eitaa logo
اخبار مهم روز
322 دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
7.1هزار ویدیو
80 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
دیروز دهها روز جهانی زن که مربوط به یه واقعه اروپایی میشه و هیچ ارتباطی با فرهنگ غنی ایرانی اسلامی نداره رو تبریک گفتند ولی ولادت‌ آخرین‌ منجی‌ بشریت رو‌ تبریک نگفته. 🔸 این کاملا نشون میده هدف نهایی این افراد از بین‌ بردن‌ دین و جایگزینی فرهنگ غربی به جای فرهنگ اصیل اسلامی هست آقای جمهوری اسلامی با کمک اینها میخواستی فرهنگ ایرانی اسلامی رو در جامعه ترویج و تثبیت کنی؟ دشمنی اینها با نظام اسلامی رو سال هاست از نوع نگاهی که در جشنواره فیلم فجر انقلاب! دارن به جامعه ارائه میدن به راحتی میشد فهمید! که البته الان آشکار شده! هنوزم نفهمیدی! یا نمیخوای بفهمی؟ 🔶
14.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میرحسین موسوی رابیشتربشناسید👆 ⁉️😳😳😳😳😳😳😳😳😳⁉️
سوتی وحشتناک یک کانال ضدانقلاب اعتراف ناخواسته ضدانقلاب به دست داشتن در مسمومیت دانش‌آموزان دختر 🔹اصلی‌ترین کانال ضدانقلاب در استان گیلان به نام «ر.گ» یکشنبه‌ی گذشته در یک گاف رسواکننده، یک روز قبل از حادثه‌ی مسمومیت دانش‌آموزان مدرسه شاندرمن گیلان، خبر از مسمومیت دانش‌آموزان این مدرسه داده بود!! 🔹این در حالی است که خرابکاری مسمومیت دانش‌آموزان در شاندرمن، روز دوشنبه رخ داد! یعنی خرابکاران، دستشان با ضدانقلاب در یک کاسه است و این خرابکاری، از پیش برنامه‌ریزی شده بود اما گاف این کانال تلگرامی، دست خودش و مرتبطین ضدانقلابش را رو کرد. 🔹شواهد خبرنگار ماسال‌نیوز هم نشان می‌دهد که خرابکاری در مدرسه عصمت شاندرمن، کار همان افرادی‌ست که با این کانال ضدانقلاب ارتباط نزدیکی دارند و در ایام اغتشاشات هم برای ضدانقلاب، خبر و تصویر ارسال می‌کردند.
هدایت شده از طنز فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایستگاه صلواتی فقط این بقیش بچه بازیه😂😂 طنز فرهنگی @tanzefarhangian
🔴 معنی معافیت از پیمان‌سپاری چیست؟ 👤 🔹نمایندگان محترم مجلس، صادرات محصولات باغی را از الزام به پیمان سپاری ارزی معاف کرده‌اند. 🔸معنی این مصوبه آن است که ارز حاصل از صادرات این محصولات، از نظارت حاکمیت خارج شود و به یکی از این سه سرنوشت دچار شود؛ 1️⃣ کلا ارز وارد کشور نشود و فی‌المثل صرف خرید ملک در کانادا و آنتالیا شود. پرسش اینجاست که وقتی ارز حاصل از صادرات یک کالا، به چرخه تجاری کشور بازنگردد و صرف نیازهای وارداتی کشور نشود، فایده این صادرات چیست؟! 2️⃣ حالت دوم این است که ارز حاصل از صادرات این اقلام، به کشور بازگردد، اما در بازار سیاه به قیمتی بالاتر از قیمت‌های نیما و مرکز مبادله و... فروخته شود. در چنین حالتی، ما به دست خودمان در حال رونق بخشیدن به بازار سیاه ارز و رسمیت دادن به نرخ‌های