eitaa logo
مکث مولدینگ محصولات
283 دنبال‌کننده
422 عکس
0 ویدیو
0 فایل
راه های ارتباطی مون : آیدی ایتا 🙋🏻‍♂️ @abolfazl_azrang شماره تماس 📞 09132619540 آدرس سایت مکث مولدینگ 💻 https://max-molding.com کانال ایتا اطلاع رسانی و کد مرسولات https://eitaa.com/max_molding کانال محصولات مکث مولدینگ 🛍️👇🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
(EDTA ) 🔸این ماده نقش یک «عامل کلات‌کننده» ایفا می‌کند. ‌آب و مواد اولیه معمولاً حاوی مقادیر ناچیزی از فلزات (مثل کلسیم، منیزیم، آهن یا مس) هستند. EDTA این فلزات را «دستگیر» و خنثی می‌کند تا نتوانند با مواد دیگر در فرمولاسیون شما واکنش بدهند. 🔹دیگر کاربرد های این ماده : _جلوگیری از فساد و تغییر رنگ ناشی از فلزات موجود در آب یا مواد اولیه✅ _ در محصولات حاوی صابون یا شوینده، EDTA کمک می‌کند تا محصول در آب‌های سخت (آب‌هایی که املاح زیاد دارند) به‌خوبی کف کند و بافت آن تغییر نکند✅ _به ثبات و ماندگاری بیشتر فرمولاسیون کمک می‌کند ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸کربوکسی متیل سلولز (CMC) یک مشتق از سلولز است که به آن صمغ سلولز هم می‌گویند یکی از انواع غلظت دهنده هاست که به راحتی در آب حل می گردد. نقش اصلی آن «کنترل بافت و پایداری» است. 🔹در محصولات آرایشی بهداشتی به عنوان غلظت دهنده، حجم دهنده، امولسیفایر، فیلم فرمر و… کاربرد دارد✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸این ماده جزو گروه BHA (بتا هیدروکسی اسیدها) است. برخلاف اسیدهای دیگر، اسید سالسیلیک خاصیت چربی‌دوستی دارد؛ یعنی می‌تواند به داخل منافذ پوست نفوذ کرده، چربی‌های اضافی و سلول‌های مرده را حل کند و منافذ را پاکسازی کند. 🔹به دلیل خواص ضدباکتریایی، به کاهش التهابات پوستی و جلوگیری از رشد باکتری‌های عامل جوش کمک می‌کند✅ 🔹به دلیل خاصیت ضدالتهابی و توانایی در پاکسازی منافذ، ماده اصلی در ساخت محصولات ضد جوش، کنترل‌کننده چربی پوست و درمان‌کننده نقاط سیاه (Blackheads) است✅ ‌🔹در فرمولاسیون محصولات مخصوص پوست‌های چرب، از آن برای متعادل کردن ترشح چربی استفاده می‌شود تا پوست براق و جوش‌دار نشود✅ ♦️دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸اسپن ۶۰ زیست تخریب پذیر بر پایه اسید چرب طبیعی (اسید استئاریک) و سوربیتول است. انواع مختلف این ماده به عنوان سورفکتانت نانیونیک در صنایع غذایی و دارویی، بهداشتی و روغن‌های صنعتی مصرف می‌شوند. 🔹این ماده به عنوان ترکیب ضد کف، امولسیفایر، عامل مرطوب کننده و پایدارکننده در صنایع به کار می‌رود.✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸این ماده یکی از پرکاربردترین امولسیفایرها در صنعت غذا و داروست که قابلیت جذب آب را دارد و برای جلوگیری از دو فاز شدن محصولات ارایشی و همچنین جهت افزایش تعلیق استفاده میشود. 🔹 جی ام اس دو نوع دارد ✅ ( پرک و پودری ) 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸محصول استرالیا عصاره پودری آلوئه ورا (Aloe Vera Powder) نسخه غلیظ، پایدار و با کارایی بسیار بالای ژل آلوئه ورا است. نقش اصلی آن «تغذیه، ترمیم و آبرسانی عمیق» است. 🔹روشن کننده , ضد لک , آبرسان , ضد التهاب , جوانساز ... قابل استفاده در کرم، سرم، ماسک و… ✅ ♦️ دوز استفاده بسته به فرمول متغیر است✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸زانتان گام ( صمغ زانتان) یک پلیمر طبیعی است که توسط باکتری زانتاموناس به دست می‌آید. معمولاً این باکتری‌ها را در آزمایشگاه‌ها به دست می‌آورند. 🔹این ماده‌ در محصولات آرایشی و بهداشتی با هدف افزایش حجم محصولات مصرف میشود✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸استئاریک اسید (Stearic Acid) یکی از پرکاربردترین اسیدهای چرب در صنعت تولید محصولات آرایشی و بهداشتی است. ترکیبی مومی شکل و جامد دارد . 🔹امولسیفایر و قوام دهنده عمدتاً در تولید مواد آرایشی و نیز جهت سخت کردن صابون هایی که با روغن گیاهی تولید می شوند، کاربرد دارد✅ ♦️دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸به عنوان یک الکل چرب طبقه بندی می شود. این ماده به عنوان تثبیت کننده امولسیون ، ماده مات کننده و سورفاکتانت تقویت کننده کف و همچنین به عنوان یک ماده افزایش دهنده ویسکوزیته آبی و غیر آبی استفاده می شود. 🔹این ترکیب به پوست حالت نرم کنندگی می دهد و می تواند در امولسیون های آب در روغن ، امولسیون های روغن در آب و فرمولاسیون های بی آب از آن استفاده کرد.معمولاً در نرم کننده ها و سایر محصولات مو استفاده می شود ✅ ♦️دوز مصرف بسته به فرمول متفاوت است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸جوش شیرین یا سدیم بی کربنات(Baking Soda ) ماده پرکاربرد در صنعت آرایشی بهداشتی میباشد . این ترکیب به صورت پودری سفید رنگ و قلیایی در دسترس است. 🔹در تولید انواع شوینده و همچنین محصولات مراقبت بهداشت خانگی نظیر بمب حمام کاربرد فراوان دارد✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸گلابردین، ماده موثره(عصاره خالص سازی شده ۹۰٪)شیرین بیان میباشد.شیرین بیان گیاه شگفت‌انگیزی ست که فواید متعددی برای پوست دارد. 🔹از این ماده در کرمها و سایر محصولات روشن کننده پوست استفاده میشود و عصاره خالص سازی نشده در صابونسازی بکار میرود.(از چندکیلوگرم عصاره شیرین بیان،تنها چندگرم ماده موثره استخراج میشود) ✅روشن کننده پوست ✅از بین برنده لکه‌های پوستی ✅ کاهش التهاب ✅درمان آکنه ⭕محصول شرکت آریسان چین ⭕ ♦️دوز مصرف بسته به فرمول متفاوت است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸کائولن /خاک چینی این ماده جهت پوشش دهی و جذب رطوبت در مواد آرایشی بخصوص ماسک ها استفاده میشود. 🔹همچنین در کرمها باعث کاهش حس چربی محصول میشود ✅ ♦️ دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22