16.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹#شعبان
🌸#استاد_طاهرزاده
✍️عنوان:⚜️فضیلتهای ماه شعبان⚜️
⚜️مناجات شعبانیه⚜️
📚 متن مناجات شعبانیه + ترجمه↙️
https://eitaa.com/matalebevijeh/5889
⬅️👈⬅️👈فایل های صوتی↙️
https://lobolmizan.ir/sound/654?mark=
📚موضوع:#ماه_شعبان_پادکست 1
🌱🌸🌱🌸
௮@matalebevijeh
🇮🇷 #تولد_آوینی_ها
🦋 باز آوینیها در حال تولد میباشند...
📄 پرسش و پاسخهایی زیبا، دلنشین و در عین حال دقیق و بسیار مهم درباره نوع حیات و حضور تاریخیای که در این زمانه به کمک حاج قاسمها و آوینیها و رئیسیها و سیدحسن نصراللهها و سنوارها باید داشته باشیم...
🇮🇷 #تولد_آوینی_ها
🦋چگونگیِ حضور در تاریخی که در آن بهسر میبریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استاد_طاهرزاده
✍️راستی را! به من بگویید در کدام صحنه و با حضور در کدام جهان است که میتوان با حضرت اباعبدالله علیهالسلام نسبتی برقرار کرد که او را در گستره حضور خود و در پیش خود احساس کنیم؟ تا در روز تولد آن حضرت تولد تاریخی هرروزین او را بچشیم و احساس کنیم؟ این است آن سؤالی که در برهوت امروزین خود از خود داریم. او امروز در کدام قسمت از تاریخ ایستاده است تا ما در کنار او باشیم و به عنوان پاسداران انقلاب اسلامی مواظب باشیم سخن حضرت روح الله زمین نماند؟
🌹#شعبان
🌷 #دهه_فجر
@matalebevijeh
┈┈•✾🕊🌷🕊✾•┈┈
14031114_بیانات_رهبر_انقلاب_در_دیدار_شرکتکنندگان_در_مسابقات_بینالمللی.mp3
31.12M
🎧 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب اسلامی در جمع شرکتکنندگان در چهلویکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن. ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
💻 Farsi.Khamenei.ir
جلسه نهم_انسان و باز انسان.mp3
46.32M
📖متن کتاب
📅جلسه نهم
💠با حضور #استاد_طاهرزاده
📆 ۱۴بهمن ماه ۱۴۰۳
✍️ متن نکات۳۹تا۴۱ کتاب انسان و باز انسان
🎙جلسه قبل (هشتم)
⬅️⬅️اشارات
🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
#انسان_شناسی
#باز_انسان
@khanehtolab
@matalebevijeh
┈┈•✾🕊🌷🕊✾•┈┈
مطالب ویژه
📖متن کتاب 📅جلسه نهم 💠با حضور #استاد_طاهرزاده 📆 ۱۴بهمن ماه ۱۴۰۳ ✍️ متن نکات۳۹تا۴۱ کتاب انسان و با
پس از عبور از متافيزيک
39- آری! باید متوجه بود با عبور از متافیزیک و مفهومگرایی، چه نگاه و اندیشهای مدّ نظر میآید و آن عبور برای آینده چه چیزی را به ارمغان میآورد. راستی چگونه میتوان با عبور از متافیزیک، راه به آینده برد؟ متافیزیک چیزی نیست جز وضع یک بنیان یا زیربنایی که بتوان هر چیز دیگری را به آن ارجاع داد، مثل ارجاع عَرَض به جوهر. دکارت متافیزیک بیرون را که ما ابژه مینامیم به متافیزیک درون و منِ اندیشنده تبدیل کرد و کانت با نقد عقل متافیزیکی خود، عقل نقاد را به جای آن قرار داد، عقلی که متوجه محدودیتهای خود میباشد و نتیجه فلسفه استعلاییِ کانت تجویز نوعی «درون ماندگاری» بود و این در واقع همان متافیزیک است به همان معنایی که کار متافیزیک دوتاکردنِ جهان است؛ جهان «ایدهها» و جهان «تصاویر». در این فضا انسان به حضوری که منجر به ایمان گردد نمیرسد، همانطور که در فضای مفهومگراییِ متافیزیک دیروزین، ایمان به حقایق به معنای واقعی آن در میان نبود. با توجه به این امر باید به «اصالت وجود» به معنای حضوری که برای انسان با نظر به «وجود» پیش میآید، اندیشه کرد.
