فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فوری / افشاگری عضو سابق ستاد پزشکیان از ۸۰ میلیون دلار...
❌ فوری / انتشار فیش حقوقی مسعود #پزشکیان
دریافتی یکسال یک میلیارد و سیصد میلیون تومان
حقوق و مخلفات ماهانه حدود 130 میلیون تومان
تازه این مال یک بیمارستان هست
تازه از مجلس هم حقوق می گیره
🔺 مقایسه کنید با #سعید_جلیلی که حق مأموریت خارجی خودش به دلار رو هم نمیگرفت
فرق میکنه کی رئیسجمهور باشه ✌️
بفرست برای حامیان #پزشکیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ پزشکیان به بیماران رحم نکرد
🔸افشاگری #دکتر_پاپی_زاده عضو هیئت رئیسه مجلس در خصوص مخالفت دکتر پزشکیان برای کاهش هزینهی بیماران کل کشور
⭕️ موسسه مطالعاتی امریکایی: روندها مانند سال ۸۴ است و حکایت از پیروزی نفر دوم (سعید جلیلی) دارد
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فوری و مهم
❗️شوک بزرگ به اصلاح طلبان و اعلام برائت اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از مسعود پزشکیان ❗️
پ.ن:
رسواییهای زیادی از ستاد دکتر پزشکیان در این ساعات منتهی به شروع انتخابات به گوش رسیدهاست.
۱. استعفای جمعی از مسئولین ستادها
۲. انصراف حمایت مدیران کانالهای حامی
۳. دعوا و درگیری در جلسات کاری ستاد
۴. بنزین ۵۰ هزارتومانی
۵. اعلام عدم التزام به ایفای تعهد مسکن ملی
۶. موارد دیگر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب رایشان را به صندوق رای انداختند
شما تصور کن آقای امیرعبداللهیان روی سر آقای رییسی برای پیروزی در انتخابات شاخ میگذاشت.
این تفکر شهید کجا و آن کجا....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️افشاگری عجیب !
#غیررسمی / آرای شمارش شده در خارج از کشور
از مجموع ۷۳۵ رأی در صندوق استرالیا:
۱.مسعود پزشکیان ۴۸۷رأی
۲.سعید جلیلی ۲۱۲رأی
۳.آراء باطله ۳۶ رأی
از مجموع ۱۱۱۶ رأی در صندوق ژاپن:
۱.مسعود پزشکیان ۶۳۴رأی
۲.سعید جلیلی ۴۰۳رأی
۳.آراء باطله ۸۰رأی
از مجموع ۲۲۹رأی در صندوق مالزی:
۱.مسعود پزشکیان ۱۱۲رأی
۲.سعید جلیلی ۸۸ رأی
۳.آراء باطله ۲۹ رأی
از مجموع ۱۶ رأی در صندوق تیمور شرقی
۱.مسعود پزشکیان ۹رأی
۲.سعید جلیلی ۶رأی
۳.آراء باطله ۱رأی
از مجموع ۲۸۷ رأی در صندوق کره جنوبی:
۱.مسعود پزشکیان ۱۹۴رأی
۲.سعید جلیلی ۷۸رأی
۳.آراء باطله ۱۶ رأی
از مجموع ۲۱۷ رأی در صندوق تایلند:
۱.مسعود پزشکیان ۱۲۱رأی
۲.سعید جلیلی ۸۴رأی
۳.آراء باطله ۱۲ رأی
از مجموع ۱۳۳ رأی در صندوق سنگاپور:
۱.مسعود پزشکیان ۹۴رأی
۲.سعید جلیلی ۳۳رأی
۳.آراء باطله ۶ رأی
🔻جمع کل :
🔵پزشکیان : 1650
🔴جلیلی : 904
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴توضیحات سخنگوی ستاد انتخابات کشور در مورد آمار غیر رسمی اعلامی از طرف ستادها و آمارهای اعلامی وزارت کشور
🔴دوستان نتیجه انتخابات رو ولش کنید
🔹هنوز موقعش نشده بریم یه باک بنزین بزنیم؟😂😂😅
⚫️ روستای #آوان در بخش #خاروانا شهرستان #ورزقان - #آذربایجان_شرقی ( محل سقوط بالگرد #شهید_رئیسی )
پزشکیان ۱۶۳
جلیلی ۱
#دلم_برای_رئیسی_سوخت💔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خادم ملت یعنی... 😭
همه بگن یه خوابه راحت کن...
