eitaa logo
مکث مولدینگ محصولات
282 دنبال‌کننده
422 عکس
0 ویدیو
0 فایل
راه های ارتباطی مون : آیدی ایتا 🙋🏻‍♂️ @abolfazl_azrang شماره تماس 📞 09132619540 آدرس سایت مکث مولدینگ 💻 https://max-molding.com کانال ایتا اطلاع رسانی و کد مرسولات https://eitaa.com/max_molding کانال محصولات مکث مولدینگ 🛍️👇🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸این ماده یکی از ترکیبات کلیدی و پراستفاده محسوب می‌شود که کاربردهای متعددی دارد. 🔹این ماده به عنوان یک عامل نرم‌کننده آب عمل می‌کند و با کاهش سختی آب، عملکرد شوینده‌ها را بهبود می‌بخشد. زمانی که آب سخت با مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم اشباع شود، قدرت پاک‌کنندگی شوینده‌ها کاهش می‌یابد. اما سدیم سیترات با ترکیب شدن با این یون‌های مزاحم، از رسوب آن‌ها جلوگیری کرده و شرایطی ایده‌آل برای عملکرد بهتر مواد شوینده فراهم می‌سازد✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸با افزودن این ماده در انواع شوینده های مایع مانند مایع دستشویی و شامپوی مخصوص مو می‌توان غلظت محصول را افزایش داد. 🔹ذکر این نکته حائز اهمیت است👇🏻 در فرمولاسیون برخی از مواد شوینده با افزودن این ماده پایداری شیمیایی ایجاد می‌کنند✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸تایم کد Time code ، تایم کد پالمیتول گلایسین یا تایم کد یک ماده ضد چروک بسیار قوی میباشد . 🔹 این ماده با افزایش سرعت کلاژن سازی چروکهای قدیمی با باز میکند و با به تعویق انداختن فرآیند پیری اثر جوانسازی نیز دارد ✅ ♦️دوز استفاده یک درصد دوز مصرف بسته به فرمول متفاوت است✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸منتول (Menthol) یا جوهر نعناع یک ماده ی آلی با فرمول C10H20O است که به طور طبیعی از نعناع و سایر گیاهان مشابه استخراج می شود. البته می توان آن را در آزمایشگاه نیز تولید کرد. 🔹این ماده به صورت گسترده به عنوان طعم دهنده در تولید خمیر دندان ، کرم دندان ،... استفاده میشود ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸اکتیو هیدروکینون (Hydroquinone) 🔹هیدروکینون برای درمان کک و مک و لک موضعی و کلواسمای حاملگی، ملاسما و لکه‌های تیره و قهوه ای ناشی از نور آفتاب در سوختگی (تغییر رنگ پوست صورت) مورد استفاده قرار میگیرد. این ماده به شدت به اکسیداسیون حساس است و از روش های مختلف برای محافظت از آن استفاده میشود مانند استفاده توام با سدیم متا بی سولفیت، ویتامین C و حفظ در محدوده پ هاش ۴.۶ و بسته بندی مناسب. استفاده ازین ماده درمحصول نهایتاً تا دو .درصد بدون تجویز پزشک بلامانع است ✅ ♦️دوز استفاده بسته به فرمول متغیر است✔️ ⭕ احتیاط: محصولات حاوی این ماده باید شبها استفاده شوند⭕ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸سدیم متابی سولفات از این ترکیب اکثراً به عنوان یک عامل ضد عفونی‌کننده، آنتی‌اکسیدان و نگهدارنده استفاده می‌شود. 🔹در کرمهای حاوی ویتامین سی , باعث کاهش سرعت اکسیداسیون ویتامین سی و پایداری بیشتر میشود ✅ ♦️ دوز مصرف بسته به فرمول متفاوت است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸نوعی ترکیب طبیعی است که از گیاهانی مانند شاه توت، انار و توت خرسی استخراج می شود. ساختار آربوتین در آزمایشگاه بهبود یافته و به دو زیر مجموعه تبدیل می شود: آلفا آربوتین و بتا آربوتین. آلفا آربوتین نوع معروف تر و با کیفیت تر است و می تواند بهتر از بتا آربوتین عمل کند. 🔹در صنعت آرایشی و مراقبت از پوست نیز از آلفا آربوتین استفاده بیشتری می شود. آلفا آربوتین جزو مشتقات هیدروکینون محسوب می شود که خود یک ترکیب کاملا شناخته شده برای روشن سازی و از بین بردن لکه های پوسته ✅ ♦️ دوز مصرف بسته به فرمول متفاوت است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸کوجیک اسید کوجیک اسید که از انواع مختلف قارچ ها تولید شده است. 🔹در محصولات بهداشتی و زیبایی برای روشن کردن پوست استفاده می شود. ممکن است برای درمان بیماری های پوستی مثل آسیب آفتاب، اسکار و لکه های پیری نیز استفاده شود ✅ ♦️دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸 چند مکانسیم بر تحریک رشد مو تاثیرگذار است که طبق مطالعه و بررسی‌های انجام شده، کافئین اصلی‌ترین آنهاست. 🔹 شامپوها یا لیکوئیدهای حاوی کافئین در فولیکول موها نفوذ کرده و باعث رشد مو میشوند ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸گلایسین ساده ترین و سبک ترین اسید آمینه ایی است که پروتئین مورد نیاز بدن را می سازد.گلایسین یا گلیسین به عنوان یک ماده ی افزودنی و مکمل در صنایع غذایی، داروسازی و کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده ی شیمیایی با فرمول NH2-CH2-COOH حلال در آب، قطبی و آب دوست است و به صورت جامد کریستالی بدون رنگ با طعمی شیرین تولید می شود. 🔹گلیسین، اسید آمینه ایی مفید برای سلامت بدن بوده و باعث کاهش استرس، افزایش خواب طبیعی و راحت می شود و می تواند ضد درد بوده و باعث تقویت عملکرد حافظه و تمرکز شود✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸نمک اپسوم (Epsom Salt) که در واقع همان سولفات منیزیم است، در دنیای محصولات آرایشی و مراقبتی طبیعی یک «قهرمان چندکاره» محسوب می‌شود. 🔹نقش این نمک در اسکراب بدن ( بافت دانه‌دار آن باعث لایه‌برداری ملایم پوست می‌شود ) 🔹 نقش این نمک در محصولات مراقبت از پوست ( پاکسازی منافذ ، خاصیت جذب‌کنندگی ، درمان التهابات ) 🔹 نقش این نمک در محصولات مراقبت از مو ( حجم‌دهنده مو ) 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸آلژینات سدیم ( sodium alginate ) این ماده که از جلبک دریایی قهوه ای تهیه می گردد، محلول در آب است و یک مایع با ویسکوزیته بالا به وجود می آورد . آلژینات سدیم قابل حل هم در آب سرد و هم در آب گرم است. 🔹این ماده در کرم‌ها، ماسک‌ها و محصولات مراقبت از پوست برای رطوبت‌رسانی به کار می‌رود. با یون کلسیم ترکیب می‌شود و ژل پایدار می‌سازد (برای ساخت قرص، کپسول و باندهای زخم مناسب است)✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22