احساس حياتی که انسان نياز دارد
40- وقتی در این اندیشه باشیم که باید انسان را در میدان اندیشه اندیشمندان و یا روایات اولیای الهی بازبینی کنیم، باید به تبار مفاهیمی که اشاره به انسان دارند توجه و دقت نماییم که آن مفاهیم در کدام فضای تاریخی متولد شدهاند و کدام مسئله از مسائل انسان را مدّ نظر دارند و آن مفاهیم برای اثبات کدام وجه از وجوه انسانی بنا دارند چه چیزی را نفی کنند تا به هستی انسانیِ انسان نظر بیندازیم؟ در اینجا است که باید بنگریم انسان نسبت به خود مخلوقی است با تفکر و آگاهیِ خاص که همان آگاهی حضوری است. هرچند این تفکر، تنها در بعضی موارد آگاهانه است ولی اتفاقاً انسان در همان موارد است که متوجه «حضور بیکرانه اکنون جاودانه» خود میشود و به وسعت خود پیمیبرد و از خود درکی تاریخی پیدا میکند که چگونه همواره در هر مرحلهای از وجودِ خودْ «هست». البته هستی که با تفکر در هستش متوقف نیست بلکه ثبات او با شدنِ او همراه است و این همان احساس حیاتی است که انسان نیاز دارد و خود را در آن درک میکند و در این حیات، نسبتی را با انسان کاملی که حیّ و حاضر است، درمییابد.
برای فهم انسان بايد چشمها را دوباره باز کنيم
41- خود را در معرض الهام و خلاقیت تاریخ قراردادن، در جای خود شیوه زیستن و حضور اقوام در طول تاریخ بوده است و افرادِ هر قوم به طور قومی فکر میکردند. آن حضور، با تفکر مدرن نهتنها به حاشیه رفت حتی نادیده گرفته شد، تا آنجایی که ما با نوعی انحطاط در آن اقوام مواجه هستیم. زیرا چیز دیگری به عنوان ارزش مدّ نظرها آمد که انسانها را از همدیگر جدا مینمود و مردمانِ آن قوم خود را کنار همدیگر احساس نمیکردند و آن به جهت حاکمیت ارزشهای غربی بود که فرزانگی را به نوعی خاص از تفکر که تفکر غربی است، نسبت میداد و اخلاق قومی که همان زندگی بود و همگان را در بر گرفته بود، به حاشیه برد.
با حضور تاریخیِ انقلاب اسلامی و تأکید رهبر معظم انقلاب بر هرچه مردمیکردن نظام اسلامی به عنوان وجدان تاریخی انقلاب اسلامی، میتوان متوجه بود دوران ارزشهای غربی به سر آمده است. دورانی که فرزانگی را در معنایی خاص به جوامع تحمیل کرده و دوگانگی ارزشهای طبقاتیِ قشر تحصیلکرده در برابر عوام را به میان آورده است. در وجدان تاریخی انقلاب اسلامی معلوم میشود مادران شهدا که به زعم ارزشهای غربی عوام به حساب میآیند، فرهیختهترین انسانها میباشند و این نظامِ مردمی است که متوجه نگاه و حضور این انسانها برای ادامه خود میباشد و این یعنی ما برای فهم انسان باید چشمها را دوباره باز کنیم.
