✔️ دست خط میرزا محمد تقی خان امير كبير در شب ۱۹ ماه مبارک رمضان سال ۱۲۶۶ هجری قمری( ۱۷۹ سال قبل):
بار پروردگارا، الهی، ملکا، قادرا، خداوندا، امیر تویی، کبیر تویی، تقی همان شاگرد آشپز است.
معبودا، رو به سوی تو دارم، هدایتی فرما تا گره از کار مردم بگشایم تا مقبول الهی گردد، بحق محمد و آل محمد (ص) یا ارحم الراحمین
ادرکنی العفو العبد تقی
@mbkho1
27.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹نام سرود: عدالتخواهی
🔸اجرا:گروه سرود مصباح از بیرجند-خراسان جنوبی در برنامه هم آهنگ
ما با هم برادریم، برادرتر نداریم
وقتی که برابریم، برابرتر نداریم
رسم برادری، رسم امام علی و عقیله
بدون سهم بیشتر، بدون قوم و قبیله
✍ این نوجوانان با صفا، درد دل مردم را چه زیبا و هنرمندانه خواندند و بیان کردند
@mbkho1
هدایت شده از محمد باقر خراسانی
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صلوات خاصه حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام
@mbkho1
هدایت شده از محمد باقر خراسانی
دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان با توسل به محضر باب الحوائج، قمر منیر بنی هاشم حضرت ابالفضل العباس علیه السلام
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹 "اللَّهُمَّ افْتَحْ لِي فِيهِ أَبْوَابَ الْجِنَانِ وَ أَغْلِقْ عَنِّي فِيهِ أَبْوَابَ النِّيرَانِ وَ وَفِّقْنِي فِيهِ لِتِلاوَةِ الْقُرْآنِ يَا مُنْزِلَ السَّكِينَةِ فِي قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ؛
🔸 خدایا! امروز درهای بهشت را بر رویم بگشا و درهای آتش دوزخ را بر رویم ببند و توفیق تلاوت قرآن را روزیام کن. ای آرامبخش دلهای مؤمنان».
@mbkho1
محمد باقر خراسانی
صلوات خاصه حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام @mbkho1
در آستانه شهادت مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، امام علی بن ابی طالب علیه السلام:
🔵 علی علیه السلام؛ مظهر زیباترین ها؛
کمال طلبی، جمال گرایی و زیبا پسندی همواره به طبیعت و ذات انسان بر می گرد، از این روی انسان همواره سعی و تلاشش را بر این می گذارد تا آنچه مورد پسند و مصداق کمال و زیبایی است را کسب کند و بدست آورد، چه جمال و زیبایی ظاهری و چه جمال و زیبایی(باطنی) در صفات و ویژگی ها.
برخی بواسطه داشتن یک صفت زیبای خَلقی و یا خُلقی، در بین هم نوعان، زیبا محسوب می شوند؛ چون نسبت به دیگران از صفتی برخوردارند که دیگر همنوعان یا ندارند و یا کمتر واجد آن هستند، صفاتی چون: خوش صورت، خوش اخلاق، خوش اندام، خوش فکر، خوش برخورد، شجاع، بخشنده، مردم دار، متواضع، دین مدار، با ادب و ...
شاید نمی توان فردی را یافت که جامع صفات و یا در بردارنده تمام زیبایی های خَلقی و یا خُلقی باشد، اما امیر المومنین علی بن ابی طالب علیه السلام از این قاعده مستثنی است؛ چرا که دربردارنده جامع زیبایی هاست، ضمن اینکه برخی از زیبایی ها فقط و فقط اختصاص به شخص حضرت علی علیه اسلام دارد و دیگران ذره ای حظّ و بهره از آن ندارند.
امام المتقین علی علیه السلام جامعیتی از زیبایی ها را داراست، از این رو-همزمان با ایام شهادت آن حضرت - برخی از این زیبایی ها مورد اشاره قرار می گیرد، باشد که گامی در مسیر علی شناسی و علی محوری و ولایت پذیری، باشد.
✅ زیباترین تولد؛ تولد در داخل کعبه و سه روز در درون کعبه میهمان خدا بودن؛ که این زیبایی تاکنون نصیب کسی نگشته و نخواهد گشت.
✅ زیباترین نام؛ علی مقتبس از نام خدای منان است که بعد از تولد حضرت و هنگام خروج حضرت فاطمه بنت اسد از داخل کعبه، صدایی شنید که نام فرزندت را "علی" بگذار که "علی" نام خدا و خدا نام خود را بر این فرزند می گذارد.
✅ زیباترین تربیت؛ از حدود ۵ سالگی با وجود قحطی در مکه تحت سرپرستی و تربیت مستقیم پیامبر اسلام(ص) قرار گرفت.
✅ زیباترین اسلام؛ همیشه سبقت نمادی از زیبایی است و علی علیه السلام در حالی که فقط ۱۰ سال دارد در میهمانی اقربای پیامبر اعظم(ص)، اولین فردی بود که اسلام آورد.
