حوزه/مدیر مدرسه علمیه تخصصی حضرت خدیجه(س) بابل گفت: اصل حکومت، امری عقلی و از ضروریات است و با ادله محکم به دفاع از آن پرداختهاند، چرا که تأسیس حکومت در مفاهیم دینی، تحقق پرستش خداوند در روی زمین است.
به گزارش خبرگزاری از مازندران، فاطمه پور مهدی، مدیر مدرسه علمیه تخصصی حضرت خدیجه(سلام الله علیها) بابل، در نشستی با طلاب این مدرسه، در توضیح مقاله خود با عنوان «ضرورت تشکیل حکومت جهانی در عصر ظهور با تاکید بر نظرات علامه مصباح(رحمه الله علیه)» اظهار کرد: جهانیشدن، مفهومی است که در دهه پایانی قرن بیستم، بسیاری از جریانات و پدیدهها را تحتالشعاع قرار داد و به بحث روز تبدیل شد؛ اندیشمندان غرب عقیده دارند انسان سرشت مدنی دارد و ناگزیر است که به صورت اجتماعی زندگی کند و کسی که وجود دولت را نفی میکند یا انسانی وحشی است یا موجودی برتر از انسان است که نیازی به دولت ندارد.
متن کامل خبر:
https://hawzahnews.com/xcBq6
@mazandaran_hozeh
حوزه/کارشناس سیاسی گفت: بعد از عملیات الاقصی، بیش از یک میلیون نفر از سرزمین های اشغالی مهاجرت معکوس داشتند و این روند متوقف نشد و بیش از ۳۰ شهرک صهیونیستی کاملا تخلیه شده و شبکه ۱۴ اسرائیل اعلام کرد که بعید است برگشتی داشته باشند و درطول ده روز ۱۰ میلیارد دلار خسارت به رژیم صهیونیستی وارد شده است.
به گزارش خبرگزاری حوزه از مازندران، میثم معافی، کارشناس سیاسی، در نشست بصیرتی با طلاب، اساتید مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) کلاردشت اظهار کرد: تقریبا۲۰ میلیون نفر از افراد زیر۲۰ سال، از پیام رسان واتساپ، تلگرام و ... استفاده میکنند، ما تصور میکنیم این پیام رسانها به ما خدمات میدهند، در حالیکه ما خودمان را رایگان در اختیار آنها قرار دادهایم.
متن کامل خبر:
https://hawzahnews.com/xcBqm
@mazandaran_hozeh
؛༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀.
گارگاه مهارتهای زندگی با موضوع: « مهارت تربیت ذهن » با حضور سرکار خانم فاطمه حسنزاده، مبلغ و دانش آموخته مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (سلام الله علیها) ساری در پایگاه مقاومت بسیج محلات
فاطمه حسنزاده، مهمترین وجه قدرت انسان را قدرت تسلط بر فکر و خطورات ذهنی برشمرد و افزود: اگر ذهن انسان بههم بریزد، دل انسان و تعادل روحی او هم به هم میریزد، وقتی به قدرت خدا توجه کرده و به خداوند متعال اعتماد کنیم، توقعمان از دیگران کم شده در نتیجه خشم، استرس و نگرانی وجود نخواهد داشت، و دیگر درگیر اتفاقات گذشته نبوده و حرص آینده را نداریم.
وی همچنین با تاکید بر آیه «لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ فِي كَبَدٍ» افزود: زندگى بشر در متن مشقتها و سختىها قرار دارد، و آدمی در دل رنج و سختى آفريده شده، كاميابىهاى دنيوى آميخته با رنج و زحمت است، در واقع گذر از این سختیها بشر را به تعالی میرساند.
