#پارافین_مایع ( ۵۰ گرم )
🔸پارافین مایع آنچه باعث درخشندگی متفاوت رژلب ها و کرم های آرایشی می شود،وجود پارافین مایع درون آنهاست.
🔹از پارافین همچنین در ساخت عطر و ادکلن ها و انواع روغن و کرم مو و ... استفاده میشود ✔️
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#پارافین_جامد (۱۰۰ گرم )
🔸پارافین جامد یک ماده هیدروکربنی است که به عنوان یک عامل سختکننده ، روانکننده و عایق عمل میکنه و باعث میشه محصولات یه بافت جامد، براق یا محافظت در برابر رطوبت بدست بیارن.
🔹صنایع آرایشی و بهداشتی در ساخت لوسیونها، کرمهای مرطوبکننده و... برای کنترل غلظت و ایجاد بافتی نرم و صیقلی استفاده میشود. همچنین در تولید بالم لب کاربرد فراوانی دارد.
🔹در صنایع شمعسازی اصلیترین ماده برای تولید انواع شمعهای تزئینی و معطر است ✔️
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#اکتیل_دودکانول (Octyldodecanol)
🔸یک الکل چرب که مهمترین وظیفه آن، نرم کردن پوست و ایجاد حسی لطیف و ابریشمی در محصولات است.به محصول کمک میکند تا بافت خود را حفظ کند و از جدا شدن روغن و آب در کرمها و لوسیونها جلوگیری میکند.
🔹در ساخت کرمهای مرطوبکننده، لوسیونهای بدن، سرمهای صورت، رژلبهای بافت نرم و محصولات مراقبت از پوست که هدف آنها ایجاد لطافت و حفظ رطوبت است کاربرد دارد ✔️
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#پی_ای_جی_۴۰ ( PEG40 )
🔸روغن کرچک هیدروژنه که با نام پلی اتیلن گلیکول شناخته می شود یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی می باشد. روغن کرچک هیدروژنه شده است که یک مایع غلیظ به رنگ زرد روشن با بوی ملایم است. پلی اتیلن گلیکول از مشتقات روغن کرچک هیدروژنه شده می باشد.
♦دقت بفرمایید پی ای جی 40 این فروشگاه جامد میباشد✅
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#الکل_بدونبو
🔸الکل بدون بو 96 درصد
مخصوص تولید لوازم ارایشی و بهترین گزینه برای ادکلن سازی
🔹فروش به صورت 1لیتری
و هر لیتر 730 گرم محاسبه میشود ✔️
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#موم_ورقهای
🔸کیفیت و عطر و بوی عالی
از زنبوردار مورد اعتماد خریداری شده🤌🏻
همان موم تخته ای میباشد که بوسیله ی دستگاه بصورت ورقه ای برش داده شده
🔹مناسب استفاده حرفهای در تولیدات آرایشی، بهداشتی و قابل استفاده در فرمولاسیونهای کرم، بالم، صابون و شمعهای درمانی
♦️ دوز استفاده بسته به فرمول متغیر است✔️
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#پیله_ابریشم
🔸پیله ابریشم تمیز شده
🔹پاکسازی پوست از جوش و آکنه ، رفع چین و چروک پوست ، رطوبت رسان پوست ، سفید کننده پوست ، لایه بردار پوست کلاژن ساز ، برای پوست از بین برنده جوش سرسیاه و منافذ .... ✔️
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#لوریل_گلوکزاید
🔸لوریل گلوکوزاید که به آن لوریل گلوکوزید نیز گفته میشود نوعی ترکیب شیمیایی است.
🔹از آن برای تولید انواع محصولات شوینده، حلالها و پاک کنندهها و به طور کلی در تولید صنایع آرایشی و بهداشتی و مراقبت از پوست و مو، استفاده میشود✔️
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#وازلین
🔸ژلِ پترولیوم (Petroleum jelly)، یا چربی معدنی که با نام تجاری وازلین شناختهشدهتر است، از تصفیه روغنهای سنگین نفت که باقیمانده تقطیر در ۳۶۰ درجه گرما است به دست میآید
🔹قابل استفاده در صنایع مختلف از جمله آرایشی در تولید انواع پماد ها و ...
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#مواد_اوسرین_۴۰۰
🔸اوسرین ترکیبی از وازلین، لانولین و لانولین الکل است.
🔹قابل استفاده در انواع کرمها و پمادها ( جذب آب 400% )
♦️دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است ✔️
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#موم_پرک
🔸موم زنبور عسل سفید رنگ به حالت پرک
🔹ماده ای پر کاربرد در صنایع آرایشی بهداشتی که به عنوان امولسیفایر و غلیظ کننده کرم و لوسیون ها ، سفت کننده پمادها و ضمادها ، نرم کننده پوست و ایجاد سد محافظ برای پوستهای خشک و ... کارایی دارد ✔️
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#موم_نرم
🔸موم نرم آلمانی 🇩🇪
(موم نرم شامل بیزوکس ، کارنوبا وکس ، کاندلیلا وکس ، اوزاکریت و بیسش هم لانولین میباشد )
🔹از این موم بعنوان مات کننده، لایه محافظ، مقاوم سازی و… استفاده میشود ✔️
🆔https://eitaa.com/max_molding22