eitaa logo
اخبار مهم روز
320 دنبال‌کننده
11.1هزار عکس
7.1هزار ویدیو
80 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان علناً میگفت اول انقلاب حجاب اجباری را در دانشگاه ها و بیمارستان ها کلید زده اما در تمام این سالیان، همین جریان کذاب اصلاحات از حجاب علیه نیروهای انقلاب و رهبری استفاده کرد و هنوز روی آن مانور میدهد. چقدر به جریان ارزشی گفتیم در دام اینها نیفتید! ۶ آذر ۹۳: «اول انقلاب پاکسازی کردم، هنوز بحث حجاب نشده بود که را در بیمارستان‌ها و دانشگاه‌ها کردم!! به دادگاه انقلاب گفتم، بخشنامه کردم که همه باید روسری و مانتو و لباس آستین‌بلند بپوشید. تازه بعد از ما بود که قانون حجاب آمد!! دانشگاه را ما بستیم. انقلاب فرهنگی و بستن دانشگاه‌ها را ما شروع کردیم، قبل از اینکه امام دستور انقلاب فرهنگی بدهد.» ۲۷ خرداد ۱۴۰۳: «زمانی که در اول انقلاب مسئول گزینش شدم، هیچ‌کس را اخراج نکردم و با هیچ استادی برخورد نکردم.»
🔻مجموعه ١٠ قسمتی مناظره دکتر جلیلی و دکتر پزشکیان را ببینید و ببینانید! 🔸ماجرای بنزین 🔹ماجرای مسکن 🔸ماجرای خودرو 🔹ماجرای کارشناسی 🔸ماجرای شکاف طبقاتی و عدالت اجتماعی 🔹ماجرای اندازه دولت 🔸ماجرای طالبانیسم 🔹ماجرای دستمزد کارگر و حقوق کارمند 🔸ماجرای تورم 🔹ماجرای وام ازدواج و تسهیلات بانکی
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟠 فرض کنید همین الان درست شد! همه تحریم ها هم لغو شد ! مشروب خوری هم آزاد شد مرگ بر آمریکا هم تعطیل شد بعد چی ؟...... خودتان ببینید ♻️ استدلالش قشنگ بود ، احسنت .