به کانال مدرسه علمیه تخصصی الزهراء سلام الله علیها ساری بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/4146659333C95632a2267
⊱⋅ ────── ❴ • ✿ • ❵ ────── ⋅⊰
#اللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
#روابط_عمومی
@mazandaran_hozeh
#پوستر_طرح_آموزشی_دُرسا
آموزش مهارتهای گفتگو درباره یک انتخاب آگاهانه👌🪴
ویژه بانوان
💠شروع دوره آموزشی:
۱۳ دی ماه مصادف با ولادت بی بی دوعالم خانم حضرت زهرا سلام الله علیها
با ارائه و حضور استاد توانمند جناب آقای عظیمی
برای ثبت نام روی لینک زیر کلیک کرده و مراحل ثبت نام را طی نمایید👌📚👇👇👇
💠لینک ثبت نام: *"
https://survey.porsline.ir/s/3ziOx7Rk
راه ثبت نام دوم:
ارسال عدد ۲۱۳ به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۱۴۵۲
ادمین پاسخگویی دوره آموزشی: **
@dorsa_1402
🔻کانال "عصر جهاد" در فضای مجازی
🆔️https://eitaa.com/asr_jahad
🆔️https://ble.ir/asr_jahad
📣فراخوان ثبتنام دومین کنگره ملی بانوان تاثیرگذار
🔹از شما بانوان موفق و تاثیرگذار ایرانی که ضمن نقشآفرینی موثر در ارتقاء هويت و اصالت خانواده و ساير فعاليتهاى ارزشمند، در عرصههاى فرهنگ و هنر، تعلیم و تربیت، گفتمانسازی و رسانه، فعالیتهای اجتماعی، اقتصاد و کارآفرینی، علمی و پژوهشی و فنآوری، سیاستگذاری و حکمرانی و ورزش، موثر هستيد و هیچگاه دست از تلاش برنمیدارید دعوت میشود که با مراجعه به سايت
🌐www.banooiran.ir
ما را در دومين كنگره ملى بانوان تاثيرگذار همراهى كنيد.
🔸دومين كنگره ملى بانوان تاثيرگذار ١٣ دی ماه ١٤٠٢ همزمان با ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن و تكريم مقام مادر در سراسر كشور برگزار خواهد شد.
بیانات رهبر معظم انقلاب در مورد انتخابات در دیدار مردم استان های کرمان و خوزستان
شنبه ۲ دی ۱۴۰۲
@mazandaran_hozeh
دیدار مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران با حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل زاده، بهمناسبت تبریک انتصاب ایشان بهعنوان مدیر حوزه علمیه برادران مازندران
@mazandaran_hozeh
🍀هر صبح یک حدیث🍀
پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله فرمود:
🔹علامَةُ الصّابِرِ فِى ثَلاثٍ: اَوَّلُها، اَنْ لايَكْسِلَ، وَالثَّانِيَةُ، اَنْ لايَضْجُرَ، وَالثّالِثَةُ، اَنْ لايَشْكُوَ مِنْ رَبِّهِ عز و جل لاِنَّهُ اِذا كَسِلَ فَقَدْ ضَيَّعَ الْحَقَّ وَ اِذا ضَجِرَ لَمْ يُؤَدِّ الشُّكْرَ، وَاِذا شَكا مِنْ رَبِّهِ عز و جل فَقَدْ عَصاهُ.
🔸نشانه انسان صبور در سه چيز است:
۱ ـ اينكه كسل نمى شود.
۲ ـ دل تنگ نمى شود.
۳ ـ از پروردگارش شكايت نمى كند.
چرا كه وقتى كسل شود، حق را ضايع و تباه خواهد كرد، و هنگامى كه دلتنگ شد، سپاسگزارى نمى كند و وقتى كه از پروردگارش شكايت كند، گناه خواهد كرد.