بالاتر ارز هستیم. اتفاقی که باعث می‌شود کل سیاست ارزی کشور مختل شود. 3️⃣ حالت سوم این است که این ارز، صرف واردات کالای قاچاق شود. قاچاقچی نه در خارج از کشور درآمد دارد، نه می‌تواند ارز مورد نیاز خود را از مراجع رسمی تهیه کند، لذا ارز مورد نیاز خود را از همین سوراخ‌هایی که در سیاست پیمان‌سپاری ایجاد می‌شود، تهیه می‌کند. تنها ارزی که می‌تواند به دست قاچاقچی برسد، ارزی است که مشمول پیمان سپاری نباشد و از نظارت حاکمیت خارج شود. ✅ سوال اینجاست که وقتی می‌توان با کور کردن منابع مالی قاچاق، جلوی این پدیده شوم را گرفت، چرا به دست خودمان بستری برای تامین ارز قاچاق فراهم می‌کنیم و از این طرف، کلی دم و دستگاه برای مبارزه با قاچاق راه می‌اندازیم؟ کارتون پت و مت است؟ 🔹 نکته آخر اینکه، اگر هدف از معافیت محصولات باغی (که از پرتقال تا پسته و زعفران را شامل می‌شود)، حمایت از این محصولات است، راهش این معافیت‌ها و نابود کردن زندگی مردم با ایجاد اختلال در سیستم ارزی کشور نیست. راهش، اعطای مشوق ریالی به صادرات این محصولات است. اتفاقا باید مشوق ریالی به این محصولات داد تا صادر شوند و ارزآوری کنند تا نیازهای ارزی کشور تامین شود؛ نه اینکه صادرات‌شان از پیمان‌سپاری معاف گردد و در این جنگ ارزی، نقشه دشمن را تکمیل کند. 💢 این مصوبه، بلاتردید مغایر جزء ۱۰ بند ۹ سیاست‌های کلی قانون گذاری یعنی پرهیز از استثناهای قانونی است و انتظار می‌رود در هیئت عالی نظارت، جزو موارد مغایر با سیاست‌ها تشخیص داده شود.
فشار رسانه ای کار خود را کرد/ بزرگترین پتروشیمی کشور، دلارهای خود را رو کرد! 🔸پس از آنکه از سومدیریت شدید در پتروشیمی خلیج فارس در عدم آوردن ارزهای حاصل از صادرات پتروشیمی به بازار سخن به میان آورده شد، این هولدینگ بزرگ با ترس از افکار عمومی و ورود نهادهای نظارتی سریعا بخش هایی از ارزهای خود را روانه بازار کرد که می‌توان اثرات آن را در سقوط آزاد قیمت دلار مشاهده کرد. 🔸رشد شدید قیمت دلار می‌توانست ابدا شکل نگیرد اگر مدیر ارشد پتروشیمی خلیج فارس _یعنی عبدالعلی علی عسگری_ ارزهای حاصل از صادرات پتروشیمی را به موقع و بر اساس قانون کشور و مسئولیت خودشان، به بازار تزریق می کردند. 🔸ترکِ فعل آشکار و مبین پتروشیمی خلیج فارس در عدم تزریق به موقع ارزهای حاصل از صادرات محصولات پتروشیمی، باید در قوه قضاییه به صورت جدی پیگیری شود./کانال دریچه
🔺جنایتکاران جنگ رسانه ای ! 🗣جلیل محبی
🔺ما نمی بخشیم اما شما ببخشید ! 🗣حاج نادر
📸 استاد مسعود دیانی، دین‌پژوه و مجری نام‌آشنای برنامه سوره که به سرطان مبتلا شده بود، امروز دار فانی را وداع گفت.
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتقاد شدید سردار "سعید قاسمی" از دولت دکتر رئیسی
🔺نقطه مشترک ! 🗣علیرضا زادبر
🔺جمهوری اسلامی در بن بست است!!! 🗣امیر حسین ثابتی