eitaa logo
مکث مولدینگ محصولات
283 دنبال‌کننده
422 عکس
0 ویدیو
0 فایل
راه های ارتباطی مون : آیدی ایتا 🙋🏻‍♂️ @abolfazl_azrang شماره تماس 📞 09132619540 آدرس سایت مکث مولدینگ 💻 https://max-molding.com کانال ایتا اطلاع رسانی و کد مرسولات https://eitaa.com/max_molding کانال محصولات مکث مولدینگ 🛍️👇🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸به عنوان یک الکل چرب طبقه بندی می شود. این ماده به عنوان تثبیت کننده امولسیون ، ماده مات کننده و سورفاکتانت تقویت کننده کف و همچنین به عنوان یک ماده افزایش دهنده ویسکوزیته آبی و غیر آبی استفاده می شود. 🔹این ترکیب به پوست حالت نرم کنندگی می دهد و می تواند در امولسیون های آب در روغن ، امولسیون های روغن در آب و فرمولاسیون های بی آب از آن استفاده کرد.معمولاً در نرم کننده ها و سایر محصولات مو استفاده می شود ✅ ♦️دوز مصرف بسته به فرمول متفاوت است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸جوش شیرین یا سدیم بی کربنات(Baking Soda ) ماده پرکاربرد در صنعت آرایشی بهداشتی میباشد . این ترکیب به صورت پودری سفید رنگ و قلیایی در دسترس است. 🔹در تولید انواع شوینده و همچنین محصولات مراقبت بهداشت خانگی نظیر بمب حمام کاربرد فراوان دارد✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸گلابردین، ماده موثره(عصاره خالص سازی شده ۹۰٪)شیرین بیان میباشد.شیرین بیان گیاه شگفت‌انگیزی ست که فواید متعددی برای پوست دارد. 🔹از این ماده در کرمها و سایر محصولات روشن کننده پوست استفاده میشود و عصاره خالص سازی نشده در صابونسازی بکار میرود.(از چندکیلوگرم عصاره شیرین بیان،تنها چندگرم ماده موثره استخراج میشود) ✅روشن کننده پوست ✅از بین برنده لکه‌های پوستی ✅ کاهش التهاب ✅درمان آکنه ⭕محصول شرکت آریسان چین ⭕ ♦️دوز مصرف بسته به فرمول متفاوت است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸کائولن /خاک چینی این ماده جهت پوشش دهی و جذب رطوبت در مواد آرایشی بخصوص ماسک ها استفاده میشود. 🔹همچنین در کرمها باعث کاهش حس چربی محصول میشود ✅ ♦️ دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸این ماده به دلیل استفاده در محصولات شوینده بسیار مشهور است. 🔹در تهیه بعضی کرمها نیز بعنوان امولسیون ساز بکار می رود✅ ♦️دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸کف دریا (به انگلیسی cuttlebone) بخش استخوانی و غضروفی است که از بقایای باقیمانده ماهی های مرکب بجامانده است (از بخش کمر یا ستون فقرات ماهی جدا می شود). 🔹خاصیت جوان کننده و ضدپیری ، آبرسانی و حفظ رطوبت ، بهبود بافت و سلامت مو و ... ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸سپیداب اَرزیر یا سفیداب ارزیز یا سپیداب قلع، از رنگ های غیرشفاف و حاجب ماوراء است و بجای رنگ سفید به کار می رود. 🔹ضد چربی پوست ، لایه بردار ، تقویت پوست ، شاداب کننده پوست ، ضد چین و چروک و جوش ♦️دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸به شکل پودر سفید رنگ است و یکی از مواد قدیمی برای بهبود سلامت پوست میباشد . 🔹یکی از مواد عمده تشکیل دهنده سفیداب روی , اکسید روی میباشد که خاصیت ضد آفتاب دارد . همچنین برای کاهش بوی عرق بدن نیز مورد استفاده قرار میگیرد ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸سفیدآب پنبه حاوی روغن‌ها و مواد مغذی است که به نفوذ در لایه‌های پوست کمک کرده و باعث می‌شود پوست بسیار نرم، لطیف و مخملی شود . به دلیل داشتن ویتامین E و اسیدهای چرب، به بازسازی سد دفاعی پوست کمک می‌کند 🔹ضد آفتاب قوی ، ضد بوی قوی بدن ، ضد عرق ، ضد جوش و لک ، روشن کننده ی پوست و ... 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸یکی از اسیدهای آلی که هم در لیموترش و هم پرتقال وجود دارد. 🔹علاوه بر طعم دهندگی اسیدسیتریک در صنایع نوشابه سازی و… از آن در محصولات آرایشی بهداشتی به عنوان پایین آوردن PH استفاده می شود. ♦️دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸صمغ گوار یک غلظت دهنده گیاهی ست که از نوعی لوبیای هندی (گیاه گوار) گرفته شده و مصارف زیادی در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی دارد. 🔹از این گیاه میتوان در محصولات دارای برچسب کاملاً طبیعی استفاده کرد✅ ♦️ دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸تیتانیوم دی‌اکساید در دنیای محصولات آرایشی و بهداشتی، یکی از قدرتمندترین و پرکاربردترین مواد است که دو نقش اصلی و کاملاً متفاوت دارد: 🔹نقش اول: فیلتر فیزیکی ضد آفتاب : - این ماده یک «مانع فیزیکی» است. برخلاف ضدآفتاب‌های شیمیایی که اشعه را جذب می‌کنند، تیتانیوم مثل یک «آینه» روی پوست قرار می‌گیرد و اشعه‌های مضر خورشید (به‌خصوص UVB) را از سطح پوست بازتاب می‌دهد. این باعث می‌شود پوست در برابر سوختگی و آسیب‌های خورشیدی محافظت شود✅ 🔹 نقش دوم: رنگ‌دهنده و پوشاننده : - این ماده رنگی سفید، بسیار روشن و مات دارد. در تولید کرم‌ها، لوسیون‌ها و لوازم آرایشی از آن برای: 📍سفید کردن رنگ محصول استفاده می‌شود. 📍پوشانندگی بالا ایجاد می‌کند مثلاً برای پوشاندن لک یا قرمزی پوست✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22