📚بحارالانوار،71/86
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_مازندران
📌كانال مديريت حوزه علمیه خواهران مازندران:
https://eitaa.com/joinchat/2753232912C93afa471cc
برگزاری جشن یلدایی فرزندان طلاب و نونهالان مهد و پیش دبستانی حضرت نرجس (س)
#مدرسه_علمیه_فاطمه_الزهراس_تنکابن_شیرود
#معاونت_فرهنگی
#حوزه_علمیه_خواهران_مازندران
#روابط_عمومی
@mazandaran_hozeh
@farhanghi_mazandaran_hozeh
✨اردوی پژوهشی طلاب مدرسه علمیه عصمتیه امیرکلا در هفته پژوهش "و
بازدید طلبه ها به همراه مدیر و معاونین مدرسه علمیه عصمتیه امیر کلا از نمایشگاه کتاب نشر هاجر در مدرسه علمیه الزهرا (س) و خرید کتاب از نمایشگاه✨
#کانون_فرهنگی_پژوهشی_مدرسه_علمیه_عصمتیه_امیرکلا
#حوزه_علمیه_خواهران_عصمتیه_امیرکلا
#حوزه_علمیه_خواهران_مازندران
https://eitaa.com/esmatiehamirkola
✳️برگزاری اردوی فرهنگی تفریحی به استان گیلان،منطقه توریستی سرولات با حضور طلاب و کادر
🔻محمودبابوئی معاون فرهنگی مدرسه گفت: هدف از برگزاری اردو در پایان ترم تحصیلی ایجاد روحیه و نشاط همراه با تفریحات سالم، کسب تجربه در زمینه های مختلف،تقویت روحیه اعتماد به نفس و هم زیستی در شرایط خارج از زندگی معمولی خانوادگی و... می باشد.
وی خاطر نشان کرد: اردوی تفریحی استان گیلان در تاریخ28 و 29آذر برگزار گردید.
محمودبابوئی افزود: طلاب و کادر در این اردو از زیارت امام زاده حسین و فاتحه خوانی قبر شهید شیرودی در شیرود،رفتن به دریا،نماز جماعت،قرائت دسته جمعی دعای توسل،اسکان در بومگردی مشتی مریم سرولات،برگزاری جشن یلدا بهره مند گشتند.
#مدرسه_علمیه_الزهراء_کلاردشت
@mazandaran_hozeh
✨برگزاری کارگاه روش نویسندگی با حضورِ استاد بزرگوار جناب آقای علی غیاثی طبری با مشارکت حوزه های علمیه الزهرا(س) بابل، عصمتیه امیرکلا ، حضرت آمنه(س) فریدونکنار و فاطمیه گلوگاه
🔸️پنجشنبه، سی ام آذر ماه ۱۴۰۲؛ اولین جلسه از کارگاه روش نویسندگی استاد علی غیاثی طبری در حوزه علمیه الزهرا(س) بابل برگزار گردید.
🔹️این کارگاه، مفاهیمی را تحت عنوان روش ها و راهکارهایی جهت تقویت روحیه و قلم نویسندگی در اختیار مخاطبین قرار داد.
🔸️از جمله تمرین های مورد اهتمام استاد می توان به گزارش نویسی، بازنویسی و مطالعه آثار متعدد اشاره کرد که گامی موثر و نوین در این مسیر ناهموار اما شیرین محسوب می شوند.
🔷️جلسات بعدی کارگاه در فرصتهای مناسب برگزار خواهد شد.
#کانون_فرهنگی_پژوهشی_مدرسه_علمیه_عصمتیه_امیرکلا
#حوزه_علمیه_خواهران_عصمتیه_امیرکلا
#حوزه_علمیه_خواهران_مازندران
https://eitaa.com/esmatiehamirkola
﷽
🖊📚هفته پژوهش گرامی باد🌸🌿
ده مورد از مهارتهای مهم زندگی( که به مهارتهای دهگانه معروفند) عبارتند از:
○مهارت خودآگاهی و خودشناسی
○مهارت درک و حل منطقی مسئله
○مهارت تصمیم گیری و انتخاب
○مهارت تفکر خلاق و شجاعانه
○مهارت تفکر نقادانه
○مهارت همدلی و درک سایرین
○مهارت تسلط بر روابط بین فردی و شناخت آن ها
○مهارت ارتباط موثر و دو جانبه
○مهارت مقابله با استرس و اضطراب در زندگی
○مهارت مدیریت هیجان و احساسات لحظهای
با تفکر در این مهارتها، با قلم خودتان در یادداشتی(تا دو صفحه) از نقش و کمک متقابل این مهارتها و پژوهش بنویسید.
و به این شناسه کاربری بفرستید:@R_F_gh
به عنوان مثال: به نظر شما مهارت تصمیم گیری چه کمکی به پژوهش نویسی میکند؟ یا چگونه می توانیم با تمرین کار پژوهشی، مهارت تصمیم گیری را تقویت کنیم؟
و...
