eitaa logo
مکث مولدینگ محصولات
282 دنبال‌کننده
422 عکس
0 ویدیو
0 فایل
راه های ارتباطی مون : آیدی ایتا 🙋🏻‍♂️ @abolfazl_azrang شماره تماس 📞 09132619540 آدرس سایت مکث مولدینگ 💻 https://max-molding.com کانال ایتا اطلاع رسانی و کد مرسولات https://eitaa.com/max_molding کانال محصولات مکث مولدینگ 🛍️👇🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
(Octyldodecanol) 🔸یک الکل چرب که مهم‌ترین وظیفه آن، نرم کردن پوست و ایجاد حسی لطیف و ابریشمی در محصولات است.به محصول کمک می‌کند تا بافت خود را حفظ کند و از جدا شدن روغن و آب در کرم‌ها و لوسیون‌ها جلوگیری می‌کند. 🔹در ساخت کرم‌های مرطوب‌کننده، لوسیون‌های بدن، سرم‌های صورت، رژلب‌های بافت نرم و محصولات مراقبت از پوست که هدف آن‌ها ایجاد لطافت و حفظ رطوبت است کاربرد دارد ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
( PEG40 ) 🔸روغن کرچک هیدروژنه که با نام پلی اتیلن گلیکول شناخته می شود یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی می باشد. روغن کرچک هیدروژنه شده است که یک مایع غلیظ به رنگ زرد روشن با بوی ملایم است. پلی اتیلن گلیکول از مشتقات روغن کرچک هیدروژنه شده می باشد. ♦دقت بفرمایید پی ای جی 40 این فروشگاه جامد میباشد✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸الکل بدون بو 96 درصد مخصوص تولید لوازم ارایشی و بهترین گزینه برای ادکلن سازی 🔹فروش به صورت 1لیتری و هر لیتر 730 گرم محاسبه میشود ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸کیفیت و عطر و بوی عالی از زنبوردار مورد اعتماد خریداری شده🤌🏻 همان موم تخته ای میباشد که بوسیله ی دستگاه بصورت ورقه ای برش داده شده 🔹مناسب استفاده حرفه‌ای در تولیدات آرایشی، بهداشتی و قابل استفاده در فرمولاسیون‌های کرم، بالم، صابون و شمع‌های درمانی ♦️ دوز استفاده بسته به فرمول متغیر است✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸پیله ابریشم تمیز شده 🔹پاکسازی پوست از جوش و آکنه ، رفع چین و چروک پوست ، رطوبت رسان پوست ، سفید کننده پوست ، لایه بردار پوست کلاژن ساز ، برای پوست از بین برنده جوش سرسیاه و منافذ .... ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸لوریل گلوکوزاید که به آن لوریل گلوکوزید نیز گفته می‌شود نوعی ترکیب شیمیایی است. 🔹از آن برای تولید انواع محصولات شوینده، حلال‌ها و پاک کننده‌ها و به طور کلی در تولید صنایع آرایشی و بهداشتی و مراقبت از پوست و مو، استفاده می‌شود✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸ژلِ پترولیوم (Petroleum jelly)، یا چربی معدنی که با نام تجاری وازلین شناخته‌شده‌تر است، از تصفیه روغن‌های سنگین نفت که باقی‌مانده تقطیر در ۳۶۰ درجه گرما است به دست می‌آید 🔹قابل استفاده در صنایع مختلف از جمله آرایشی در تولید انواع پماد ها و ... 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸اوسرین ترکیبی از وازلین، لانولین و لانولین الکل است. 🔹قابل استفاده در انواع کرمها و پمادها ( جذب آب 400% ) ♦️دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸موم زنبور عسل سفید رنگ به حالت پرک 🔹ماده ای پر کاربرد در صنایع آرایشی بهداشتی که به عنوان امولسیفایر و غلیظ کننده کرم و لوسیون ها ، سفت کننده پمادها و ضمادها ، نرم کننده پوست و ایجاد سد محافظ برای پوستهای خشک و ... کارایی دارد ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸موم نرم آلمانی 🇩🇪 (موم نرم شامل بیزوکس ، کارنوبا وکس ، کاندلیلا وکس ، اوزاکریت و بیسش هم لانولین میباشد ) 🔹از این موم بعنوان مات کننده، لایه محافظ، مقاوم سازی و… استفاده میشود ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸موم زنبور عسل به حالت عدسی 🔹ماده ای پر کاربرد در صنایع آرایشی بهداشتی که به عنوان امولسیفایر و غلیظ کننده کرم و لوسیون ها ، سفت کننده پمادها و ضمادها ، نرم کننده پوست و ایجاد سد محافظ برای پوستهای خشک و ... کارایی دارد ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸لانولین بدون بو این ماده ترکیبی زرد رنگ، نرم و مومی شکل است که از چربی گوسفند گرفته شده است . 🔹لانولین بعنوان یکی از مواد اصلی ساخت کرم های نرم و لطیف کننده پوست، ضدچروک، رفع ترک پاشنه پا، رفع خشکی لب و… مورد استفاده قرار میگیرد✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22