💢 غربت بقیع
♦️ تخریب بقیع، یکی در سال ۱۲۲۰ ق، و بار دیگر در ۸ شوال، مشهور به یوم الهَدم، در سال ۱۳۴۴ ق توسط وهابیان با تکیه بر فتوای شیخ عبدالله بن بُلَیهد، قاضی القضات مکه صورت پذیرفت.
♦️ پس از تخریب قبور ائمه بقیع(ع)، مردم عزادار میشوند اکثر شهرهای ایران و مساجدش سیاهپوش میشوند و مردم در دستههای زیاد به عزا مینشینند.
♦️ پس از این واقعه دلخراش، مسلمانان از سفر حج، امتناع کردند، در آن زمان دولتمندان و بزرگان دین از کشورهای مختلف جهان مثل ایران، پاکستان، ترکیه و ... برای آبادی، احیا و ترمیم بقیع، تقاضاهایی را از پادشاه سعودی میکنند، ولی هر بار با جواب منفی آنها مواجه میشدند. حکام و علمای عربستان کلاً ساخت و ترمیم مقبره را حرام معرفی کرده بودند.
═══✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼═══
🕌 بهشت بقیع
🌺 بَقیع یا بقیعُ الغَرْقَد، بقیع به زمین گستردهای گفته میشود که گیاهانی🌿 در آن روییده باشند. بقیعُ الغَرقَد نیز از درختان غرقد و دیگر گیاهان، پوشیده بوده است. (یاقوت حموی، المعجم البلدان، ذیل واژه بقیع)
🌸 این بوستان پس از اسلام برای دفن اموات شهر مدینه استفاده شده است.
با هجرت پیامبر صلی الله علیه و آله به مدینه و تأسیس حکومت اسلامی، یکی از نیازهای مسلمانان، آرامستانی برای دفن اموات بود که این مهم از سوی رسول خدا تعیین گردید. عثمان بن مظعون، نخستین مسلمان از مهاجرین در بقیع الغرقد دفن شدند.
🌺 البته روایتهای تاریخی نشان میدهد: این بوستان تنها برای دفن مردگان به کار گرفته نشده و افرادی به ویژه از مهاجرین در آن خانه ساختهاند و این خانهها بعدها به آرامگاه خانوادگی یا محل دفن شخصیتهای مهم تبدیل شده است.
🌸 یکی از مشهورترین خانههای بقیع در آن دوره، خانه عقیل بن ابیطالب بوده است که عباس، عموی پیامبر(ص) و چهار امام معصوم: امام حسن، امام سجاد، امام باقر و امام صادق علیهم السلام در خانه وی مدفون گردیدند.
🌹 از جمله دیگر شخصیتهای مدفون در بقیع میتوان به این موارد اشاره کرد:
عمهها، همسران و فرزندان پیامبر (ص)
صحابی پیامبر: انصار، مهاجرین و تابعین، علما، شهدا، صاحبمنصبان و زنان.
════✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼════
💢 اولین مدافع قبور ائمه بقیع را بیشتر بشناسیم.
💠 پس از واقعه دلخراش تخریب بقیع در هشتم شوال ۱۳۴۴ ق، انجام مناسک حج مردم در پرده ای از ابهام قرار گرفت تا این که پادشاه عربستان، تأمین امنیت زائران را تضمین نمود.
💠 در آن برهه از زمان، پیرو مخابره این خبر، علامه شیخ عبدالرحیم صاحب فصول حائری، نوه آیت الله العظمی شیخ محمد حسین حائری اصفهانی تهرانی( ۱۲۸۵_۱۱۸۵ق) که به جهت نگارش مهم ترین اثرش " الفصول الغرویه فی الاصول الفقهیه" به صاحب فصول مشهور شد؛ به کربلا سفر کرده بودند و در بین علما، به لحاظ مقام علمی و معنوی، احساس مسئولیت بیشتری می کرد و دغدغه بسیاری درباره چرایی تخریب قبور ائمه بقیع داشت و این مسأله او را آزار می داد که اگر این تخریب ادامه پیدا کند و زمین صاف شود؛ هیچ آثاری از قبور مطهر معصومین(ع) نخواهد بود و این غم، سال ها همواره بر پیشانی شیعه باقی خواهد ماند.
