eitaa logo
معرف
559 دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
3.1هزار ویدیو
247 فایل
کانالی برای اساتید عزیز ما را با آدرس زیر به اساتید محترم معرفی کنید : Www.eitaa.com/mc10013
مشاهده در ایتا
دانلود
28.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«بررسی رازهای پنهان اغتشاشات اخیر و سازماندهی بودنِ آن» _↘️↘️🔻🔻 🌺🔻🔻↘️↘️____ 🇮🇷کانال مکانیک ما رو در کانال مکانیک دنبال کنید، ☆☆☆☆ 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/ka100313
🔴سطوح مختلف عملیات روانی!! 🔹چهار سطح کلّی را می‌توان برای عملیّات روانی برشمرد: 1- عملیّات روانی استراتژیک، 2-عملیّات روانی عملیّاتی، 3-عملیّات روانی تاکتیکی 4- عملیّات روانی تثبیت کننده. با توجّه به این‌که عملیّات روانی بسیار گسترده است، شناخت این سطوح عملیّات روانی می‌تواند به شناخت بهتر عملیّات روانی کمک نماید. در بخش های بعدی هر کدام از این پارامترها توضیح داده خواهد شد🙏 🗣ک. اکبری 🇮🇷کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
🔴عملیات روانی استراتژیک منظور از عملیّات روانی استراتژیکی آن نوع از عملیّات روانی است که با استفاده از آسیب‌پذیری‌های سیاسی، روانی، نظامی، اقتصادی و اجتماعی، علیه کل یا قسمت اعظم جمعیّت یک کشور به منظور از بین بردن نیروی پایداری، اراده و مقاومت آن کشور طرّاحی می‌شود. یعنی علاوه بر فرماندهان نظامی، بالاترین شخص یک مملکت یا بالاترین قوّه حاکمه یک کشور با کلّیّه امکانات در طرح‌ریزی و اجرای آن دخالت دارد و بیش‌تر در دوران جنگ سرد بدون کاربرد نیروی نظامی صورت می‌گیرد. صورت اعلای این سطح از عملیّات روانی را می‌توان در نقد عملکرد قوّه قضائیه مشاهده نمود. رییس قوّه قضائیه منسوب رهبری بوده و بروز برخی اشتباهات در آن به کلّ نظام و شخص رهبری نظام نسبت داده می‌شود. در این بین، برخی اشتباهات، سخنان سخنگو و رییس این قوّه، در رسانه‌های خبری خارجی به شدّت منعکس می‌شود. به علاوه، زمانی که بحث از آزادی بیان یا آزادی‌های سیاسی در کشور انجام می‌شود، عمدتاً این قوّه و عمل‌کرد آن زیر سؤال رفته و بر اساس آن مشروعیّت نظام مورد پرسش قرار می‌گیرد. این، نوعی عملیّات روانی استراتژیک علیه نظام است که نه نیروهای نظامی، بلکه یک قوّه و کلّیّت نظام را زیر سؤال می‌برد.!!!!! 🗣ک. اکبری 🇮🇷کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
🔴عملیات روانی تاکتیکی عملیّات‌های روانی تاکتیکی را می‌توان به عنوان «عملیّات‌هایی که در منطقه مسئولیت یک فرمانده تاکتیکی، در حین جنگ و مناقشه، به منظور پشتیبانی از مأموریّت تاکتیکی علیه نیروهای دشمن صورت می‌پذیرد» تعریف نمود. طرح‌های عملیّات روانی در سطح تاکتیک، بر اساس سطوح جنگ برنامه‌ریزی می‌گردد. این نکته را نباید از خاطر برد که طرح‌ریزی عملیّات روانی با سایر طرح‌ریزی‌های نظامی از نظر خنثی کردن عملیّات دشمن، آمادگی برای کاربرد و آمادگی مقابله با سایر رویدادها شباهت دارد. عملیّات روانی تاکتیکی این دو ویژگی را به صورت کلّی دارد: الف. طرح‌ریزی عملیّات روانی سریع آغاز می‌شود. و ب. فرماندهی و ستاد عملیّات روانی منتظر مأموریّت نمی‌شود. یکی از نمونه‌های این مورد را می‌توان در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶ مشاهده کرد. در بازه‌های زمانی کوتاه -و بعضاً پیش از ایّام قانونی تبلیغات انتخاباتی- مبارزات انتخاباتی نامزدهای اصلی آغاز شده بود. طرفداران و تیم رسانه‌ای هر کدام از این نامزدها، کار خود را آغاز کرده و فعّالیّت‌شان را به سمع و نظر هواداران می‌رساندند. یکی از مهم‌ترین این فعّالیّت‌ها، تأکید بر حضور آقای رئیسی در جمع قاضیانی که حکم اعدام مجاهدین خلق در دهه شصت را صادر می‌کردند، بود. در این‌جا، هدف عملیّات روانی شکل‌دهی به ترسی موهوم از یکی از نمایندگان و بازنمایی او به عنوان چهره‌ای خشن بود. با وجود این‌که بسیاری از افراد از جنایاتی که مجاهدین خلق در دهه شصت مرتکب شدند اطّلاع کامل داشتند امّا این عملیّات روانی، تاکتیکی برعکس روندی اتّخاذ کرد که پیش از این در رسانه‌های جمهوری اسلامی شنیده بودیم: توصیف حضور رئیسی در جمع قاضیان صادر کننده حکم اعدام و تعمیم آن تصمیم‌ها به مسائل مبتلا به جامعهٔ امروز. این یکی از تاکتیک‌های مخالفان رئیسی بود که هر دو مشخّصه عملیّات روانی تاکتیکی که در بالا به آن اشاره شد را دارا بود: نخست این‌که بسیار زود برنامه‌ریزی و اجراء شد (پیش از ایّام قانونی انتخابات) و دوّم این‌که به صورت پاسخی و ری‌اکشنی شکل نگرفت؛ خود به صورت مستقل فعّالیّت علیه یک کاندیدا را شکل داده و شخصیّت‌شناسی این چهره را برای طرفداران دیگر کاندیداها، به این صورت عملی نمود. عملیّات آفندی اطّلاعات در همه سطوح جنگ انجام می‌شوند. بنابراین عملیّات روانی می‌تواند در هر سطح به اجرا در آید. این نوع طرح‌ریزی برای آن دسته از عملیّات‌های روانی‌ای است که معمولاً هدف آن، مردمی بوده که در مناطق خودی یا سرزمین‌هایی که توسّط نیروهای خودی اشغال‌شده به منظور تسهیل عملیّات و بالا بردن میزان همکاری مردم غیر نظامی، طرح‌ریزی و اجراء می‌گردد. منظور نهایی از اجرای این عملیّات روانی، ثبات‌بخشی، خاتمهٔپ جنگ، پیروزی در جنگ، برقراری صلح و تضمین پیروزی است. این عملیّات روانی، عملیّات روانی تثبیتی و یا عملیّات روانی استقراری نامیده می‌شود. 