eitaa logo
🏨 مطنا | مرکزطب‌نوین‌اسلامی
20.8هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
1.8هزار ویدیو
70 فایل
❁﷽❁ 🌱سلامتی از فرق سر تا شست پا با مرکز طب نوین اسلامی(مَطنا)👨‍🎓 🌍سایت مَطنا: 🌐👉 https://MaTNA.org 💫کانال مَطنا: 🆔👉 @MaTNA_org 👨‍💻ویزیت و ثبت نام دوره: 🆔👉 @Admin_MaTNA313 👨‍💻فروش محصولات: 🆔👉 @Admin_MaTNA110 ارتباط با ما: ☎️ 09364556025
مشاهده در ایتا
دانلود
🔖 این پوست ، دور ریختنی نیست! ❇️بعد از نوش جان کردن هندوانه شیرین و آبدار، پوستش را دور نریزید. 1️⃣سبزی بیرون و باقی مانده قرمزی درونش را بگیرید و خُرد کنید. 2️⃣برای اینکه پوست هندوانه ترد و شفاف شود و هنگام پخت له نشود، می توان آن را مدتی در آب آهک گذاشت. 3️⃣برای یک کیلو پوست هندوانه، دو پیمانه آهک را درون دو لیتر آب سرد بریزید. 4️⃣صبر کنید تا آهک ته نشین شود. بعد آب شفاف روی آهک را آهسته در ظرف دیگری بریزید. 5️⃣پوست هندوانه ها را یکی دو روز درون آب آهک باید بماند. دقت کنید هر چه بیشتر بماند، مربا کم مزه تر می شود. 6️⃣سپس آنها را صاف کرده و یک شبانه روز در آب سرد بگذارید.سعی کنید آب را چند بار عوض کنید. 7️⃣حالا با یک کیلو شکر، یک پیمانه گلاب، چند قاشق آبلیموی تازه، کمی هل و زنجبیل، مربا را آماده کنید. سه پیمانه آب و یک پیمانه گلاب را درون ظرف بریزید و با چند دانه هل و تکه کوچکی زنجبیل بجوش آورید تا یک سوم آن بخار شود. شکر و آبلیمو را اضافه کنید بعد از یک ربع که جوشید، پوست هندوانه را اضافه کرده بگذارید مربا به قوام بیاید. ✔️پوست هندوانه را می توان بدون آهک هم مربا کرد. ابتدا با کمی آب به مدت کوتاه بجوشانید. چند ساعت در کمی آب و یک استکان ابلیمو بگذارید بماند. بعد با شکر و کمی گلاب و هل به قوام بیاورید. ✔️مربای پوست هندوانه مقوی هضم خیلی خوبی است. در ناراحتی ریه و سینه درد و کسانی که زیاد فکر می کنند و وسواس دارند مفید است.
🔖اسفناج و دستگاه تنفسی 🔹خاصیت آنتی اکسیدان بالای این سبزی سبب شده است تا در درمان بسیاری از بیماری‌ها موثر باشد. 🔸اسفناج دارای خاصیت ضدالتهابی داشته و تب بر است، همچنین برای برطرف کردن التهاب حلق، گلو، سرفه‌های خشک و سوزش ادرار مفید خواهد بود 🔹قرار دادن اسفناج در وعده‌های غذایی بیماران دستگاه تنفسی و خصوصا ریوی ب شدت توصیه می‌شود زیرا مصرف این سبزی برطرف کردن درد و خشونت سینه را بهمراه خواهد داشت. 🔸افرادی ک از یبوست رنج می‌برند، اسفناج بخورند. اسفناج ب دلیل دارا بودن فیبر بسیار زیاد نه تنها در درمان یبوست موثر خواهد بود بلکه ب هضم سریع‌تر غذا نیز کمک می‌کند. ✔️از دیدگاه طب سنتی، اسفناج ارزش غذایی بالایی داشته و هضم سریعی دارد، همچنین ملین بوده و باعث پاکسازی دستگاه گوارش می‌شود ⚠️معمولا افراد برای درمان کم خونی این سبزی را در وعده غذایشان قرار می‌دهند، اما باید توجه داشت که اگزالات موجود در آن جذب آهن را تا حد قابل توجهی کاهش می‌دهد ⚠️ با توجه به طبع سرد اسفناج، بهتر است افراد سرد مزاج در مصرف آن احتیاط کنند.
🔖تغديه مناسب دوران شيردهی بایستی ویژگی های زیر را داشته باشد 🔷در درجه اول متناسب با مزاج شخص باشد. بهترین اغذیه برای این افراد گندم، برنج، ذرت، گوشت بره و بزغاله، ماهی تازه، ماش و امثال آنها، کاهو، اسفناج، بادام، و فندق است. 🔷بدترین گوشت ها، گوشت گاو مانده و خشک کرده، گوشت حیوان پیر، ماهی کهنه و نمک سود می باشد. 🔷بدترین سبزی ها شامل شاهی، خردل (نعناع نیز بدون ضرر نمی‌باشد) می باشد و توصیه می شود در کمترین مقدار در رژیم غذایی افراد شیرده قرار گیرد.