✅ زیباترین شجاعت؛ رشادت و شجاعت بی بدیل حضرت در جنگ های بدر، احد، خندق و فتح خیبر و ... مثال زدنی و غیر قابل انکار.
✅ زیباترین ایثار؛ در شب هجرت پیامبر از مکه به مدینه امام علی با خوابیدن در جای پیامبر و به خطر انداختن جانش، زیباترین ایثار را به همگان نشان داد.
✅ زیباترین تقدم خدا بر غیر خدا؛ وقتی عقیل برادرش درخواست بخشش اضافه تری از بیت المال دارد، خدا را بر رابطه برادری ترجیح می دهد.
✅ زیباترین اخلاص؛ زمانی که در جنگ خندق در برابر عمربن عبدود قرار می گیرد و او را می کُشد، کشتن عمرو نه از خشم خود، بلکه فقط برای رضای خدابود.
✅ زیباترین انفاق؛ دهها نخلستان را آباد و دهها چاه آب را حفر و همه در راه خدا انفاق و وقف کرد.
✅ زیباترین حکومت؛ حکومتی توام با عدالت، انصاف و براساس آموزه های دینی.
✅ زیباترین شهادت؛ در بامداد دومین شب قدر و در بهترین مکان؛ یعنی مسجد و در بهتر حالت؛ یعنی سجده نماز، و در بهترین ماه، یعنی ماه مبارک رمضان به شهادت رسید.
✅ و ...
این ها فقط بخشی از زیبایی هایی است که مولی الموحدین و امیر المومنین علی علیه السلام از آنِ خود کرده و سرآمد دیگران شده است.
امید که شناخت ما نسبت به امام عدل و رأفت و مظهر عطوفت،زیبایی و مهربانی بیش از پیش شود. ان شاالله
✍️ محمد باقر خراسانی
۱۲ فروردین ۱۴۰۳ برابر با ۲۰ رمضان المبارک۱۴۴۵ ه.ق.
@mbkho1
بیست و یکمین روز از ماه مبارک رمضان با توسل به محضر اباالامه و ابالائمه، امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام
@mbkho1
⬅️ درنگی بر مخالفت ها با یک تصمیم!!!
◀️ این روزها گفتگوهای زیادی – بخوانید جنجال- از سوی موافقان و مخالفان ساخت مسجد در پارک قیطیریه تهران از سوی شهرداری تهران مطرح شده است. گروهی از مخالفین و از جمله آقای محمد توسلی اولین شهردار تهران بعد از انقلاب اسلامی به نیت واقف زمین پارک اشاره کرده و بیان داشتند: تصمیم احداث مسجد در پارک قیطریه نقض هدف مالک باغی است که درسال ۵۸ آن را برای احداث پارک به شهرداری اهدا کرده و درهمین راستا پارک طراحی، اجرا و دراختیار شهروندان قرار گرفت. این تصمیم شهردار، نقض هدف واقف و حقوق شهروندی است.
فارغ از موضع گیری خاص چند سوال جدی و مهم مطرح هست که مناسب است متمسکین به نیت واقف زمین، پاسخگو باشند تا افکار عمومی بهتر بتواند قضاوت و یا همراهی کند:
۱-آیا واقف بزرگوار به صراحت نهی از ساخت مسجد و یا فضای فرهنگی و مذهبی در زمین پارک کرده اند؟
۲-اگر معتقدید که پارک محلی برای تفریح و آسایش مردم است و فضاهای مذهبی مخل این نیت، به نظر شما سگ گردانی و آوردن حیوانات مخل آسایش و امنیت مردم هست یا خیر؟
۳-سگ گردانی و رقص و آواز با صدای بلند در پارک، آیا موافق نیت واقف هست یا مخالف آن؟
۴-اینکه به ندرت در گوشه ای از پارک ها و شاید این پارک بتوان فضایی پیدا کرد که خالی از بوی سیگار و قلیان و صداهای آزاردهنده که مخل آسایش و سکوت و آرامش هست، و یا وجود حیوانات خطرناک، آیا حقوق شهروندان رعایت شده است و آیا با نیت واقف همخوانی دارد یا خیر؟
۵-اگر پاسخ تمام و یا بخش عمده سوالات بالا منفی است، لطفا بفرمایید چه اقدامی برای عمل به نیت واقف بزرگوار و رعایت حقوق شهروندی انجام داده اید؟ اگر تامین حقوق شهروندی را از وظایف شهرداری می دانید لطفا بفرمایید چه تفاوتی بین ساخت مسجد و جلوگیری از سایر موارد همچون رقص و آوازهای پر سروصدا و حیوان گردانی وجود دارد؟ یه بام و چند هوا چرا؟
قطعا پاسخ منتقدین و متمسکین به نیت واقف بزرگوار، روشن کننده بخش مهمی از مخالفت ها خواهد بود.
مستدام باشید
✍ محمد باقر خراسانی
۱۳ فروردین ۱۴۰۳
@mbkho1
🔸لطفا مراسم شب های قدر را طولانی نکنید!!!!
