eitaa logo
مکث مولدینگ محصولات
283 دنبال‌کننده
422 عکس
0 ویدیو
0 فایل
راه های ارتباطی مون : آیدی ایتا 🙋🏻‍♂️ @abolfazl_azrang شماره تماس 📞 09132619540 آدرس سایت مکث مولدینگ 💻 https://max-molding.com کانال ایتا اطلاع رسانی و کد مرسولات https://eitaa.com/max_molding کانال محصولات مکث مولدینگ 🛍️👇🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸ستیل الکل (Cetyl Alcohol) الکل چرب طبیعی از روغن نارگیل/پالم استخراج می‌شه؛ امولسیفایر و غلیظ‌کننده غیرتحریک‌کننده در محصولات طبیعی هست. 🔹کارایی این ماده در ساخت محصولات‌👇🏻 _غلیظ‌کننده کرم/لوسیون:بافت نرم و کرمی بدون چرب کردن. _امولسیفایر:مخلوط روغن و آب (مثل مرطوب‌کننده‌ها) _نرم‌کننده پوست:صاف و مرطوب‌کننده، بدون مسدود کردن منافذ ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸اوره یک رطوبت رسان قوی ست و در درمان بیماری هایی چون اگزما، پسوریازیس و برخی مشکلات ناخن کاربرد عالی دارد. 🔹استفاده بیش از حد اوره موجب پیرپوستی میشود لذا میبایست پس از یک دوره استفاده ی چهار ماهه، شش ماه از محصولات حاوی اوره استفاده نشود ⭕ ♦️دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸یک هیدروکربن طبیعی و ترکیب شیمیایی آلی است که در ماتریکس خارجی سلول و بافت‌های بدن از جمله پوست، استخوان‌ها، چشم و غضروف وجود دارد. این ماده، زمینه‌‌ ساز بافت همبند پوست است . 🔹این ماده قوی‌ترین ماده جذب‌ کننده رطوبت و مغذی برای پوست میباشد ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸پودر فیکس (Fixing Powder)یک پودر معدنی طبیعی برای تثبیت آرایش در محصولات بکار می‌رود. 🔹مات کننده ، کنترل براقیت ، تثبیت‌کننده ، ماندگاری آرایش بدون کیک‌شدن ، نرم‌کننده و پوشانندگی ملایم لک‌ها ، غلیظ‌کننده در کرم‌پودرهای طبیعی ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸سوپر امولسیفایر ( امولسیفایر ترکیبی)ترکیبی از چند امولسیفایر می باشد. 🔹به گونه ای طراحی شده که برای ساخت کرم های روغن در آب مورد استفاده قرار گیرد و بدون نیاز به انجام محاسبات مربوط به hlb با پایداری قابل قبولی برای ساخت کرم ها مورد استفاده قرار می‌گیرد ، پایدار کننده ، نرم کننده ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸کارباپول(Carbopol) پودری سفید رنگ با چگالی اندک و بسیار سبک، با قدرت جذب بالای آب و نگهدارنده میزان رطوبت بسیار است.این ماده شیمیایی پرکاربرد را می توان در صنایع مختلفی استفاده کرد. 🔹این پلیمر پودری وقتی در آب حل می‌شود، نقش «غلیظ‌کننده» و «ژل‌ساز» را ایفا می‌کند ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸سدیم بنزوات (Sodium Benzoate) در دنیای محصولات آرایشی و بهداشتی، نقش «نگهدارنده» (Preservative) را ایفا می‌کند. اگر می‌خواهید محصولی بسازید که پس از باز شدن درب، به سرعت فاسد نشود، به این ماده نیاز دارید. 🔹در تمامی محصولات مانند لوسیون‌ها، شامپوها، ژل‌ها، کرم‌ها و تونرها استفاده می‌شود✅ ⭕ غلظت مجاز مشخص شده توسط FDA برای سدیم بنزوات به مقدار 0.1 درصد وزنی محصولات می باشد ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸آلانتویین (Allantoin) در دنیای محصولات آرایشی و بهداشتی، یک ماده «آرام‌بخش و ترمیم‌کننده» است که به دلیل سازگاری بالا با پوست، یکی از محبوب‌ترین افزودنی‌هاست. 🔹اصلی‌ترین کارکرد آن، کاهش قرمزی، سوزش و التهاب پوست است. به بازسازی سلول‌های پوست کمک می‌کند . سطح پوست را نرم و لطیف می‌کند و به بهبود بافت پوست کمک می‌کند ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
(EDTA ) 🔸این ماده نقش یک «عامل کلات‌کننده» ایفا می‌کند. ‌آب و مواد اولیه معمولاً حاوی مقادیر ناچیزی از فلزات (مثل کلسیم، منیزیم، آهن یا مس) هستند. EDTA این فلزات را «دستگیر» و خنثی می‌کند تا نتوانند با مواد دیگر در فرمولاسیون شما واکنش بدهند. 🔹دیگر کاربرد های این ماده : _جلوگیری از فساد و تغییر رنگ ناشی از فلزات موجود در آب یا مواد اولیه✅ _ در محصولات حاوی صابون یا شوینده، EDTA کمک می‌کند تا محصول در آب‌های سخت (آب‌هایی که املاح زیاد دارند) به‌خوبی کف کند و بافت آن تغییر نکند✅ _به ثبات و ماندگاری بیشتر فرمولاسیون کمک می‌کند ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸کربوکسی متیل سلولز (CMC) یک مشتق از سلولز است که به آن صمغ سلولز هم می‌گویند یکی از انواع غلظت دهنده هاست که به راحتی در آب حل می گردد. نقش اصلی آن «کنترل بافت و پایداری» است. 🔹در محصولات آرایشی بهداشتی به عنوان غلظت دهنده، حجم دهنده، امولسیفایر، فیلم فرمر و… کاربرد دارد✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸این ماده جزو گروه BHA (بتا هیدروکسی اسیدها) است. برخلاف اسیدهای دیگر، اسید سالسیلیک خاصیت چربی‌دوستی دارد؛ یعنی می‌تواند به داخل منافذ پوست نفوذ کرده، چربی‌های اضافی و سلول‌های مرده را حل کند و منافذ را پاکسازی کند. 🔹به دلیل خواص ضدباکتریایی، به کاهش التهابات پوستی و جلوگیری از رشد باکتری‌های عامل جوش کمک می‌کند✅ 🔹به دلیل خاصیت ضدالتهابی و توانایی در پاکسازی منافذ، ماده اصلی در ساخت محصولات ضد جوش، کنترل‌کننده چربی پوست و درمان‌کننده نقاط سیاه (Blackheads) است✅ ‌🔹در فرمولاسیون محصولات مخصوص پوست‌های چرب، از آن برای متعادل کردن ترشح چربی استفاده می‌شود تا پوست براق و جوش‌دار نشود✅ ♦️دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸اسپن ۶۰ زیست تخریب پذیر بر پایه اسید چرب طبیعی (اسید استئاریک) و سوربیتول است. انواع مختلف این ماده به عنوان سورفکتانت نانیونیک در صنایع غذایی و دارویی، بهداشتی و روغن‌های صنعتی مصرف می‌شوند. 🔹این ماده به عنوان ترکیب ضد کف، امولسیفایر، عامل مرطوب کننده و پایدارکننده در صنایع به کار می‌رود.✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22