💠 تصمیم می گیرد از فرصت پیش آمده، بهترین بهره را ببرد. بنابراین ایشان، با تعدادی از شیعیان، از طریق سوریه برای انجام مناسک حج، وارد خاک عربستان می شوند. پس از انجام اعمال مناسک حج وارد خاک عربستان می شوند.
💠 پس از انجام اعمال حج، نماینده پادشاه سعودی خدمت علامه می آید و سلام و تبریک شاه را می رساند و می گوید پادشاه شما را دعدت به قصر خود کرده است. علامه هم این دعوت را قبول می کنند و به قصر عبدالعزیز، پادشاه عربستان می روند.
════✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼════
💢علامه شیخ عبدالرحیم فصولی در قصر پادشاه عربستان💢
💠 یکی از ویژگیهای ممتاز علامه شیخ عبدارحیم حائری صاحب فصول، تسلط ایشان به عربی فصیح بود، حتی به زبان آنها نیز خیلی تسلط داشت، از این رو مورد توجه زیاد اعراب قرار گرفت.
💠 طوری که محبوب قلب پادشاه عربستان میشود. پادشاه سعودی، عبدالعزیز بن عبدالرحمن بن سعود که تحت تأثیر علامه حائری قرار می گیرد، به ایشان میگوید: من دلم میخواهد شما که مهمانم هستید از من درخواستی کنید تا من برآورده کنم.
💠 علامه که با پیشزمینه ذهنی نزد پادشاه عربستان حضور یافته بود موضوع تخریب بقیع را در ذهن خود پرورش میداد، در این حالت بدون این که درخواستی مطرح سازد؛ برمیخیزد و مجلس را ترک میکند.
💠 پادشاه سعودی دست روی شانه ایشان میگذارد و میگوید مهمانی ما امروز خوب برگزار نشد، فردا شما را دعوت میکنم تا دوباره اینجا تشریف بیاورید. علامه حائری هم با کمال میل این دعوت را میپذیرند.
════✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼════
💢درخواست اصلاح قبور ائمه بقیع(ع) و رفع منع زیارت💢
🌼 علامه شیخ عبدالرحیم فصولی، فردا که نزد پادشاه میرود، میفرماید: پادشاهان همیشه تمایل دارند یک چیزی را از خودشان باقی گذارند تا سالها مردم نسبت به آن یادگار، یادی از آن پادشاه کنند.
🌼 پادشاه مجدد به علامه میگوید باز من میل دارم شما از من چیزی بخواهید.
علامه حائری مجدد میگوید: اگر من چیزی را بخواهم، شما به آن حرف خودتان پایبند و وفادار هستید؟ علامه این صحبت را مدام تکرار میکند. مجدد از پادشاه سؤال میکند: آیا تقاضای خود را مطرح کنم؟ پادشاه سعودی میگوید من که عرض کردم تقضا کنید تا برآورده کنم.
🌼 سپس فرمودند: پس درخواست دارم اجازه دهید من حدود قبور ائمه بقیع 🕌را مشخص کنم و همچنین منع زیارت را بردارید.
🌼وقتی علامه صاحب فصول، این تقاضا را از پادشاه سعودی درخواست می نماید؛ مشاهده می کند که: رگهای پیشانیاش ورم کرد به طوری که تمام سیستم اعصابش به کلی به هم ریخت، حتی اطرافیان و محافظان او یک حالت جدیتری به خود گرفتند، ولی در نهایت نگاهی به ایشان انداخت و به تبسم آمد و گفت آن چیزی که به شما وعده دادم، به آن وفادار خواهم بود.
🌼 علامه حائری نیز پس از قبول درخواست خود از سوی پادشاه عربستان خیلی خوشحال شده و میگوید احسنت، من هم این کار را انجام میدهم.
🌼 عبدالعزیز بعد از آنکه دست علامه را بوسه میزند، دستور میدهد تا متن آنچه بر آن توافق شده است روی کاغذی بنویسند تا ثبت شود.
════✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼════
💢متن توافقنامه پادشاه عربستان با علامه فصولی💢
📝 از عبدالعزیز پسر عبدالرحمن آل فیصل به حضرت فاضل محترم شیخ عبدالرحیم صاحب الفصول سلام و رحمت و برکات خدا بر شما.