🗣ک. اکبری 🇮🇷کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
🔴عملیات روانی تثبیت کننده! یکی از نمونه‌هایی که می‌توان برای عملیّات روانی تثبیت‌کننده مثال آورد، ماجرای حمله داعش به مجلس شورای اسلامی بود که در نیمه نخست سال گذشته اتّفاق افتاد. در این رویداد، داعشی‌های مسلّح با ورود به ساختمان مجلس شورای اسلامی، قصد انجام عملیّات تروریستی داشتند که با اشتباه یکی از افراد آن‌ها، مسیر حرکت آن‌ها منحرف شده و این عملیّات ناکام ماند. در این شرایط، نمایندگان مجلس به کار خود که تثبیت قانون بود ادامه دادند. این عمل، بخشی از عملیّات روانی تثبیت‌کننده بود که بازنده اصلی این حرکت تروریستی را خود تروریست‌ها دانسته و با تأکید بر عدم خلل در فعّالیّت‌های مجلس شورای اسلامی، به کار خود ادامه داد؛ این در حالی بود که تلاش برای به هلاکت رساندن داعشی‌ها در بیرون از مجلس توسّط نیروهای بسیجی و سپاهی ادامه داشته است. نمونه دیگری از این عملیّات تثبیت‌کننده را می‌توان پس از نابودی داعش در سوریه در رسانه‌های ایران مشاهده کرد. صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، با نمایش شادی مردم از نابودی داعش و پخش شیرینی در خیابان‌ها، عملیّات روانی تثبیت‌کننده‌ای را در جهت درست بودن موضع خود در مبارزه در خارج از خاک‌های کشور آغاز کرد و این پیروزی را نتیجه اتّخاذ سیاست درست در زمان صحیح قلمداد نمود. 🇮🇷کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
🔴عملیات روانی عملیاتی سطح دیگر عملیّات روانی، عملیّات روانی عملیّاتی است که پیش از وقوع جنگ یا در حین جنگ یا مناقشه و در نتیجه آشکار شدن خصومت‌ها در حوزه جغرافیایی مشخّص و با هدف تقویت کارایی استراتژی‌ها و سلسله عملیّات‌های فرمانده منطقه انجام می‌گیرد. در این شکل از عملیّات روانی، برنامه‌ریز عملیّات روانی با سطحی کوچک‌تر از مخاطبان هدف روبه‌رو است و بنابراین شناخت گروه هدف دارای اهمّیّت بسیاری است. در این سطح، باید نقاط ضعف و نقاط قوّت دشمن شناسایی و با استفاده از عملیّات روانی، سعی در فروپاشی ذهنی و فکری دشمن داشته باشیم. یکی از نمونه‌های این عملیّات روانی در سطح عملیّاتی را می‌توان هنگام رأی‌گیری استقلال‌طلبانه کردستان عراق مشاهده کرد. عراق، ایران و ترکیه با تحریم کردستان عراق از تمامی مرزهای او، تلاش خود را برای ابطال نتیجه همه‌پرسی آغاز کردند. استراتژی کلّی در این موقعیّت، حفظ تمامیّت ارضی برای عراق و جلوگیری از تحریکات سیاسی کردها در ایران و ترکیه بوده است. به این منظور، شکل عملیّاتی علاوه بر تحریم کردستان عراق، بسته شدن مرزهای ایران و ترکیه و لغو تمامی پروازها به مقصد کردستان عراق از داخل خاک عراق و کشورهای همسایه، عملیّات روانی‌ای را هم برای ایجاد ترس در کردها شکل داد. تشدید تدابیر امنیّتی، پوشش رسانه‌ای منفی از عملکرد کردستان عراق و نسبت دادن تحرّکات کردستان عراق به دخالت صهیونیست‌های اسرائیلی، راهبردهای عملیّاتی‌ای بوده که به این منظور در جنگ روانی صورت گرفت. هم‌چنین برجسته‌تر کردن اختلافات بارزانی و دیگر سران کردهای عراق، نیز تدبیر دیگر در این زمینه بود. بنابراین می‌توان گفت در سطح عملیّاتی عملیّات روانی در خصوص بارزانی، بازنمایی رسانه‌ای منفی از کردهای عراق به عنوان حامیان اسرائیل، متّکیان به فروش نفت به داعش و نمایش اختلاف میان سران کردها در کردستان عراق، در سطح رسانه‌ای در کشور ایران بوده است. در سطح کردستان عراق، عملیّات روانی به شکل تحریم، لغو تمامی پروازها و بسته شدن تمامی مرها و در سطح کردستان ایران، تشدید تدابیر امنیّتی راهبردهای عملیّاتی عملیّات روانی بوده‌اند. 🔰 بنابراین می‌توان گفت عملیّات روانی در سطوح مختلف در حال انجام است. توجّه داشته باشید یک عملیّات روانی می‌تواند هم‌زمان چندین سطح را درگیر خود کند و بدیهی است با افزایش گستره عملیّات روانی، تعداد افرادی که هدف و مخاطب آن قرار می‌گیرند افزایش یافته و بنابراین احتمال تأثیرگذاری آن افزایش می‌یابد. از سوی دیگر نباید فراموش کرد هدف برخی عملیّات‌های روانی ایجاب می‌کند که آن تنها در یک سطح و با یک گروه مشخّص از مخاطبان انجام شود. بنابراین، آن‌چه که سطح عملیّات روانی را تعیین می‌کند، هدفی است که برنامه‌ریزان آن از شکل‌دهی به عملیّات روانی دارند. 🇮🇷کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
