eitaa logo
مکث مولدینگ محصولات
282 دنبال‌کننده
422 عکس
0 ویدیو
0 فایل
راه های ارتباطی مون : آیدی ایتا 🙋🏻‍♂️ @abolfazl_azrang شماره تماس 📞 09132619540 آدرس سایت مکث مولدینگ 💻 https://max-molding.com کانال ایتا اطلاع رسانی و کد مرسولات https://eitaa.com/max_molding کانال محصولات مکث مولدینگ 🛍️👇🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸 چند مکانسیم بر تحریک رشد مو تاثیرگذار است که طبق مطالعه و بررسی‌های انجام شده، کافئین اصلی‌ترین آنهاست. 🔹 شامپوها یا لیکوئیدهای حاوی کافئین در فولیکول موها نفوذ کرده و باعث رشد مو میشوند ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸گلایسین ساده ترین و سبک ترین اسید آمینه ایی است که پروتئین مورد نیاز بدن را می سازد.گلایسین یا گلیسین به عنوان یک ماده ی افزودنی و مکمل در صنایع غذایی، داروسازی و کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده ی شیمیایی با فرمول NH2-CH2-COOH حلال در آب، قطبی و آب دوست است و به صورت جامد کریستالی بدون رنگ با طعمی شیرین تولید می شود. 🔹گلیسین، اسید آمینه ایی مفید برای سلامت بدن بوده و باعث کاهش استرس، افزایش خواب طبیعی و راحت می شود و می تواند ضد درد بوده و باعث تقویت عملکرد حافظه و تمرکز شود✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸نمک اپسوم (Epsom Salt) که در واقع همان سولفات منیزیم است، در دنیای محصولات آرایشی و مراقبتی طبیعی یک «قهرمان چندکاره» محسوب می‌شود. 🔹نقش این نمک در اسکراب بدن ( بافت دانه‌دار آن باعث لایه‌برداری ملایم پوست می‌شود ) 🔹 نقش این نمک در محصولات مراقبت از پوست ( پاکسازی منافذ ، خاصیت جذب‌کنندگی ، درمان التهابات ) 🔹 نقش این نمک در محصولات مراقبت از مو ( حجم‌دهنده مو ) 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸آلژینات سدیم ( sodium alginate ) این ماده که از جلبک دریایی قهوه ای تهیه می گردد، محلول در آب است و یک مایع با ویسکوزیته بالا به وجود می آورد . آلژینات سدیم قابل حل هم در آب سرد و هم در آب گرم است. 🔹این ماده در کرم‌ها، ماسک‌ها و محصولات مراقبت از پوست برای رطوبت‌رسانی به کار می‌رود. با یون کلسیم ترکیب می‌شود و ژل پایدار می‌سازد (برای ساخت قرص، کپسول و باندهای زخم مناسب است)✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸پودر زاج (آلوم یا alum) ترکیبی معدنی است که عمدتاً به صورت سولفات آلومینیوم پتاسیم یا آمونیوم وجود دارد. 🔹این ماده طبیعی مؤثر، ایمن و چندکاره برای بهبود ویژگی‌های ضدعفونی، ضدتعریق و قابض محصولات طبیعی است ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸ستئارات یک ترکیب مصنوعی است که در فرمولاسیون به عنوان یک امولسیون کننده و سورفاکتانت عمل می کند. Ceteareth-20 به عنوان یک سورفاکتانت و یک امولسیون کننده کاربرد دارد. 🔹باعث بهبود بافت و پایداری محصولات پوستی میشود . خاصیت نرم کنندگی ، ضد چسبندگی ،... دارد ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸یک ترکیب مصنوعی است که در فرمولاسیون به عنوان یک امولسیون کننده و سورفاکتانت عمل می کند.این ماده به ترکیب آب و روغن کمک کرده و امولسیون های پایدار ایجاد میکند. 🔹معمولاً در کرم ها، لوسیون ها و محصولات مراقبت از پوست و مو کاربرد دارد.همچنین به بهبود بافت و قوام محصول کمک می کند✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸حالت دهنده کاتیونی به شکل کمپلکس و یک پودر گرانول سفید با بوی آمین است و محلول در آب می باشد و پروتئین های آسیب دیده را ترمیم می کند. 🔹این ماده در تولید محصولات مراقبت از مو، لوسیون و لوازم آرایشی به عنوان حالت دهنده، حجم دهنده و نرم کننده استفاده می شود.باعث ترمیم قسمت های آسیب دیده مو می شود. در مورد موهای مجعد و خشک، باعث حالت پذیری بهتر آنها می گردد و از ایجاد الکتریسیته ساکن و پرواز موها جلوگیری می نماید ✅ ♦️دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸پلی وینیل پیرولیدون (PVP) یک پلیمر محلول در آب است که از پلیمریزاسیون مونومر به دست می آید و در گریدهای مختلف با وزن مولکولی و ویسکوزیته متفاوت موجود است . 🔹 یک پلیمر بی اثر، غیر سمی مقاوم در برابر دما، پایدار با pH، زیست سازگار و زیست تخریب پذیر است که برای پایدارسازی و افزایش کیفیت محصولات طبیعی کاربرد دارند✅ ♦️ نقش K90: وزن مولکولی و ویسکوزیته بالاتر؛ مناسب برای محصولات ژلی، و مواردی که لایه ضخیم‌تر یا قدرت چسبندگی بیشتری نیاز است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸پلی وینیل پیرولیدون (PVP) یک پلیمر محلول در آب است که از پلیمریزاسیون مونومر به دست می آید و در گریدهای مختلف با وزن مولکولی و ویسکوزیته متفاوت موجود است . 🔹 یک پلیمر بی اثر، غیر سمی مقاوم در برابر دما، پایدار با pH، زیست سازگار و زیست تخریب پذیر است که برای پایدارسازی و افزایش کیفیت محصولات طبیعی کاربرد دارند ✅ ♦️نقش K30: وزن مولکولی و ویسکوزیته پایین‌تر؛ بیشتر در محلول‌های شفاف، اسپری‌ها و محصولات آرایشی سبک به کار می‌رود ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸ویتامین سی پودری ( آسکوربیک اسید ) یک نوع ویتامین سی پودری است که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی است.خاصیت روشن کنندگی پوست ، تولید کلاژن پوست و جوانسازی دارد. 🔹ویتامین سی پودری برای تولید سرم، ماسک، کرم و سایر محصولات مراقبت از پوست در فرمول‌های طبیعی بسیار مؤثر است✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸زینک اکساید /اکسید روی با ايجاد يك سد فيزيكي باعث بازتاب، پراكنده كردن و جذب اشعه ماوراء بنفش و اشعه مرئي نورخورشيد شده و نفوذ آن را از طريق اپيدرم به حداقل مي‌رساند. 🔹این ماده باعث التیام و بازسازی پوستهای آسیب دیده نیز میشود ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22