🌷روحت شاد و راهت پاینده باد، مرد خدا...
#انتخابات #شهید_جمهور #جلیلی
❌با ریاست جمهوری #پزشکیان، وارد فاز جدیدی از تحولات ظهور شدیم! ❌
⛔️اصلاحات، قطعا هدفی جز ایجاد تورم سنگین و فقر به مردم برای گسترش نارضایتی و ایجاد شورش و جنگ داخلی نداره... البته به خیال خودش برای ساقط کردن نظام ایران!!!!
اما اراده ی الهی اینه که خرابکاری های اون ها، وسیله ی آزمایش شیعیان ایرانی قبل ظهوره! و این حوادث به ظهور ختم میشه ان شاءالله...
❌امتحان اهل غزه جنگ مستقیم با اسرائیله
✅و امتحان شیعیان ایران قبل ظهور، تحمل دولت فتنه انگیز پزشکیان!!! و موندن پای علمدار امام زمان(عج)(حضرت آقا) تحت هر شرایط و با هر سختی...
وقتی هرچه تلاش کردیم و هرقدر دست به دعا شدیم و خدا نخواست، یعنی اراده ی الهی بر این امر مقدر شده و وارد مراحل سخت امتحانات الهی شدیم...
غربال سخت پیش از ظهور... 💔
کمربندهای ایمانمان را محکمتر کنیم... باید به مصاف اسلام امریکایی برویم
#مکتب_شهدا
🔻آغاز دوبارهی دورهی افول ایران
🖊مهدی جمشیدی
۱. ما در دههی نود و به واسطهی دولت حسن روحانی، یک «برههی انحطاطی» را پشت سر گذاشتیم و میرفت که با گشایشهای رئیسی، وارد مقطع تاریخی جدید بشویم. بهواقع، یک دورهی جدید در حال شکلگیری بود و قدرت ایران، احیا و بازسازی شده بود و گرهها نیز در مسیر گشودن. با شهادت رئیسی و اینک، قدرتیابی پزشکیان، باید به صراحت گفت که دوباره به آن «گذشتهی سیاه» بازگشتهایم و دولت روحانی، بازتولید شده است. پزشکیان، هیچ فکر و نظر و ایدهای در دست ندارد، جز همانها که روحانی در طول هشت سال، همهی آنها را تجربه کرد. ما به گذشته بازگشتیم. باید باور کنیم که دورهی انحطاط تاریخی، آغاز شده است. پزشکیان، ایران را در «تعلیق» و «سرگردانی»، غوطهور خواهد کرد و نارضایتیهای اجتماعی، اوج خواهد گرفت. چهبسا حادثههای سالهای ۹۶ و ۹۸، دوباره تکرار شوند و بحران از پی بحران، گریبان ایران را بگیرد. روزهای بسیار تلخ و گزندهای در پیش است. ظرفیتها و فتوحاتی که در این مدت کوتاه سه ساله به دست آمدهاند، از دست خواهند رفت و بر حجم تضادها و کشمکشها و گسستها، افزوده خواهد شد. باید به حال ایران و قدرت تمدنیاش خون گریست که کسی همچون پزشکیان، بر کرسی ریاست جمهوریاش بنشیند. اندوختههای دولت پویای رئیسی، همچون پیکر او، خواهند سوخت و دردها و رنجها، دوباره متولد خواهند شد. ریاست شخصیت کارنابلد و متلاطم و فاقداندیشهای همچون پزشکیان، در ذات خودش، به معنی افتادن در ورطهی «بحران ملی» است.