بزرگترین جنگ شناختی جهان در طول تاریخ علیه ایران 🔸 در ۳ ماه گذشته 🌗 گوشه ای از اتفاقاتی که علیه جمهوری اسلامی ایران در طول این مدت انجام دادند؛ و پاسخ هایی که دریافت کردند: 1⃣ حمایت از اغتشاش گران توسط: بایدن ، وزیر خارجه، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا ، کلینتون، رابرت مالی ، ۳۱ نفر از سیاستمداران مطرح آمریکا و اروپا، ۳۷ نفر از شخصیتهای موسیقی ، و ۶۲ نفر از هنرپیشگان مطرح غرب ، مانند آنجلیاجولی، ۱۵ نفر از فوتبالیست ها وباشگاه‌های مطرح دنیا، شخصیت های موسیقی ترکیه، هزار سینماگر فرانسوی، که عده ای موهای خود را قیچی کردند؛ و فیلم آن را میلیونها بار نشر دادند؛ وزرای خارجه: کانادا ، سوئد، آلمان ، بلژیک ،اسپانیا، شیلی ، فرانسه ، نویسنده کتاب هری پاتر و یک نماینده زن ایرانی الاصل در بلژیک که در حمایت از آشوب گران موهای خود را کوتاه کرد. موج شبانه روزی رسانه های انگلیسی و آمریکایی و.... 2⃣ به میدان آمدن بارزانی برای حمله به ایران، 3⃣ فعالیت رسانه ای سلبریتی های وطن فروش داخلی، 4⃣ هشتک مهسا امینی ۳۲۰ میلیون بار توئیت و ریت شد؛ درحالی که فارسی زبانان توئیتر ۳ میلیون نفر هستند! 5⃣دستگیری یک تبعه خارجی که در کوله پشتی خود یک دست لباس بسیجی، به همراه چند نارنجک و اسلحه ، ده ها گلوله و سر نیزه داشت؛ که قرار بود در حین کشتن مردم عده ای از او فیلم بگیرند؛ و بگویند که بسیجی ها مردم را می‌کشند. 6⃣ در چند شهر کردستان، از جمله: اشنویه که مهمترین شهر بود، ۱۷ هزار نیرو در حالت آماده باش بودند؛ برای شروع جنگ داخلی. 7⃣ بمباران رسانه ای در چابهار با این تیتر که یکی از فرماندهان نیروی انتظامی به یک دختر ۱۴ ساله سنی تجاوز کرده! و بعد از آن کشتار مسجد مکی اتفاق افتاد؛ و انفجار و آتش زدن بازار و حمله به پاسگاه ها بطور همزمان شروع ؛ ورود گروهک ریگی و جیش الظلم به کشور آغاز شد. 8⃣ باز کردن ریل راه آهن تهران به تبریز در قزوین به طول یک کیلومتر که به لطف خدا با گزارش یک دامدار خنثی شد؛ و از کشتار صد ها نفر جلوگیری شد؛ این اتفاق همراه با اعتراضات تبریز قرار بود رخ دهد. 9⃣ در تهران از یک خانه، مردم را با تفنگ لیزری می‌زدند. خانه محاصره شد؛ ناگهان یک زن جوان لخت مادرزاد از خانه خارج شد؛ که وای مردم ؛ کمک کنید که اینها می‌خواهند به من تجاوز کنند. این خانه مرکز هدایت عملیات بود؛ و کلی سلاح و بیسیم پیشرفته کشف شد. پس از بازجوئی هائی که از وی صورت گرفت؛ این زن ۱۱ پایگاه موساد را در شهرهای مختلف ایران لو داد؛ که همه دستگیر شدند؛ فقط از یک پایگاه ۱۳۷ قبضه سلاح کشف شد؛ که قرار بود آنشب عملیات مسلحانه انجام شود.(با توجه به حادثه شاهچراغ توسط یک نفر تروریست ، معلوم میشود که چه کشتار عظیمی قرار بود رخ دهد.) 🔟 کشف تعداد زیاد مسلسل یوزی از داخل صندلی های شش خودروی بدون پلاک، 1⃣1⃣ دستگیری یک خانم در اصفهان با ۵۲ کیلو مواد منفجره ، که قرار بود بازار تاریخی اصفهان را منفجر کند. 2⃣1⃣ دستگیری یک مهره ی یهودی در شیراز که به بیمارستان منتقل شد؛ و عده‌ای از اغتشاش گران به بیمارستان حمله کردند؛ که این مهره رایا فراری دهندیابکشند؛ که به دست نیروهای امنیتی نیفتد. 3⃣1⃣ دستگیری راننده یک پراید، که ۱۷ نفر از نیروهای انتظامی را زیر گرفت . 4⃣1⃣ دستگیری دو خودرو که با پلاک و آرم و لباس سپاه که به مردم حمله میکردند؛ وزنان رو میزدند وعده ای هم فیلم می‌گرفتند. 5⃣1⃣ در منطقه دانشگاه شریف یک خودرو مگان، تعدادی از نیروهای انتظامی رو زیر گرفت ؛ و بعد تعقیب و گریز به ماموران تیراندازی کرد؛ که در آخر دستگیر شد. 6⃣1⃣ حمله به پاسگاه شهید مدرس جهت خلع سلاح کردن ماموران، 7⃣1⃣ ضرب و شتم شدید یک زن محجبه و کودک سه ساله اش، به نیت ترساندن چادری ها که با چادر در جامعه حاضر شوند. 8⃣1⃣ چندین حمله در شهرهای مختلف به ماشین خانواده های مذهبی با مواد منفجره، 9⃣1⃣ زدن۳۲نقطه توسط سپاه درکردستان عراق، و به درک رفتن ۵۰۰۰ نفر از منافقین و تجزیه طلبان، 0⃣2⃣ انهدام یک جلسه سری در ترکیه با پهپاد انتحاری از ایران، که در آن سران ۵ حزب از سلطنت طلبان ، منافقین، کومله، پژاک ، پاک و نماینده آمریکا و فرانسه حضور داشتند . 1⃣2⃣ برنامه بعدی هم در آذربایجان و ارمنستان بود؛که با تصرف منطقه زنگزور ارتباط ایران با ارمنستان قطع شود؛ و به تبع آن راه ایران با اروپا قطع شود؛ و از آنطریق تجزیه ایران را شروع کنند؛ که به لطف خدا ناکام ماند. 🔴 پی نوشت: انسان باید خیلی جاهل باشد یا خودش را به تجاهل بزند؛ که این اتفاقات را ببیند؛ و این حرکت‌ها را اعتراض مردمی بنامد! 🔺این گزارش کوتاه و گویا در راستای تبیین حقایق تلخ این ایام، ارزش نشر گسترده دارد. 🇮🇷کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
