتواند الگوی مدیریتی کشور باشد.
🔰جملات ناب امروز حضرت آقا درباره #شهید_جمهور؛
1️⃣ یک خصوصیت آقای رئیسی #خستگیناپذیری از کار بود. مکرر ایشان را توصیه میکردم مقداری استراحت کنند اما میگفت من خسته نمیشوم
2️⃣ شهید رئیسی جداً #صبور و اهل مدارا بود
3️⃣ محور برنامهریزیها و اقدامهای آقای رئیسی #حل_مشکلات_مردم بود
4️⃣ دولت مرحوم آقای رئیسی(رضواناللهعلیه) #دولت_کار_و_امید و حرکت در بخشهای داخلی و خارجی بود
5️⃣ شهید رئیسی در سیاست خارجی هم #اهل_تعامل بود و هم اهل #رعایت_عزتمندی کشور و ملت.
6️⃣ شهید رئیسی هیچگاه از زخمزبانها #مایوس_نمیشد. رنج میکشید اما مایوس نمیشد.
7️⃣ شهید رئیسی در بیان مواضع انقلابی و دینی #کاملاً_صریح بود و دوپهلو سخن نمیگفت.
8️⃣ شهید رئیسی به #تواناییهای_داخلی عمیقاً اعتقاد و باور داشت.
9️⃣ عهدنامه مالک اشتر بر توجه به توده مردم و دوری از نورچشمیها و ویژهخواران تاکید دارند. شهید رئیسی در این مسیر حرکت میکرد.
🔟 یکی از مهمترین خصوصیات آقای رئیسی #مردمی بودن بود. این باید برای همه مسئولان دولتها الگو باشد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_12469753300.mp3
583.3K
یکی از برادران در لشکر حضرت حسین بود و دیگری در لشکر دشمن
وقتی یکی از برادران شهید شد، برادر دیگر در سپاه یزید صورتش خیس اشک شد
حرف هایی به امام حسین زد و گفت : برادر مرا به جهنم فرستادی
در واقع بدنه ی آن سپاه لزوما دشمنی با دین نداشت
اتفاقا برگشت
تصور میکرد دارد جهاد میکند
شبیه همین داعشی ها
خیال میکردند در مسیر حق هستند و دارند جهاد میکنند....
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#پزشکیان
✳️ بیست علتی که دکتر پزشکیان اکثریت آراء را آورد؟👇
1⃣ به زبان مردم حرف می زد و درد مردم را به صورت معترضانه به وضع موجود میگفت از قرآن و نهج البلاغه هم زیاد بهره می برد..
2⃣ در مناظرات از فنون جدل بسیار استفاده می کرد.
3⃣ حامیان قوی داشت دو رئیس جمهور و وزیر امور خارجه سابق و بهتر بگویم مسولبن مجرب و مطرح دولتهای گذشته
4⃣ استفاده ماهرانه از روش برانگیختن
تعصبات قومیتی قومهای ترک و کُرد
5⃣ در تبلیغات شهری و روستایی از شعارهای بسیار عوام پسندانه مطرح کرد از جمله
نه به تحریم،جنگ،فیلترینگ،دروغ،بی احترامی به دختران و ....
6⃣ تبلیغات گسترده رسانه ای در شبکه های خارجی به نفع او و علیه رقیب او
7⃣ تبلیغ مدرک تخصص پزشکی او
8⃣ بیان عوام فهم او و ضعف بیان رقیب انتخاباتی که زبان رقیب بیشتر خواص پسند بود
9⃣ بی پروا مطرح کردن مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم و گرانبها
🔟 معرفی نکردن جهار چوب و محدودیت فرهنگی و اقتصادی در مناظرات و آزادی دادن
1⃣1⃣ پشتوانه داشتن سبد رأیهای اهل تسنن
2⃣1⃣ برخی چون دیدند مسولین فعلی از جمله رئیس مجلس و شهردار تهران و با حواشی که برایشان مطرح بود حامی رقیب هستند و به اصطلاح از ناحیه حکومت حمایت می شود به او رأی دادند.
3⃣1⃣ پولپاشی ها و تهدید و تطمیع حرفهای خلاف واقع و تبلیغات گسترده در شبکه های مجازی خارجی
4⃣1⃣ اختلافات شدید نیروهای جبهه انقلاب و توهین به دو کاندیدای انقلابی توسط بسیاری از هواداران و ایجاد فضای دوقطبی
5⃣1⃣ تبیین صحیح و کافی نشدن شرایط کشور و منطقه و جهان برای مردم توسط نیروهای انقلابی
6⃣1⃣ کارنامه کافی نداشتن رقیب برای مسوولیت ریاست جمهوری و باور نداشتن به اجرایی شدن برنامه های او
7⃣1⃣ مظلوم نمایی و مردمی نشان دادن خود و تهمتهای زیاد دروغگویی به رقیب درمناظرات
8⃣1⃣ عدم وجود کار تشکیلاتی گسترده
منسجم در جبهه انقلاب و انجام تبلیغات سوء
9⃣1⃣ عدم تبیبن کافی تلاشهای شهید رئیسی و دولتش در طول سه سال گذشته و متاسفانه وجود تخریبهای زیاد
و البته محقق نشدن برخی وعده های دولت برای ساخت مسکن و مهار گرانیها
0⃣2⃣ سابقه وزارت و نایب رئیسی مجلس و چندین دوره نمایندگی در کارنامه داشتن
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_12471793515.mp3
13.2M
🚨 تحلیل / اولین پیام خارجی پزشکیان :به سید حسن نصرالله میگویم با قدرت حمایت میکنیم
#شبنامه / تحولات فلسطین / مقتدی صدر: هیئت ها پرچم فلسطین را برپا کنند / اولین پیام خارجی مسعود پزشکیان : آقای سید حسن نصرالله با همه قدرت به حمایت از شما ادامه میدهیم / حذف و زخمی شدن ده ها نظامی صهیون در غزه / قسمت ۱۶۲۶
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#پزشکیان
✳️ تجدید نظر می کنند؟!