✅ بعد ما تأکید میکنیم که قبه🕌 پیغمبر(ص) را احدی به بدی لمس نکند و چنین چیزی هرگز به خاطر ما خطور نکرده است که آن را به بدی مس نماییم (منظور اینکه قبه قبر پیغمبر(ص) را خراب نخواهیم کرد) و برای پیغمبر نزد ما احترامی است که با هیچ حرمتی برابری نمیکند.
✅ اما مسائل قبور بقیع و آنچه متعلق به آن است از بنا پس ما چنانچه به شما خبر دادیم تابع شریعت اسلامیم و نه اهل بدعت و ما آمادهایم که اوامر علمای مسلمین را از هر مذهب که باشد محترم بشماریم.
و اما راجع به مذاکرات دیگر به زودی نظر خود را برای شما بیان خواهیم کرد و امر خواهیم کرد که قبور بقیع را نظیف کرده و تسطیح کنند. مطابق آنچه در شرع جایز است با کشیدن دیواری در اطراف آنکه از پلیدی حفظ شوند.
✅ و برای شما تأکید میکنیم که ما منع نمیکنیم هیچکس را از زیارت قبور بقیع، اگر زائران در زیارت خود متابعت کنند طریقه شریعه و آداب دینی را و به تحقیق امر نمودیم به نوشتن این سند تا شما آن را برای مردم منتشر کنید، این بود آنچه لازم بود بیان آن و خدا حفظ کند شما را.
════✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼════
💢اتفاقات بعد از امضاء توافقنامه بین علامه حائری و پادشاه عربستان💢
✅ علامه حائری نیز با کسانی که همراهش بودند به سمت قبور بقیع میروند، آنجا گویی مانند یک خانهای مخروبهای بود که جای در و لوازم آنجا معلوم بود. قبور مطهر ائمه(ع) با وجود اینکه تخریب شده بود؛ اما جایگاه قبور و آثارشان کاملاً معلوم بود؛ یعنی قبور هر کدام از ائمه(ع) و قبر عباس عموی پیامبر(ص) نیز مشخص و قابل تفکیک بود.
✅ بنابراین شروع به ترمیم و بازسازی آنجا میکنند. ابتدا، دور مزار چهار امام را سنگچین گذاشت تا حریمش مشخص شود و بعد هم دور تا دور بقیع را مرزبندی کرد، در حال حاضر سنگهایی که دور قبور ائمه بقیع(ع) مشاهده میشود از یادگارهای مرحوم علامه حاج شیخ عبدالرحیم صاحب الفصول حائری است. در حقیقت بقیع اصالت خود را با کوششهای علامه حائری و عنایات خاصه الهی در راستای بازسازی آنجا حفظ کرد.
✅ علامه شیخ عبدالرحیم فصولی سرانجام پس از عمری تلاش و مجاهدت در راه ترویج فرهنگ تشیع در سال 1327 شمسی دار فانی را وداع می گوید و در جنوب غرب تهران، خیابان کارون جنوبی، تقاطع خیابان هاشمی، داخل مسجد حائري مدفون است و از آن زمان، محل زیارت عاشقان و عارفان الهی قرار میگیرد.
════✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼════
🇮🇷فتح خرمشهر، فتح ارزش های اسلامی
🌷 سوم خرداد، سالروز آزاد سازی خرمشهر ، روز مقاومت، ایثار و پیروزی گرامی باد.🌷
════✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صدای_ماندگار|سردار شهید قاسم سلیمانی :
گفت: کجا بریم؟!!
✅ به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر
📆 تاریخ سند صوتی: 1375
#خرمشهر_را_خدا_آزاد_کرد
#شهر_خون #خرمشهر_ها_درپیش_است
═══✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼═══
💢 به مناسبت سوم خرداد، سالروز فتح خرمشهر
💐 عطر افشانی و گلباران مزار دو تن از شهدای عملیات فتح المبین، کارمند اداره کل دادگستری استان قم در مزار مقدس شیخان:
🌷 طلبه شهید، علی قاری و
🌷 شهید محمد ظهوری فرد
با حضور:
🌸 مدیر کل محترم دادگستری استان قم، حجت الاسلام مظفری و معاونین محترم
🌸 رئیس محترم اداره اوقاف ناحیه یک قم، جناب آقای موسوی قیداری
🎁 با اهدای هدایای یادبود از طرف اداره اوقاف ناحیه یک به خانواده های محترم شهدای دادگستری فتح خرمشهر، مدفون در مزار مقدس شیخان.
════✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 مرجع مطلق جهان تشیع
🔺۱۳ شوال سالروز وفات آیت الله العظمی بروجردی
(شصت و دومین سالگرد)
════✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼════
🕌 خورشید ری
♦️ نسب شریف حضرت عبدالعظیم(ع) با چهار واسطه به امام مجتبی(ع) میرسد:
عبدالعظیم بن عبدالله بن علی بن حسن بن زید بن امام مجتبی(ع).
♦️ حضرت عبدالعظیم حسنی با کنیه ابوالقاسم از اصحاب امام جواد و امام هادی علیهما السلام به شمار می رود و از ایشان روایات متعددی نقل نموده است.
این مرد بزرگ از محدثان و فقهای عالیقدر شیعه به شمار می رود که محدثان و راویان بزرگی را در محضر درس خویش تربیت نمود.
♦️ او در محضر امام هادی(ع) به مرتبهای از علم و اجتهاد و وثاقت رسید که آن حضرت به ابو حَمّاد رازی فرمود: «ای حمّاد! اگر در شهر و محلّ سکونت خود (شهر ری) در مسائل دینی به مشکلی برخوردی، از عبدالعظیم بپرس و سلام مرا به او برسان.»
♦️ رجالیون حضرت عبدالعظیم(ع) را مولف دو کتاب «یومٌ وَ لیلةٌ» و «خُطَبُ امیر المؤمنین(ع)» دانسته اند.
♦️ایشان، شخصی پرهیزگار، دین دار و اهل عبادت بود و به امانتداری و راستگویی شهرت داشت. به امور دینی دانا بود. توحید و عدل را باور داشت و احادیث و روایات بسیاری را از اهل بیت (ع) نقل نموده است.
✅ به مناسبت ۱۵ شوال، سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی.
════✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼════
💢امامزادگان، مبلغان شریعت و مروّجان فرهنگ تشیع
📌 ارتباط حضرت عبدالعظیم (ع) با اهل بیت (ع)به ویژه امام هادی(ع) و تبلیغ و ترویج فرهنگ تشیع، موجب گردید که تحت تعقیب حکومت وقت قرار گیرد.
📌 از این رو، برای ادامه فعّالیت ها و چه بسا با اشاره امام هادی علیه السّلام، زندگی مخفی را انتخاب کرد و با لباس پیک و به صورت مسافری ناشناس، وطن اصلی خود را ترک و با عبور از شهرهای مختلف، سرانجام در شهر ری و در خانه یکی از پیروان اهل بیت (ع) در محلّه ای به نام «سکّة الموالی» سکونت یافت.
📌 روزها روزه بود و شب ها به عبادت می پرداخت. کمکم شیعیان به ورود او آگاه شدند و به محضر او میرفتند.
📌 همین ملاقاتها موجب تحکیم و گسترش تشیّع در شهر ریِ آن روز گردید.
مردم شهر ری، در آن عصر، از اهل تسنّن بودند و سنّیهای ناصبی نیز در میان آنها نفوذ داشتند؛ چرا که شهر ری در سال ٢٢ (عصر خلافت عمر) به دست مسلمین فتح شد و حاکمان آنجا همه از اهل تسنّن بودند که از طرف خلیفه، نصب شده بودند.
📌 مهاجرت حضرت حمزه فرزند امام کاظم(ع) و حضرت عبد العظیم(ع) به شهر ری، نقش مهمی در گرایش مردم آنجا به تشیّع داشت.
✅ به مناسبت ۱۵ شوال، سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی.
════✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼════
💢مقام بسیار ارجمند حضرت عبد العظیم در نزد امام هادی(ع)
♦️ روزی حضرت عبدالعظیم به حضور امام هادی(ع) رفت. وقتی که آن حضرت او را دید فرمود:
«مَرْحَباً بِکَ یا اَبَا الْقاسِمِ اَنْتَ وَلِیُّنا حَقّاً:
آفرین بر تو ای ابو القاسم، تو به حقّ ولیّ ما (دوست ما) هستی.»