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_بندپی
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_مازندران
@farhanghi_mazandaran_hozeh
🔻برگزاری نشست علمی ژورنال کلاب با موضوع «حفظ کرامت زنان در اشتغال آنها» با ارائه استاد خانم قیامی و نقادی اساتید خانم قدرتی و خانم بابایی و کتابدار مدرسه خانم شیرزادی در کتابخانه مدرسه علمیه برگزار شد.
خانم قیامی گفت: اشتغال زنان و ایجاد فرصت های برابر شغلی همواره یکی از دغدغه های فعالان اجتماعی و جامعه زنان است، به گواه تاریخ زنان به طور مستقیم و غیر مستقیم به اقتصاد خانواده و جامعه کمک می کنند و این حضور در فعالیتهای اقتصادی در جوامع روستایی چشم¬گیر بوده اما با گسترش روزافزون تکنولوژی و بروز تغییرات بنیادین در سبک زندگی زنان اشتغال آنان شکل تازه ای به خود گرفته است.
قیامی افزود: فعالیت اقتصادی که متناسب با ویژگی های شخصیتی، جسمانی و روانی زنان باشد نه تنها با کرامت ارزش معنوی و انسانی زن منافات ندارد بلکه سبب شکوفایی و افزایش بهره وری شغلی او می شود.
در پایان قیامی بیان کرد: جامعه اسلامی با در نظر گرفتن ابعاد مادی و معنوی زن و با در نظر گرفتن تأثیر اعمال و رفتار وی در سعادت ابدی او و دیگران قوانین و ضوابطی برای حضور زن در اجتماع وضع کرده است علاوه بر حمایت از زنان در بعد مادی و بهینه سازی روابط اجتماعی آنان حافظ منافع معنوی و کرامت انسانی زن نیز می باشد.
در ادامه منتقدین این نشست ضمن تقدیر از نویسنده مقاله به ارزیابی مقاله پرداختند و از نظر ساختاری و محتوایی مورد ارزیابی قرار دادند.
خانم قیامی در انتها بعد از نقد منتقدین، از مقاله خود دفاع کردند و مطالب خوبی را ارائه فرمودند.
#حوزه_علمیه_خواهران_مازندران
#مدرسه_علمیه_خواهران_قدسیه_بهشهر
@mazandaran_hozeh
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، گارگاه عملی روش تحقیق و مقاله نویسی که با حضور استادمحقق و پژوهشگر آقای حجت الاسلام و المسلمین محمدصادق فاضل در جمع طلاب و کادر مدرسه علمیه ی فاطمه الزهرا سلام الله شیرود برگزارشد گفت: فرایند منظم و هدفمندجمع آوری اطلاعات که براساس طرحی مشخص انجام می گیرد و در یک قالب ارائه می گردد را پژوهش می گویند لذا پژوهش یک مهارت ذهنی است که پژوهشگر باید از این مهارت برخوردار باشد تا بتواند یک قالب خوب ارائه دهد.
حجت الاسلام فاضل در ادامه افزود:
فرایند پژوهش یک فرایند هدفمند است یعنی پژوهشگر، قبل از شروع پژوهش، هدفی را مشخص کرده و برای رسیدن به آن هدف، فرایندهای پژوهش را طی میکنداز آن هدف میتوان به «عنوان پیشنهادی» تعبیر کرد که موضوع پژوهش محسوب میشود.
استادمحقق تصریح کرد: جمع آوری اطلاعات در پژوهش بنابر طرح مشخصی صورت می گیرد؛ لذا طرح تحقیق حکم نقشه ی مهندسی برای ساخت یک بنا را دارد که اگر نباشد آن بنا ساخته نمی شود؛پس تا طرح تحقیق تدوین نشود، محقق نمی داند که چه اطلاعاتی را باید در چه بخشی قراردهد.
استادپژوهشگر در پایان تکنیک های مقاله نویسی از قبیل چکیده ، مقدمه، نتیجه گیری و تتبع در منابع را به طلاب بصورت عملی و کار ورزی آموزش دادند ودر این کارگاه به ۲۵ مورد از موضوعات پژوهشی طلاب بصورت عملی پرداخته شد.