⭕️جنگ ترکیبی غرب علیه ایران؛ حوزه‌های تهدید کدام است؟ (بخش اول) 🔹تاکید مکرر رهبر معظم انقلاب بر لزوم آمادگی مسئولان کشور در برابر ، بر ضرورت بازشناسی ابعاد، زوایا، شیوه‌ها و ابزارهای جنگ ترکیبی و علیه ایران تاکید دارد. شناخت چیستی، ابعاد، شیوه‌ها و ابزارهای جنگ ترکیبی نخستین گام در بازشناسی تهدیدهای بالقوه و بالفعل در این زمینه و چاره‌اندیشی برای مقابله با آنهاست. به عنوان کشوری موثر و جریان‌ساز در منطقه خاورمیانه و در عرصه بین‌المللی، همواره از ناحیه و هم‌پیمانان آن در معرض انبوهی از تهدیدها قرار دارد؛ که در چارچوب جنگ‌های هیبریدی یا جنگ‌های ترکیبی می‌گنجد. از معمول‌ترین و پیچیده‌ترین انواع منازعات در عرصه بین‌المللی هستند که این روزها از سوی بازیگران دولتی و غیردولتی به کارگرفته می‌شود. 🔹جمهوری اسلامی ایران سال‌هاست به دلیل نوع کنشگری خود در عرصه سیاست بین‌الملل، هدف جنگ‌های ترکیبی دشمنانش قرار گرفته است؛ جنگ‌هایی که هم بارها بر لزوم آمادگی، تدبیراندیشی و هماوردی در برابر آن تاکید کرده‌اند. در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، در سالروز بیعت تاریخی همافران نیروی هوایی با امام خمینی (ره) در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش تصریح کردند: «امروز مقابله با برای تحریف واقعیت‌ها، دستاوردها، پیشرفت‌ها و اقدامات حماسه‌آمیز نظام اسلامی نیازمند یک حرکت دفاعی و تهاجم ترکیبی با محوریت فریضه فوری و قطعی است». ایران به عنوان کشوری موثر و جریان‌ساز در منطقه خاورمیانه و در عرصه بین‌المللی، همواره از ناحیه آمریکا و هم‌پیمانانش در معرض انبوهی از  تهدیدهای چندوجهی در چارچوب جنگ‌های هیبریدی یا ترکیبی قرار گرفته است. 🔹مقام معظم رهبری با اشاره به تهاجم ترکیبی جبهه دشمن علیه ایران یعنی تهاجم اقتصادی، سیاسی، امنیتی، رسانه‌ای و دیپلماسی تأکید کردند: «در مقابل این تهاجم ترکیبی و دسته‌جمعی، نمی‌توانیم همیشه در موضع دفاعی بمانیم و ما نیز باید در زمینه‌های مختلف از جمله رسانه‌ای، امنیتی و اقتصادی تهاجم ترکیبی کنیم که در این زمینه اهل فکر و اقدام بخصوص مسئولان، موظف به تلاش هستند». یا را که خود طیف وسیعی از را در بر می‌گیرد، می‌توان از مقوله‌هایی دانست که شناخت و سیاست‌گذاری دفاعی در برابر آن در راستای ارتقای امنیت ملی لازم ضروری است؛ امنیتی که این روزها خود به مفهومی چند وجهی در عرصه بین‌الملل تبدیل شده و محافظت از همه ابعاد عینی و ذهنی آن از وظایف اصلی حکومت‌ها است. ... 🇮🇷کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️جنگ ترکیبی غرب علیه ایران؛ حوزه‌های تهدید کدام است؟ (بخش دوم) 🔸شناخت چیستی، ابعاد، شیوه‌ها و ابزارهای جنگ ترکیبی نخستین گام در بازشناسی تهدیدهای بالقوه و بالفعل در این زمینه و چاره‌اندیشی برای مقابله با آنهاست. به عنوان کشوری موثر و جریان‌ساز در منطقه خاورمیانه و در عرصه بین‌المللی، همواره از ناحیه و هم‌پیمانان آن در معرض انبوهی از تهدیدها قرار دارد؛ که در چارچوب جنگ‌های هیبریدی یا جنگ‌های ترکیبی می‌گنجد. 💠جنگ ترکیبی و ابعاد آن (۱) 🔹 به راهبرد نظامی پیچیده‌ای اطلاق می‌شود که ترکیبی از نبردهای متعارف، نامتعارف، سایبری، روانی و اطلاعاتی را در خود جای می‌دهد. گزارش کنفرانس امنیتی مونیخ در سال ۲۰۱۵ را می‌توان به عنوان نقطه عطفی در معرفی مولفه‌های جنگ هیبریدی به عنوان یک مدل جنگی در عرصه بین‌المللی محسوب کرد. در این نشست بین المللی جنگ اقتصادی، حمله سایبری، جنگ با نیروهای کلاسیک نظامی، جنگ‌های نامنظم و چریکی، نیروهای ویژه، جنگ اطلاعاتی و تبلیغاتی، حمایت از نابسامانی‌ها و شورش‌های محلی و دیپلماسی، به عنوان هشت مولفه جنگ ترکیبی معرفی شده است. برای شناسایی بهتر ابعاد جنگ هیبریدی به توضیح اجمالی و کلی در مورد هر یک از مولفه‌های آن می‌پردازیم. هر یک از این جنگ‌ها خود ابزارها و شیوه‌های متنوعی را در خود جای داده که به مرور زمان و گسترش عرصه ارتباطات، توسعه یافته‌اند. 1⃣به کارگیری یک استراتژی اقتصادی از سوی کشور متخاصم  با هدف تضعیف اقتصاد کشور مقابل ذیل عنوان کلی جنگ اقتصادی تعریف می‌شود که بارزترین روش‌های آن و است. هدف جنگ اقتصادی تسخیر یا کنترل منابع حیاتی