🔻ظریف و روحانی و خاتمی و جهانگیری و زنگنه و آخوندی و...
🔻مسعود نیلی و عبده تبریزی و طبیبی و رنانی و غنی نژاد و...
🔻عباس عبدی و محمد فاضلی و محمد قوچانی و حسین انتظامی و ...
🔻روزنامه های اعتماد و شرق و هم میهن و سازندگی و...
🔻سایت ها و کانال های خبرآنلاین و انتخاب و عصر ایران و ...
🔹هیچ کدام نظری در این باره ندارند که نه آمریکا و نه سه دولت اروپایی حاضر نشده اند طبق عرف دیپلماتیک، حتی یک تبریک خشک و خالی درباره انتخاب آقای پزشکیان بگویند؟!
🔹چطور است که نشریات غربی، یکی در میان وعده تغییر از درون توسط پزشکیان را می دهند یا آرزوی آن را می کنند، اما حتی یکی از آنها حاضر نیست بنویسد و بگوید که آمدن پزشکیان، فرصتی برای احیای تعهدات طرفین در برجام است؟!
🔹سکوت سنگین مدعیان اصلاح طلبی را باید به چه چیزی تعبیر کرد؟ آیا مثلا اگر روسیه و چین و سوریه و عراق و دیگر متحدان یا شریکان ایران هم از تبریک گفتن استنکاف می کردند، بلکه انتخابات ایران را زیر سوال می بردند، شبه اصلاح طلبان غربگرا باز هم سکوت می کردند، یا گریبان چاک می زدند؟!
🔹به همه این جماعت، وقاحت صد باره دولت های غربی و بی محلی به تقلای شیدایان غرب را تسلیت می گوییم! باشد که از میان آنها، کسانی آزاده و منصف باشند و در شیدایی و شیفتگی نسبت به دشمنان عهد شکن ملت، ایران تجدید نظر کنند.
@IMANI_mohammad
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#پزشکیان
#حامیان_پزشکیان
✳️ با نقشه خاتمی؛ پزشکیان
هرگز رئیس جمهور نمی شد.
🔹آقای پزشکیان پس از پیروزی در انتخابات گفت:
🔻"قدردان وسعت نظر و گرهگشای مقام معظم رهبری هستم که در این انتخابات عرصه را برای مشارکت و رقابت و سلامت و نقشآفرینی بیشتر گشودند.
🔻اینکه رای ها درست خوانده شد به لطف مقام معظم رهبری بود. این هدایتی بود که رهبری داشتند، اگر به خاطر ایشان نبود، فکر نکنم اسم ما از این صندوق ها بیرون می آمد".
🔹در این که رهبری، پاسدار رای مردم و سلامت انتخابات هستند، تردیدی نیست. اما جفا و کم لظفی است که القا شود متولیان انتخابات، امانتدار رای مردم نیستند. در سلامت انتخابات همین بس که بارها نامزدهای رقیب هم، در عین ناباوری پیروز شده اند و نتیجه، در موارد متعدد قابل پیش بینی نبوده است.
🔹البته نگرانی آقای پزشکیان، یک ما به ازای واقعی دارد و آن کسانی مانند خاتمی هستند که سال ۱۳۸۸، هماهنگ با نقشه آمریکا و انگلیس و اسرائیل، در مقابل ۲۴/۵ رای میلیون اکثریت ملت، سر به آشوب گذاشتند، و کشور را گرفتار دو دستگی و سپس تحریم های گسترده دشمنانی کردند که از دیدن دودستگی، جرئت پیدا کرده بودند.
🔹آقای پزشکیان طی سه روز گذشته، دو بار با خاتمی ملاقات کرد، یعنی همان کسی که اگر بازیگری او و موسوی در نقشه آمریکایی- صهیونیستی پیش می رفت، نه اثری از امنیت و ثبات کشور باقی مانده بود و نه انتخابات، که آقای پزشکیان یا هر کس دیگر بخواهد انتخاب شود.
🔹خیرخواهانه باید به آقای پزشکیان یادآور شد که امثال خاتمی به شهادت گذشته شان، خیر خواه او و هیچ کس دیگری نیستند. بنابراین باید فاصله ایمنی لازم را با آنها حفظ کرد. و این جدای از این نکته مهم است که رئیس جمهور در مراوداتش نباید خود را وامدار کسی یا کسانی نشان بدهد. رئیس جمهور فقط وامدار مردم و نظام است.
@IMANI_mohammad
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️