#حوزه_علمیه_خواهران_مازندران
#مدرسه_علمیه_فاطمه_الزهراس_شیرود
#معاونت_پژوهش
#روابط_عمومی
@mazandaran_hozeh
پوستربرگزیده طرح بانوان زینبی در کشور خانم سیده سارا حسینی از مدرسه علمیه صدیقه طاهره(س)نوشهر
@mazandaran_hozeh
🌹شام سوم دی ماه ۱۳۶۵ شبی که غواصان برای عملیات کربلای ۴ به آب زدند و ۳۰ سال بعد با دستهای بسته بازگشتند.
🌹حیف است رحمی!
رُویش چه زیباست
🌹اهل زمین نیست
غواص دریاست....
🌹به یاد دست بسته های شهید کربلای4
🕊شادی روحشان صلوات
یادمان باشد مدیون شهدایی هستیم،که دست بسته اسیرشان کرده وزنده زنده مدفون شأن کردند،اما ناموس وخاک را به اسارت ندادند.
#حوزه_علمیه_خواهران_مازندران
#مدرسه_علمیه_تخصصی_ریحانه_الرسول_سلام_علیها_جویبار
@Mazandaran_hozeh
🌸ای حضرت روح الله
عیسی پسر مریم
میلاد همایونت
مسعود ومبارکباد🌸
حضرت عیسی علیه السلام :
طوبی لِلمُصلِحین بَینَ الناس، اولئک هُم المُقربونَ یَومَ القیامة.
خوشا به حال اصلاح کنندگان بین مردم ، آنان نزدیکان (به خدا) روز قيامت هستند .
#میلاد_حضرت_عیسی_مسیح_مبارک🌸
#حوزه_علمیه_خواهران_مازندران
#مدرسه_علمیه_تخصصی_ریحانه_الرسول_سلام_علیها_جویبار
@Mazandaran_hozeh
مریم حسنی؛ استاد حوزه علمیه در جمع طلاب مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) با اشاره به عظمت حضرت زهرا(س) گفت: یکی از راه ها، برای درک این عظمت، که مورد قبول عموم مسلمانان می باشد، قرآن کریم است اگرچه سوالی مطرح می شود که آیا نام حضرت در قرآن به صراحت آمده است؟
وی در ادامه در پاسخ به سوال مطرح شده، بیان کرد: در سوره کوثر خداوند به صراحت درباره حضرت زهرا سلام الله علیها صحبت می کند و به پیامبر صلی الله علیه و آله می فرمایند: خیر کثیر را به تو عطا کردیم. هر چند برخی تلاش کردند کوثر را یک عنوان کلی که مصادیق زیادی دارد در نظر بگیرند اما با رجوع به شأن نزول آیه و کلمه ابتر متوجه می شویم که، مفهوم و نه مصداق کوثر، خود حضرت زهرا سلام الله علیها می باشد.
ادامه دارد..
ــــــــــــ࿐✿•°ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⇜ به کانال #مدرسه_علمیه_نرجس_س_ساری
بپیوندید:
eitaa.com/howzehnarjes
@mazandaran_hozeh
وی در ادامه با اشاره به اسامی متعدد حضرت زهرا(س) خاطرنشان کرد: طبق نظر ملاصدرا تعدد اسامی شخص نشان دهنده تعدد ممیزات می باشد که نمی توان در یک اسم گنجاند، به همین دلیل هر اسم یک ویژگی خاص آن شخص را ظاهر می کند. مانند خدای متعال که هزار اسم دارد و هر کدام نشان دهنده یکی از صفات او می باشد. حضرت زهرا (س) به همین دلیل اسماء متعددی دارند.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: بهترین منبع برای درک معانی اسماء و اینکه هر اسم، به کدام ویژگی آن، اشاره دارد، قرآن است و با رجوع به آن و توجه به معنای دقیق هر یک از اسماء، فهم بهتری از آن خواهیم داشت. مثلا کلمه صدیق یا صدیقه را برای چه کسانی به کار بردند؟ حضرت ابراهیم، حضرت یوسف، حضرت ادریس، حضرت مریم. یعنی؛ صدیق مقامی است که هر کسی به آن نمی رسد و حضرت فاطمه (س) که به این مقام رسید، هم درجه پیامبران بزرگ الهی است و طبق روایات معنای صدیق برای کسانی به کار برده می شود که اعتقاد، گفتار و عمل او مطابق با حقیقت باشد.