امسال نیز مانند سال های قبل توفیق شد بهمراه خانواده دو شب قدر را در برنامه حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها شرکت کنیم که انصافا استقبال بسیار گسترده مردم واقعا حیرت انگیز و جدا باشکوه بود. بعلت شلوغی مجبور بودیم همانند جمع زیادی از مردم عزادار و مومن، در میدان امام خمینی و روبروی بازار الغدیر در فضای باز بنشینیم. بجهت پوشش صوت و تصویر مراسم اقدامات بسیار خوبی از سوی دست اندرکاران برنامه صورت گرفته بود،گرچه سردی هوا واقعا اذیت کننده بود. بعد از شرکت در مراسم در طی سالها بویژه امسال، یک سوال جدی همیشه وجود داشته که علت طولانی شدن برنامه احیاء چیست؟ آیا برنامه ریزان و سخنرنان محترم از حضور جمع زیادی از زنان و مردان، کودکان و نوجوانان که با علاقه و عشق خالصانه در سرما و در فضای باز حضور دارند، اطلاع دارند یا خیر؟ کاش می شد فقط یک بار در ساعت ۱ بامداد روزهای اول بهار سخنرانان و دست اندرکاران اینگونه مراسم ها را در فضای باز و سرد نشاند و دقیقا همان سخنان و مطالب را برایشان پخش کرد. واقعا به قدری طولانی و به لحاظ سرما سخت بود که وقتی سخنران محترم فرمودند خسته تان کردم؟؟!!!! جمعیت اطراف یکصدا فریاد زدند، "خیلی". واقعا حدیث، روایت و یا در سیره ائمه طاهرین علیهم السلام هست که در بین صدا زدن اسامی مبارک خدای متعال و اهل بیت علیهم السلام کلی صحبت، دعا،مصیبت و توضیح بیان شود؟؟؟ نمی توان برنامه را مختصرتر طراحی کرد تا جوانانی که با شوق و ذوق آمدند از اینگونه برنامه ها زده نشوند؟ واقعا امر لازمی است که حتما سخنرانی و قرآن سر گرفتن بیش از یک ساعت طول بکشد؟ نمی شود تدبیری اتخاذ کرد تا خانواده در وسط برنامه به جهت شرایط فرزندان مجبور به ترک مراسم نشوند؟ لطفا بجای پاک کردن صورت مساله- می توانید به این مراسم نیایید ویا جای دیگر بروید- تدابیر زیباتری اتخاذ تا همگان از این شب های عزیز و از حضور در اجتماعات با شکوه و معنوی بهتر بهره مند شوند...
به امید اتخاذ تدابیر جامع و دقیق تری
✍️ محمد باقر خراسانی
۱۳ فروردین ۱۴۰۳
@mbkho1
دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان با توسل به فرزندان حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام که این روزها داغدار مولا هستند
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹️"اللَّهُمَّ افْتَحْ لِي فِيهِ أَبْوَابَ فَضْلِكَ وَ أَنْزِلْ عَلَيَّ فِيهِ بَرَكَاتِكَ وَ وَفِّقْنِي فِيهِ لِمُوجِبَاتِ مَرْضَاتِكَ وَ أَسْكِنِّي فِيهِ بُحْبُوحَاتِ جَنَّاتِكَ يَا مُجِيبَ دَعْوَةِ الْمُضْطَرِّينَ؛
🔸️ خدایا! امروز درهای بخششت را بر رویم بگشا و برکاتت را فرو فرست و بر آنچه موجب خشنودیات میشود موفقم گردان و مرا در بهشتت جای ده.
ای اجابتکننده دعای درماندگان".
@mbkho1
هدایت شده از محمد باقر خراسانی
سلام هی حتی مطلع الفجر
کم کم به آخرین لحظات شب قدر نزدیک می شویم.
@mbkho1
❇️ دعای روز بیست و سوم
🔸اَللَّهُمَّ اغْسِلْنِي فِيهِ مِنَ الذُّنُوبِ وَ طَهِّرْنِي فِيهِ مِنَ الْعُيُوبِ وَ امْتَحِنْ قَلْبِي فِيهِ بِتَقْوَي الْقُلُوبِ يَا مُقِيلَ عَثَرَاتِ الْمُذْنِبِينَ.
🔹خدايا در اين ماه از گناهانم شست وشويم ده، و از عيبها پاكم كن، و دلم را به پرهيزكاري دلها بيازمای، ای ناديده گيرنده لغزشهای اهل گناه.
@mbkho1
⬅️ دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان با توسل به محضر حضرت علی اکبر علیه السلام و حضرت علی اصغر علیه السلام
بسم الله الرحمن الرحیم.
🔹اللهمّ إنّی أسْألُکَ فیه ما یُرْضیکَ وأعوذُ بِکَ ممّا یؤذیک وأسألُکَ التّوفیقَ فیهِ لأنْ أطیعَکَ ولا أعْصیکَ یا جَوادَ السّائلین.
🔸 خدایا، در این ماه آنچه تو را خشنود میکند از تو درخواست میکنم و از آنچه تو را بیازارد به تو پناه می آورم و از تو در این ماه توفیق اطاعت و ترک نافرمانی ات را خواستارم، ای بخشنده به نیازمندان.
@mbkho1