♦️ آن گاه حضرت عبد العظیم(ع) خلاصهای از اعتقادات خود از توحید، عدل و معاد و عقیده به دوازده امام(ع) را بیان کرد. نام امامان معصوم(ع) را یکیک شمرد و پس از ذکر امام جواد(ع) عرض کرد: «اکنون امام ما تو هستی.»
♦️ امام هادی(ع) به او فرمود: «پس از من فرزندم حسن(ع) امام است. سپس ذکری از امام مهدی(عج) به میان آمد و حضرت عبد العظیم، اعتقاد خود را به همه اقرار و ابراز نمود و سپس از فروع و عبادات سخن به میان آورد و اعتقاد خود به همۀ آنها را اقرار کرد. در این هنگام امام هادی(ع) به او فرمود:
♦️ «یَا اَبَا الْقَاسِمِ! هَذَا وَ اللهِ دِینِی وَ دِینِ الَّذِی ارْتَضَاهُ بِعِبادِهِ، فَاَثْبِتْ عَلَیْهِ ثَبَّتَکَ اللهُ بِالْقَوْلِ الثَّابِتِ فِی الْحَیاةِ الدُّنیَا وَ الْآخِرَةِ(امالی، صدوق: ص۳۳۸)
♦️ ای ابوالقاسم! سوگند به خدا، این همان دین من و دین کسانی است که خداوند آن را برای بندگانش پذیرفته است. بر آن استوار باش. خداوند تو را به سخن استوار در دنیا و آخرت ثباتقدم کند.»
✅ به مناسبت ۱۵ شوال، سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی.
════✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼════
مداحی آنلاین - ای جان همه ی سینه زنان - مهدی سلحشور.mp3
3.06M
🌴شب زیارتی امام حسین(ع)
🍃ای جان همه ی سینه زنان
🍃نگران همه ی سینه زنان
🎤 #مهدی_سلحشور
⏯ #استودیویی
🌷 #صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
🌷 #شب_جمعه
═══✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼═══
🏴 سیاه پوش شدن مزار مقدس شیخان به مناسبت ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی، امام خمینی (ره) و شهادت امام صادق علیه السلام.
═══✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼═══
💢 آخرین ذکر امام خمینی(ره):
🌺 مقام معظم رهبری، آخرین روز زندگی امام راحل را این گونه بیان می نمایند:
♦️ ایشان تا آخرین لحظات حیاتشان، ذکر و نماز و دعا را از دست ندادند. حاج احمد آقا فرزند عزیز حضرت امام میگفتند:
♦️ پیش از ظهر آخرین روز حیات امام(رحمةالله)، ایشان روی تخت، دایماً نماز میخواندند.
مدتی گذشت؛ بعد پرسیدند: ظهر شده است؟ گفتم: بلی. آن وقت، خواندنِ نماز ظهر و عصر با نوافلش را شروع کردند. بعد از اتمام نماز، مشغول ذکر گفتن شدند و تا لحظاتی که در حالت اغما بسر میبردند، مرتب پشت سر هم میگفتند:
«سبحانالله و الحمدلله و لاالهالّاالله واللهاکبر، سبحانالله و الحمدلله ولاالهالّاالله واللهاکبر».
═══✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼═══
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 کلیپ آخرین نماز عاشقانه امام خمینی(ره)
═══✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼═══
💢 امام خمینی (ره) و انس با قرآن:
♦️ امام خمینی(ره) روزی هفت بار قرآن می خواندند که روزانه چهار جزء قرآن را شامل می شد. اوقات قرائت ایشان بنا بر گفته حاج احمد آقا به ترتیب عبارت بودند از:
قبل از نماز صبح، بعد از نماز صبح، ساعت نه صبح، قبل از نماز ظهر، بعد از ظهر، یعنی بعد از قدم زدن روزانه، قبل از نماز مغرب و بعد از نماز عشاء.
📚برداشت هایی از سیره امام: ج3، ص8 و 9.
♦️ در ماه مبارک رمضان هر سه روز یک قرآن ختم می کردند و معمولاً در ماه مبارک ده یا یازده دوره قرآن را می خواندند.
📚 سیمای فرزانگان: ص 159.
♦️ مدتی بود که چشمان امام، ناراحت بود، دکتر بعد از معاینه ایشان گفت: شما باید چند روز قرآن نخوانید وبه چشمتان استراحت دهید.