خانم حسنی ادامه داد: شهید به معنای مقتول فی سبیل الله نیست بلکه به معنای گواه اعمال است پس نام شهیده برای او ثابت می کند که ایشان هم از گواهان اعمال می باشند. اما نکته مهم آن است که، گواه اعمال باید خود مصون از گناه، خطا و اشتباه باشد پس معنای نام شهیده، مقام عصمت را برای حضرت زهرا (س) ثابت می کند.
وی در پایان تاکید کرد: در تک تک نام های این بانوی بزرگ اسلام می توان با مراجعه به آیات قرآن و پژوهش در تفاسیر، به مقامات و کمالات حضرت زهرا سلام الله علیها پی برد و آن را اثبات کرد.
ــــــــــــ࿐✿•°ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⇜ به کانال #مدرسه_علمیه_نرجس_س_ساری
بپیوندید:
eitaa.com/howzehnarjes
@mazandaran_hozeh
همزمان با هفته پژوهش و فناوری در روز پنجشنبه 30 آذر نمایشگاهی از دستاوردهای پژوهشی پژوهشگران در مصلی امام خمینی (ره) ساری برگزار گردید و در ضمن برگزاری مراسم عبادی-سیاسی نمازجمعه در 1 دی با حضور امام جمعه موقت شهرستان ساری جناب حجه الاسلام والمسلمین حسینی کارنامی از پژوهشگر برتر مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) سرکار خانم سمیه عبدی طلبه سطح 4 حوزه علمیه، تقدیر به عمل آمد.
از جمله فعالیت های پژوهشی ایشان می توان به نگارش چند مقاله همایشی چاپ شده، ارائه طرح پژوهشی، تالیف کتاب، داوری و ارزیابی مقالات جشنواره ای و همایشی کشوری و استانی، دارای رتبه های برتر در همایشات و جشنواره ها،معاونت و تدریس دروس پژوهشی مدرسه علمیه و... اشاره نمود.
ــــــــــــ࿐✿•°ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⇜ به کانال #مدرسه_علمیه_نرجس_س_ساری
بپیوندید:
eitaa.com/howzehnarjes
@mazandaran_hozeh
کارگاه آشنایی با هوش مصنوعی و کاربرد آن در تحقیق، با حضور دکتر محمدکوهی؛ کارشناس هنر و رسانه، در مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) ساری با همکاری حوزه حضرت فاطمه(س) بسیج طلاب خواهران سپاه کربلا برگزار گردید.
استادکوهی، ضمن بیان اهمیت و کاربرد هوش مصنوعی در عرصه های مختلف زندگی از جمله صنعت های مختلف، طراحی ابزارها، سازه ها، پژوهش های علمی، ترجمه، تدوین عکس، فتوشاپ و ... ، طلاب شرکت کننده در کارگاه را با ابزارهای و سایت های پژوهشی مرتبط با هوش مصنوعی از جمله ChtGpt ،Bard،Bing و شیوه بهره برداری از آن را در جستجوی مطالب و منابع، کاربرد آن در تدوین عکس آشنا نمود.
استاد کوهی، با اشاره به جستجوی مطالب از طریق هوش مصنوعی افزود: باید مطالب در خواستی از هوش مصنوعی را شفاف و بدون استفاده از جملات و کلمات سنگین و مبهم بیان کرد.
وی بیان کرد: برخی از ابزارهای هوش مصنوعی بدلیل بروز نشدن و اینکه مطابق با داده های غیر ایرانی طراحی می شود، به طور کامل قابل اعتماد نیستند، از این رو باید بررسی بیشتری در پاسخ های دریافتی به عمل آورد.
ــــــــــــ࿐✿•°ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⇜ به کانال #مدرسه_علمیه_نرجس_س_ساری
بپیوندید:
eitaa.com/howzehnarjes
@mazandaran_hozeh
؛༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀.
مراسم تجلیل از مبلغان برتر حوزه علمیه استان مازندران و اهدای لوح سپاس از جانب حضرت آیه الله اعرافی مدیر محترم حوزه های علمیه سراسر کشور به سرکار خانم ملیکه کمالی کفراتی از طلاب دانشآموخته مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (سلام الله علیها) ساری
از خداوند متعال توفیقات روزافزون برایشان آرزومندیم.