📸 وجود جانباز نشانگر حقایق برای مردم است
🔻رهبر انقلاب: جانباز با وجود خود و با حضور خود در میان مردم، اعلان یک حقایقی است ولو یک کلمه حرف نزند... ۱۳۹۴/۶/۲۹
💓 #استاد_طاهرزاده :
✨جانبازان؛ تابلوهای آزادگی و دیانت ✨
🖌روز جانباز یعنی روز تولد حضرت ابالفضل«علیهالسلام». یعنی فراموش نکنیم که اسلام اباالفضلها داشته و دارد تا جانبازهای امروزمان را به عشق جانباز عزیز کربلا پاس بداریم. اینان تابلوهای فداکاری ملتی هستند که میخواهند «آزادگی» را که روحِ «دیانت» است، همواره پاس بدارند و از این جهت است که میتوان گفت: «جانباز یعنی قلّه وارستگی در اوج شکستگی و زیستن بدون دل بستگی.»
آری! حرف ما نیز این است که: «خجسته باد نورانیت خانههایي که در سایه شمع وجود جانبازان؛ ذرّه ذرّه به آسمان نزدیکتر میشوند.
#یا_قمر_بنیهاشم❣️
✅ میلاد حضرت ابوالفضل «علیهالسلام»
🌿@matalebevijeh🌿
┈┈•✾🕊🌷🕊✾•┈┈
جهان آرا - شنبه 13 بهمن 1403.mp3
29.87M
بشنوید| برنامه تلویزیونی «جهان آرا»
◽️شنبه سیزدهم بهمن ۱۴۰۳
👈🏼تربیتیافتگان مکتب امام و انقلاب اسلامی؛ از دفاع مقدس تا گام دوم انقلاب
🔰صوت کامل گفتوگو با:️ محمد علیانی. پژوهشگر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
#استاد_طاهرزاده:
✍️حقیقتاً چه اندازه سخن حضرت روحالله دقیق و زمانشناسانه است که در همان ابتدای انقلاب فرمودند: «ما از شرّ رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم، لکن از شرّ تربیتیافتگان غرب و شرق به این زودیها نجات نخواهیم یافت. اینان برپادارندگان سلطه ابرقدرتها هستند و سر سپردگانی میباشند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمیشوند.»
با توجه به همان تنگناهای تاریخی بود که معلوم شد تربیتیافتگانِ مکتب امام در دفاع مقدس با نوای روحبخشِ «ما میتوانیم» به ایمانی نظر کردند که چشماندازِ آن را حسن باقریها و رئیسیها فهمیدند و آن، راهِ دیگری است غیر از راه تربیتیافتگان شرق و غرب که به گفتۀ شهید حسن باقری گرفتار قالبهای پیشساختۀ ذهنیشان هستند. در حالیکه ما در دل ایمان و بدون جدایی از تکنیک هرگز به بنبست نمیرسیم.☘️
🌹#شعبان
🌷 #دهه_فجر
@matalebevijeh
┈┈•✾🕊🌷🕊✾•┈┈
103.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 سوره مبارکه #مدثر و نظر به کبریائی رب العالمین
https://eitaa.com/matalebevijeh/18099
🎙 #استاد_اصغر_طاهرزاده
🍃 جلسه نهم
🗒 قرآن، انذار و تذکار
📆 شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
⬅️⬅️ فایل صوتی 👇
https://eitaa.com/matalebevijeh/18618
لینک دانلود با کیفیت بالا 👇
https://www.aparat.com/v/swg69y6
@matalebevijeh
┈┈•✾🕊🌷🕊✾•┈┈
18.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹#شعبان
🌸#استاد_طاهرزاده
✍️عنوان:⚜️فضیلتهای ماه شعبان
📚 متن مناجات شعبانیه + ترجمه↙️
https://eitaa.com/matalebevijeh/5889
⬅️👈⬅️👈فایل های صوتی↙️
https://lobolmizan.ir/sound/654?mark=
📚موضوع:#ماه_شعبان_پادکست 2
👈لینک پادکست جلسه قبلی (1)
💌#پادکست
🌱🌸🌱🌸
௮@matalebevijeh