eitaa logo
مکث مولدینگ محصولات
284 دنبال‌کننده
422 عکس
0 ویدیو
0 فایل
راه های ارتباطی مون : آیدی ایتا 🙋🏻‍♂️ @abolfazl_azrang شماره تماس 📞 09132619540 آدرس سایت مکث مولدینگ 💻 https://max-molding.com کانال ایتا اطلاع رسانی و کد مرسولات https://eitaa.com/max_molding کانال محصولات مکث مولدینگ 🛍️👇🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸زغال اکتیو یا زغال فعال شده، نوعی کربن فرآوری شده کم حجم است. که با منافذ کوچک خود باعث جذب یا واکنش های شیمیایی با ذرات می شود. معمولا زغال اکتیو از زغال سنگ، چوب یا پوست نارگیل به دست میاید. 🔹کاربرد : خاصیت جذب سموم و آلودگی ها ، پاکسازی عمیق منافذ ، کنترل چربی پوست ، ماسک های صورت ( زغال و ...) ، اسکراب ها و لوسیون ها ، خمیر دندان ها و ...✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸این ماده از گیاهانی مانند شاه توت، انار و توت خرسی استخراج می شود. ساختار آربوتین در آزمایشگاه بهبود یافته و به دو زیر مجموعه تبدیل می شود: آلفا آربوتین و بتا آربوتین. 🔹از اصلی ترین مزیت های آربوتین این است که از سنتز و تولید ملانین یا همان رنگدانه‌های پوست جلوگیری می‌کند و با ترکیبات روشن‌کننده و لایه‌بردار دیگر مثل رتینوئیدها قابل استفاده است. مخصوصا اگر همراه با AHA و ویتامین C استفاده شود، می‌تواند اثر خیلی خوبی بر روی روشن کردن پوست، رفع لک‌های ناشی از آفتاب سوختگی یا آکنه و رفع چروک و پیری پوست داشته باشد✅ ♦️ دوز مصرف بسته به فرمول متفاوت است ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸مخلوطی از الاستومرهای سیلیکونی با وزن مولکولی بالا (دی متیکون متقاطع پلیمر) در دایمتیکون با ویسکوزیته کم است. این یک احساس ابریشمی و صاف در فرمولاسیون ایجاد می کند، احساس طولانی مدت پوست، ایجاد ضخیم شدن در فرمولاسیون های بی آب و امولسیون بدون آب و می تواند در فرآیندهای گرم یا سرد استفاده شود. 🔹محصولات مراقبت از پوست، مواد آرایشی رنگی و ضد تعریق و دئودورانت ها موارد استفاده توصیه شده برای این محصول هستند✅ ♦️دوز مجاز 20درصد✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸موم امولسیون کننده پایدار اسید – ترکیبی بهینه از گلیسریل استئارات و استر غیریونی PEG. هم امولسیفایر برای امولسیون های W/O و O/W. ویسکوزیته را اصلاح می کند و پایداری امولسیون را بهبود می بخشد. ♦️دوز مجاز 5 درصد‌✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸رایج ترین ماده فعال در ضد آفتاب ها برای محافظت در برابر اشعه UV-B است. ممکن است با اکسی بنزون و اکسید تیتانیوم ترکیب شود. 🔹یک استر آلی است که در کرم های ضد آفتاب (و بالم لب) استفاده می شود که از متوکسی سینامیک اسید و 2-اتیل هگزانول تشکیل شده است. این یک عامل مسدود کننده خورشید است که اشعه UVB را جذب می کند، اما اشعه UVA را جذب نمی کند. ♦️دوز مجاز 7 درصد ✔️ 🆔https://eitaa.com/max_molding22
🔸تیتان کوت شده با سیلان با تکنولوژی ها پیشرفته ذرات میکرومتری تیتان در پوششی از نوعی سیلیکون قرار میگیرند به نام سیلان . محصول بدست آمده تیتان کوت شده نام دارد که خواص فیزیکی متفاوتی از پودر تیتان طبیعی دارد. 🔹تیتان کوت شده محلول در روغن است✅ 🆔https://eitaa.com/max_molding22