eitaa logo
مکث مولدینگ محصولات
283 دنبال‌کننده
422 عکس
0 ویدیو
0 فایل
راه های ارتباطی مون : آیدی ایتا 🙋🏻‍♂️ @abolfazl_azrang شماره تماس 📞 09132619540 آدرس سایت مکث مولدینگ 💻 https://max-molding.com کانال ایتا اطلاع رسانی و کد مرسولات https://eitaa.com/max_molding کانال محصولات مکث مولدینگ 🛍️👇🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸الکل بدون بو 96 درصد مخصوص تولید لوازم ارایشی و بهترین گزینه برای ادکلن سازی 🔹فروش به صورت 1لیتری و هر لیتر 730 گرم محاسبه میشود ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸کیفیت و عطر و بوی عالی از زنبوردار مورد اعتماد خریداری شده🤌🏻 همان موم تخته ای میباشد که بوسیله ی دستگاه بصورت ورقه ای برش داده شده 🔹مناسب استفاده حرفه‌ای در تولیدات آرایشی، بهداشتی و قابل استفاده در فرمولاسیون‌های کرم، بالم، صابون و شمع‌های درمانی ♦️ دوز استفاده بسته به فرمول متغیر است✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸پیله ابریشم تمیز شده 🔹پاکسازی پوست از جوش و آکنه ، رفع چین و چروک پوست ، رطوبت رسان پوست ، سفید کننده پوست ، لایه بردار پوست کلاژن ساز ، برای پوست از بین برنده جوش سرسیاه و منافذ .... ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸لوریل گلوکوزاید که به آن لوریل گلوکوزید نیز گفته می‌شود نوعی ترکیب شیمیایی است. 🔹از آن برای تولید انواع محصولات شوینده، حلال‌ها و پاک کننده‌ها و به طور کلی در تولید صنایع آرایشی و بهداشتی و مراقبت از پوست و مو، استفاده می‌شود✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸ژلِ پترولیوم (Petroleum jelly)، یا چربی معدنی که با نام تجاری وازلین شناخته‌شده‌تر است، از تصفیه روغن‌های سنگین نفت که باقی‌مانده تقطیر در ۳۶۰ درجه گرما است به دست می‌آید 🔹قابل استفاده در صنایع مختلف از جمله آرایشی در تولید انواع پماد ها و ... 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸اوسرین ترکیبی از وازلین، لانولین و لانولین الکل است. 🔹قابل استفاده در انواع کرمها و پمادها ( جذب آب 400% ) ♦️دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸موم زنبور عسل سفید رنگ به حالت پرک 🔹ماده ای پر کاربرد در صنایع آرایشی بهداشتی که به عنوان امولسیفایر و غلیظ کننده کرم و لوسیون ها ، سفت کننده پمادها و ضمادها ، نرم کننده پوست و ایجاد سد محافظ برای پوستهای خشک و ... کارایی دارد ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸موم نرم آلمانی 🇩🇪 (موم نرم شامل بیزوکس ، کارنوبا وکس ، کاندلیلا وکس ، اوزاکریت و بیسش هم لانولین میباشد ) 🔹از این موم بعنوان مات کننده، لایه محافظ، مقاوم سازی و… استفاده میشود ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸موم زنبور عسل به حالت عدسی 🔹ماده ای پر کاربرد در صنایع آرایشی بهداشتی که به عنوان امولسیفایر و غلیظ کننده کرم و لوسیون ها ، سفت کننده پمادها و ضمادها ، نرم کننده پوست و ایجاد سد محافظ برای پوستهای خشک و ... کارایی دارد ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸لانولین بدون بو این ماده ترکیبی زرد رنگ، نرم و مومی شکل است که از چربی گوسفند گرفته شده است . 🔹لانولین بعنوان یکی از مواد اصلی ساخت کرم های نرم و لطیف کننده پوست، ضدچروک، رفع ترک پاشنه پا، رفع خشکی لب و… مورد استفاده قرار میگیرد✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸شی باتر / کره شیا شی باتر نوعی چربی است که از دانه‌ی درخت شی (Shea) استخراج می‌شود. رنگ این روغن سفید کِدِر است. 🔹شی باتر در دنیای محصولات طبیعی حکم طلای سفید رو داره 🏆 نرم کننده و مرطوب کننده فوق العاده قوی هست ، بافت مخملی لوکسی به کرم ها و لوسیون های شما میده ، خاصیت ضد التهاب‌ و ضد خشکی داره ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸کره کاکائو سفید، که از دانه‌های کاکائو به دست می‌آید، . وقتی دانه‌های کاکائو تحت فشار قرار می‌گیرند، چربی آنها (کره کاکائو) جدا شده و به رنگ زرد مایل به سفید در می‌آید که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. 🔹این کره دارای خواص مرطوب‌کنندگی و نرم‌کنندگی است.همچنین در ساخت لوسیون‌ها، کرم‌ها، و محصولات مراقبت از مو به دلیل خاصیت ضد التهاب و آنتی‌اکسیدانی آن استفاده می‌شود ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22