📢 به کانال مدرسه علمیه تخصصی الزهراء سلام الله علیها ساری بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/4146659333C95632a2267
⊱⋅ ────── ❴ • ✿ • ❵ ────── ⋅⊰
#اللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
#روابط_عمومی
@mazandaran_hozeh
؛༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀.
به گزارش خبرنگار حوزه در مازندران، حجتالاسلام والمسلمین سید حسن آقا بابایی در نشستی که در جمع طلاب سطح ۳ مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (س) ساری برگزار شد، به معرفی کتاب خود با عنوان « تأملی در فلسفه اخلاق» پرداخت و افزود: یکی از جنبههای اساسی زندگی انسان، بدون تردید جنبه اخلاقی آدمی است، اهمیت این مساله از نظر متفکران در هر فرهنگی چنان است که برخی در تعریف انسان آن را مورد توجه و تاکید قرار میدهند به گونهای که از انسان به عنوان حیوان اخلاقی یاد میشود.
وی گفت: حذف اخلاق از زندگی انسان سبب میشود تا آدمی همانند حیوان یا ناچیزتر از آن در نظر گرفته شود.
وی همچنین اذعان داشت: رشد و توسعه اخلاق در جامعه، زمینه اصلی پیشرفت را فراهم مینماید به نحوی که ضعف در توسعه و پیشرفت یک فرهنگ و جامعه را باید تا اندازه چشمگیری در ضعف و عدم رشد و توسعه اخلاق ردیابی نمود.
استاد آقابابایی افزود: ارزشهای اخلاقی با محوریت مفاهیمی مانند خیر، وظیفه، باید و مانند آن همواره زندگی عملی و روزانه ما انسانها را در بر گرفته است.
وی در پایان اظهار داشت: فیلسوفان اخلاق، بواسطه توسعه و رشد فهم اخلاقی به توسعه تعهد و التزام اخلاقی در جامعه کمک مینمایند، کتاب "تاملی در فلسفه اخلاق" نیز با هدف سهیم بودن در نشر و توسعه فهم اخلاقی به نگارش در آمده است.
به کانال مدرسه علمیه تخصصی الزهراء (س)ساری بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/4146659333C95632a2267
⊱⋅ ────── ❴ • ✿ • ❵ ────── ⋅⊰
#اللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
#روابط_عمومی
@mazandaran_hozeh
🍀هر صبح یک حدیث🍀
امام سجاد عليه السلام فرمود:
🔸 الرِّضا بِمَكْرُوهِ الْقَضاءِ اَرْفَعُ دَرَجـاتِ الْيَقينِ.
🔹خوشنودى به قضاى ناخوشايند الهى عالى ترين پايه هاى ايمان و يقين است
📚تحف العقول، ص 318
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_مازندران
📌كانال مديريت حوزه علمیه خواهران مازندران:
https://eitaa.com/joinchat/2753232912C93afa471cc
؛༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀.
به گزارش خبرگزاری حوزه در مازندران، کرسی آزاد اندیشی با موضوع: «شأن پوشش بانوان طلبه» در مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله علیها) ساری برگزار شد.
در این کرسی آزاداندیشی؛ حمیدهالسادات موسوی مدرس حوزه علمیه، به عنوان داور این جلسه و فاطمه خانبابایی به عنوان موافق حجاب حداقلی و کوثر غلامی به عنوان مخالف حضور داشتند، در ابتدای جلسه خانبابایی به مفهوم پوشش و حدشرعی آن در آیات و روایات اشاره کرد و افزود: پوشش برای بانوان؛ پوشاندن تمام بدن به جز صورت و دستها از مچ به پایین است.
