📸 کریمی قدوسی نماینده مجلس: مرکزی که در #نطنز هدف خرابکاری واقع گردید با استفاده از ظرفیت پروتکل الحاقی در دسترس قرار گرفت. در #برجام شش بار به بازرسان آژانس که یکی از اهدافشان #جاسوسی است دسترسی مستقیم داده شده است.
✍ خرابکاری نطنز یکی دیگر از اسناد افتخار برجام محمد جواد ظریف و حسن روحانیست
➕ خسارت های برجام بیشمار و ادامه دار است
🆔 @mdaynews
تنها درک مسئولان از حل مشکلات اقتصادی و معیشتی:
👈مردم نخرند
تنها در صورتی این اتفاق میفته که یک دولت آنقدر بی کفایت و ناتوان باشه که نتواند مایحتاج روزانه مردم خودش رو هم تهیه کنه
بنظر شما اینچنین دولتی کفایت سکان داری یک ملت ۸۰ میلیونی با دشمنانی همچو آمریکا و اروپا را دارد؟
🆔 @mdaynews
🔴 دو سال از بازداشت دیپلمات ایرانی گذشت/ بیعرضگی دستگاه دیپلماسی کشور که الفبای حقوق بینالملل را هم نمیداند/ کدام نفوذیها زمینه بازداشت اسدی را فراهم کردند؟/ چرا دیپلمات ایرانی آزاد نمیشود؟؟
🔹۱۱ تیر ۹۷، دولت آلمان در اقدامی غیرقانونی، «اسدالله اسدی» دبیر سوم سفارت ایران در اتریش را بازداشت کرد.
🔹آقای اسدی علیرغم اینکه دارای گذرنامه دیپلماتیک است، بیش از ۲ سال است که ابتدا در آلمان و سپس در بلژیک به صورت غیرقانونی تحت بازداشت است.
🔺چرا این دیپلمات ایرانی آزاد نمی شود؟!
↙️پاسخ این سوال در توضیحات چند روز پیش سخنگوی وزارت خارجه نهفته است.
«سید عباس موسوی» سخنگوی وزارت خارجه- ۹ تیر ۹۹- در نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره پرونده اسدالله اسدی گفت:«پرونده توسط وکلای مبرز در اروپا و ایران در دست پیگیری است».
🔹تعیین وکیل برای آقای اسدی توسط وزارت خارجه ایران، به معنای گردن نهادن به پروسه غیرقانونی رسیدگی قضایی برای یک دیپلمات است. آن هم در شرایطی که این شخص اساسا دارای مصونیت قضایی است و به هیچ عنوان نباید چنین پروسه ای توسط دولت و وزارت خارجه ایران مورد قبول قرار می گرفت.
🔹وزارت خارجه باید همان تیرماه ۹۷ طبق مفاد کنوانسیون وین، در صورت تحویل ندادن اسدی به ایران توسط آلمان، با اجرای «اصل عمل متقابل»، دیپلمات آلمانی هم رده با اسدی در ایران را بازداشت می کرد.
🔹حالا وزارت خارجه نه تنها این کار را انجام نداده، بلکه در گام بعدی و در بدعتی خطرناک، برای شخصی که دارای مصونیت دیپلماتیک است، وکیل تعیین کرده است.
🔹طبق مفاد کنوانسیون وین- مهمترین معاهده مربوط به حقوق دیپلماتیک- هرگاه یک کشور نماینده کشور دیگری را- که دارای گذرنامه دیپلماتیک است- در خاک خود به دلایل واقعی یا واهی، عنصر نامطلوب بنامد، میبایست او را اخراج کند. به عبارت دیگر اخراج، بالاترین سطح برخورد دیپلماتیک نسبت به حضور، رفتار و عملکرد یک دارنده گذرنامه دیپلماتیک است.
🔹بنابراین علت اصلی آزادنشدن دیپلمات ایرانی، بازی وزارت خارجه ایران در پازل طرف اروپایی است.
🔹شنیدههایی درخصوص همکاری و تبانی برخی مقامات ارشد سفارت ایران در اتریش با طرف اروپایی در تابستان ۹۷ در بازداشت اسدالله اسدی مطرح است.
⛔️ نقطه سر خط
@mdaynews
اعتبار نامه تاجگردون رد شد/ گام بلند مجلس برای مبارزه با فساد
🔹وکلای ملت با ۱۰۲ رای موافق، ۱۲۸ رای مخالف و ۲۱ رای ممتنع از مجموع ۲۵۱ رای ماخوذه با گزارش کمیسیون تحقیق که اعتبارنامه وی را تایید کرده بود مخالفت کردند.
@mdaynews
🔻دادگاه آمریکایی، ایران را به پرداخت غرامت ۸۷۹ میلیون دلاری محکوم کرد
🔹یک شرکت حقوقی آمریکایی مدعی است دادگاهی در واشنگتن، ایران را به ادعای دست داشتن در حادثهای به سال ۱۹۹۶ در عربستان سعودی، به پرداخت ۸۷۹ میلیون دلار غرامت محکوم کرده است.
🔹️ این در حالی است که در سال ۲۰۰۷ «ویلیام پِری» وزیر دفاع وقت آمریکا اعلام کرد این انفجار، کار سازمان تروریستی «القاعده» بوده است.
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روحانی: بورس باید با استحکام راه خود را ادامه دهد.
🔹️ مردم اعتماد کرده اند و همه ما مسئولیم که از اموال مردم حراست کنیم.