• هر تایپ MBTI چه وایبی به آدم میده؟
ـ #INTP ↜ وایب "نه دیگه در این حد هم نیست. من مهر و عاطفه ی خاص خودم رو دارم منتهی فقط عزیز ترین هام اون رو می بینن."
ـ #ENTP ↜ وایب "راجع به من چی فکر کردی؟ کل حقایق رو بدونم و هیچی هم بهت نگم؟ نه داداش مثل اینکه توقعاتت از من زیادی بالا رفته..."
ـ #INFP ↜ وایب "یه چیزی توی ذهنمه که... لعنتی نمیدونم الان چطوری باید توصیفش کنم اما یه ایده ی فوق العاده دارم. کاش توی ذهنم بودی و می دیدی..."
ـ #ENFP ↜ وایب "ولی من اگر رئیس جمهور بودم، قوانینی برای بهتر کردن اوضاع فرهنگی و اجتماعی جامعه، وضع میکردم..."
ـ #INFJ ↜ وایب "دوستت دارم، پس نا امیدم نکن..."
ـ #ENFJ ↜ وایب "نگران نباش. درست میشه... بیا فعلا ذهنمون رو درگیر این مسائل حاشیه ای نکنیم."
ـ #INTJ ↜ وایب "بهش بگو اگر حرف جالبی برای دفاع از خودش داره بیاد جلو و در غیر این صورت، با کمال احترام باید بگم که عزت زیاد."
ـ #ENTJ ↜ وایب "آدم بخوره و بخوابه بعد انتظار داشته باشه زندگیش بهشت باشه؟ نخیر، توی دنیای واقعی باید برای چیزایی که میخوای بجنگی!"
ـ #ISTP ↜ وایب "کی؟ گفتی چی گفته؟ صبر کن ببینم... همش دروغه! دمار از روزگار کسی که بخواد با آبروی من بازی کنه در میارم!"
ـ #ESTP ↜ وایب "زود باشید بچه ها... وقت نداریم. ما تا دو دقیقه ی دیگه باید برسیم سر تمرین!"
ـ #ISTJ ↜ وایب "من فقط هر چیزی که به صلاح باشه رو انجام میدم..."
ـ #ESTJ ↜ وایب "فکر نکن چون چیزی بهت نمیگم یعنی نفهمیدم که داشتی می پیچوندی!"
ـ #ISFP ↜ وایب "من هنوز خیلی از کار هایی که دلم میخواسته رو انجام ندادم... تجربه های من باید بیشتر از این ها باشه."
ـ #ESFP ↜ وایب "این منم، با تمام خوبی ها و همچنین نواقصم؛ و هاله ی حضور من همیشه احساس میشه..."
ـ #ISFJ ↜ وایب "میتونی روی کمک من حساب کنی..."
ـ #ESFJ ↜ وایب "اینجا هم مثل خونه خودتون... بفرمایید."
تایپ اعضای bts
نامجون:Enfp
جین:intp
شوگا:istp
جیهوپ:infj
جیمین:estp
تهیونگ:infp
کوکی:intp
دوستان یکی از ممبرا گفتن درستش اینه
• دسته بندی تایپهای MBTI وقتی میخوان به یکی پیشنهاد قرار گذاشتن بدن:
ـ #ISTJ و #ISFJ و #ISFP ↜ خجالت زده میشن و خدا میدونه چه آتیش مصیبتی تو دلشون به راه افتاده ولی سعی میکنن لبخند بزنن و جنتلمن باشن.
ـ #INTJ و #INTP و #ISTP ↜ یکم با خودش کلنجار میره و گیج میشه که الان دقیقا این حسش رو چطور باید بروز بده و نهایتا طی یه حرکت انتحاری میره میگه. هم پشمهای طرف میریزه هم خودش.
ـ #INFJ و #INFP ↜ از اونجایی که هم نامهربونن هم آفت جونن، منتظر میمونن یه حرکت جدی از طرف ببینن. البته مزاح کردیم ولی در کل پا پیش گذاشتن ریسک داره و آدم همیشه باید یه احتمال دومی رو در نظر بگیره.
ـ #ENTJ و #ESTJ و #ENTP و #ESTP ↜ وقتی به این نتیجه رسیدن که واقعا قصد امر خیر دارن، جرئتشون رو جمع میکنن و پیشنهاد میدن. البته یه جوری که رد خور نداشته باشه!
ـ #ESFJ و #ENFP ↜ سعی میکنن یه فضای فان و راحت به وجود بیارن و بعد پیشنهاد بدن. البته دروغ چرا، احتمالا از شدت هول شدن و استرس دو کیلو آب کنن و شکر ایزدِ منان که حفظ ظاهر توی اینجور مواقع به کار میاد.
ـ #ENFJ و #ESFP ↜ این دسته از افراد هیچی نمیگن ولی آنچنان دلبری میکنن و کراشی میشن در چشم شخص مورد نظر که طرف خودش بیاد بگه آقا من غلط کردم بیا قرار بذاریم.