اقتصادی رقیب است. 2⃣نبرد مجازی یا  به نوعی از نبرد اطلاق می‌شود که دو طرف در آن از شبکه‌های رایانه‌ای به عنوان ابزار استفاده کرده و نبرد را در جاری می‌کنند. هدف از این نوع جنگ تخریب سیستم‌های اطلاعاتی و ارتباطاتی است. این نبرد حرکتی در جهت تغییر موازنه اطلاعات و دانش به نفع طرف دیگر است. 3⃣  مجموعه‌ای از فنون شامل گردآوری، انتقال، حفاظت، جلوگیری از دسترسی، ایجاد اغتشاش و افت کیفیت در اطلاعات را در بر می‌گیرد که به وسیلۀ آن یکی از دو طرف درگیر  به مزیت چشمگیر در عرصه دسترسی به اطلاعات دست یافته و آن را حفظ می‌کند. 4⃣  و چریکی اصطلاحی کلی است که برای تشریح عملیات نظامی در منطقه تحت کنترل دشمن و با استفاده از منابع و ساکنان بومی به کار می‌رود و از سوی منابع خارجی پشتیبانی و هدایت می‌شود. ... 🇮🇷کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
✅توجه. توجه پیش گویی عبدالحمید🔶🔶🙈🙊 ⚠️این روزها که کشور به همبستگی و وحدت پیش از زمانهای دیگه احتیاج دارد افرادر همچون عبد الحمید به دنبال موج سواری بر جریانهای اجتماعی و محبوبیت سازی دارد. 🛑وبسایت متعلق به عبدالحمید در اقدامی عجیب ضمن ایراد نظرات نامبرده در رابطه با وقایع اخیر و فرار رو به جلو دست و عجولانه پیشگوپی کرده . 🔞 اخه از دوستان ایشان کسی نیست بهش بگه ادعاهای قبلیت که هنوز نتونستی ثابت کنی چرا زودتر از تاریخ مصاحبه می کنی حداقل به تاریخ خود سایت توجه کنید بعد افاضه نمائید 💻 وبسایت اعلام کرده که عبدالحمید 27 دی ماه 1401 توییتی زده است در حالی توییت 27 دسامبر زده شده و ا تازه سایت 13 دی ماه نشان میده قضاوت با خودتون
🎨🎨فضا سازی و تبلیغات محیطی ☑️تشدید نارضایتی‌ها از روزنامه اعتماد/ این روزنامه چگونه در جنگ هیبریدی به معاندان کمک می‌کند؟ کانال معرف را دنبال کنید👇👇👇 @mc10013
⭕️تهاجم فرهنگی (بخش اول) 🔹با توجه به پیشرفت‌های چشمگیری که در زمینه‌های مختلف تکنولوژی و ارتباطات رخ داده، گرایش به‌سوی فرهنگ جهانی افزایش یافته است. جهان شدیدا کوچک و به‌هم فشرده شده و مردم کشورهای مختلف‌، بیش‌ از هر زمان دیگری فرصت آشنایی و شناخت عناصر و ویژگی‌های فرهنگ‌های جوامع دیگر را یافته‌اند. از طرف دیگر این امکان فراهم شده‌ است تا فرهنگ‌ها و آداب و رسوم مختلف‌، فرصت رهایی از مرزهای محدود ملی را پیدا کنند و در سایر جوامع نیز گسترش یابند؛ در اینجا اندیشه‌ی و به نیز به‌وجود می‌آید. اندیشه‌ی از بین بردن آداب و سنن و ویژگی‌های ملی یک فرهنگ و در نتیجه‌ نفی آن از جهان. ، وسایل و ابزار هویت فرهنگی را مورد هدف و هجوم خود قرار می‌دهد. به عقل و روان هجوم می‌آورد و به‌وسیله‌ی ابزار ادراک با جهان رابطه بر‌قرار می‌کند. [۱] 🔹در برخورد ایدئولوژیک هدف همیشه به آگاهی رساندن و بیدار ‌نمودن بوده است. در صورتی ‌که، نفوذ و ، چیره‌شدن و مسلط‌شدن بر ادراک مورد نظر است و در نتیجه به سلب آگاهی و بیداری ملل و نیز به چیره‌شدن و تسلط بر هویت فرهنگی ‌فردی و اجتماعی می‌انجامد. در دوره‌ی کشمکش‌های ایدئولوژیک، وسیله‌ی بیداری مردم، استفاده از ایدئولوژی و عقیده بوده است، در صورتی ‌که در عصر تهاجم فرهنگی، ابزار چیره‌شدن بر ادراک‌، شامل گونه‌های مختلف سمعی و بصری می‌شود که سعی دارد تا از راه تبلیغات، تمامی انظار را متوجه‌ مسائل ظاهری و سطح زندگی پیرامون نماید. [۲] 💠تعریف تهاجم فرهنگی 🔹 ، سیستمی است که برای تهی‌سازی هویت اجتماعی از هرگونه محتوا، گام بر می‌دارد و جامعه را به‌سوی از هم‌پاشیدگی سوق می‌دهد تا مردم را به انسان‌هایی بدون‌ وطن، امت و دولت تبدیل کند. [۳] و آن‌چه امروز در فرهنگ عصر ما، به غرب نسبت داده می‌شود دارای یک بار منفی است. (که همان آثار ضد‌ معنوی‌، ضد‌ اسلامی و ضد‌ الهی است که در تمدن غرب و فرهنگ آن‌ها به‌وجود آمده است). [۴] این موضوع به جغرافیای مغرب‌ زمین مربوط نیست‌، اما به‌دلیل این‌که غالبا فسادهای موجود در کشور ما معلول نفوذ فرهنگ استعماری غرب است، از این‌رو، به‌خاطر اختصار، تعبیر می‌کنیم و گرنه اکنون نیز در مغرب زمین عده‌‌ای هستند که با این فرهنگ مخالفند، هم‌چنان که در گذشته هم افراد بسیاری با آن مخالف بوده‌اند. [۵] ... پی نوشت‌ها؛ [۱] بهشتی‌نژاد، مهدی؛ ناتوی فرهنگی در تقابل با هویت اسلامی و ملی، پرتوسخن، شماره‌ ۳۷۱، ص ۵۴ [۲] مصباح یزدی، محمد‌تقی؛ تهاجم فرهنگی، ص ۲۶-۳۰ [۳] همان؛ ص ۱۳ [۴] خامنه‌ای، سیدعلی؛ دانشگاه اسلامی و رسالت دانشجوی مسلمان، ص ۳۴ [۵] مصباح یزدی، محمدتقی، ص ۵۴ نویسنده؛ مرتضی اشرافی منبع؛ وبسایت پژوهشکده باقرالعلوم(ع) 🇮🇷کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