🔖سوء مزاج سرد معده (علائم و نشانه ها) • تمایل کاذب به خورا کی های سرد ،ماست، دوغ و شیر و آب زیاد • ابتلا به آروغ های ترش • نفخ معده • احساس سیری و گرسنگی کاذب • احساس تشنگی در این افراد از بین می رود • آب ریزش دهان خصوصا در هنگام خواب 🔷توصیه های سبک زندگی برای سوء مزاج سرد معده 🔷 • پرهیز از مصرف لبنیات، خوراکی های سرد، ترشی جات حداقل به مدت یک تا دو هفته • اجتناب از نوشیدن آب سرد ناشتا • خوب جویدن غذا • مصرف مواد شیرین مانند انجیر و کشمش بعد از غذا • استفاده از دارچین، زیره، زنجبیل و هل در غذا • ماساژ روغن های گرم مانند روغن مصطکی، بابونه، بادام تلخ و سیاه دانه بر روی موضع معده
🔖سیر و ملاحظات مصرف آن 🔹 سیر طبیعتی گرم و خشک دارد و رقیق‌کننده خون، ضد تنگی نفس و تحلیل‌برنده ورم‌هاست. 🔸 مصرف روزانه یک تا دو حبه سیر موجب کاهش فشار خون، تری‌گلیسرید و کلسترول خون می‌شود. 🔹عدم رعایت سن ، مزاج، فصل و زیاده‌روی در مصرف سیر سردرد، آسیب به چشم و ریه را به وجود می‌آورد. 🔸سن مجاز برای مصرف سیر بالای ۱۲ سال، اثر بهتر آن در سرد مزاجان و توصیه به تعدیل میزان مصرف در گرم‌مزاجان و بهترین فصل مصرف سیر در فصول سرد سال است. ❌خوردن بیش از یک حبه سیر در روز برای کودکان زیر ۱۲ سال منع مصرف دارد. ⚠️سیر در دوران بارداری منع مصرف و در دوران شیردهی بیش از دو حبه در روز احتیاط مصرف دارد. ❌مصرف همزمان سیر با آسپرین، پلاویکس و وارفارین موجب تداخل دارویی و افزایش خطر خونریزی داخلی می‌گردد. ⛔️ خوردن مداوم و بیش از حد سیر خام باعث آسیب به دستگاه گوارش شده، در طولانی مدت ضعف بینایی و شنوایی و کندی حواس ایجاد می‌کند. ⛔️ گاهی مصرف سیر موجب بروز بُثورات پوستی، سردرد، سستی و کرختی بدن و سوزش معده می‌گردد که در این صورت بهتر است با گشنیز تازه و کمی آب انار در روغن پخته و تفت داده شود و بیش از دو حبه سیر در روز میل نشود.
🔖احتیاط در مصرف هسته زردآلو 🔸زرد آلو دارای مزاج سرد و مرطوب است، اما اگر شیرین‌تر باشد سردی آن کمتر است و میل به گرمی می‌کند. 🔹 زردآلو به دلیل داشتن بتاکاروتن و پروویتامین A میوه‌ای مفید، ضد سرطان ریه و لوزالمعده است. 🔸 زردآلو برای مادران باردار، شیرده و کودکان مفید است و این میوه مسهل صفرا است. 🔹افرادی که دارای خشکی دهان، تشنگی، غلیان خون، التهاب معده، جوش‌های ریز، اگزمای خفیف و یا کمی شدید هستند، در کنار درمان‌های مفید این میوه بهترین خوراکی برای آن‌ها است. ❌ خوردن زردآلو به دلیل مزاج سرد و مرطوب برای افرادی که مشکلات گوارشی دارند و غلبه کیفیت سردی در سیستم گوارش آن‌ها وجود دارد، ضرر دارد. ✔️افرادی که مشکلات گوارشی دارند بهتر است زردآلو را با مصلحاتی مانند عسل، انیسون، زنیان، زیره و دم کرده پونه مصرف کنند که نفخ آن برطرف شود. ❌ بدترین نوع خوردن زردآلو در حالت ناشتا است که ساختار مزاجی را به سمت کیفیت مضر سوق می‌دهد. ⛔️نوشیدن آب سرد بعد از مصرف زردآلو و استفاده از زردآلو بعد از غذا‌های سنگینی مانند خورشت سبزی، آبگوشت، جگر، کله پاچه و خورشت گوشتی غلیظ ساختار گوارشی را مختل می‌کند. ⛔️زردآلو حاوی آنتی اکسیدان قوی است، اما هسته زردآلو حاوی ماده آمیگدالین است که خوردن آن در حجم زیاد سبب مسمومیت می‌شود و هفت یا هشت دانه بیشتر مصرف نکنند.