۲. در دورهی انتخابات، حقایق آشکار شدند و بهروشنی، دو نوع نگاه در کنار یکدیگر قرار گرفتند و رقابت کردند. انتظار میرفت که جامعهای ایران، به حدی از «بلوغ فکری» و «رشد سیاسی» دست یافته باشند که انحطاط و تعالی را از یکدیگر بازشناسند و طعم تلخ آزموده را دوباره و چندباره، نچشند، ولی بیش از هفده میلیون نفر، اینچنین انتخاب کردند. خامی و ندانمکاری خویش را عیان کردند و نشان دادند که در از نظر توان فهم و تحلیل سیاسی، در مرحلهی پیشاانتخاب قرار دارند. هیچ توجیهی وجود ندارد که یک نسخهی شکستخورده و بسیار پرهزینه، دوباره به ایران تحمیل بشود و مسیر غلط، تکرار گردد، جز اینکه جامعه، حتی «حافظهی تاریخی کوتاهمدت» نیز ندارد و عبرت نمیاندوزد. جامعهی نابالغ و کودکصفت که گرفتار تلاطمها و تذبذبهاست و یک مسیر را تا پایان طی نمیکند و از آنچه که بر او گذشته، درس نمیگیرد، رشد و پیشرفت نخواهد کرد و همچنان، سرگرم تکرار خطاهای تاریخی خویش است. این هفده میلیون نفر، ایرانی را که «نزدیک قله» بود را بر «لبهی پرتگاه» نشاندند و هزینهی گزاف نادانی سیاسی خویش را بر بخش دیگر جامعه، تحمیل کردند. فقط نادان میتواند به نادان دیگر، رأی بدهد. تأمل کنید: یک جمع هفده میلیونی، از کسیکه به صراحت میگوید «نمیدانم»، توقع «تدبیر در سطح ملی» را دارند! روشن که مردمسالاری، به سقوط و سفاهت کشیده شده که به این «بازی جاهلانه» تقلیل یافته است. این نوع مردمسالاری، عرصهی قدرتگیری قماربازان سیاسی است و شایستهی کودکصفتان بیبهره از تعقل.
۳. تأسفبارتر اینکه، این هفده میلیون نفر، اغلب همان کسانی هستند که هیچگاه، مسئولیت انتخابهای غلط خویش را نمیپذیرند و بهجای خویش، ساختار را متهم میشمارند. ساختار و بخشی از جامعه، هزینهی انتخابهای سیاسی اینان را میپردازد و از چالهای به چالهای دیگر میافتد، اما اینان در مواجهه با ناکارآمدیها و بحرانها، به سراغ «نقد ساختار» میروند و نه «ملامت خویش». به این ترتیب، در عین اینکه «انتخاب» میکنند، اما «مسئولیت» نمیپذیرند و با فرافکنی، به انتقاد و نفی رو میآورند. ما در این «چرخهی باطل» گرفتار شدیم که کسانی، انتخابهای نادرست خود را بر کرسی قدرت مینشانند، اما از ساختار، توقع پاسخگویی دارند. این خصوصیت جامعهی نابالغ است که میگریزد و با خودش و انتخابهایش روبرو نمیشود. جامعهای که در ناآگاهی و ندانمکاری، غوطهور است، ثبات و قرار ندارد و به تداوم تاریخیاش نمیاندیشد و در طرف درست تاریخ، نمیایستد. بعید نمیدانم که با این حجم از خطاکاری و ندانمکاری، ورق تقدیر تاریخی برگردد و بهجای ایران، فیالمثل، یمن در مرکز چرخش تمدنی بنشیند و ایران به حاشیه برود. ما فرصتهای تاریخی بسیاری را سوزاندیم و قدردان نعمت عظیم انقلاب، نبودیم. این «کفران نعمت»، عقوبتهایی داشته و پس از این هم خواهد داشت. نخستین نقطهی اصابت این عقوبتهای جمعی، زندگی روزمرهی ما خواهد بود. این انتخاب غلط، جان معیشت ما را خواهد گرفت. روزهای بسیار سخت و دشواری در پیش است و صدالبته، لیاقت ما بیش از این نیست. استحقاق ما، پزشکیان است نه رئیسی که خدا، او را از ما گرفت. دلم برای «میراث رئیسی» میسوزد که به دست پزشکیان خواهد سوخت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ پزشکیان: ما به همه دست دوستی خواهیم داد و از همه برای اعتلای کشور استفاده خواهیم کرد
✅ رقبا هم برادران ما هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادی کنیم از متین سلطانخواها! !!
قشنگ گفت، نه؟
🔻در انتظار سیلی سخت
🖋آزاده محمودیان
۱. امام خمینی(ره) رأی به بنیصدر را اشتباهی خواند که ملت را مستوجب سیلی کرد. علت این اشتباه رأی ندادن به فرد «صددرصد مکتبی» بود؛ وگرنه بنیصدر با جملاتی پرطمطراق و دهانی پر از ایده و نظر به میدان پا گذاشته بود. او لفاظانه سخن میگفت، روشنفکرانه رفتار میکرد و خود را انقلابی نشان میداد، تا جاییکه بسیاری -حتی نزدیکان امام راحل- او را دور از کارآمدی و انقلابیگری نمیدانستند. رهبر انقلاب نیز در روز عید غدیر امسال مهمترین ویژگی فرد اصلح را ایمان قلبی به انقلاب-بخوانید همان فرد صددرصد مکتبی- معرفی کرد. اما اینبار نزدیک به هفده میلیون نفر ایرانی آگاهانه به رفتار سخیف و کوچهبازاری، و تفکر «نمیدانم» و «نمیتوانم» و «نمیشود» رأی دادهاند و درهای عمیق میان آرمانهای انقلاب و تفکر مکتبی را برگزیدهاند. این اشتباه را به مراتب فاحشتر از اشتباه قبلی باید دید. پس سیلی آن نیز به مراتب دردناکتر و سختتر از قبل خواهد بود.