⭕️جنگ ترکیبی غرب علیه ایران؛ حوزه‌های تهدید کدام است؟ (بخش سوم) 🔸شناخت چیستی، ابعاد، شیوه‌ها و ابزارهای جنگ ترکیبی نخستین گام در بازشناسی تهدیدهای بالقوه و بالفعل در این زمینه و چاره‌اندیشی برای مقابله با آنهاست. به عنوان کشوری موثر و جریان‌ساز در منطقه خاورمیانه و در عرصه بین‌المللی، همواره از ناحیه و هم‌پیمانان آن در معرض انبوهی از تهدیدها قرار دارد؛ که در چارچوب جنگ‌های هیبریدی یا جنگ‌های ترکیبی می‌گنجد. 💠جنگ ترکیبی و ابعاد آن (۲) 🔹 به راهبرد نظامی پیچیده‌ای اطلاق می‌شود که ترکیبی از نبردهای متعارف، نامتعارف، سایبری، روانی و اطلاعاتی را در خود جای می‌دهد. جنگ اقتصادی، حمله سایبری، جنگ با نیروهای کلاسیک نظامی، جنگ‌های نامنظم و چریکی، نیروهای ویژه، جنگ اطلاعاتی و تبلیغاتی، حمایت از نابسامانی‌ها و شورش‌های محلی و دیپلماسی، به عنوان هشت مولفه جنگ ترکیبی معرفی شده است. برای شناسایی بهتر ابعاد جنگ هیبریدی به توضیح اجمالی و کلی در مورد هر یک از مولفه‌های آن می‌پردازیم. هر یک از این جنگ‌ها خود ابزارها و شیوه‌های متنوعی را در خود جای داده که به مرور زمان و گسترش عرصه ارتباطات، توسعه یافته‌اند. 5⃣نیروهای ویژه گروهی از نیروهای مسلح هستند که آموزش‌های سختی می‌بینند و در عملیات‌ با ریسک بالا شرکت می‌کنند. عملیات مخفیانه، جنگ‌های نامتعارف، عملیات جاسوسی، بازداشت یا کشتن افراد مهم و... از طریق نیروهای ویژه و حرفه‌ای در کشور هدف انجام می‌شود. 6⃣حمایت از نابسامانی‌ها و شورش‌های محلی هم از دیگر ابزارهایی است که در جنگ‌های هیبریدی با موج‌سواری روی نارضایتی‌های داخلی و حمایت از آن با هدف تضعیف اقتدار و اضمحلال نیروی طرف مقابل به کارگرفته می‌شود. 7⃣جنگ با نیروهای کلاسیک نظامی هم بخشی از جنگ هیبریدی است. جنگ نظامی نه تنها در نقطه مقابل جنگ هیبریدی قرار ندارد، بلکه بخشی از آن محسوب می‌شود، به این معنی که ممکن است همزمان از نیروهای کلاسیک نظامی برای پوشش بخشی از ابعاد چند وجهی جنگ ترکیبی به ویژه در حوزه سخت آن استفاده شود. رهبر معظم انقلاب فرمودند در مقابل این تهاجم ترکیبی و دسته‌جمعی، نمی‌توانیم همیشه در موضع دفاعی بمانیم و ما نیز باید در زمینه‌های مختلف از جمله رسانه‌ای، امنیتی و اقتصادی تهاجم ترکیبی کنیم که در این زمینه اهل فکر و اقدام بخصوص مسئولان، موظف به تلاش هستند 8⃣دیپلماسی به عنوان مکانیسمی برای اعمال قدرت نرم در عرصه عمل بخشی دیگر از جنگ هیبریدی است. دیپلماسی یعنی توانایی حضور در جوامع خارجی و اثرگذاری بر اذهان مردم از طریق بهره‌مندی از روش‌های ارتباط جمعی به گونه‌ای که دولت‌ها و ملت‌های دیگر تمایل مثبتی نسبت به کشور به کاربرنده دیپلماسی عمومی در ذهن خود احساس کنند و رفتار خود را بر این اساس سمت و سو دهند. ... 🇮🇷کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
26.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از علی دایی، اسطوره‌ی بادکنکی تا قهرمان‌های واقعی پوریا فاضل - کارشناس رسانه 🇮🇷کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش قهوه خانه ای به جان کری!!!! 🇮🇷کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
⭕️تهاجم فرهنگی (بخش دوم) 🔸 ، سیستمی است که برای تهی‌سازی هویت اجتماعی از هرگونه محتوا، گام بر می‌دارد و جامعه را به‌سوی از هم‌پاشیدگی سوق می‌دهد تا مردم را به انسان‌هایی بدون‌ وطن، امت و دولت تبدیل کند. و آن‌چه امروز در فرهنگ عصر ما، به غرب نسبت داده می‌شود دارای یک بار منفی است، که همان آثار ضد‌ معنوی‌، ضد‌ اسلامی و ضد‌ الهی است که در تمدن غرب و فرهنگ آن‌ها به‌وجود آمده است. 💠چگونگی شکل‌گیری تهاجم فرهنگی 🔹بعد از جنگ جهانی دوم، جنگ سرد به‌ عنوان عمده‌ترین چالش بین دو ابر‌قدرت آمریکا و شوروی‌، تعریف و بازشناسی شده، [۱] اما در این رویا‌رویی بزرگ روند مهم و تعیین‌کننده‌تری نیز وجود داشت که به دور از چشمان حریف و توسط آمریکا شکل گرفت و آن جنگ سرد فرهنگی بود. [۲] در سال ۱۹۴۹م، سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) با حضور آمریکا و کشورهای اروپای غربی با هدف مقابله با قدرت نظامی شوروی شکل گرفت. در‌ این‌ میان ، استراتژی فرهنگی ناتو می‌باشد. سازمان سیا در مقام وزارت فرهنگ بلوک ‌غرب عمل می‌کرد و یکی از مهم‌ترین اقدامات آن تأسیس کنگره‌ی آزادی فرهنگی بود که در ژوئن ۱۹۵۰م‌ با حضور بیش‌از یکصد نویسنده از سراسر جهان در برلین گشایش یافت. [۳] از مهم‌ترین اقدامات کنگره‌ی آزادی فرهنگی، ایجاد تشکیلات روشنفکری در پاریس، برلین و لندن با صرف پول‌های کلان بود. امروز نیز مشاهده می‌شود دنیای غرب به‌صورت غیر رسمی، این سازمان را در حوزه‌ی فرهنگ ایجاد کرده و ناتوی فرهنگی را شکل داده است. [۴] 