eitaa logo
معرف
1.1هزار دنبال‌کننده
7.9هزار عکس
5.4هزار ویدیو
448 فایل
کانالی برای اساتید عزیز ما را با آدرس زیر به اساتید محترم معرفی کنید mc10013
مشاهده در ایتا
دانلود
2⃣ما با دو مسئله روبرو هستیم... ☝️مسئله‌ی اول چگونگی برخورد و تعامل ما با نسلی که در فضای مجازیِ رها شده و تحت حاکمیت دشمنان ما پرورش یافته اند و مخصوصا در اغتشاشات اخیر دیده شد که تحت تاثیر فضای مجازی ، دست به چه اعمالی نسنجیده میزنند! ✌️مسئله‌ی دوم ساماندهی فضای مجازی ول و رها برای از ایجاد نسلی جدید که با ارزش ها و معیارهای این فضای آلوده خو گرفته و رشد کرده‌اند!!! 💯اگر اولویت مسئله‌ی اول ۲۰ باشد ، اولویت مسئله‌ی دوم ۱۰۰ است! 👌زیرا اصل بر پیشگیری‌ست و تنها راه ساماندهیِ فضای مجازی ، مدیریت انقلابی و راه اندازی است و لاغير! ✍ میلاد خورسندی کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
🔴درخواست زلنسکی از اتحادیه اروپا: ایران را تحریم کنید!!! ولودیمیز زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین از اتحادیه اروپا خواست ایران را تحریم کند. در حالی که تلاش اوکراینی‌ها برای پیشروی در مناطق تحت تصرف روسیه پیشرفتی نداشته، رئیس جمهور این کشور به درخواست افزایش تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران متوسل شد. زلنسکی در پیامی توئیتری نوشت در تماس با «اورسولا فون در لین» رئیس کمیسیون اروپا ضمن درخواست تشدید کمک‌ها به اوکراین در سال ۲۰۲۳ «اهمیت تداوم طرح ابتکاری غلات برای امنیت جهانی مواد غذایی را متذکر شدم». رئیس جمهور اوکراین در ادامه نوشت: «درباره افزایش تحریم‌ها و مخالفت با اقدامات ایران که از تهاجم حمایت می‌کند، گفت‌وگو کردیم». با این حال فون در لین در پیام توئیتری خود درباره این تماس اشاره‌ای به گفت‌وگو درباره ایران نکرده و نوشت: «خوشحالم که همچنان در تماس نزدیک با زلنسکی هستم. تحولات مثبت: این هفته بسته حمایت مالی اوکراین برای سال ۲۰۲۳ را پیشنهاد خواهیم کرد. اتحادیه اروپا تا هر زمان که لازم باشد، طرف اوکراین است». مقام‌های اوکراینی طی هفته‌ها و ماه‌های گذشته برای توجیه شکست‌های خود در عرصه میدانی، انگشت اتهام را به سوی ایران گرفته و مدعی هستند که ایران در حال ارسال موشک و پهپاد به روسیه است. کی‌یف با توسل به همین توهمات، از یک سو اقدام به ابطال استوارنامه سفیر ایران در کی‌یف و کاهش پرسنل دیپلماتیک ایران کرده و از سوی دیگر اخیرا (۲۵ مهرماه) نیز وزیر خارجه این کشور خواستار اعمال تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران شد!! https://eitaa.com/mc10031
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چگونگی عملیات روانی توسط رسانه!!! کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تکنیک های عملیات روانی ، دروغ بزرگ!!!! کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
31.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦تاکتیک های عملیات روانی! استاد رحیم پور ازغدی کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
37.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
((تکنیک برجسته سازی)) 🔴 صحبت های مهم سردار حاجی زاده در مورد تاکتیک های جنگی و پدافندی ایران✌✌ کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
😳شاید بسیار متعجب شوید اگر به شما بگویم این فیلم جعلی است🔺 👺این فیلم تحت قالب تکنولوژی دیپ فیک [Deep fake] یا ساخته شده است! 👈کافیست فقط به تورم زیر گلوی رونالدو که زبان زدِ خاص و عام است و در فیلم وجود ندارد ، توجه کنید! تفاوت در حجم سرشانه ها و قطر گردن هم سر جای خود! ⚠️در عصر رسانه ها گاهی فاصله حقیقت با نسخه‌ی مشابه سازی و بدل آن ، به اندازه‌ی مویی بسیار نازک است! 😈نیاز به گفتن ندارد که اگر این تکنولوژی و تکنولوژی های مشابه در اختیار افراد نااهل و بی اخلاق بیوفتد ، با فریب مردم چه انحرافاتی می‌توانند ایجاد کنند و چه فاجعه هایی می‌توانند به بار بیاورند! 😱با این تکنولوژی میتوان افراد مُرده را هم به حرف زدن در آورد و و تفکر انتقادی تا یک جایی میتوانند مخاطب را در تشخیص محتوای حق و باطل یاری کند. اما در موارد حرفه‌ای تر حتی سواد رسانه ای هم به کار نمی‌اید! ✍ میلاد خورسندی کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عملیات روانی دشمن را افشا کنید!!! کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 جریان اصلاحات متبهر در جنگ روانی!!! کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تکنیک ها تاکتیک های عملیات روانی! ( قسمت 3) کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.