eitaa logo
مکث مولدینگ محصولات
283 دنبال‌کننده
422 عکس
0 ویدیو
0 فایل
راه های ارتباطی مون : آیدی ایتا 🙋🏻‍♂️ @abolfazl_azrang شماره تماس 📞 09132619540 آدرس سایت مکث مولدینگ 💻 https://max-molding.com کانال ایتا اطلاع رسانی و کد مرسولات https://eitaa.com/max_molding کانال محصولات مکث مولدینگ 🛍️👇🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸یک ترکیب مصنوعی است که در فرمولاسیون به عنوان یک امولسیون کننده و سورفاکتانت عمل می کند.این ماده به ترکیب آب و روغن کمک کرده و امولسیون های پایدار ایجاد میکند. 🔹معمولاً در کرم ها، لوسیون ها و محصولات مراقبت از پوست و مو کاربرد دارد.همچنین به بهبود بافت و قوام محصول کمک می کند✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸حالت دهنده کاتیونی به شکل کمپلکس و یک پودر گرانول سفید با بوی آمین است و محلول در آب می باشد و پروتئین های آسیب دیده را ترمیم می کند. 🔹این ماده در تولید محصولات مراقبت از مو، لوسیون و لوازم آرایشی به عنوان حالت دهنده، حجم دهنده و نرم کننده استفاده می شود.باعث ترمیم قسمت های آسیب دیده مو می شود. در مورد موهای مجعد و خشک، باعث حالت پذیری بهتر آنها می گردد و از ایجاد الکتریسیته ساکن و پرواز موها جلوگیری می نماید ✅ ♦️دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸پلی وینیل پیرولیدون (PVP) یک پلیمر محلول در آب است که از پلیمریزاسیون مونومر به دست می آید و در گریدهای مختلف با وزن مولکولی و ویسکوزیته متفاوت موجود است . 🔹 یک پلیمر بی اثر، غیر سمی مقاوم در برابر دما، پایدار با pH، زیست سازگار و زیست تخریب پذیر است که برای پایدارسازی و افزایش کیفیت محصولات طبیعی کاربرد دارند✅ ♦️ نقش K90: وزن مولکولی و ویسکوزیته بالاتر؛ مناسب برای محصولات ژلی، و مواردی که لایه ضخیم‌تر یا قدرت چسبندگی بیشتری نیاز است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸پلی وینیل پیرولیدون (PVP) یک پلیمر محلول در آب است که از پلیمریزاسیون مونومر به دست می آید و در گریدهای مختلف با وزن مولکولی و ویسکوزیته متفاوت موجود است . 🔹 یک پلیمر بی اثر، غیر سمی مقاوم در برابر دما، پایدار با pH، زیست سازگار و زیست تخریب پذیر است که برای پایدارسازی و افزایش کیفیت محصولات طبیعی کاربرد دارند ✅ ♦️نقش K30: وزن مولکولی و ویسکوزیته پایین‌تر؛ بیشتر در محلول‌های شفاف، اسپری‌ها و محصولات آرایشی سبک به کار می‌رود ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸ویتامین سی پودری ( آسکوربیک اسید ) یک نوع ویتامین سی پودری است که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی است.خاصیت روشن کنندگی پوست ، تولید کلاژن پوست و جوانسازی دارد. 🔹ویتامین سی پودری برای تولید سرم، ماسک، کرم و سایر محصولات مراقبت از پوست در فرمول‌های طبیعی بسیار مؤثر است✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸زینک اکساید /اکسید روی با ايجاد يك سد فيزيكي باعث بازتاب، پراكنده كردن و جذب اشعه ماوراء بنفش و اشعه مرئي نورخورشيد شده و نفوذ آن را از طريق اپيدرم به حداقل مي‌رساند. 🔹این ماده باعث التیام و بازسازی پوستهای آسیب دیده نیز میشود ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸پودر تالک (Talc) پودری شبیه پودر بچه است و از مواد اولیه لوازم آرایشی که پودر مانند هستند مانند سایه چشم، پنکیک، رژگونه استفاده می‌شود‌. 🔹کانی‌های معدنی مانند هیدرات منیزیم و سیلیکات منیزیم مواد اصلی سازنده تالک هستند. پودر تالک از پرکاربردترین کانی‌هاست ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸یک خاک رس طبیعی با بافت خوب و نرم است. وقتی با آب مخلوط می شود خمیر ایجاد می کند. بنتونیت در صنایع داروسازی به نام صابون کانی یا صابون رسی معروف است. 🔹در محصولات دارویی کاربردی در امور بهداشتی مانند دارو های آفتاب سوختگی، پودر بچه و پودرسفید کننده صورت بنتونیت کاربرد فراوان دارد✅ ♦️دوز مصرف بسته به فرمول متفاوت است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸این ماده در صنایع بعنوان نگهدارنده استفاده میشود و باعث طول عمر محصول و جلوگیری از رشد کپک ها و قارچ ها میشود. 🔹سوربات پتاسیم دارای خاصیت آنتی باکتریال و آنتی ویروس نیز هست ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸نیاسینامید که نیکوتینامید نیز نامیده می‌شود، شکلی از ویتامین B3 است. به‌طور کلی، Vitamin B3 به دو شکل وجود دارد؛ نیاسین و نیاسینامید. حضور نیاسینامید برای بقای سلول‌های سالم و عملکرد صحیح چربی‌ها و قندها در بدن ضروری است . 🔹 کاربرد این ماده در محصولات آرایشی بهداشتی طبیعی : _ باعث تقویت سد دفاعی پوست و حفظ رطوبت میشه. _کاهش التهاب، قرمزی و جوش _تنظیم چربی، کوچک کردن منافذ و روشن‌کنندگی _ ضدپیری کم کردن چروک و صاف کردن سطح پوست✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸ستیل الکل (Cetyl Alcohol) الکل چرب طبیعی از روغن نارگیل/پالم استخراج می‌شه؛ امولسیفایر و غلیظ‌کننده غیرتحریک‌کننده در محصولات طبیعی هست. 🔹کارایی این ماده در ساخت محصولات‌👇🏻 _غلیظ‌کننده کرم/لوسیون:بافت نرم و کرمی بدون چرب کردن. _امولسیفایر:مخلوط روغن و آب (مثل مرطوب‌کننده‌ها) _نرم‌کننده پوست:صاف و مرطوب‌کننده، بدون مسدود کردن منافذ ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸اوره یک رطوبت رسان قوی ست و در درمان بیماری هایی چون اگزما، پسوریازیس و برخی مشکلات ناخن کاربرد عالی دارد. 🔹استفاده بیش از حد اوره موجب پیرپوستی میشود لذا میبایست پس از یک دوره استفاده ی چهار ماهه، شش ماه از محصولات حاوی اوره استفاده نشود ⭕ ♦️دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22