۲. اما چطور چنین اشتباه آشکار و فاحشی رخ میدهد؟! چه کسانی و عواملی مسبب چنین سیلیای شدهاند؟ این هفده میلیون نهجماعت کف میدان، که همان قربانیان فضای ولنگار مجازی هستند. همانها که از پس زایل شدن اعتماد عمومی به رسانههای رسمی سر در آخور رسانههای تامغزاستخوان دشمن کردهاند و از آنجا خوراک میگیرند. مجلس دوازدهم که چهار سال برای صیانت از این فضا فرصت پردازش و عمل داشت، طرح صیانت را برای ذخیره محبوبیت افراد معلق نگه داشت؛ محبوبیتی که بهوقتش حاصل نشد و میوه وارونه داد. افرادی که عامل تعلیق و تعطیلی طرح صیانت بودند با هر سابقهای، عمیقترین ضربه را به ریشه انقلاب زدهاند.
شورایعالی فضای مجازی که بیش از دو سال موظف به اصلاح فضای مجازی بود را باید متهم ردیف دوم این ولنگاری منحرفکننده دانست. که در اوج ناکارآمدی نه توان فیلتر داشت و نه ایجاد انگیزه همکاری در پلتفرمهای بیگانه. این دو در رأس امر در کنار برخی دیگر چنان فضایی ایجاد کردند که بیش از هفده میلیون نفر را مسموم کرد، و سمی به جان ایشان ریخت که درد آن را همگی، نود میلیون ایرانی، باید بهجان بچشیم.
۳. در این میان عملکرد سست و محافظهکارانه دستگاه قضایی در عدم محاکمه مسئولین خطاکار دولتهای قبلی، آنان را در پیش چشم مردم قهرمانانی جلوه داد که چون میتوانند ناجی ملت باشند مورد تنگنظری نظام قرار گرفتهاند! پس به ایشان فضای موجسازی داد؛ و آن متهمان ردیف اول در خیانت و خسران، با سوار شدن بر فضای مجازیِ ول، موج آفریدند. بیتردید عمل به وظیفه در دستگاه قضا میتوانست شبهات موجود در این حوزه را پاسخی علنی دهد و مانع از تغییر جای ظالم و مظلوم گردد و اثر فضای مجازی در قدرت دادن به خاطیان را بیاثر کند.
۴. به فرموده امام راحل، این اشتباه بزرگ سیلی دردناکی درپی خواهد داشت. اما این اشتباه صرفاً ناشی از عمل جماعت ول در فضای مجازی ولنگار نیست. بلکه جماعت انقلابی که فریاد جهاد واجب تبیین را از ولی خود شنیدند و عافیت طلبانه آن را به دیگری حواله کردند نیز در این فاجعه سهیم هستند. رهبر انقلاب پیشتر برای «دفع» فتنه و بلا، فرمان جهاد تبیین داد و اطاعت نشد، پس امروز ناچار باید برای «رفع» آن دوصد چندان کوشید. که البته نتیجهبخشی این کوشش نیز تضمینی ندارد، چه اینکه امام فرمود:«چنانچه سستی بکنید، کسانی که میخواهند این کشور را به باد فنا بدهند، ممکن است پیروز بشوند» و امروز پیروز شدهاند.
سخن آخر؛ بنظر میرسد پزشکیان بسیار ضعیفتر از آن است که تا پایان راه نابودی وطن دوام بیاورد. او در همین جلسات رقابت نیز بارها شکوِه کرد از اینکه نمیداند چه بگوید و حجم نوشتههایی که برای خواندن بهدستش میدهند، او را گیج و ملول کرده؛ بسیار محتمل است دوران ریاستجمهوری او همچون دوران وزارتش به ناکامی بیانجامد. اما در این فاصله از سوزاندن معیشت مردم و تمام دستاوردهای شهید رئیسی و آبرویی که برای ایران در جهان کسب شده، فروگذار نخواهد کرد.