💠اهداف تهاجم فرهنگی 🔹در سال‌های اخیر، جریان حاکم بر اروپا و آمریکا، طرح خاورمیانه‌ی بزرگ را با هدف مقابله با حرکت جهانی اسلام و جنبش‌های اسلامی، محوریت بخشیدن به اسرائیل و توسعه‌ی خاورمیانه، در آسیا و آفریقا طراحی کردند. [۵] غرب با اشتعال عراق و افغانستان نشان داد که هدف از هجوم‌شان (ناتوی فرهنگی)، ترویج سکولاریسم در منطقه با شعار جدایی دین از سیاست، استحاله‌ی فرهنگ‌های ملی و جایگزین آن با فرهنگ مبتدل غربی، ترویج خرافات لا‌ابالی‌گری و اباحی‌گری است. [۶] 💠قلمرو تهاجم فرهنگى غرب‌ 🔹قلمرو و حیطه‌ی نفوذ تهاجم فرهنگى، تمامى ارزش‌ها، نظام‌ها، فرهنگ‌ها و نمودهاى یک جامعه را شامل مى‌شود. [۷] در ، هم به ریشه‌ها و سرچشمه‌ها حمله مى‌شود و هم به ساقه و برگ و میوه‌ها دست‌برد زده مى‌شود. گرچه غارت میوه‌ها مشهودتر است، لیکن خشکاندن ریشه‌ها خطرناک‌تر است، چرا‌ که در ، تحول و دگرگونى باورها، ایده‌ها و گرایش‌ها، اصلى‌ترین و اساسى‌ترین هدف مهاجمان است. [۸] ... پی نوشت‌ها؛ [۱] نقیب‌زاده، احمد؛ تاریخ روابط دیپلماسی‌، ص ۱۸ تا ۲۴ [۲] استونرساندرس، فرانسیس؛ جنگ سرد فرهنگی‌، ص ۲ [۳] صانعی‌خوانساری، فاطمه؛ تمدنی نو در هزاره‌ جدید، ص ۴۶ [۴] همان‌، ص۷۹ [۵] سخاوتمند، معین؛ سیاست و حکومت در اروپا‌، ص ۱۸ [۶] کاملی، رحمن؛ فرهنگ مقلد، فرهنگ مهاجم، مجله دانشکده علوم انسانی، ش ۱۲، ص ۸۳ [۷] برگزیده‌ سخنان مقام معظم رهبری‌، دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها‌، ص ۷۸ [۸] همان‌، ص ۴۶ نویسنده؛ مرتضی اشرافی منبع؛ وبسایت پژوهشکده باقرالعلوم(ع) 🇮🇷کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
⭕️جنگ ترکیبی غرب علیه ایران؛ حوزه‌های تهدید کدام است؟ (بخش چهارم) 🔸شناخت چیستی، ابعاد، شیوه‌ها و ابزارهای جنگ ترکیبی نخستین گام در بازشناسی تهدیدهای بالقوه و بالفعل در این زمینه و چاره‌اندیشی برای مقابله با آنهاست. به عنوان کشوری موثر و جریان‌ساز در منطقه خاورمیانه و در عرصه بین‌المللی، همواره از ناحیه و هم‌پیمانان آن در معرض انبوهی از تهدیدها قرار دارد؛ که در چارچوب جنگ‌های هیبریدی یا جنگ‌های ترکیبی می‌گنجد. 💠حوزه‌های تهدید جنگ ترکیبی آمریکا علیه ایران 🔹 به خاطر ماهیت و نقش منحصر به فرد خود در عرصه بین‌الملل، همواره در کانون آماج قرار داشته است. از همان سال‌های نخست پیروزی انقلاب اسلامی، سیاست مداخله‌جویانه و تجاوز کارانه‌ای را علیه ایران در پیش گرفت. 🔹تجاوز نظامی طبس، کودتای نوژه، تحمیل جنگی هشت ساله، انهدام هواپیمای مسافربری ایران، سازماندهی و پشتیبانی از نیروهای ضدانقلاب و حمایت مالی و تسلیحاتی از آنها، متهم کردن ایران به نقض حقوق بشر، حمایت از تروریسم و گروه‌های تروریستی، طرح اتهام تلاش ایران برای دستیابی به سلاح‌های کشتار جمعی، تحریم فناوری موشکی و اقدام‌های صلح‌ آمیز هسته‌ای، ایران‌ هراسی، طرح محور شرارت، برجسته‌سازی موضوع هسته‌ای ایران در مجامع بین‌المللی و در پی آن تحریم‌های سخت و حداکثری اقتصای، مسدود کردن اموال و دارایی‌ها، طراحی و عملیاتی کردن ترور دانشمندان هسته‌ای، دامن زدن به اختلاف‌های قومی، نژادی و مذهبی، جاسوسی علنی با هواپیماهای بدون سرنشین، راه‌اندازی شبکه‌های ماهواره‌ای و رادیویی فارسی‌زبان خارجی برای تخریب ایران در افکار عمومی بین‌الملل و نظایر آن از نمونه‌ها و نمودهای جنگ تمام عیار علیه جمهوری اسلامی ایران است. 🔹این اقدام‌ها با هدف تضعیف و کاهش کارآمدی نظام، ایجاد شکاف میان مردم و حاکمیت، از بین بردن اعتماد عمومی و تضعیف سرمایه اجتماعی، مشروعیت‌زدایی از نظام، تلاش برای همراه‌سازی مردم با رفتارها و سیاست‌های دول غربی و نظایر آن در حال گسترش است. با توجه به مولفه‌های هشت‌گانه جنگ ترکیبی (که در بخش های قبلی این نوشتار بدان ها اشاره گردید)، می‌توان اقدام‌های آمریکا را در چهار دهه گذشته علیه جمهوری اسلامی ایران در مواردی چون اقدام‌های سیاسی و دیپلماتیک، حمایت از درگیری‌ها و ناآرامی‌های داخلی، جنگ اقتصادی، جنگ روانی، جنگ سایبری، جنگ اطلاعاتی، نیروهای نظامی منظم طبقه‌بندی کرد که هر کدام ابزارهای خاص خود و مصادیقی واضح دارند. آمریکا و هم‌پیمانان آن در حوزه سیاسی و دیپلماتیک، اقداماتی مانند ایجاد و استقرار پایگاه‌های نظامی در کشورهای همسایه جمهوری اسلامی، حمایت از سازوکار برخورد با برنامه صلح‌آمیزهسته‌ای ایران، اعمال تحریم‌های یکجانبه بعد از خروج از برجام و تلاش برای هم‌صدا کردن سایر کشورهای هم‌ پیمان و ... را پیگیری کرده‌اند. ... 🇮🇷کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
27.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💣💣💣 لرزه های خاموش بر موش های ترسوی بیابان در عراق کانال معرف را دنبال کنید👇👇 @mc10013