🔖شربت سکنجبین 🔸شربت سکنجبین یکی از بهترین نوشیدنی های مورد توصیه در طب سنتی برای تمام افراد است. برای تهیه این شربت 3 واحد آب و 1-5/0 واحد شكر (می‌توان به جای شکر، از مقادیر كمتر عسل یا نبات استفاده نمود) و 5/0 واحد سركه انگور یا سرکه سیب خانگی مورد نیاز است. 🔸در ابتدا شربت آب و شكر (و یا عسل) را روی شعله گذاشته، كمی كه غلیظ شد سركه را اضافه كرده، اجازه دهید باز هم كمی بجوشد. در این حین كف روی آن را بگیرید تا غلیظ‌تر شود ولی خیلی سفت نشود تا پس از سرد شدن هنوز حالت نسبتا روان داشته باشد. 🔸افرادی که مزاجشان گرم است، بهتر است شربت سنكنجبین ترش و ملس مصرف کنند (حاوی مقادیر کم شکر) و سرد مزاجان شربت سكنجبین عسلی و كاملاً شیرین بنوشند.
🔖زیتون را فقط با غذا مصرف کنید. 🍃زیتون را فقط باید همراه غذا خورد تا ترکیبات آن به‌خوبی جذب شود و آثار مغذی آنها ظاهر شود. زیتون و خوردن، تنها مواردی هستند که مصرف آنها کنار غذا، به‌طور عمومی منعی ندارد. 🍃ماده مؤثره زیتون، از ترکیبات فنلی است که در فراوان است ولی با تیره و سیاه‌شدن آن، کم می‌شود و متأسفانه در زیتون کنسروی و شور تقریباً وجود ندارد! 🍃زیتون آثار ضددیابتی، ضدسرطانی، ضدمیکروبی، کاهش ، محافظت از قلب و عروق و فعالیت آنتی‌اکسیدانی دارد. 🍃از خوردن ، ، های زیاد و نوشیدنی‌های مختلف در کنار غذای اصلی پرهیز کنیم و تا جای ممکن از زیتون، پخته و سبزی خوردن استفاده کنیم، مگر آنکه منع پزشکی خاص یا توصیه ویژه‌ای داشته باشیم.
14.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔖 اگر پا درد دارید ببینید! 🎥حکیم خیراندیش @tebnovineslami
🔖سـیـــــــر 🔸طبیعت گرم و خشک دارد. 🔹ازبین برنده رطوبات معده و رطوبت مفاصل است. 🔹رقیق کننده خون 🔸و ایجاد کننده تعریق 🔹خوردن آن با مراعات زمان ، مزاج و در حد اعتدال مناسب است . 🔸دفع ضرر آب آلوده و هوای آلوده میکند ، خصوصا با سرکه 👈( از سیر ترشی غافل نشوید). 🔻زیاده روی در مصرف سیر :👇 🚫می تواند موجب سردرد 🚫احتراق خون 🚫ضرر به چشم و ریه 🚫کم کردن توان و قوای جنسی 🚫اصلاح آن با سکنجبین و آب انارملس ، است . 🚫همچنین مالیدن آن به پوست ممکن است موجب زخم و خراش پوستی شود . 📣توجه 👇 🔻دستور سیر و لیمو که در فضای مجازی دست به دست می گردد ردپایی در کتب طب ایرانی ندارد و متاسفانه گاهی مصرف طولانی و سرخود این ترکیب باعث بروز عوارض ناخوشایند و مضر در افراد می شود .
🔖 از دیدگاه طب سنتی ایران ✔️واریس در اثر تخریب دریچه های داخل ها بوجود می آید. 🔸علت واریس سودا نیست بلکه علت تخریب دریچه است اما به دنبال تخریب دریچه برگشت خون از پاها به قلب مختل شده و خون های غلیظ اعم از در این رگ ها تجمع پیدا می کنند. 🔹به علت جمع شدن بخشی از خون بدن در این رگ ها فرد همیشه احساس کم خونی دارد درست شبیه افراد کم خون. با پوشیدن جوراب واریس و بهبود برگشت این خون ها به سیستم عروقی بدن، فرد احساس بهتری پیدا می کند. ❌ درمان قطعی واریس نیست ، زالو فقط تورم زیرپوستی عروق واریسی را "موقت" رفع می کند ، ظاهر رگ واریسی درمان نمی شود بلکه تورم و درد آن بهبود می یابد. ✅در کنار پاکسازی بدن از اخلاط غلیظ یک سری مراقبت های دائمی اعم از پوشیدن جوراب واریس و پرهیز از غذاهای سودازا مانند و و لازم است به انضمام ماساژ ساق ها از پایین به بالا شب ها قبل از خواب برای کمک به برگشت خون به قلب