فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یک_داستان_چند_نکته با قاشق خودت به دیگران غذا بده🥄 @maysam_yasa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یک_داستان_چند_نکته چیزی از زبانمون کم نمیشه اگر ... @maysam_yasa
18.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یک_داستان_چند_نکته خیلی بده انسان خودشو کمتر از یه مارمولک بدونه! @maysam_yasa
زندگی بدون جنس مخالف.mp3
7.96M
#پرسمان_جوانان همچنان در فکر چتر نجات☂️☂️ @maysam_yasa
23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یک_داستان_چند_نکته خداوندا بده شرّی که خیر ما در اون باشد🙏 @maysam_yasa
#پرسمان_کودک کودکم از مدفوع کردن در توالت می ترسد😱 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 @maysam_yasa
#پرسمان_کودک
✴️ پرسش
پسرم چهارسالشه ولی متاسفانه نمی تونه تو توالت مدفوع کنه، می ترسه.واسه جیش آبش خودش میره دسشویی. براش جایزه هم گرفتم، دعوا و تشویق هیچ کدومش جواب نداده. چکار کنم؟
🍁🍁🍁
✅ پاسخ
مدفوع نکردن در دستشویی، می تواند به علت های زیر باشد:
الف. تجربه یبوست در گذشته که همراه درد بوده
ب. آموزش همراه با سختگیری برای دستشویی کردن و ترس و اضطراب درونی که در کودک وجود دارد.
موارد زیر را بررسی و رفع کنید:
1. در صورت سابقه یبوست رژیم غذایی سرشار از مواد فیبردار به برنامه غذایی او اضافه کنید و از دادن مواد سفت کننده شکم مثل شکلات خودداری کنید تا تجربه اجابت مزاج بدون درد باشد.
2. ممکن است سخت گیری شما برای تمیز بودن و تنبیه های تان باعث شده کودک از کثیف شدن بترسد. پس محیط توالت را جذاب کنید و بدون سخت گیری همراه او بروید.
3. با هم سیفون را بکشید و برای پی پی ها دست تکان دهید و بای بای کنید. او را تشویق کنید تا بی خطر بودن این کار را متوجه شود. لذا مراقب باشید تا از صدای سیفون نترسد.
4. ارتباط عاطفی خود با کودک تان را تقویت کنید چون ممکن است به علت اضطراب، مشکل دفع برای مدفوع را از خود نشان می دهد. مثلا حداقل یک ربع در روز با او بازی دو نفره انجام دهید.
5. تنبیه، سرزنش و دعوا برای توالت رفتن به هیچ وجه نداشته باشید. با اجبار از او نخواهید، بلکه با بازی و محبت آموزش توالت رفتن را از نو شروع کنید. در طول آموزش مهربانی به خرج دهید. نگذارید اصرار به تمیز بودن، به قیمت آسیب دیدن رابطه شما با کودک تان شود.
6. لگن یا دستشویی های پلاستیکی کوچک با رنگ مورد علاقه او تهیه کنید و در حمام یا توالت قرار دهید. بیشتر از 5 دقیقه او را روی لگن نگه ندارید. اجبار به نشستن طولانی مدت تاثیر منفی خواهد داشت.
7. شلوارهای گشاد و با کمر کشی بپوشانید و درآوردن شلوار را ابتدا آموزش دهید.
8. با فاصله های کوتاه از این که دستشویی دارد یا نه با لحن و اصطلاح خودش مطمئن شوید.همچنین هنگام انتقال او به دستشویی از روش بازی بهره ببرید. به هیچ وجه تنبیه نکنید. ترس از تنبیه، کار آموزش را سخت تر می کند و آسیب روانی بجا می گذارد. پس صبوری کنید.
9. استفاده از داستان تاثیرگزار است.
با رعایت این موارد حدود یک ماه طول می کشد رفتار درست در کودک ایجاد و تثبیت شود. در صورت ادامه مشکل از کمک حضوری روانشناس بهره بگیرید.
🔶 کانال رسمی استاد میثم یاسا
🍀
🍀🍀
🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀 @maysam_yasa
#به_وقت_تربیت
#به_بهانه_فاجعه_قتل_دختر_به_دست_پدرش
🌱 اگر نیاز عاطفی فرزند در دوران #نوجوانی را تأمین نکنید، ممکن است که به روش های غلط رو ببرد مثل یک دوستی افراطی و دزدی گونه!
🔆 پدر و مادر در خانه باید پاسخ بیشتری به این نیاز عاطفی بدهند، مخصوصا در خصوص فرزند #دختر پدر باید ورود بهتری در دوره نوجوانی در این زمینه داشته باشد.
💠 در این زمینه #الگوی عملی برای ما وجود مبارک نبی مکرم اسلام ص در ارتباط عاطفیشون با فاطمه زهرا س است. پیامبر ص وقتی که زهرای مرضیه میآمدند، حضرت در مقابل او می ایستادند، گاهی چند قدمی به استقبال ایشان میرفتند و ایشان را میبوسیدند.
💢دخترهای ما بخاطر حجب و حیایی که دارند، محدودیت هایی نیز دارند و به همین دلیل باید پدر، وقت های اختصاصی برای فرزند دخترش بگذارد و هر از گاهی برای او هدیه بخرد، مثلا یک روز تماس قبل از ورود به خانه یا در یک روز تعطیل بگوید:
امروز میخوام با دخترم برم بیرون، قدمی بزنم، با ماشین دوری بزنیم و...
🔸وقتی که پدر یک #ارتباط_عاطفی خوبی رو با فرزندانش مخصوصا فرزند دختر برقرار می کند، فرزند تحت تاثیر فضای عاطفی #خانه قرار میگیرد، نه بیرون خانه!
🌀اگر یک پدر به همین مقدار با دخترش باشد، فرزندش شیفته کسی در خارج از محیط خانه نمیشود.
⚠️بسیاری از آسیبهای آشکار و پنهانی که در اجتماع صورت می پذیرد به علت عدم #مهارت یافتن والدین درخصوص تربیت فرزندان است که علاج بسیاری از معظلات و مشکلات در جامعه، مهارت افزایی درحوزه خانواده است.
@maysam_yasa