#موم_پرک
🔸موم زنبور عسل سفید رنگ به حالت پرک
🔹ماده ای پر کاربرد در صنایع آرایشی بهداشتی که به عنوان امولسیفایر و غلیظ کننده کرم و لوسیون ها ، سفت کننده پمادها و ضمادها ، نرم کننده پوست و ایجاد سد محافظ برای پوستهای خشک و ... کارایی دارد ✔️
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#موم_نرم
🔸موم نرم آلمانی 🇩🇪
(موم نرم شامل بیزوکس ، کارنوبا وکس ، کاندلیلا وکس ، اوزاکریت و بیسش هم لانولین میباشد )
🔹از این موم بعنوان مات کننده، لایه محافظ، مقاوم سازی و… استفاده میشود ✔️
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#موم_بیزوکس_عدسی
🔸موم زنبور عسل به حالت عدسی
🔹ماده ای پر کاربرد در صنایع آرایشی بهداشتی که به عنوان امولسیفایر و غلیظ کننده کرم و لوسیون ها ، سفت کننده پمادها و ضمادها ، نرم کننده پوست و ایجاد سد محافظ برای پوستهای خشک و ... کارایی دارد ✔️
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#لانولین
🔸لانولین بدون بو
این ماده ترکیبی زرد رنگ، نرم و مومی شکل است که از چربی گوسفند گرفته شده است .
🔹لانولین بعنوان یکی از مواد اصلی ساخت کرم های نرم و لطیف کننده پوست، ضدچروک، رفع ترک پاشنه پا، رفع خشکی لب و… مورد استفاده قرار میگیرد✔️
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#شی_باتر
🔸شی باتر / کره شیا
شی باتر نوعی چربی است که از دانهی درخت شی (Shea) استخراج میشود. رنگ این روغن سفید کِدِر است.
🔹شی باتر در دنیای محصولات طبیعی حکم طلای سفید رو داره 🏆
نرم کننده و مرطوب کننده فوق العاده قوی هست ، بافت مخملی لوکسی به کرم ها و لوسیون های شما میده ، خاصیت ضد التهاب و ضد خشکی داره ✔️
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#کره_کاکائو_سفید
🔸کره کاکائو سفید، که از دانههای کاکائو به دست میآید، . وقتی دانههای کاکائو تحت فشار قرار میگیرند، چربی آنها (کره کاکائو) جدا شده و به رنگ زرد مایل به سفید در میآید که در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار میگیرد.
🔹این کره دارای خواص مرطوبکنندگی و نرمکنندگی است.همچنین در ساخت لوسیونها، کرمها، و محصولات مراقبت از مو به دلیل خاصیت ضد التهاب و آنتیاکسیدانی آن استفاده میشود ✔️
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#ویتامین_B5
🔸ویتامین B5 که به عنوان پانتوتنیک اسید نیز شناخته میشود، یکی از ویتامینهای حیاتی گروه B است.
🔹در ساخت محصولات طبیعی، ویتامین B5 به عنوان یک مرطوبکننده، نرمکننده و التیامبخش پوست مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین به بهبود خاصیت الاستیسیته و نرمی پوست کمک کرده و میتواند در کاهش التهاب و قرمزی موثر باشد. در محصولات مو، این ویتامین به تقویت ریشهها و افزایش درخشندگی و حالتپذیری موها کمک میکند✔️
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#ویتامین_E
🔸ویتامین E یک آنتیاکسیدان قوی است که در محصولات طبیعی و بهداشتی به کار میرود.
🔹 این ویتامین به حفظ سلامت پوست کمک کرده، اثرات پیری را کاهش میدهد. همچنین، در ساخت کرمها و لوسیونها برای التیام پوستهای خشک و حساس استفاده میشود. ویتامین E میتواند به بهبود زخمها و سوختگیهای سطحی نیز کمک کند. این ویتامین میتواند ماندگاری و پایداری مواد را افزایش دهد و جلوی اکسیداسیون آنها را بگیرد ✔️
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#سیترات_سدیم
🔸این ماده یکی از ترکیبات کلیدی و پراستفاده محسوب میشود که کاربردهای متعددی دارد.
🔹این ماده به عنوان یک عامل نرمکننده آب عمل میکند و با کاهش سختی آب، عملکرد شویندهها را بهبود میبخشد. زمانی که آب سخت با مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم اشباع شود، قدرت پاککنندگی شویندهها کاهش مییابد. اما سدیم سیترات با ترکیب شدن با این یونهای مزاحم، از رسوب آنها جلوگیری کرده و شرایطی ایدهآل برای عملکرد بهتر مواد شوینده فراهم میسازد✅
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#نمک_شامپو
🔸با افزودن این ماده در انواع شوینده های مایع مانند مایع دستشویی و شامپوی مخصوص مو میتوان غلظت محصول را افزایش داد.
🔹ذکر این نکته حائز اهمیت است👇🏻
در فرمولاسیون برخی از مواد شوینده با افزودن این ماده پایداری شیمیایی ایجاد میکنند✅
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#تایم_کد
🔸تایم کد Time code ، تایم کد پالمیتول گلایسین یا تایم کد یک ماده ضد چروک بسیار قوی میباشد .
🔹 این ماده با افزایش سرعت کلاژن سازی چروکهای قدیمی با باز میکند و با به تعویق انداختن فرآیند پیری اثر جوانسازی نیز دارد ✅
♦️دوز استفاده یک درصد دوز مصرف بسته به فرمول متفاوت است✔️
🆔https://eitaa.com/max_molding22
#منتول
🔸منتول (Menthol) یا جوهر نعناع یک ماده ی آلی با فرمول C10H20O است که به طور طبیعی از نعناع و سایر گیاهان مشابه استخراج می شود. البته می توان آن را در آزمایشگاه نیز تولید کرد.
🔹این ماده به صورت گسترده به عنوان طعم دهنده در تولید خمیر دندان ، کرم دندان ،... استفاده میشود ✅
🆔https://eitaa.com/max_molding22