eitaa logo
مکث مولدینگ محصولات
283 دنبال‌کننده
422 عکس
0 ویدیو
0 فایل
راه های ارتباطی مون : آیدی ایتا 🙋🏻‍♂️ @abolfazl_azrang شماره تماس 📞 09132619540 آدرس سایت مکث مولدینگ 💻 https://max-molding.com کانال ایتا اطلاع رسانی و کد مرسولات https://eitaa.com/max_molding کانال محصولات مکث مولدینگ 🛍️👇🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸یکی از اسیدهای آلی که هم در لیموترش و هم پرتقال وجود دارد. 🔹علاوه بر طعم دهندگی اسیدسیتریک در صنایع نوشابه سازی و… از آن در محصولات آرایشی بهداشتی به عنوان پایین آوردن PH استفاده می شود. ♦️دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸صمغ گوار یک غلظت دهنده گیاهی ست که از نوعی لوبیای هندی (گیاه گوار) گرفته شده و مصارف زیادی در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی دارد. 🔹از این گیاه میتوان در محصولات دارای برچسب کاملاً طبیعی استفاده کرد✅ ♦️ دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸تیتانیوم دی‌اکساید در دنیای محصولات آرایشی و بهداشتی، یکی از قدرتمندترین و پرکاربردترین مواد است که دو نقش اصلی و کاملاً متفاوت دارد: 🔹نقش اول: فیلتر فیزیکی ضد آفتاب : - این ماده یک «مانع فیزیکی» است. برخلاف ضدآفتاب‌های شیمیایی که اشعه را جذب می‌کنند، تیتانیوم مثل یک «آینه» روی پوست قرار می‌گیرد و اشعه‌های مضر خورشید (به‌خصوص UVB) را از سطح پوست بازتاب می‌دهد. این باعث می‌شود پوست در برابر سوختگی و آسیب‌های خورشیدی محافظت شود✅ 🔹 نقش دوم: رنگ‌دهنده و پوشاننده : - این ماده رنگی سفید، بسیار روشن و مات دارد. در تولید کرم‌ها، لوسیون‌ها و لوازم آرایشی از آن برای: 📍سفید کردن رنگ محصول استفاده می‌شود. 📍پوشانندگی بالا ایجاد می‌کند مثلاً برای پوشاندن لک یا قرمزی پوست✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸بی اچ تی یا بوتیل هیدروکسی تولوئن یک آنتی اکسیدان قوی بشمار می آید. 🔹اکسیداسیون روغنهای گیاهی، یکی از مهمترین دلایل فساد محصولات آرایشی بهداشتی ست، افزودن BHT به روغن، فرایند اکسیداسیون را به تعویق می اندازد. ♦️دوز مصرف ۰.۰۱ درصد تا ۰.۰۵ درصد✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸پی وی آ / Pva/ پلی ونیل الکل یک پلیمر پودری محلول در آب میباشد. با خواص پوشش دهی، چسبندگی، کشسانی، خشک شدن سریع و… 🔹قابل استفاده در ریمل ، ماسکهای ورقه ای... ♦️ دوز مصرف بسته به فرمول متغیر است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸این ماده به عنوان یک «عامل آنتی‌باکتریال» و «عامل حالت‌دهنده» شناخته می‌شود. این ماده نقش یک نگهدارنده کمکی را دارد. و ضد میکروبی و ضد باکتری است.از الکتریسیته ساکن هم جلوگیری می‌کند . 🔹در انواع محصولات مو ، شامپو ها ضد شوره ، نرم کننده ، ماسک مو ، .... در محصولات ضد عفونی کننده کارایی دارد ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸استارات منیزیم از واکنش اسید استئاریک با نمک منیزیم به دست می‌آید. 🔹این ماده «روان‌کننده و غلظت‌دهنده» است که باعث می‌شود محصولات شما (چه پودر و چه کرم) نرم‌تر پخش شوند و بافت پایداری داشته باشند. و به راحتی داخل قالب بریزند و به دستگاه یا پوست نچسبند ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸میکا یک ماده معدنی طبیعی که از مجموعه ای از کانی های سیلیکات تشکیل شده و در ساختار خود دارای مقادیر مختلفی آهن , پتاسیم , آلومینیوم , منیزیم و آب میباشد . 🔹پودر میکا یکی از پودرهایی است که از آن در محصولاتی مانند رژ لب‌ها یا هایلایت ها استفاده میشود ✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸زغال اکتیو یا زغال فعال شده، نوعی کربن فرآوری شده کم حجم است. که با منافذ کوچک خود باعث جذب یا واکنش های شیمیایی با ذرات می شود. معمولا زغال اکتیو از زغال سنگ، چوب یا پوست نارگیل به دست میاید. 🔹کاربرد : خاصیت جذب سموم و آلودگی ها ، پاکسازی عمیق منافذ ، کنترل چربی پوست ، ماسک های صورت ( زغال و ...) ، اسکراب ها و لوسیون ها ، خمیر دندان ها و ...✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸این ماده از گیاهانی مانند شاه توت، انار و توت خرسی استخراج می شود. ساختار آربوتین در آزمایشگاه بهبود یافته و به دو زیر مجموعه تبدیل می شود: آلفا آربوتین و بتا آربوتین. 🔹از اصلی ترین مزیت های آربوتین این است که از سنتز و تولید ملانین یا همان رنگدانه‌های پوست جلوگیری می‌کند و با ترکیبات روشن‌کننده و لایه‌بردار دیگر مثل رتینوئیدها قابل استفاده است. مخصوصا اگر همراه با AHA و ویتامین C استفاده شود، می‌تواند اثر خیلی خوبی بر روی روشن کردن پوست، رفع لک‌های ناشی از آفتاب سوختگی یا آکنه و رفع چروک و پیری پوست داشته باشد✅ ♦️ دوز مصرف بسته به فرمول متفاوت است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22