🔴جناب آقای ؛ 🔰1⃣🔰: اول اینکه قانون در مقابل هجارشکنانِ بحث ، تنها به جریمه‌ای [حداکثر] ۵۰ هزار تومانی بسنده کرده ، که همین مورد پیشِ پا افتاده هم اجرا نمی‌شود! پس ابتدا توجه شما را به وظیفه‌ی ذاتیِ خودتان یعنی تصویب و اصلاح قوانین و نظارت بر حسن اجرای قوانین جلب می‌کنم‼️ 🔰2⃣🔰: دوم اینکه آیا محروم کردن فرد متخلف از برخی خدمات عمومی ، اشتباه است و دوقطبی ساز؟ پس چرا کسی که از پاس کردن چِک خود سر باز میزند ، حساب هایش مسدود می‌شود و از انجام امور بانکی با حساب‌ هایش منع میگردد تا زمانی که پول طلبکار خود را بدهد؟ بر اساس حرف شما بیاییم دو قطبی طلبکار - بدهکار ایجاد نکنیم و اجازه دهیم متخلف مالی از تمام امکانات عمومی بهره مند شود و به تخلف خود در عدم پرداخت بدهی‌هایش ادامه دهد⁉️ 🔰3⃣🔰: سوم اینکه اصلا فرض کنیم این راهکار ، کاملا غلط و اشتباه. مجلس شورای اسلامی و شخص شما در رابطه با زنگ خطر حجاب در جامعه ، چه راهکارِ جامع و فراگیری دارد؟ چرا در روزگاری که پدیده‌ی بدحجابی کم کم در حال تبدیل شدن به ست ، تصور این است که نهادهای قانون گذار و مجری قانون در حال عقب نشینی و کم کاری برای مبارزه با این تخلف آشکار هستند⁉️ ⚠️بجای ایراد این صحبت های دو پهلو ، بهتر نیست از خود عملی بروز دهید تا این تصور از ذهن های ما پاک شود؟ ✍ میلاد خورسندی 🇮🇷کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🙏🙏🙏التماس سربازان آمریکایی از ایران و تعجب از این همه دقت _نزدیک_است کانال معرف را دنبال کنید👇👇 @mc10013
: 📸 تلفات مالی و جانی آمریکایی ها در حمله ایران عین الأسد چقدر بود؟ 🔸میزان تلفات آمریکاییها بر اثر حملات موشکی ایران در پایگاه عین الأسد که وبسایت شبکه عراقی و ماهواره ای آفاق سند آن را منتشر کرده بود به شرح زیر است: 🔹تعداد تلفات انسانی: ۲۸۵ (۱۳۹ متوفی، ۱۴۶ مصدوم) 🔹خسارت شدید به ۱۵ فروند بالگرد از جمله ۱ فروند هواپیمای بلک هاوک، ۲ فروند هواپیمای باری و ۳ فروند هواپیمای بدون سرنشین MQ-1 Predator 🔹خسارت شدید به مرکز فرماندهی پایگاه، 3 آشیانه، ۳ پادگان و ۱۰ چادر نظامی 🔹خسارت نسبی برج کنترل ترافیک هوایی و باند فرودگاه. کانال معرف نزدیک است👇👇👇 @mc10013
: 🔺آمریکا نگران جان عاملان ترور سردار سلیمانی: از شهروندان خود حفاظت می‌کنیم یک سخنگوی وزارت خارجه دولت بایدن: 🔹دولت بایدن متعهد است که "چنین توطئه‌هایی به نتیجه نرسد". 🔹ایران به توطئه علیه شهروندان و منافع ایالات متحده برای آنچه انتقام مرگ قاسم سلیمانی می‌خواند، از جمله با تهدید مقامات فعلی و سابق آمریکا ادامه می‌دهد. 🔹ایالات متحده از شهروندان خود محافظت و دفاع خواهد کرد و این شامل مقامات فعلی و سابق می‌شود. کانال معرف را دنبال کنید👇👇 @mc10013
⭕️جنگ ترکیبی غرب علیه ایران؛ حوزه‌های تهدید کدام است؟ (بخش پنجم) 🔹شناخت چیستی، ابعاد، زوایا، شیوه‌ها و نخستین گام در بازشناسی تهدیدهای بالقوه و بالفعل در این زمینه و چاره‌اندیشی برای مقابله با آنهاست. بررسی‌ها نشان‌ می‌دهد در حوزه جنگ روانی، اقداماتی مانند تبلیغات رسانه‌ای، ایران‌هراسی، تلاش برای تضعیف خزندۀ نظام در میان اقشار مختلف مردم، القای افکار منفی مبنی بر اجماع جهانی علیه ایران، تحریف واقعیت‌ها، ایجاد بلوک عبری - عربی و... در دستور کار به ویژه رسانه‌های غربی است. با مولفه‌هایی مانند هک شبکه‌ها و زیرساخت‌ها و ایجاد اخلال در کارکرد آنها، تشکیل گروه‌های سیاسی در فضای مجازی، جاسوسی اینترنتی، شکل دادن به نافرمانی مدنی و انتقال مستقیم اندیشه‌ها از راه ارتباطات و شبکه‌های مجازی معاند در داخل و خارج، ایجاد گروه‌های فشار وصاحب نفوذ مجازی و... در دستور کار است. 🔹 هم با مولفه‌هایی مانند به کارگیری جاسوسان ایرانی تبار، اعزام و به کارگیری جاسوسان خارجی و سرویس‌های اطلاعاتی دشمنان، استفاده از اطلاعات منابع باز و فنی، استفاده ازجاسوسی اینترنتی، نفوذ و خرابکاری اینترنتی و... علیه کشورمان در جریان است. جنگ از طریق نیروهای نظامی منظم هم به طور جسته و گریخته علیه ایران در سال‌های گذشته به کار گرفته شده است، که نمود آن را می‌توان در  پرواز هواپیماهای جاسوسی بر فراز ایران، هدف قرار دادن کشتی ایرانی «ارج» از سوی آمریکا در ۲۱ سپتامبر ۱۹۸۷ و شهید شدن سه ملوان ایرانی، هدف قراردادن هواپیمای مسافربری ایران به وسیلۀ ناو جنگی آمریکایی و شهادت ۲۹۰ مسافر آن و... مشاهده کرد. حمایت از درگیری‌ها و ناآرامی‌های داخلی هم به عنوان یکی از شاخه‌های علیه ایران همواره از سوی در جریان بوده است. ... 🇮🇷کانال معرف https://eitaa.com/mc10013 معرف را به دوستان معرفی کنید.