خانبابایی ادامه داد: اگر محدوده پوشش مشخص است چرا در فضای حوزه به کرات از مفهومی با عنوان شأن طلبگی صحبت میشود؟ این شأن طلبگی چگونه مشخص میشود و چه اقتضایی دارد؟ و اینکه واقعیت این است پوشش حداکثری برخی طلاب برای گروهی از جامعه، دافعه به همراه دارد، بنا به نقش طلاب در رابطه با جامعه چرا باید بر این پوشش حداکثری و فراتر از عرف اصرار کرد؟
وی همچنین افزود: اگر قرار بر این باشد که بانوان طلبه الگویی برای حجاب زنان در سطح جامعه باشند، آیا در حال حاضر با توجه به حجاب حداکثری بانوان طلبه، امروز جامعه پذیرای چنین حجابی است؟ حرف اصلی آن است که حجاب اسلامی را با همان محدودهای که در احکام اسلامی تبیین شده در جامعه ترویج کنیم و مصادیق بیشتری به آن اضافه نکنیم.
در ادامه کوثر غلامی به عنوان مخالف حجاب حداقلی و موافق حجاب حداکثری، افزود: توقع جامعه از طلاب، فراتر از حدود واجب است و هدف از طلبگی تنها آشنایی با معارف دینی نیست؛ بلکه نقش ویژه طلاب در هدایت جامعه و الگو بودن، رعایت معیارهای فراتر و مجاهدت بیشتر را میطلبد.
وی همچنین تصریحکرد: به عقیده بنده یک بانوی طلبه پیش از هر چیز باید خود الگوی کاملی در زمینه رعایت عفاف و حجاب باشد و اینطور نباشد که به حداقلها اکتفا کند چرا که حجابی که برای یک طلبه مطرح است، صرفاً حجاب شرعی نیست بلکه باید حجاب شأنی باشد.
غلامی افزود: جامعه به طلبه به دید یک الگو نگاه میکند، برای یک خانم طلبه ملاحظات شرعیاش از بقیه یک قدم جلوتر است، یک طلبه گاهی عمل مشروعش نیز از طرف مردم مقبول نیست این نشان از واقعیبودن زی طلبگی است و این حقیقت است که اگر طلبه مطابق عرف عامه یا کمی ولنگاری داشته باشد شاهد تحقق این عبارت خواهیم بود، اذا فسد العالِم فسد عالَم.
در ادامه جلسه حمیدهالسادات موسوی به نتیجهگیری از مباحث ارائه شده پرداخت و افزود: هر کس در هر جایگاهی مسئولیت خاصی و انتظارات خاصی از او دارند؛ در عرف جامعه با توجه به اینکه هر شغلی لباس و پوشش مختص به خودش را دارد معمولاً تعریف شده است؛ برای طلبه نیز چنین است و عرف روحانیت را جامعه روحانیت تعیین میکند، که چه پسندیده و چه ناپسند است و اینطور نیست که در خارج از حوزه شأن و عرف طلبگی قابل تعیین باشد.
موسوی ادامه داد: شأن و جایگاه طلبگی کمی با غیر طلبه متفاوت است نه اینکه ما فرقی داشته و یا از مردم جدا باشیم، بلکه باید در عمل به دستورات و فرامین الهی یک قدم بیشتر از مردم حداقلها را رعایت کنیم، و طبق آیات و روایات نوعی لباس بپوشد که تبرج نبوده و انگشتنما نباشد.
وی همچنین افزود: ما هم موافق پوشش سیاه در منزل نیستیم ولی در جامعه رنگ سیاه به گفته دانشمندان غربی، رنگ بیتحرکی و غیر فعال است و این خود نوعی اعلام عدم آمادگی برای روابط گرم اجتماعی است.
موسوی بیانکرد: نمیتوان گفت چون میخواهیم مردم را به دین اسلام جذب کنیم باید از یک سری اصول کوتاه بیاییم، جذب به وسیله تقوا، معنویت، گذشت، اخلاق شایسته و صداقت بدست میآید.
موسوی در پایان اظهار داشت: طلبه باید بتواند در جامعه با مردم ارتباط خوبی برقرار کرده و اثرگذار باشد و نقش موثری در راهنمایی و تأثیرگذاری بر دیگران را ایفا کند.
به کانال مدرسه علمیه تخصصی الزهراء سلام الله علیها ساری بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/4146659333C95632a2267
⊱⋅ ────── ❴ • ✿ • ❵ ────── ⋅⊰
#اللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
#روابط_عمومی
@mazandaran_hozeh