امام خندیدند و فرمودند:
«دکتر! من چشم را برای قرآن خواندن می خواهم. چه فایده ای دارد که چشم داشته باشم و قرآن نخوانم؟ شما یک کاری بکنید که من بتوانم قرآن بخوانم»
📚پا به پای آفتاب: ج1، ص181.
═══✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼═══
💢 درس امید
🌺 خاطره مقام معظم رهبری از واقعه مدرسه فیضیه در فروردین ۱۳۴۲ و ملاقات با امام خمینی(ره):
♦️ روز دوم فروردین سال ۴۲ مثل همین حالا در مقابل چشمم قرار دارد...
بعد از قضایای مدرسهی فیضیه و آن حوادث کذایی، اولِ شب، خودمان را با دوستان به اینجا رساندیم - چون همه از این خانه نگران بودند که چه خواهد شد - از آن درِ حیاط کوچک وارد شدیم و دیدیم که ایشان آن گوشهی حیاط ایستادهاند و مشغول اقامهی نماز مغرب و عشا هستند و جمعی هم با ایشان مشغول نمازند.
♦️ آنچنان طمأنینهیی در وجود ایشان بود که هر اضطرابی را تمام میکرد؛ اصلاً کأنه هیچ حادثهیی اتفاق نیفتاده است؛ واقعاً مثل کوه استوار ایستاده بودند و مشغول نماز بودند؛ بعد هم از آن پلهها بالا آمدند و به اتاق دست چپ تشریف بردند و نشستند؛ طلبهها هم ریختند که بیانات ایشان را بشنوند.
♦️ از جملهی حرفهای ایشان در آن روز - که عین شدت اختناق و تسلط دستگاه ستمگر بود - این بود که گفتند اینها خواهند رفت و شماها خواهید ماند و ما از این سختترش را هم دیدهایم؛ تحمل و ایستادگی کنید.
♦️ این برای ما درس امید است. حقیقتاً استقامت ایشان در مقابل شداید و امیدشان به آینده این بود؛ و همین است که امروز هم میتواند ملت ما را پیش ببرد؛ یعنی امید به آینده و ایستادگی در مقابل مشکلات.
═══✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼═══
18.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔳 #شهادت_امام_جعفر_صادق(ع)
🌴یه داغی روی قلبم هست
🌴دلی خون سینه ای چاکه
🎤 #مهدی_رسولی
═══✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼═══
مداحی آنلاین - قال الصادق عشاق حسین - کریمی.mp3
4.79M
🔳 #شهادت_امام_جعفر_صادق(ع)
🌴قال الصادق عشاق حسین
🌴خون گریه کنید بر داغ حسین
🎤 #محمود_کریمی
⏯ #شور
👌بسیار دلنشین
═══✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼═══
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببینید | #ماه_ذی_قعده، پر از برکات است
🔺گزیدهای از بیانات رهبرانقلاب درباره فضیلت ماه ذیقعده
۱۳۹۴/۰۶/۱۸
#مقام_معظم_رهبری
═══✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼═══
✨﷽✨
#عکس_نوشت
🔰🔰مقام معظم رهبری:
🔹بعضی از ایام زندگی انسان ، این خصوصیت را دارد که سرنوشت بخش عمده ای از زندگی را یا بخشی از زندگی را در آن انسان تعیین می کند.
🔹اگر بخواهیم تشبیه کنیم ، مثل #لیلة_القدر که هر سال ، لیلة القدر برای انسان سرنوشت ساز است.
🔹هنگام #انتخابات هم برای یک ملت، برای یک دوره ای ، برای برهه ای سرنوشت ساز است.
🔹لذا این لحظه را من شخصا قدر می دانم و توصیه به ملت عزیزمان هم می کنم که قدر بدانند و با رای خودشان ، اراده ی خودشان ، همت و خواست خودشان ، تکلیف تقنین در چهار سال آینده را ان شاءالله روشن کنند.
🇮🇷ونُصرَتی مُعَدَّه لَکُم 🇮🇷
#جهاد_منتظرانه
#حضور_حداکثری_و_آگاهانه
#به_نیابت_حاج_قاسم
═══✼🍃🌸🍃✼════
🕌 @mazaresheikhan
════✼🍃🌸🍃✼═══